• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abbit Világítótorony [ETK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
377 hozzászólás • Oldal: 14 / 26 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 26

Re: Abbit Világítótorony [ETK]

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.09.22. 22:25

(Nava)

//Már az elején bemutatkozott :D //

-Nava vagyok uram. Őszi tengerre ilyen névvel! Farkasember! De ha szerencsét hoz, ám legyen, maguk tudják-mosolygok.
-S az efféle rejtélyes dolgokkal úgy szokott lenni, hogy talán még igazak is lehetnek-hunyorgok a férfira, én is tartom a szemkontaktust.
-Kár, hogy Riegoyig nem leszek a hajón-sóhajtok fel, majd kezem a karjára teszem:
-Mondja, ugye nem lesz túl viharos utunk?
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.09.23. 12:25

Quisryn D'mor

Úgy dönt,hogy azzal kezd,hogy felmérje kik vannak még ezen a hajón,akiket nem látott.Sétálgat a fedélzeten és a folyosón és szemügyre veszi,hogy hány kabinja van összesen a hajónak ill. melyek azok,amiről nem sejti még,hogy kik laknak benne.
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.09.23. 14:46

(Alauron)

Meglelte hát a fakóhajút, s jól meg is nézhette magának.
<A haja stimmel, de a vonásai idegenek a kyr vérhez képest. Csak nem a tiadlani vért látom rajta?>
- Üdv! -szólítja meg, s barátságosan kezet nyújt.- Alauron vagyok, örvenek. Hm...gondolom nem ismerős errefelé. Hát tudja én sem. Szóval, mijáratban? Uh, nem akarom megsérteni, a szobatársam egy rettentő mogorva fickó, remélem önben jobb beszélgetőpartnert találok egy ilyen útra. Hisz, ezek az utak mindig olyan unalmasak...mondjuk nem mintha sokban részem lett volna eddig. Hallottam amikor érkezett. Milyen szerencse, hogy elérte a hajót...már úgy értem magának, nekem semmi közöm hozzá... :oops:
<Ehh...össze vissza beszélek...>
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.24. 19:37

Résztvevõk: Mindenki

Nava

-Örülök, hogy megismerhetem.
-Valóban kár, azt hiszem kellemesen elcseveghettünk volna addig.
-Viharos időnk? Nem, bizonyára nem. A kapitány mindennél jobban félti a rakományát, kizárt, hogy veszélyeztetné.

-Ha meg nem sértem: ön merre utazik?

Quisryn

Végigjárod a hajót, már amennyire tudod, akad olyan ajtó, amely be van lakatolva, de többynire mindent átjárhatsz. A matrózok eléggé túlzsúfolva térhetnek nyugovóra éjjelente a kabinjaikba, hozzájuk képest nektek hatalmas szobáitok vannak. Más, fura alakot nem találsz, csak azokat akiket a kapitány szobájában láttál, meg ezt a fura ruhás idegent.
Nem túl sok kabinnal rendelkezik a hajó talán húsz-harminccal.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.09.24. 20:18

(Nava)

<Ha most elmondom, mindjárt komor szemöldökráncolás, sápítozás lesz a jutalmam, babonás szemforgatás közepette vagy kapok egy őszinte részvétemet vagy ne menjen oda kisasszonyt..>
-Csupán a világítótoronyig vitetem magam ezzel a hajóval. Tudom, megvan a maga híre annak a helynek...-sóhajtok.
S várom a jelenetet. Ha jön. :D
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.09.24. 23:10

Quisryn D'mor

Ha találkozik egy matrózzal megkérdezi tőle,hogy a lakatolt ajtó mögött mi lehet.Mármint az is vendég kabin az utazónak vagy tán vmi más miatt van az lelakatolva.Esetleg az a raktár helség? :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.25. 21:49

Résztvevõk: Nava, Faur másodtiszt (NJK)

A férfi elmosolyodik, és megvonja a vállát:
-Netalántán pihenni megy? Úgy hallottam mesés a kilátás onnan. A hely most fogadóként üzemel, nemde?
Én nem sok mindent hallottam a helyről, mindenesetre nekünk jól jön a világítótorony. Onnantól kell északnyugatnak tartanunk. Persze önök előbb kiszállnak.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.25. 22:01

Résztvevõk: Quisryn

Utad közben elkapsz egy matrózt, és felteszed a kérdésed:
-Ööö.. jaja izé raktárak. Ott vannak a felszerelések. A cuccok. Ja. Izé, meg kötél. Csak... csak érdemes becsukni, mert, mert dölöngél a hajó, és veszélyes lehet, ha megindulnak. Meg gondolom valahol rejtegi a vén kecske a rumoskészletét is.
Valahol biztosan. Meg, ... ja.

A fickó segítőkész szemmel bámul rád, majd megvonja a vállát, és ha nincs több kérdésed akkor tovább indul, ha még kérdezel, természetesen válaszol.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.09.26. 8:05

(Yoruga)

*Nagyon belefeledkezve a messzeség látványába kicsit későn fogadom az üdvözlést. Megrebben pillantásom és a férfi felé fordulok. Végigmérem, hogy kivel is lehet dolgom, de nem vizslatóan, bántón csak kis érdeklődéssel, ha már azt mondja ő sem ismerős erre felé. A kézfogásra nyújtott kézre ránézek és kisit vacillálva végül kezet fogok vele. Igaz kissé sután. 8) Ezután már saját szokásaimhoz híven meghajlok Alauron felé.*

-Üdvözlöm Alauron. Nevem Doji Yoruga. Családom ősi kötelességét teljesítendő vezetett erre a karmám.

<Hogy mennyivel járt jobban velem, mint beszélgetőpartner az kétséges. Ugyan annyira talán nem vagyok mogorva, de nem is folyik belőlem a szó olyan jól, mint belőle. 8) >
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.09.26. 15:03

Quisryn D'mor

Bólint a matróz válassza hallatán.

<Eléggé kétséges választ adott...>
Egyelőre nem akrja faggatni a matrózt inkább felkeresi az öreget és az ifjút,akik busás vagyon fizettek,hogy velük tartsanak az emberek.Nem megy oda hozzájuk csak szemügyre veszi,hogy hol szálltak meg mit csinálnak,mindig együtt vannake.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.09.26. 15:41

(Nava)

-Hm, összekötöttem a kellemeset a hasznossal. És igen, én is úgy hallottam, új lakója van a toronynak s szállót csinált belőle. A kikötőben rémhírekkel traktáltak, amit hittem is meg nem is. Bátorkodom megkérdezni: ha ideje engedi és persze az enyém is, nem vacsorázna velem? Remélem a tenger nem rohamozza meg a gyomrom s valóban eleget tudok tenni ennek a váratlan ötletnek.
<Most ugrik a majom a vízbe. Egy a 100hoz hogy fontos dolga lesz, így nem ér rá, vagy nekem jön közbe valami...Hm, ha csevegtem vele, megnézem, hogy van az öreg meg a fiú, azaz gyakorolnom kéne azt, amire felfizettek.>
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.09.26. 20:47

(Alauron)

- A karma?...hm, karma...hol is hallotam már ezt? Ja persze, annak idején...valami köze van a lelkek útjához a halál után, az új életükben. Nem teljesen érhető tényező. Sok róla a vita, és a vélemény, bár én egyet se tudnék most felidézni. Oh, ne haragudjon, látom hogy önnek ez mennyire fontos, kedves Doji. Jól sejtem, hogy a családja ...hm, itt északon ez a fakó hajzuhatag elég nevezetes,csak ezért merek tippelni, tehát kyr vérű? - próbál tovább beszélgetni vele, és megtudni egyet és mást.
<Furcsa alak, márcsak a kinézete, felszerelése miatt is, meg itt ez a karma dolog, de nem tűnik veszélyesnek. Pontosabban, igenis annak tűnik, csak nem úgy mint ami rossz lenne Dargilra nézve.>
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.09.27. 7:28

(Yoruga)

*A hallottakra önkéntelenül elmosolyodom. Mondjuk ezt a vértelen rándulást a vékony szájszegletben nem mindenki értékeli, főleg nem a vidámság jeleként. 8) Mindazonáltal próbálom felvenni a beszélgetés fonalát.*

-Nos a karma az én értelmezésemben egyszerűen az az eleve elrendeltetett Út, melyet őseim korokon át követtek és most enyém a megtisztelő kötelesség, hogy tovább folytassam. Esetleg még elbeszélgethetünk erről is, ha Önt érdekli Alauron. Ha kérhetem inkább a keresztnevemet használjuk. Nem érzem helyesnek, hogy Ön a családnevemet kelljen használja megszólításnak, míg én a keresztnevén szólítom. Kivéve, ha tévedek és az Alauron a családneve.

*Ezen a név-kérdésen elgondolkodom. Látszik, hogy a szokások keveredése érdekes helyzeteket tud teremteni. A kyr jegyek említésére készséggel válaszolok, hisz már történhetett máskor is, hogy ama jellegzetes külsejű nép sarját sejtették bennem.*

-Nem. Nem vagyok kyr származék. Tiszta niarei vérvonal leszármazottja vagyok.

<Sokat kérdez. 8) Nem baj. Nincs titkolni valóm, de azért jobb lenne, ha nem csak ő tudna meg rólam dolgokat. :) >

-Ön honnan származik, illetve ha meg nem sértem tolakodásommal mi hozta erre? Annyit biztosan állíthatok, hogy nagyon kíváncsi ember Alauron. Ne értsen félre ez nem baj hisz a bölcsességhez a tanuláson át visz az út.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.09.27. 17:58

(Alauron)

- Rendben van Yoruga. a bölcsességhez?...igen, én is így gondolom. :) Szóval, hol is kezdjem...dorani származású vagyok, de a hazám immár Haonwell. Nem vagyok hűtlen fajta, de az élet fonala, s a családom oda sodort engem. Sajnos, el kellett hagynom szereteimet, olyan okból, ami szilánk a szívemnek, s ezért nem szeretnék róla beszélni. Ide vitt a véletlen, vagy talán a sors, s most beálltam két varázsló szolgálatába, mint testőr. Pontosan mi is ez az öröklött feladat? Nem akarok tolakodó lenni, csak sosem lehet tudni, hátha segíthetek. :)
<Biztosan nagy horderejű dologról van szó.>
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.09.27. 18:15

(Yoruga)

*Bólintok, hogy jelezzem megértem, ha nem akar beszélni a szerettei elhagyásáról. A karmikus kötelességemre vonatkozó kérdésre önkéntelenül felszegem fejem a büszkeség folytán, mely elönt, ha családom dicsőségére gondolok.*

-Oni-sagasu vagyok, mint mindenki a családomban évszázadok óta, mióta csak létezünk. ... Bocsánat. Kissé elragadtattam magam. Megpróbálom visszaadni a közös szavaival is. Azt hiszem a pontos fordítás a démonvadász.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
377 hozzászólás • Oldal: 14 / 26 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 26

Vissza: Régi Kalandok...