Isten Tornyai
"Nem vagyok nagy templomba járó ájtatos személy, főleg nem ha a Hétarcú hitéről van szó, de ide eljöttem. Kezdem azzal, fából van az egész. Talán az alapja nem de minden más igen. Piszok jól néz ki, aprólékos minden faragványa, nem tudom mennyi időbe tellhetett megcsinálni.
állítólag a környék összes fafaragója készített bele valamit, azért ilyen csodás. S rengetek folyosója, helyisége van, s nem lehet összeszámolni. Valahol mindig elrontják, vagy eltévednek benne, pedig azért nem akkora mint egy palota, mégis kifog az emberen. Mindez azért mert hol ekkor hol akkor építettek hozzá újabb fülkéket, szobákat, s aztán elvesztettéka fonalat.
A templomszolga szerint éjjel sóhajtani szoktaka gerendák, s elnevezték Domvik Sóhajának. Kérdés az, azért csinálja ezt a hely, mert annyi bűnös gyónást hallgat, hogy belefáradt, vagy mert jól érzi magát?
Legyen bárhogy, engem lenyűgözött, még ha maga a város kissé dekadens lakókkal tömött is. Hős is jött velem, hogy tisztelettel adózzon a hely vallásának, de rájöttem, csak egy szép lányt követett ide...javíthatatlan..."