• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Shadlek - avagy nem mind ima, mit templomban mondanak

Eretnekek, boszorkányok és ranagoliták székhelye - a tisztesség álcája mögött...

Moderátorok: Lianna Pentangelin, Admin

Hozzászólás küldése
335 hozzászólás • Oldal: 19 / 23 • 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23

Re: Shadlek - avagy nem mind ima, mit templomban mondanak

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.09.10. 19:52

(Roaen O'Shanon)

//A segédnek sosincs fegyverforgató szerepe(ők csak a kommunikációs csatornát képezik a két párbajozó fél között.) csak tájékoztatalak :D :lol: :D //

-Nagyszerű ötlet, csak az a baj, hogy még nem ismerem elég jól az "ifjút",és azt sem tudom pontosan middig marad házam vendége,valamint tudatában van-e a megfelelő formuláknak, és feladatkörének.Ezért jó lenne, ha előállnánk egy másik ötlettel is.De természetesen megeteszem.Előre is köszönöm.-elmondom a szokásos búcsúzó és köszönő formulákat, az udvarban használatos módon.

Úgy is teszek.Felkérem Haravant.Gyorsan előkerítem.

-Kedves barátom,egy szívességet szeretnék tőled kérni, tudom, hogy már így is sokkal tartozok neked, de sajnos te vagy az egyetlen akit megkérhetek: "Lennél a párbajsegédem?"-ugrik ki végre belőlem a valódi kérés.

Ha elfogadja a felkérésemet.
A titkárral megíratom a levelet valamint szignálom, és a két tanúnak a titkárt és a feleségemet kérem fel.

<Most jön a dolog nehéz része, Valrival is beszélni kéne, mégis meg kellene békülni azzal a a boszorkával is.Bármennyire is útálom.>
<De ez még ráér.....halogassuk addig amíg lehet...>
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz...
Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz...
Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd...

A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak.
Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad -
Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 471
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.09.11. 16:57

//Tudom :) //
Arennek
Hattyúvár, nyár, reggel

Haravan egy étellel rakott asztalnál üldögél. Valrival :D Keresned sem kell tovább a hirtelen haragú tündért. Aki valamiért le sem veszi a szemét a tündérkapitányról, bazsalyog és nem sok vizet zavarsz neki. Mintha nem is lett volna összekapás kettőtök között korábban. A kérdés feltevésekor a férfi hallgat téged, de Valri a férfin csüng. Haravan készséges:
-Mi sem természetesebb, ha a bajban kiállok ön mellett. Mikor és hol történik az a párbaj azzal a kölyökkel?

Ha minden fontosnak ítélt részletet megosztasz veled, más témára tér s kér, ülj le vele enni. Te már haraptál keveset, de olyan finom péksütemények kelletik magukat hogy a nyál összefut a szádban.
-Ideje konkrétabban beszélnünk a Darshana elleni terveinkről. Önnek velünk kell tartania, hisz önnek van elszámolnia valója vele legelébb nem nekünk. Olvassa szemére bűneit. Aztán érvényesítjük a magunk jogait vele szemben.
Valri bólogat, de még mindig csak Haravant nézi és álmodozón sóhajt egyet. A férfit ez láthatólag egyáltalán nem zavarja.
-Valahol érzem, örömmel fogadja a hírt, hogy az elkövetkezendő 200 évben Valsharisszt magam mellé veszem mert megkedveltem.
Ez azt jelenti hogy a tündér elmegy a várból? Juhéjj! Vagy mégsem hurrá? Ki vigyáz akkor Ilanára állapotosan?!
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1782
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.09.11. 18:25

*Természetesen minden részletete elmondok neki,és erősen ragaszkodok is hozzá, hogy magam is résztvegyek a darshana elleni akcióban, amennyiben lehetséges.*

-Haravan, tudod nem vagyok a szavak embere, viszont szeretem a családomat, épp ezért szeretnélek megkérni arra, hogy Darshana letartóztatása után tiszteljétek meg házamat, legalább addig amíg a gyermekem megszületik, nem is tudom mire mennénk a mi szeretett Valrink nélkül.Nagyon hálás lennék ha segítenétek,egyengetni ennek az ígyis elesett családnak a sorsát.
........................-Nagy szünet a mondnadómban.
Ugyanis Valri elmondta, hogy nagy valószínűséggel Ilana bele fog halni a szülésbe.....,ugye nem igaz......kérlek cáfoldd meg! VAGY TÉGY LEGALÁBB VALAMIT ELLENE!!-itt ordítok.
Tudom neked hatalmadban áll.......-hüppögök.

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.09.11. 20:10

Arennek
Hattyúvár, nyár, reggel

Valri kiszabadult Haravan bámulásának bűvköréből és elhúzta a száját:
-Most mért sipákolsz itt mint egy öregasszony akinek leégett a háza? Legutóbb lekentél neki egy pofont. Egy terhes nőnek, akiért állítólag megszakadsz...Mikor épp eszedbe jut, mi? Pf, szép kis férj!
-Valri, nem neked tiszted megítélni egy házaspár mindennapjait-intette le őt a férfi-Kotnyeles vagy, mindenki tudja...
Visszafordul feléd:
-Örülök a meghívásnak, de jelen pillanatban nem tudom, elfogadhatom-e. Még nem látom előre, egyéb elfoglaltságaim lehetővé tennék-e a maradást...9 hónap nem sok idő, elszáll mint a lepke röpte, mégis, elég elfoglalt vagyok.
-Ám...-emelte fel ujját-...egy tündér ha tükörből jósol az nem szemfényvesztés hanem komolyan kell venni. Egy valószínű lehetőséget mutat, amit csak nagy odafigyeléssel lehet megakadályozni.
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.09.13. 22:47

-Valri hidd el szeretem a feleségem,ha még akkor egy kicsit el is vesztettem a fejem, nem vagyok tökéletes, ezt el ismerem, de te is tudod, érzed, hogy becsületes ember vagyok.

-Haravan, akkor,esetleg adhatnál valami ötletet, hogy mit kezdhetek, szerinted Domvik isten felkentjei tudnak segíteni rajtunk??Ők úgyis az élet védelmezői és pénzért mindenre képesek.
Vagy esetleg tudsz küldeni egy másik tündért aki ért a földi halandók gyógyításához?-esek végképp kétségbe.

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.09.14. 14:39

Arennek
Hattyúvár, nyár, reggel

A két tündér összenéz, majd elkezd nevetni. Enyhén megszakítja a drámai pillanatot ez a váratlan reakció. Valri már a szemét törölgeti.
-Komolyan mondom, az emberek nagyon szórakoztatóak! Én eddig úgy tudtam, a papjaitok azért segítenek és adnak bele apait anyait, mert ti a híveik vagytok és nem tudnak mit kezdeni a nagy szeretettel és segíteni akarással! Erre kiderül hogy a segítség mértéke attól függ, mennyit pengetsz ki nekik?-ad magyarázatot a röhögésre Valri.
-Ezt én sem így tudtam eddig-ad igazat a nőnek Haravan.
-És mindketten értünk gyógyításhoz. A katonáim nem, pedig ők is a fajtánk tagjai, de őket másra tanították ki-teszi még hozzá Haravan. Valri bólogat. Majd a kapitány tündérnyelven kérdezett pár dolgot Valritól, aki ugyan úgy válaszolt rá, a férfi elgondolkodott a válaszon, majd rád nézett:
-Hm, szerintem a szülést tündérnek kéne levezetni.
-Én nem!-emelte fel tiltakozóan kezeit Valri. Haravan szórakozottan elhúzta mosolyra száját:
-Pedig rád gondoltam...
-Rá nem veszel!-emelkedett magasabbra a nő hangja. Ám Haravan egyszerűen a nő combjára csúsztatta kezeit. Valri elpirult. Hoppá, ijet is tud?
-Basszus, talán mégis.
-Ugye hogy igazam van-így Haravan.
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.09.15. 14:49

-Tudjátok ez így megy Dovmiknak a nagy Hétarcú istennek a követői az imák hangjánál már csak a pénz csörgését szeretik jobban hallani.

<Ez sajnos így igaz...Nem káromillak.>

Valri,Drága Valrink itt maradsz velünk igaz??Tedd emg ezt nekünk kérlek.....-borulok rá és csókolom össze.

Darshanához mikor szeretnétek menni?-kérdezem tőlük kicsi félszel a hangomban.

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.09.15. 16:01

Arennek
Hattyúvár, nyár, reggel

-Ez gáz, már bocs-jelenti ki Valri a vallás ilyetén fordulatára- Régen legalább nem ez volt, bár akkor is badarságnak tartottam ezt a Domvik-hitet. Minket tündéreket hidegen hagy miben hisznek vagy sem az emberek, mi tudjuk mi az igazság, ülünk rajta, nem adjuk ki, slussz passz-vonogatta vállát.
-Viszont tartás az volt a régi papokban és nem ármánykodtak a saját berkeikben annyit.
-Te csak tudod-somolygott Haravan, Valri szeme pedig felcsillant.
-Még szép, jártam már a papság fellegvárában álruhában és nem vettek észre. Vesztesek :P Pedig nőként jártam köztük, nem is férfiként.
Haravan mosolya még szélesebb lett.
-Voltál férfi alakban emberek között?
Valri szerénykedve sütötte le szemeit.
-Nem olyan nehéz ez...
Rövid idő alatt beavatódtál egy nagyon nem hozzáférhető dologba, miszerint a tündéreknek szokásuk emberbőrben közöttetek járni és észre sem veszik őket. Ezek után mi van ha Köcsögfej?...:lol: kizárt, de viccnek jó.
A csóközönre elhúzódik a nő tőled.

-Fúj!!! Nyálas és érzelgős! Vakard le rólam Haravan!
A kérdés jó és aktuális. Haravan egymással szemben összetámaszotta ujjait az asztalon.
-Holnap? Igen, holnap. A katonáim készen állnak.
-Nem jó, Haravan. Elfelejtetted? Párbaj lesz...(V)
A férfi csücsüríti kicsit az ajkait.
-Akkor a párbaj után nem sokal indulunk is még aznap.
-Sűrű lesz, nem? (V)
-Nem, mert te is jössz, rád is szükségem van.
-Hé, Ilanával akkor ki marad?
Haravan széttárta kezeit.
-Oldd meg, a te barátnőd nem az enyém-ért így végett a két tündér párbeszéde. Valri savanyú arccal nézett vissza rád.
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.09.16. 20:33

-Tényleg nekünk holnap párbajunk is van, szent Domvik.-mondom Haravannak.

Előkészíttetem egy szolgálóval a ruhámat.

-Valri drága, muszály valakit megkérni, hogy vigyázzon Ilanára.

-Nekem ma gyakorolnom is kéne.Haravan, lenne esetleg kedved gyakorolni velem?-teszem fel az érdekes kérédst.

<Vigyáni kell ezzel e tündérrel....nem szabad félválról venni.Attól, hoytg nem ért a párbajhoz, ée nem boldogul a tőrkarddal, attól még erős ellenfél lehet.>

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.09.17. 8:13

Arennek
Hattyúvár, nyár, reggel

-Csak ne drágázz...Meglátom mit tehetek-állt fel a tündér, hogy a párbajos megbeszélésben kettesben hagyjon Haravannal.
Haravan elvigyorodott:

-Azt hiszem az én harcmodorom nem felel meg a shadoni izlésnek. A rapírhoz sem értek. Ám védekező állás felvételével hajlok rá hogy segítsek neked, ám támadásra ne kérj. Engem arra képeztek ki, hogy ellenfelem megöljem ne pedig csak megsebesítsem-komolyodik el szeme.
-Ha így is megfelel, állok elébe a gyakorlásnak.
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.09.17. 8:58

-Nagyon megköszönném,hiába egy jó védelmen támadási pontot keresni nehezebb is.

<Nah kíváncxsi leszek, biztos, nem a rapírhoz szokott a keze, de attól külön, jó kardforgatónak tűnik.De talán a gyakorlott csuklómunka és a kézváltás segít, hogy megtaláljam a győpzelemhez vezető utata>

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.09.18. 8:38

Arennek
Hattyúvár, gyakorlóterem, nyár, dél körül

Haravan abból a szempontból jó választás volt, hogy kiderüljön, sose kívánd őt ellenfélnek. Fajtája miatt olyan gyors volt, hogy ha görcsöt kötöttél volna a nyelvedre se tudtál volna védelme mögé férkőzni. Még jó hogy nem ő támadt, mert akkor tényleg beváltotta volna azon ígéretét, hogy akkor kardélre hány csupán a kiképzése miatt. Profi volt. No de ki tudja hány száz éves, hacsak nem ezerben mérendő a kora :P Abszolút nem fáradt ki, még csak a haja sem lett kócos, míg téged azért megugráltatott, mert sosem maradt egy helyben állva, s a gyakorlás végére leizzadtál, mint aki kőfejtőben dolgozott egész nap. Pedig csak délelőtt szántátok erre az időt. Csöppet sem zavarta hogy a shadoni harcmodorhoz nem konyít, mivel védekeznie kellett csak, annak magasan eleget tett.
Ám mindezen tények ellenére nem volt lefitymálló., A kitartásodat megbecsülhette, más már a földhöz vágta volna rapírját, hogy ilyen fallal találkozik s küszködik de nincs eredménye. Lisandres biztos nem ilyen kiművelt, mindhatni lepkefing lesz haravan után ha védekezni akar. Meg tudtál jegyezni pár rafinált hárítást, amit ha rapírra átképezel, lehet, nem lenne hülyeség alkalmazni. Főleg tudva azt, hogy párbajtársad aljas természetéről híres.
A gyakorlás végén a gyakorlóteremben diszkrét, ütemes taps hallattszott fel. Mestered volt, aki ki tudja mikor érkezett, de egy jó ideje figyelhette kettőtök forgolódását.

-Miből lesz a cserebogár-néz rád, aztán a kapitányhoz fordul.
-Kár, hogy nem a tőrkardot választotta fegyverének, vérzik a szívem, uram.
Haravan enyhén elmosolyodott a bókra.
-Úgy látom, nem lesz itt gond, fiam-nézett rád vívómestered.

Mivel töltöd el a holnapig tartó időt?
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.09.18. 19:58

<Ezt a kurafit, de jó hogy tényleg nem ő az ellenfelem.>

-Köszönöm mester, de látja, esélyem, sem volt, még így sem, pedig mindent megpróbáltam.Ez bosszant.

Patakokban folyik rólam az izzadtság.Megköszönöm Haravannak a segítséget, és biztosítom róla, hogy ő a jobb.Felmegyek a szobámba, átöltözök, befekszem az ágyamba, és Ilanával törődök egy kicsit, szeretgetem,beszélgetek vele.Ápolom a lelkét, kérdezem szenved-e hiányt valamiben.

<A családdal is törődni kell, hiába ilyen nehéz ez a családfői munka.>

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.09.19. 9:06

Arennek
Nyár, reggel

Hamar tovaröppen a kellemes délután a női karok között. Meg is indult a pletyka, hogy az úr úgy szereti a nejét, hogy akár nappal is felhajtja a szoknyáját és az sem zavarja, hogy áldott állapotban van Ilana... persze ezt senki nem mondja a szemedbe, Valri szállítja hűségesen a híreket.

Eljött a párbaj napja, no meg utána a Darshana ellen vonuló had indulásának napja is. Haravan reggel óta teljes vértben pompázik, s megcsipkedte Valri pofikáját, amikor az korhoni kezdte, hogy így a párbajon feltűnést fog kelteni.

-Ugyan, semmibe nem kerül nekem, hogy mást láttassak velük mint ami a valóság! Maradj itt, mert ha kürtöm megfújom, a seregem követni fog engem és ideiglenesen te vezeted őket míg hozzám nem érnek.
-De vértbe nem bújok!
-Pedig csinos lennél...
Rovaland előkerült szépen fésülten de feszülten.
-Ez az első komoly párbajom...Remélem Lisandres nem fog Domvik elé küldeni, mert akkor a családom megbosszul!-bizonygatta s lovon testvére érkezett az ő segédjének.

//Ööö, hol és mikor is lesz eza párbaj? :P Kiment a fejemből//
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.09.19. 13:44

//A Héttornyú előtti kútnál.Időpontot nem jelöltünk meg.//

<Még szép, hogy felhajtom a szoknyáját,az én drága kis feleségem.>

<Ezt a kurafit ma elintézem.....>

-Ne is izgulj kispajtás, nem kell, lehet nem is fogsz te ma párbajozni.-szólok oda Rovalandnak.
Emlékszel, ha párbajképes állapotban lesz, de csak utánam.

Igazítok egyet a tökéletesnek titulált ruhámon, pecsétgyűrűmet megsmítom, és emeltfővel indulok a párbaj színhelyére.Menet közben Messanahoz beszélek, mintha őt is nyugtatni kéne.

<Hiszen neki is érző szíve van.>

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
335 hozzászólás • Oldal: 19 / 23 • 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23

Vissza: Shadlek tartomány