• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Feketeleves [ETK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
886 hozzászólás • Oldal: 27 / 60 • 1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 60

Re: Feketeleves [ETK]

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2007.09.08. 13:36

Súrion

*A nő megjegyzésére,csak a fejemet fordítom felé,egy pillantás erejéig.És a pakolást félbe szakítva,felegyenesedek.Fahlanra nézek és miközben meg símogatom a pofáját,dzsad nyelven "válaszolok".*

- Semmi bajom a dzsadokkal!Igaz-e Fahlan?Hiszen Te is az vagy... :)
Meg Yasminnal sem volt bajom,míg El Rasib meg nem tudta... :P

*Majd ismét egy pillantást 8) vetek a nőre és folytatom a pakolást.*
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:
melyikük és mi végre teremtette a nőt...?"

A nő mintegy véletlenszerűen a bárdhoz dörgölőzött, és a fülébe súgta:
"-Ha lepihennél , álmodj rólam! Neked szabad."

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 422
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.09.08. 15:25

Dzsana Khadde

- De gondolom akkor sem Yasminnal volt gondja.... - *válaszolom közös nyelven és egy élénk vigyorral toldom meg.*
- Na de... Ha nem a fajtánk a probléma... akkor a nem túl szívélyes viselkedés marad... De elgondolkodott már azon, hogy magának sem kellene ennyire fenhéjázónak lennie, egy kis utálatossággal megtoldva, és akkor talán mi is normálisabban viselkednénk az Úrral?! - *kérdezem Súriontól és kimegyek az udvarra melléje.* - Talán, ha máskép kezdünk...
A nevem Dzsana Khadde, Al-Abadana Kadír nevű városából. - *és a kezemet nyőjtom feléje.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2007.09.08. 17:25

Súrion

- Valóban nem Yasminnal volt a gond...! :D

*Válaszolom széles mosollyal és közben a nőre nézek.*

- De,hogy Én Úr?? :roll: Az aztán nem!Annál inkább vándor és muzsikus!
Ami meg a viselkedést illeti,jobb ha nem feszegetjük,ki mit kezdett és folytatott rosszúl.De ha már vetted a fáratságot és leszálltál a lovadról,akkor egy szép hölgyet nem illik vissza utasítanom...

*Ezzel meghajlok a mellém érkező nő előt,majd mosolyogva elfogadom kéznyújtását.*

- Súrion,az Arafinwé családból.A Hat Város szővetségéből.
Nagyon örűlök Dzsana!És igazán sajnálom,hogy nem máskor és máshogy találkozunk... :wink:
Ő,pedig Fahlan!Az Én hű társam.

*Nézek a lovamra és végigsímítom a kezem a nyakán.*

- Na,köszönj szépen a hölgynek.

*Szólok viccesen Fahlanra.*
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.09.11. 21:01

(Mustafa)

Mikor kialakul a kis csevej, és senki sem regulázza meg az ifjút, ki valami Súrionnak hívatja magát, visszamegyek a szobába és folytatom az olvasást. A tervnek már úgyis löttek, akkor meg legalább leköetöm magam míg a rajatütés elkezdödik.
< már csak azt kell kivárnom hogy így most akkor kin is fognak rajta ütni mert úgy fest nem mi állnuk a helyzet magaslatán >
A gondolat nem hagy nyugodni és maghoz húzom a kardom, beszélgessenek csak Én ráérek.
< mi a francot akarok én még itt? ... ennek semmi érteleme ... a kutya nem fog ünnepleni ha levágok pár helyi nagyfiút és ah ezek vágnak le engem akkor meg a kutya nem fog rám emlékezni>

A zavaró eszemfuttatásoknak hála a könyvvel elég lassan haladok, és az is tök felesleges, semit nem sikerül kihámoznom belöle ami elörébb vinne egy kaputárgy felé.
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.11. 21:24

KM esemény [Quator ar Zaraquer]
Helyszín: Verdina városa, Kereskedő Hercegségek
Időpont: „Zivatar”-Arel első hava, 3. nap délután
Résztvevők: Mindenki

*Malor csöndben végigvárja a kis közjátékot. Végezetül csak megcsóválja a fejét és kissé szomorkás arccal visszaindul a házba. Dzsana ismeri már ezt a nézését. Most megint magában rágódik valamin. Biztos, hogy nem a quintarhán, mert nem elgondolkodó, hanem inkább olyan a kiállása, mint az ide úton volt a reggeli „beszélgetésig”. Közben Fahlan gazdája bátorítására a viadornő felé fordítja fejét és orrát közelebb nyomja a nőhöz, hogy megszemlélhesse újdonsült ismerősét. Bezzeg a derék teve maximum egy unott köpés erejéig szokta ennyire Dzsanára szegezni tekintetét.*
*Eközben Mustafa visszatér a könyvéhez, de tényleg nem egyszerű ilyen kérdésekkel a fejében összpontosítani. Ehhez járul még a helyzetüket lassan megszokó haramiák társasága is. :) *

-Mi ez? Már megint egy újabb uraság? :shock:
-Áhh ez valami vándor-énekes lehet. Kíváncsi leszek, hoyg mit kezd a hölggyel. 8)
-Ja-ja. Reméljük inkább a vitézúr dönt majd továbbiakban is felőlünk, mert ő mégiscsak szívélyesebb a tisztességes megélhetési rablókkal.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.09.11. 21:59

Dzsana Khadde

*A ló közeledésére kis fintor szalad át az arcomon. De ez ugye nem a tevém - és ha jól tudom a lovak nem is tudnak (vagy csak nem szoktak) köpni. Az orrát megsimogatom - lassan mozdulok, mert azért megriasztani sem akarom és még egy "Szia!"-t is mondok neki.
Maloron észreveszem, hogy milyenné vált a hangulata, ami homlokráncolásra késztet.*

<Most meg mi a fészkes fene baja lehet? :shock: >
- Súrion, jöjjön be... Tudja azért vagyunk itt, hogy felszámoljuk ezt a bandát, fosztogatnak, rabolnak a környéken és hatósági kézre akarjuk adni őket. Nincs benne hasznunk, csak annyi, hogy biztosnságosabb lesz a környék, meg talán a városban az emberek elrebegnek pár hálás szót. Segítsen nekünk, ha mással nem azzal, hogy bejön hozzánk a házba, hogy amikor visszatér a maradék banditatag rajtuk üthessünk. Nem kérem, hogy vegyen részt a csetepatéban, mert nem a maga ügye és talán még a fogunkat is itthagyhatjuk.
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2007.09.12. 13:47

Súrionú

*Mosolyogva figyelem végig,ahogy a csípős nyelvű viadornő,óvatosan megérinti Fahlant. :)
És közben a szemem sarkából látom,amint a páncélos bekullog a házba.Majd Dzsana megszólal...*

- Először is,igazán megtisztelnél,ha nem magáznál!Én azt valahogy nem szeretem... Nem tudom,csak egyszerűen,idegesít...!
Másodszor pedig,hát igen,saját bőrömön tapasztaltam ezeknek a kis patkányoknak a ténykedését!Kétszer is össze futottam velük... De,amint látod,még itt vagyok... :)
De,szóval,akkor ti valami önkéntes jótétlelkek vagytok...!?Remek...

*Ekkor egy pillanatra elgomdolkodom...*

< Akkor ezek nem is az öreg miatt jöttek...!?Remélem...
Ha bemegye,akkor meg legalább szétnézhetek...
Remélem nem találták meg a csapóajtót...! >

- Hogy menjek be...?Nos,hát legyen.Nem akarom hátráltatni a dolgotokat...
De,akkor össze kell szednem a már lepakolt holmimat.Meg mi lesz Fahlannal??A ti lovaitok merre vannak?Bent?

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.09.13. 12:07

Dzsana Khadde

:D - Rendben van, Súrion, nem magázlak!
Igen, amolyan jótétlelkek... Malor - *pici szünet* - del Nakloss hazájának hűen elkötelezett lovagja, feltett szándéka megtisztítani ezektől a banditáktól a környéket. Én eredetileg is vele tartottam, másik társunk Mustafa menet közben csapódott hozzánk.
Bent tartózkodunk mindannyian. Két már elfogott rab, két ló, és mi hárman. Szűkösen leszünk egy picit...
Segítsek?
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2007.09.13. 14:43

Súrion

- Köszönöm :)
Tehát,akkor az a Mustafa nem veled van... Én meg azt gondoltam együt vagytok.. De,hát mind egy nekem...
Ááá,nem,köszönöm.Nem kell segíteni,úgy is én tudom mi hová való.De azért köszönöm...

*Ezzel visszacsatolom a hátizsákom,íjjtartóm és a tegezt a helyére...
Közben folytatom a beszélgetést.*

- És kié ez a ház?A lovagé?

*Majd a visszapakolást befejezve Fahlant kantárszáron vezetve megindulok a házhoz (gondolom dzsanával..).*

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.09.13. 19:24

(Mustafa)

-Megélhetési mi?! Ezt majd a bírónak meséljétek.
Lapozgatom a könyvet, majd a körülmények miatt inkább mégis a tarisznyám mélyén köt ki a kötet. Kíváncsian szemlélem a belépöket majd várakozom tovább hogy mi lessz ennek a nagy barátkozásnak a vége.
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.13. 19:52

*A rablók nem szólnak vissza Mustafa szavaira csak sötét pillantásokat vetnek rá. A könyv egyre érdekesebb dolgokat tár fel, de még mindig csak ahhoz elegendőek a megértett töredékek, hogy biztossá tegyék a feltételezést miszerint nem csak valami regegyűjteményről van szó. Közben visszajön Malor és ő is meglehetősen komor képet vág. A pap által már előző nap, illetve a reggeli lemaradásig látott/tapasztalt konok hallgatásba burkolózva lát neki, hogy az ágy mellé tolja a nagy asztalt és a székeket, hogy beférjen a harmadik ló is. Mire Dzsana és Súrion is beérnek már el van rendezve a szoba. Így beáll a három hátas az ajtóhoz közelebbi területre és az emberek a kandallópárkány, az ágy és a székek közül választhatnak ülőalkalmatosságot, ha nem akarnak álldogálni. A két haramia csak mormog valami köszönésfélét és bólint az újonnan érkezett utazónak, majd önszántukból visszahúzódnak a kandallópárkányra. A lovag az ablak mellett áll és visszább hajtva a spalettákat a kinti területet fürkészi.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2007.09.13. 20:31

Súrion

*Be érve a házba futó pillantást vetek a fogjokra,majd a dzsad férfin meg akad egy pilanatra...*

- Ismét... :)

*Jegyzem meg kurtán,miközben aprót biccentek felé mosolyogva,majd tovább fürkészem a szobát...
...A csapóajtót keresem.*

< Vajon meg találták a lejáratot...? >

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.09.13. 20:43

(Mustafa)

-Üdv! Biccentek felé. A falhoz húzok egy széket magamnak és mivel lovam nincs és valszeg mostanában nem is lessz, így a jószágok közelébe sem megyek szórakozzanak vele a gazdáik.
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.09.14. 13:05

Dzsana Khadde

- Hogy együtt vagyunk? - *kérdezem kicsit értetlenül vissza Súriontól, majd megvilágosodom. Arcom egy picit megfeszül, majd ráncba szalad a homlokom.* - Azért mert ő dzsad férfi, én meg dzsad nő vagyok nem jelenti azt, hogy együtt vagyunk. Mint mondtam, mással vagyok. - *hangsúlyozom ki. Kicsit barátságtalannak tűnhetek ebben a pillanatban, de inkább vagyok zavart, amit így próbálok leplezni - hisz Malorral a kapcsolat hát hogy is mondjam... Főlleg, hogy az előbb úgy bekullogott, mintha csak a reggeli viselkedését folytatná, amit nagyon nem értek miért tért vissza, hisz elvileg megbeszéltünk mindent.
Hogy nem kell segíteni vállvonással nyugtázom, majd mint aki jól végezte dolgát visszamegyek a házba. Egyből Malort keresem tekintetemmel, és ahogy meglátom az ablak előtt állni háttal, melléje lépek.*

- Most mik ezek a felhők a fejed felett? Vagy az a baj, hogy behívtam? De hát ezt akartuk nem? - *kérdezem tőlle, mert nekem baromira nincs elképzelésem sem, mitől változott meg hirtelen ennyire ismét.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.14. 14:22

*Odabent az asztal eltolása után nem sok minden takarja a földet. Az ágy és a kandalló közötti részen egykor fekvő medvebőr most az ágyhoz van gyűrve és egy nyitott lejárat tátong középen. A sötétségbe nem túl széles kőlépcső vezet lefelé. A bennlévők nem is annyira nyomorognak, mint elsőre gondolta volna bárki is. A lovak szépen lapjával elálldogálnak az ajtó előtt, így a maradék hely aránylag tágasnak mondható csak az ülőalkalmatosságok vannak kicsit zsúfoltan a fal mellett. Ahogy Dzsana megszólítja a lovagot a férfi visszanéz rá enyhe bocsánatkéréssel arckifejezésében. Megpróbál egy halovány mosolyt is, de ez egyenlőre még nem az igazi. Halkan beszél, de nem azért mert annyira titkolózni akarna csupán kissé kókadt a hangulata.*

-Nem baj. Jobb, ha mindenki bent van, így biztonságosabb. A felhők… Ehh. Egy bolond nemes miatt ne aggódj Dzsana. Tudom, hogy ezen már túlestünk, de megütött hirtelen a közvetlenség, amivel az újonnan érkező Urat fogadtad. Valahogy… Készületlenül ért….

*Itt rápillant a többiekre és elhallgat. Látszik azonban még lehet valami a vallomásból hátra, de azt talán még magának sem meri kimondani, mert azzal valósággá válna. Eközben a két jómadár beszédes pillantásokkal méregetik a bennlévő fogva tartóikat és Súriont egyaránt. Végül a bátrabbik kicsit közelebb hajolva halkan megszólítja Mustafát.*

-Elnézést a kérdezősködésért, de ha lent van egy hatalmas szörny meddig óhajtanak itt maradni? Nem mintha sürgős lenne a börtön, de azért ott talán mégiscsak biztonságosabb lenne.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
886 hozzászólás • Oldal: 27 / 60 • 1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 60

Vissza: Régi Kalandok...