• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A yankari légiós [D20]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
392 hozzászólás • Oldal: 8 / 27 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 27

Re: A yankari légiós [D20]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.09. 13:08

KM: Castor de Vinter
Helyszín: Haonwell
Időpont: Meleg évszak-A Dal Hónapjai, Alborne első hava-„Lant” 1. hét/5. nap, délután
Esemény: A Prológus eseményei (Haonwelli események)
Résztvevok: Tenho Soittaja és Xue
________________________________________________________________________________

/Xue/
(Még a Csábítási-jelenethez)

Arlan egy pillanatra megáll, hogy élvezze a tekintetek játékát és a felpiszkált vágyak parazsát. Viszonozza a pillantásod és arca sajnálkozást tükröz.

-Bárcsak máskor más körülmények között találkoztunk volna kedves Xue. –Bár szívem ellen való vétek, amit egész életemben bánni fogok, de holnap mindenképp átt kell lépjek a Pyarronba tartó térkapun, a kötelezettségeim nem várhatnak. Egy ókyr nyelvű kódexet kell sürgősen visszavigyek az Iskolába, ami nem tűr halasztást. De remélem a mai nap még élvezhetem a társaságát.- mondja és még ráérősebbre fogja a lépteit, hogy a séta tovább tarthasson, közben gyakori oldalpillantásokat vet az arcodra.
-Nahát. Ön igazán tüneményes ékköve a népének. Nem is értem, hogy egy ilyen gyönyörű nő hogy lehet még társ nélkül?

//A sikeres Csábításért a karakter 5d100 Tp-t kap.//

//Xue és Tenho//

Arlan leveszi a süvegét és megvakargatja a barna üstökét.

-Hát Tenho, az igazat megvallva én se ismerem az itteni konyhát; de a fasírt vadrizzsel és áfonyadesszerttel és sajttal jónak tűnik.

Arlan közben leadja a rendelést.

Xue szavaira tiltakozni kezd:

-Micsoda badar bölcsesség ez! Én mondom nem tudják mit beszélnek ezek az ervek. Nos az igazat megvallva én mind a szerelmeimre mind a barátaimra igen jól emlékszem. Igaz, egyikből se volt soha sok. –teszi hozzá kis szünet után pirulva, mint aki maga is meglepődik, hogy kéretlenül máris milyen sokat feltár magából.

Falatozás közben a téma főleg az utazásról és az eljövendő tervekről szól. Ki hol merre járt, mi járatban van és mit fog csinálni az elkövetkezőkben.

-Köszönöm, hogy elhoztad a könyvet Tenho. Ezt holnap vissza kell vinnem Lar-Dorba a helyi kutatóinknak van rá szükségük a kyr mozaikmágia új szempontó elméleti alapjainak kidolgozásához…de tudományos részletekkel inkább nem untatlak;no meg gondolom kevéssé érdekel.

-Utána Pyarronba megyek az Egyetemvárosba. Egy szemeszter erejéig, térmágiát fogok ott hallgatni az ottani mesterektől. –No meg új munkát is kell szerezzek, mert már fogytán vagyok a pénznek…erről jut eszembe… te hogy állsz a pénzzel? Gondolom nem esene neked sem rosszul egy kis meló.

-Tudtad, hogy a Quironeira déli részén az összes muzsikus és csepűrágó Yankarba tart? No nem a Légió miat…állítólag megnősül vagy mit tudom én mit csinál valami ottani nemes és nagy banzájt meg ünnepséget csap, amire a város nemessége hivatalos. Több mint ötszáz fős vendégseregről beszélnek, úgyhogy kell most oda a zenész rendesen…legalábbis állítólag.
Pyarroni borkereskedőktől hallottam a pletykát mikor idefele jöttem.

-És ön kedves Xue? Önnel mi lesz itt? –Hosszú távon itt marad Haonwelben a Magnóliáknál?- kérdi gyengéd hangon

//Tenho//
(Mondtad, hogy a karaktered közben figyeli a zenét.)

A zenészek társulat egy hegedűsből és egy harmonikásból áll. Igazi hamísítatlan búfeledtető kocsmazenét szolgáltatnak, olykor kesergőset, olykor szomorút, olykor vidámat. Évtitzedes lakodalmas múlt lehet a hátuk mögött; profán egyszerű muzsikusok; de jól és szívből csinálják amit csinálnak. Gyakran csendül egy egy réz a lábuk elé helyezett nyitott hegedűtokban.
A két középkorű ember férfi folyamatosan zenél, nem hagyják abba egy pillanatra sem; épp megfelelő hangerőt találva el, a kellemes háttérzenéhez.
Te alapvetően déli vagy, ezért számodra sok új melódiát, dallamot játszanak.

//Dobj Intelligencia-próbát! A dobott eredményt szorozd be 20-szal, ennyi Tp-t szereztél azáltal, hogy tudatosan figyelsz a zenészek játékára.//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.09.09. 15:50

//Tenho//

amikor Arlan hozzám szól meglepetten kapom fel a fejem
- Érdekelni érdekelnének a részletek, de kétlem hogy sokat értenék a magyarázatból. Inkább hagyjuk. Azt mondod Yankar hallotam már róla néhány legendát, de lényegében csak annyit tudok róla, hogy számüzött toroni nemesek vezetik és a toroni kultúrát követik. Végül is azt hiszem tanulhatok ott pár érdekes dolgot.
- Megbocsátotok nekem egy kicsit?
majd a választ meg se várva előveszem a pánsípomat és alkalmazkodva az általuk játszott zenéhez én is zenélni kezdek miközben szemkontaktust keresek a zenészekkel, hogy minnél nagyobb összhangban játszunk
//off
dobás eredménye:17=340 Tp
összesen 474 Tp-je van a karinak
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.09.09. 16:39

//Tp: 260//

(Xue)

(Még a sétához - csábításhoz)
- Hát ezt én is nagyon sajnálom Arlan! De... holnapig még nagyon sok idő van.
Hogy a mai napon? Oh... már nem csak ebédre szeretne marasztalni? - *és felderül az arcom* - De... ha holnap utazik, akkor gondolom ma készülődik, és én nem akarok a terhére lenni. Gondolom még számtalan dolga van indulás előtt, és én csak kolonc lennék maga mellett. Ellenben... - *pillanatra megállok és ránézek, szemeim furcsán csillognak, majd tovább lépek lassan.*

(Már a fogadóban)
*Arlan megjegyzésére a mondásra elnevetem magam*
- Azt nem tudta, hogy mindig vannak kivételek, és általában a jelenlévők mindig azok?

*Ebéd közben figyelmesen hallgatom asztaltársaimat terveikről, majd amikor Arlan Yankarról beszél kicsit meglepetten nézek rá és kicsúszik a számon:*
- Ez a hír már ide is eljutott? Oh... milyen kicsi a világ a pletykák terén.
*Még eszem pár falatot, miközben biccentek Tenhonak, hogy nyugodtan - meglepetésemre nem elmegy az asztaltól, hanem zenélni kezd. Hallgatom egy kicsit, majd Arlanhoz intézem szavaim, de nem úgy, hogy csak ő hallja.*
- Bizonyára megállná a helyét a yankari légiósparancsnok esküvőjén. Úgy, ahogy mondta, hatalmas lesz a vendégsereg, a világ minden tájáról.
Látom, kicsit meglepődött a tájékozottságom miatt... Nos az a helyzet, hogy jómagam is hivatalos vagyok az ünnepségre, mert szegről-végről rokonok vagyunk, mégha nem is vér szerint. Úgyhogy már én sem sokáig élvezem Haonwell vendégszeretetét, napokon belül elutazom Yankarba. Hív a munka engem is...- *belenézek a szemébe, és egy elhaló sóhajt produkálok* - Tudja, nem csak az esküvő miatt utazom. A kereskedőházunk terjeszkedni szeretne délre, Yankart szemelték ki a következő székház megtelepedésére, és az én feladatom lesz a piacfelmérés, engedélyeztetés, kapcsolatok kialakítása.
Most már legalább ezt is tudja, miért nincs társam. - *ezt már azért hallkabban mondom neki, szemébe nézve* - Kevesen, nagyon kevesen szeretik a férfiak közül azokat a nőket, akik megállnak a saját lábukon, dolgoznak, és még köztük is kevesen vannak, akik megbékélnének az állandó utazással, költözködéssel.
De hogyhogy maga még nem nősült meg? Benne van a korban, ráadásul igen megnyerő a megjelenése, a modora... Bár... ha azt nézem, hogy messzi földről érkezett, akkor maga is ki van téve az utazással járó hátránynak e szempontból.
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.09.09. 16:57

//Tenho//

Hallgatva Xue szavait elmosolyodok hallva a bókot ránézek és biccentek majd mikor említi, hogy Yankarba megy elmosolyodok, de azért végigjátszom a dalt
- Esetleg mehetnénk együtt szép hölgy? Tud esetleg mesélni a városról? Bevallom kezdek kíváncsi lenni.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.10. 15:00

Időpont: Meleg évszak-A Dal Hónapjai, Alborne első hava-„Lant” 1. hét/5. nap, délután
________________________________________________________________________________

//Xue és Tenho//

Szavaidat halva Arlan féltékenyen felcsattan:

-Nem akartál még az előbb menni? – néz rád szúrósan, és az asztal alatt bokán rúg.

Közben szellemnyelven megszólal a hang a fejedben:

„Hátrébb az agyarakkal! Ha ráhajtasz a nőre én jégcsapot növesztek a tökeidre!”

De azért vigyorogva mondja:
- Nos; amennyire ismerem Tenho igen kiváló útitárs és jókedvű, vidám fickó. Nekem is megnyugtatásomra szolgálna, ha egy ilyen becsületes és erényes úriember kísérné az útján. Lelke akár a kőszikla, a kísértésnek még csak soha árnyéka se vetül rá! Igaz barátom? –néz Tenhora jelentőségteljesen Arlan.

//Tenho//

Miközben Arlan hozzád beszél, már megváltozott körülötte a mana áramlása. Hirtelen jeges és fagyos lesz alattad a fából ácsolt űlőalkalmatosság, mintha egy átfagyott téli éjjelen egy kőpadra ülnél, ami szinte süti magáből a száraz fagyott; hideget. Különös módon ez az ülepedre korlátozódik. Mintha jégtűkkel szúrkálnák a feneked.

Arlan közben nyájas mosolyyal méltatja az erélyességedet. :D

Mikor megjelensz a sarokban a két idős zenész mellett, felpillantanak; de nem hagyják abba a muzsikálást; előszőr azt hiszik valami kedved szerinti melódiát szeretnél kérni.
Aztán mikor előveszed a pánsípodat hogy bekapcsolódj, a hegedűs furcsa groteszk félmosolyt vág, ahogy az állával a nyakához szorítja a hegedűt és a harmonmikás is kivillantja sárga dohánylé marta fogait.

Zenei kísérettel bekapcsolódni egy általad még soha nem hallott melódiába Kihívást jelentő feladat. (A zenészek váltogatják a játszott darabokat.)
Nem kevés intuicíó, intelligencia, zenei érzék; mesterségbeli tudás szükségeltetik hozzá.

Dobj Intelligencia-próbát!

Célszám: 15

Módosítóid:

+1 Összhang módosító (Hangszer 4 miatt)

Ha sikerül a próba akkor megérzed a zene ritmusát, dallamát, sodrását; és esélyt látsz rá, hogy építő jelleggel hozzájárulhass a produkcióhoz.

Ha sikertelen, pár perc aktív figyelés után belátod, hogy ez így nem fog menni és inkább nem próbálod meg.

Dobj Hangszer (pánsíp) – próbát!

Célszám nincs, a megdobott Nehézségi fokozat alapján fogom értékelni a produkciódat. (Tízes-szabály használható.)

//Xue//

Arlan figyelmesen hallgatja a közeli terveidet az utazásról és a yankari kiküldetésről.

-Értem Xue…ennek örülök, hogy nem lesz ilyen távol tőlem. – mondja, és tétován megsimogatja a kézfejed.

-Sőt Pyarronhoz csak egy ugrás a Quironeira vidéke. Ha nincs kifogása ellene meglátogatom…

Arlan papiros után kotorászik és egy darab tintaceruzával nagy cikornyás betűkkel írást kanyarít reá.

-Ez itt a pyarroni elérhetőségem.

Mikor Arlan párkapcsolataira terelődik a téma, a varázsló zavartan igazgatni kezdi a haját, de nem válaszol. Majd leteszi a botját és a kezét nyújtja.

-Ööö…táncolunk? –kérdi és int a muzsikusoknak akik már valami szomorúan nyekergő bús lépegetős melódiába kezdtek.

- Kérem…-mondja Arlan- megtisztelne vele.

A zene lassú, andalító melódiájára mások is kedvet kaptak és még két-három párocska kapcsolódik be a lassúzásba.

Arlan a derekadra helyezi a kezét, a másikkal pedig a kézfejedet fogja át.

- Feleségem nem volt soha, de volt valaha egy párom, kivel együtt töltöttem hosszabb időt…de azóta szétváltak útjaink. Semmi különös történet. Egyszerűen kiszerettünk egymásból. Ennyi. Ellana néha különös játékot űz az emberi szívvel, néha hagyja fehérizzásig hevülni, hogy aztán egyetlen villanásban kihunyjon és ne is melegedjen fel többé….máskor meg lassan melegíti, nem olyan hevesen, de folyamatosan ég; akár az alkimisták tégelyében a soha nem nyugvó tűz. …Oh…bocsásson meg. Fecsegek össze-vissza, mint egy kamasz. –mondja és tánc közben átfordít.

- És ön? Önt égette meg már a lótuszvirág tüze?

Beszélgettek. Arlan meglepően jó táncos és a flörtnek induló társalkodás hangszíne lassan udvarló duruzsolássá változik. Azonban Arlan tartja magát az etiketthez és nem tegez le.

//Tenho//

Most már érted miért bolondult meg a barátod. Úgy turbékol a tiadlani nővel, mint aki épp valami új szerelem igájába akarja dugni a fejét…eh; szegény Arlan. Az egzotikus és kedves tiadlani lány teljesen az ujja köré csavarta a pyarronit.
Bár ha téged akarna az ujja köré csavarni, azt te is szívesen viselnéd....:D
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.09.10. 16:41

Elmosolyodok Arlan barátom reakcióján majd vigyorogva mondom
- Nyugodj meg barátom vigyázni fogok a hölgyre ha ő is úgy akarja.
< a fene beléd Arlan az egy dolog, hogy az ujja köré csavart a fruska, de azért én még szeretnék gyerekeket bár majd csak sokára >

// off

Inteligencia próba:
dobás 18
összesen: 19

pánsíp próba:
(dobás+képzettség szint+inteligencia módosító+képzett képzettség+tehetséges)
12+7+3+3+2=27
A tehetség módosítója km-i hatáskör, hogy megadja-e.

mivel érzem hogy jól megy a dolog elmosolyodok játék közben majd amikor Arlanék lassúzni kezdenek a zenémbe lehetőség szerint egy elf szerelmes dalt hanjait csempészem

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.09.11. 0:55

(Xue)

*Az apró közjátékot érdeklődve figyelem anélkül, hogy tudnám mi folyik velem szemben a padon, és az asztal alatt...
Tenho jellemzését felhúzott szemöldökkel hallgatom...*

- Tényleg? Nagyon ritka az ilyen erélyes férfi manapság... - *nézek még egy picit Tenho után, majd nagyon komoly ábrázattal Arlan felé fordulok.* - Ez most komoly?... Nekem annyira másnak tűnik...
*A kézfejsimogatásra ránézek kezeinkre, majd mozdul a kacsó, de az helyett, hogy elhúznám óvatosan, tétován megérintem ujjait, még mielőtt a papírt előkotorászná.*
- Örülnék, ha még láthatnál... láthatnám. - *nyelem le az elbotlott szót, miközben tekintetemet arcán nyugtatom.
A papírra írt címet megnézem, majd csak akkor hajtom össze a cetlit, ha a tinta megszáradt rajta. Magánéletével kapcsolatos piszkálásom láthatól
ag feszélyezik, ezért nem is erőltetem tovább, invitálására, boldogan állok fel az asztaltól.*
- Ezer örömmel Arlan!
*Ártatlanul simulok bele a karjába, hogy balommal a vállát foghassam meg, míg jobbomat a kezébe helyezzem.
Aztán hallgatom a vallomást, és a furcsa mondatokat, aminek az értelmezése megy, de a levetítése már kevésbé...*

- Nem fecseg össze-vissza - *mondom, miközben tekintetem ide-oda cikázik arcán, hátha valamit letudok olvasni belőle - az érzelmeiből.
Kérdése meglep, egy pillanatra megállok, a ritmust elveszetem. Ránézek, egyenesen a szemébe, kezemmel kicsit alig észrevehetően megszorítom a kezét és a vállát, majd elfúvódó hangon válaszolok.*

- Nem, azt hiszem még nem....
Tudja... voltak gyermeki próbálkozások, apró kalandok..., de a szerelem elkerült eddig. Az igazi, lángoló szerelem, amely elsöpör minden mást... nos ez még... nem égetett meg.
*Nézem az arcát, majd kicsit kipirulva lesütöm a szemem. Rövid tanakodás után újra ránézek kicsit zavartan, kicsit szendén...*
- Arlan! Lehetne egy kérésem? Nem... nem tegeződhetnénk? Nézze el nekem, ha illetlen vagyok csak Ön... - *felcsillannak a szemeim, és úgy nézek rá, mint odakint az utcán, amikor egybekapcsolódott a tekintetünk. Ajkaim résnyire nyitva maradtak, a természetes teltségük, melyet az enyhe ajakpírral kiemeletem indulás előtt most talán még jobban hívogatóbbak.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.11. 17:11

/Xue/

Arlan vidáman elmosolyodik.

-Természetesen…köszönöm Xue. – mondja Arlan és kedvtelve gyönyörködik benned.

Végül elhalkul a lassú ritmus, a zenészek kis pihenőt tartanak. A varázs lassan megtörik, ahogy a fogadó profán hétköznapi zajai közéteknyomakodnak. Borgőzős röhögések egy asztalnál, fakupák koccanása, edénycsörgés, és az emberi beszéd zaja.

-Nem sétálunk? –ajánlja fel Arlan.-Az Egyszarvú parkot kár lenne kihagynia, csodálatos hely!

Int Tenhonak akivel időközben beszélgetést kezdeményezett a két kocsmazenész. Az utcára kiérve forró nyári délután fogad, a sziklalapokból épített jérda ontja magából a meleget.
Az Egyszarvú-kert nemcsak a nevében viseli a különlegességét. Miután Arlan kifizette az egy ezüstös belépti díjat; csodálatos fauna-kultrát láttok kibontakozni a kis ösvények között; valószinűleg arborétumnak, esetleg botanikus kertnek is használják a helyet, mert közös nyelven feliratozott táblácskák vannak egy-egy fa tövében, amik tájékoztatják a betértőt a növény rendjéről, fajáról, és felhasználásáról.
Persze a legtöbb betérő fiatal haonwelli pár nem a herbalista érdeklődését jön ide kielégíteni, hanem összebújva andalognak a hatalmas platánok, eredeifenyők, tölgyek alatt, illetve meghitt intimitásban eszegetnek egy pléden, fából ácsolt pihenőhelyen, vagy egy kerti tó partján.
Arlan a kezét a tiedbe kulcsolja, sokáig nem szól. Egy központi szökőkút mentén sétálgattok és végre azt is megtudod. hogy a helyet miért Egyszarvú-kertnek hívják: egy kék sörényű egyszarvú ballag a szökökút medencéjéhez és békésen iszik belőle, majd lustán elsétál; nyomában a kiscsikójával.
Mikor a szökökúthoz értek, Arlan egy ideig bámulja a fodrozódó vizet, a botját egyíszerűen elengedi, ami állva marad mellette, mintha afféle esernyőtartőba plántálta volna. A kezedet fogva, végűl csak megszólal:

//Az Egyszarvú-kert//
Kép
- Gyönyörű nő vagy Xue. Én ritkán mutatom ki az érzelmeimet és még ritkábban beszélek róluk. Nagyon szeretnék veled több időt tölteni és jobban megismerni, de a szívem szakad meg; de nem tehetem, olyan gépezet fogaskereke vagyok; amely kevés teret enged az efféle dolgoknak. De hát…én választottam; és fontos is nekem a munkám; de te…-néz rád és a szemed sötétjét kutatja és finoman a kezébe veszi az arcod és lassan közelíti hozzád az arcát, egyértelmű jelét adva hogy csókot kezdeményezett.

//Off: Tudnom kellene, hogy Xue részéről ez most egyszerű „számítás” vagy érzelmileg őt sem hagyta hidegen Arlan közeledése; csak mert mindketten pszí használók vagytok és ha mindketten érzelmileg kinyiltok a másik felé akkor már a Gondolatátvitel diszciplinát is lehetségesnek tartom köztetek egymás pszi pajzsainak lerombolása nélkül. Pusztán a kölcsönös vonzódás segít benne, hogy efféle –nem offenzív- lelki „érintéseket” már érzékelhettek egymás részéről, amennyiben Xue nem zárja el magát tőle. Meg persze ha a szabályok efféle laza kezelését megengedhetőnek tartod.//

//Tenho//

Elf szerelmi nótákat belekeverni a zenészek produkciójába nem volt nehéz. Mivel Haonwell kultúrájának az elf közösségek szerves része; maguk is sokat átvettek a Szépek Népétől, így itt-ott bel tudtál csempészni egy-egy kis dallamsort.
Gyönyörűen és szívhez szólóan játszottál; amit a vendégek tapssal és egy marék rézzel; sőt néhány ezüsttel jutalmaznak; amit a hegedűs tokjába dobálnak.
Az előadás végén a zenészek kezet szorítanak veled.

-Köszönjük tesvér a segítséget. –így az egyik
- Megkerestűk a napídíjunk sokszorosát.- így a másik.
-Mi a neved bárd és hol van hazád?-kérdi a harmonikás.

Arlan int neked, és távozik a dekoratív tiadlani hölgyeménnyel.

//Off: A nagyszerű pánsípjátékéért 5d100 Tp-t kapsz.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.09.11. 18:44

// Tenho
A taps közepette a két zenész közé sétálok a vállukra teszem a kezem és meghajolok a közönség felé és ujdonsült barátaimat is erre ösztönzöm
- Köszönjük a figyelmüket hölgyeim és uraim
majd a színpadról lesétálva mosolyogva intek Arlannak
<érezd jól magad barátom, de azért csak óvatosan, egy nő jobban megsebezhet mint a legélesebb tőr>
majd a zenészek felé fordulok
- Nincs mit barátaim. mindig szívesen zenélek és hallotam tőletek pár számomra ismeretlen dalt.
- Bocsássatok meg. Tenho Soittaja vagyok Ylanor szülötte.
- Titeket hogyy hívnak hol a hazátok?
a szemeimben kíváncsiság csillog
- Mindig itt zenéltek?
- Eljátszanátok nekem még néhány dalt. Szeretném megtanulni őket.

//off

Tp: dobás 237
össz: 711

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.09.11. 20:56

(Gaz Dormak)

//akt fp a harc elött:32
5d100 tp=204
3d100 tp=127
10 fp a bunyóban=20 tp
esés 4 fp=8 tp
össz tp=359 tp
akt fp a harc után:18//

Ahogy Jarvis belelendül kicsit megrendítenek pofonjai és eltelik egy kis idö míg összeszedem magam. öszintén meglepett a kis girnyó, bár még nem láttam bunyózni.
< nah nesze Dormak, megint lebecsültde az ellent.... ( a kövi pofon után) kellett ez neked mi?! .... szedd már össze magad te nyomorult!! :evil: >
Azért mikor sikerül végre az elsöt bevinnem neki és végre nem csak a levegöt cséplem nagy lelkessen megnyugszom, és ez a következö csapásben ill. eredményében meg is mutatkozik. Még állok a szökevény teste felett pár percig nagy terpeszben felkészülve rá hogy csak valami aljas csel az egész, ám mikor nem mozdul akkor lassan - mert azért én is érzem a pofonjai helyét- leoldom Jarvis fegyver övét( ha nincs neki akkor a sajátom, a kardom fogom tokostól a kezemben) és alapossan meghúzom a kezein hátul.
-Na Jarvis?! Kellett ez neked?! Én szótam!
Hogy még véletlen se tudjon megszökni a saját derékövével meg a lábait kötözöm össze, majd lehúzom az útrol(ha még ott lennénk) Mikor mindezzel végeztem a lovak után nézek. Remélem hogy egy ilyen vágta után egy két pofon nem riasztotta öket messzire.
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.09.12. 0:28

(Xue)

*A pillanat megtörik, és én nehezen térek vissza tudatilag a fogadóba. Valahol messze jártam, egy ismeretlen vidéken beleveszve Arlan szemeinek szépségébe, és abba ami mögötte van...
Így kicsit zavartan, de hálásan tekintek rá, amikor sétálni hív.*

- Menjünk...
*Tenhonak én is intek köszönés képpen, majd kilépve a fogadóból belekarolok Arlanba.
Az Egyszarvú kertet megcsodálom, élvezem azt a nyugalmat amit áraszt, nem különben azt a pici motoszkáló bizsergést amit Arlan felől érzékelek.
Nem töröm meg a csendet, hallgatagon sétálok mellette, néha rá-ránézve.
Az egyszarvú mamát és csikóját megcsodálom, még meg is állok, hogy ne zavarjuk meg őket, csak úgy iszom be a látványukat...*

- Gyönyörű állatok... - *suttogom nagyon halkan magam elé.
A medencénél megállva várom, hogy végre megszólaljon Arlan. Látszik rajta, hogy mélyen gondolkodik magában, bizonyára valami fontosat akar közölni, és csak megformázza azt, hogy hogy is mondja. Csillogó szemekkel, de némán hallgatom... várom, hogy folytassa, amit meg is tesz, de nem szavakkal. Elakadó lélegzettel várom, hogy ajka végre az enyémhez érjen, majd amikor már csak pár centi választ el bennünket lassan behunyom a szemem és átadom magam a csóknak és annak a mámorítóan szédítő érzésnek ami vele érkezik és végigfut egész testemen enyhe remegéssel kísérve. Átölelem Arlan nyakát, ösztönösen hozzásimulok egész testtel. Bár tapasztaltnak mondhatom magam e téren, most mégis óvatosan és lágyan viszonzom a csókját - a bensőnből áradó szokatlan, de mégis kellemesen bizsergető érzet így kívánja meg.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.12. 15:35

Esemény: A Prológus eseményei (Haonwelli események, A Zöld Ruhás Hölgyben)
Résztvevok: Tenho Soittaja

- Üdvözölet testvér, én Giriad vagyok. –mondja a haromonikás
Kép

-Én pedig Antor. –mondja a másik.
Kép

-Öröm volt veled játszani Tenho; jó tudni, hogy a Sheral túloldalán is vannak jóravaló muzsikusok. –mondja Giriard.

-Ebédszünteünk van. igaz; láttuk már ettél, de egy pofa sörre meghívhatunk Sípos? –kérdi Antor.

-Tanulni? –csillan fel a szemük- Persze szívesen!Tudod mit? Mi most tartunk egy fertályóra ebédszünetet; aztán ha van kedved és időd maradj velünk ma délután, megtanítunk neked egy két talpalávalót.

- Na akkor megiszol velünk egy sört? –kérdi Giriard- Legalább mesélsz nekünk egy kicsit arról, hogy milyen hely az az Yllinor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.12. 15:36

Helyszín: A Pentád, keleti vidéke, Daerim városa
Idopont: Meleg évszak-A Dal Hónapjai, Alborne első hava-„Lant” 1. hét/3. nap
Esemény: A Prológus eseményei (Üldözés)
Résztvevok: Dormak

Jarvist teljesen kiütötted, meg se rezdül se az összekötözésre, sem a mozgatásra. Mondjuk te is köpdösöd a vért a fogaid közűl.
A lovakat hidegen hagyja a két ember kakaskodása egykedvű jámborsággal kószálnak 10-15 lépésen belül és a Parlagvidék gyér kóróit rágcsálják, és boldogna szuszognak, hogy végre vége van az embertelen hajszának.
Jarvisnaál megtalálod az ellopott zsold egy részét, tíz aranyat (Eredetileg 20 aranyat lopott el.).
Hát mindenesetre kiszórakozta magát, mielőtt felkötik. Valószínűleg nem fognak vele kesztyűs kézzel bánni, ha átadod a Légiónak.
Nagyon messze vagy Daerimtől. Az embereidnek minimum kell egy nap mire a nyomaitokon elérnek addig a helyig, ahol most állsz. Kis hílyán Keanorig futottatok.
A Parlagvidék szürke-barna dombhátai uralja szerte a látóhatárt. Távoli és meghatározahatatlan eredetű vadállati üvöltést sodor feléd a szél. A lovak felkapják a fejüket és nyugtalanul horkantanak. Te is veszélyt érzel. Ismered valamennyire a vidéket. A Parlagvidék tele van kóbórló vadakkal és bestiákkal; mert Keanor gyülevész söpredéke nem viseli gondját a vidéknek. De hát mit várjon az ember betelepült gnómoktól, orkoktól, és a Pentád egyéb városaiból kiüldözött nyomorultaktól.
Nem vagy biztonságban itt. Távol a szakasztól és sebesülten.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.12. 15:39

Esemény: A Prológus eseményei (Haonwelli események, Az Egyszarvú-kertben)
Résztvevok: Xue

//Off: Az egyszarvúval való "találkozásért" 50 Tp//

Arlan is belefeledkezik a gyengéd csók örömébe, és néhány érzés, gondolatfoszlány kúszik át a szellemnyelvre érzékeny elmédbe. Nem igazi szavak, inkább csak érzések. Arlan érzései. Öröm, pillanatnyi önfeladás, feloldódás, egzaltált rajongás a friss és új élmény okozta mámorban.
//Dobj Emberismeret próbát! Célszám: 10 Ha sikeres megtudod Arlan jellemét.//
Miután szétválnak az ajkaitok, a tudatkapcsolat is megmarad, így Arlannak nincs szüksége arra hogy kifejezze az érzéseit, mert te is megéled azokat:
Nem nevezhető ez szerelemnek; inkább errős vonzódás, igény a közelségedre, különleges titoknak tart, ami arra vár, hogy ő felfedezze és vajon mit rejthet. És természetesen vágy, erős testi vágy is vibrál közöttetek, terhelt, sziporkázó feszültséggel telítve a néma pillanatot.

-Alkonyodik. –mondja csendesen- de nem szeretném ha a napnak vége lenne. –Gyere Xue! Visszajönnél velem a szállásomra? –Ha már rádtaláltam, nem akarlak elengedni éjszakára.- mondja gyengéden és az ujjait a tiedbe fűzi.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.12. 15:42

Helyszín: A Pentád, keleti vidéke, Daerim városa
Idopont: Meleg évszak-A Dal Hónapjai, Alborne első hava-„Lant” 1. hét/3. nap
Esemény: A Prológus eseményei (Pyarroni indulás)
Résztvevok: Twan di Tertonux (a későbbiekben már csak Twan; az egyszerűség kedvéért)

Még egyszer ellenőrzöd magad a kastély nagy tükrében mielőtt elindulnál otthonról. Nos az öltözékedre nem lehet kifogása senkinek, a páncélod frissen políroztatva, fegyverolajtól fényes, a fehér selymköpenyen az aranykör, benne a lovagrend fegyverhordozó jelzése, és a házad nemesi címre a mellvérten. Igen így kell kinézni egy pyarroni nemesnek, így már „szalonképes” vagy akármilyen ünnepségen.
Nincs sok holmid, amid van azt magadon viseled. Hála Kradnak nyugalmas és bő nyár jár most az államközösségre, megengedhetsz magadnak egy kis csavargást a Quiron tenger déli partján.
Elköszönsz a háznéptől és a Kapuk terére indulsz. Mintha rémlene, hogy nem kell szárazföldön megtenni azt a temérdek mérföldet, hanem állítólag van térkapuja a városnak.
Egy idősebb lovagtársad a téren meg is erősít ebben:
bár nincs közvetlen járat, Haonwellen keresztűl kell menjél. Azaz Erion-Erigow-Haonwell-Yankar térkapu állomások érintésével.
Mikor kiszámolod hogy ez nagyjából négy-öt aranyba fog neked fájni, egy pillanatra komolyan fontolóra veszed a szárazföldi avagy a vizi utazás lehetőségét; azonban akkor az út hetekig tartana, és a nem kevés élelem és szállásköltségek mellet is spórolhatnál 3 aranyat, kérdés egy nemesember és leendő Aranykör-lovag garasoskodik-e 3 aranyon, mikor esküvőre hivtalos. Bár 3 arany is menthet életet nagy szükség idején…

//Off: Jelenleg a pyarroni Kapuk terén állsz. Van egy teljes vértezeted, kardod, pajzsod (ha akarsz) egy jó harci méned, kopjád; és ezen felül 20 arany felett rendelkezel. Ebből kell megoldanod az utazást és a nászajándékvásárlást Groadnak és a nejének. Valamint az egyéb extra felszerelési tárgyak megvásárlását is. Akkor a következő reagodban vázold, hogy mit hogyan és merre…:D (Ilyen apró személyes tárgyak evidens hogy vannak, mint pecsétgyűrű, apróbb családi ékszerek, esetleg kopjára tűzhető családi lobogó stb. ) Az esküvő két hét múlva esedékes.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
392 hozzászólás • Oldal: 8 / 27 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 27

Vissza: Régi Kalandok...