• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A yankari légiós [D20]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
392 hozzászólás • Oldal: 7 / 27 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 27

Re: A yankari légiós [D20]

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.09.03. 22:57

//1k100 tp:25
ügyesség próba: dobás:7+2=9
2k6 fp:4
Kezdeményezés:10+6=16//

(Gaz Dormak)

Nem sikerült túl jól az esésem, de sajnos bármennyire is szerettem volna nem eshettem Jarvisra. < pffh élve kell! > Emlékeztetem magam.
-Jarvis Te már nem vagy légiós csak egy akasztófavirág, de lásd kivel van dolgod ám legyen. Én nem veszek fel semmiféle küzdöállást. A kardom is marad az övemen, közben végigmérem Ö visel-e fegyvert. A hepajt leeresztett kézzel és laza testtartással kezdem. Az a tervem, hogy elöször kifárasztom, utánna pedig majd mepróbálom kiütni.
< na kutya most emberedre találtál ... kiverem belöled a szuszt is :D ... hogy bírod a meleget kiscsávó? :D >

//Használom a kitérésem(+2 VÉ) és a harci jártasságom, (csökkentem 4 el a TÉ-met és ennyivel nö a VÉ-m). Majd amikor már látszik rajta hogy fárad akkor hagyom el a harci jártasságból eredö módosítókat és próbálom kiütni. Így a VÉ-m 24 es fegyvertelenül. Addig csak csépelem, persze ha véletlen adódik egy remek alkalom(magyarul addig is támadok csak a 3-as Té hez nem fűzök sok reményt :lol: ) azt azért nem hagyom kihasználatlanul//
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.09.04. 12:27

//Átverés próba
d20 + Átverés kép.fok + Karizma mód. + Egyéb mód. / 9 + 6 + 2 + 4 = 21 - Sikeres//

(Xue)

- Nem uram, az utóbbi húsz évemet nem ezzel töltöttem, csak az utolsó kettőt intenzíven, hazámban. Nem élek tévhitben, de nézzük csak. - *azzal ha megengedik megnézem közelebbről a követ.* - Nincs egy font súlyú, és csiszolatlan. Valamint, nézze csak... Itt van egy pici fehér foltja. Természetesen ettől még jade a jade, de az igen értékes jade kő teljes egészében intenzíven áttetsző zöld színű - úgynevezett szennyezőanyagok nélkül, amik az értékét csökkentik egy kissé, ám a tulajdonságait már nem nagyon.
*Visszarakom a követ, és még mindig meggyőződve igazamról folytatom.*
- Hogy honnan származik, azt a kőből nem lehet megállapítani. Ez olyan... hogy vagy elhiszem önnek amit állít vagy nem. Gondolom nem kenyere a kedves vevő becsapása és igzat beszél, amit még papírokkal is alá tud támasztani - mármint a féldrágakő származási helyére vonatkozóan. - *mondom ezt szimplán, él, gúny, kihívás nélkül kedvesen - kihallatszik belőle, hogy hiszem, hogy így van. És mondom ezt úgy meggyőződéssel, hogy halovány dunsztom sincs hol van az a hegység amiről beszélt...*
- Megmondom őszintén, hogy hazámban egy ekkora féldrágakőért, mely nagyon enyhén, de szennyezett, és megmunkálatlan legfeljebb 13 ezüstöt lehetne elkérni. Vagyis lehetne többet is, csak nem lenne aki megvenné drágábban...
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.04. 18:28

KM: Castor de Vinter
Helyszín: Haonwell
Időpont: Meleg évszak-A Dal Hónapjai, Alborne első hava-„Lant” 1. hét/5. nap, délután
Esemény: A Prológus eseményei (Haonwelli események)
Résztvevok: Tenho Soittaja és Xue
________________________________________________________________________________

/ Xue /
Az árus és Arlan végül is 11 ezüstben állapodnak meg. A varázsló elégedett mosollyal teszi el a követ; az árus viszont kicsit csalódottan az érméket.

-Kisasszony; igazán hálás vagyok a segítségéért, tudja pénzügyekben nem vagyok valami járatos. Milyen szerencse, hogy összetalálkoztunk! –mondja Arlan. – Engedje meg, hogy viszonozzam a figyelmességét: meghívhatom egy ebédre?
-Épp a Zöld Ruhás Hölgybe tartok, ahol egy barátommal találkozom, mielőtt visszautaznék Pyarronba. Megtisztelne, ha velem tartana. Van kedve hozzá?
//Sikeres átverés 2d100 Tp//

/Tenho Soittaja/
Az árusok sajnálkozva rázzák a fejüket; de megadják neked annak a hangszerkészítőnek a nevét és címét, aki foglalkozik ilyesmivel, noha eladásra inkább csak fagottot, dudát, furulyát és egyéb fúvóshangszereket gyárt. A pánsíp nem tartozik a legkeresettebb hangszerek közé.
Az első elfek akik szembejönnek veled egy pár.
A férfi rád emeli hűvös smaragdzöld szemét, és finom szarvasbőrkesztyűs kézzel egy irányba mutat.
-Nem kell a nyelvünkön mondja.-mondja kifogástalan közös nyelven – előszőr is borzalmas a kiejtése, és alig értettem meg mit akar; másrészt az ön által használt nyelvjárás ráadásul eléggé déli akcentusra vall…mit keres? Egy zöld ruhás nőt? Ja, hogy a kocsmát! Egyenesen; és a rőfős üzletével szemben; az a kétszintes fehérfalú ház; ahol a cégér lóg.

//Elf nyelvhasználat 2d100 Tp//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.04. 18:36

Helyszín: A Pentád, keleti vidéke, Daerim városa
Idopont: Meleg évszak-A Dal Hónapjai, Alborne első hava-„Lant” 1. hét/3. nap
Esemény: A Prológus eseményei (Üldözés)
Résztvevok: Dormak
________________________________________________________________________________

//Off:
Herold Bardelot írta:Használom a...és a harci jártasságom, (csökkentem 4 el a TÉ-met és ennyivel nö a VÉ-m).

Ööö, ennek a szabálya amire hivatkozva ezt teszed; az Alapkönyv hanyadik oldalán van leírva és hol található? :roll: Jó lenne ha a jövőben az efféle manővereket oldalszámhivatkozással látnád el, hogy én se maradjak hülyén. Kösz. :)

1. Abból a harci stílusból amit leírtál az következik, hogy lemondasz a kezdeményezésről az ellenfél javára.

2. Az hogy mikor adódik "remek alkalom" a kocka szeszélyétől függ, hogy mekkora támadódobást dobsz. Ezért kérek tőled előre fegyvertelen támadódobást 6 körre előre.

3. Ne becsüld alá egy 10 éve szolgáló quarro állóképességét a Yanakri Légióban, ahol a jó katona fokmérője a kitartás.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.09.04. 18:57

(Xue)

- Ugyan már! Nem kell hálálkodnia. De tényleg szerencse, főképpen magának Arlan :)
Hogy ebédre? Köszönettel elfogadom! :) - *mosolyodok el szívből a férfire.* - De ugye majd ide vissza is kísér ha nagyon messze volna a Zöld Ruhás Hölgy? Ugyanis most először járok itt a városban. Máshonnan lehet nem találnék vissza otthonomba. - *mosolygok még mindig.*
- És mikor utazik vissza Pyarronba?

//TP: 2d100 / 30 + 82 = 112//
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.09.04. 18:58

//Tenho Soittaja
// Off Castor a karim anyanyelvi szint fölött beszéli az elf nyelvet jobban mint jónéhány elf :)
2d100=134 Tp
a kereskedőknek megköszönöm a segítséget majd a kocsma után érdeklődök

- A kocsmát keresem. És tényleg délről jöttem. Köszönöm a segítségüket.

majd az útbaigazítás alapján a kocsmához megyek. Szemügyre veszem kívülről az épületet, majd belépek és a pulthoz sétálok
- Jó napot. Valami meleg ételt és egy pohár bort kérnék.
- Ismer esetleg egy Arlan nevű varázslót?
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.09.04. 23:52

(Gaz Dormak)

//nem tudom ez még aktuális-e:
Támadó dobások eredményei+ a Té-m, meg pár helyen sp is :D ( a részletek mentek pm-ben)
1. 6+3=9
2. 5+3=8
3. 19+3=22 sp=d4+3=6
4. 20+3=23 sp= d4+3=4+3ép
5. 5+3=8
Innentöl akkor hagynám a harci jártasságot
6. 19+7=26 sp:d4+3=5//
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.07. 20:27

Helyszín: A Pentád, keleti vidéke, Daerim városa
Idopont: Meleg évszak-A Dal Hónapjai, Alborne első hava-„Lant” 1. hét/3. nap
Esemény: A Prológus eseményei (Üldözés)
Résztvevok: Dormak

Erő: 15(+2)
Ügyesség: 15(+2)
Állóképesség:17(+3)

KÉ: 10
TÉ: 8
VÉ: 16

Ép: 15
Fp: 45

//Off: Előszőr is még a harc előtt kérek tőled egy pontos akt. Fp-jelentést. Kösz. A pontos harcértékeknek nincs komoly jelentősége, mert az NJK értékeit a tiédhez mérem. Picit erősebb nálad, így is komoly kihívás lesz legyőzni. Jarvist akkor ütöd ki, ha túlütöd, ekkor ő Állk. próbát tesz; vagy ha 12 harci körön belül elveszíti az Fp-i 90%-át, azaz min. 40 Fp-t. Mivel ő is ugyanabban a vértben van mint te, ezért ugyanazok a negatív módosítók sújtják a KÉ-jét, ezért ezzel most nem foglalkozunk. Mivel mindketten félvértezetben vagytok; a testre mért ütéseknek nincs értelme, mindketten fejre támadtok.//

1. kör

-Jarvis támad: 19+8=27
Jarvis rutimos bunyós nem retten meg a rá magát hastinként vető keleti barbártól. Megelőzi a támadást és kezdeményez; nem is akárhogyan. „Iskolapéldás” balegyenest helyez el Dormak arcán.
Sebzés: 3+2+2= 5 Fp (tudod +2 bónusz a jó támadódobás miatt, ahogy a szabálymódosításban írtam…+2 az Erő miatt)
Felreped a szád.

-Dormak támad: 9
Még egy kicsit bele kell rázódjál a védekező harcmodorba.

2. kör:
-Jarvis támad: 5+8=13
Nem talált.

-Dormak támad:8
Nem talált.

3. kör:
-Jarvis támad: 18+8=26
Az ütés állcsúcson talál.
„-Heh…ez minden amire képes vagy Dormak?”
Sebzés: 1+2+2=5 Fp
Megzúzódik az állad.

-Dormak támad:22
Végre revansot veszel az előbbi két pofonért, és egy pontos ütést mérsz a szemgödrébe.
Sebzés:6+2 jó támadódobás-bónusz=8
//Jarvis Fp-je: 45/37 (82%)//

4. kör
-Jarvis támad: 12+8=20
Végre beválik a védekező taktikád, előszőr védesz ki egy olyan ütést, ami rendes körülmények között bement volna.

-Dormak támad: 23
Neked is kiváló alkalom kínálkozik a visszatámadásra, egy abszolút sikeres szép jobbhorgot akasztasz be neki. Az ütésed megrendítő erejű.
Sebzés: 4 +3Fp+3 Fp(támadódobás mód.)+3Ép+6 Fp=16 Fp és 3 Ép
//Jarvis Fp-je: 21 (53%)//

Jarvis Állk. próbát dob a támadásod értéke lesz a Célszám.

Célszám: 23
Jarvis Állóképesség-próbája: 21

Jarvis szeme fennakad az irdatlan ütésedtől és elzuhan a hátán a porban. Sikerült kiütnöd.

- minden elvesztett Fp 2 Tp (az esésért járó is)
- pusztakezes harcért 5d100 Tp
- harci képesség használata 3d100 Tp
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.07. 22:22

Időpont: Meleg évszak-A Dal Hónapjai, Alborne első hava-„Lant” 1. hét/5. nap, délután

//Xue//

-Nos…-kezdi Arlan…-szabad a karját Xue? – Arlan kisétál veled a piacról és egy kis lapos szikla-lapokból összeillesztett utcsáskába visz. A botja minden lépésnél nagyot koppan a köves úthoz. Nem támaszkodik, rá csak úgy játszik vele, ahogy a sétapálcával szokás.
-Sajnálom hogy nem élvzhetem már a társaságát oly soká, de én ma, talán holnap visszatérek Lar-Dor-ba. Egy barátommal találkozok itt, aki egy rokonom üzenetét illetve küldemáényát adja át nekem.
-Meg is érkeztünk. –mondja Arlan és beléptek a Zöld Ruhás hölgybe.

Arlan szétnéz:

- Itt kell lennie. Szóljon ha lát egy embert,akinél lant van.

//Off: Garma adj egy személyleírást vagy képet a karidról.//

// /Tenho Soittaja//

A fogadóban sok a vendég, és nemcsak emberek. Itt aztán főleg nem. A hangulat a kedvedre való, mert néhány kolléga penget egy sarokban mindenki örömére.
A hely nem puritán de nem is elegáns, az asztalokon kissé foltos terítők, a falak frissen festettek, a világítást este gyertyákkal és a sarkokban elhelyezett és egyértelműen bárdmágiával átitatott világító gömbökkel oldják meg.
Kérdésedre fiatal és csinos félelf nő válaszol:

-Mindekttőt kaphat.

-Arlan? –Hát erre a helyre ritkán vetődik el igazi könyvkukac. Ismerek egy Alcor nevű szemfényvesztőt…elképzelhető hogy a barátja? Maguknál sose lehet tudni, hogy hol a határ az egyértelmű igaz szó és a szinezett féligazség között.

-De akit keres…nem ott áll az ajtóban maga mögött?

//Yvett! Te is írd le magad Garmának!//

//A Zöld Ruhás Hölgy Vendégfogadó//
Kép
-
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.09.08. 14:23

(Xue)

- Természetesen! - *és már karolok is Arlanba úgy, hogy a szabad kezemet is ráteszem a karjára, hisz nekem ez annyira természetes mozdulat.*
- Ezt sajnálattal hallom, hogy ilyen hamar elhagyja az országot, de azért annak nagyon örülök, hogy ha még rövid időre is de megismerhettem. Maga nagyon kellemes társaság számomra... - *nézek rá, s ha tudok bele a szemébe egyenesen, őszintén - ugyan is ez igaz is.

//Mivel dunsztom sincs, hogy hogy kell használni... majd kiigazítol:
Itt használnám a Boszorkány kasztképességét a Csábítást (160.oldal), nem elfeledkezve arról, hogy rajtam van a Szépségvarázs (417.oldal), plussz van Szép képességem.//

Egy picit nehezen szakadok el a tekintetétől (márha sikerült belenézni a szemébe, és előbb nem fordítja ő el a tekintetét rólam), de mosolygok.*
- Tudja ritka, hogy valaki ennyire természetes módon legyen segítőkész, kedves és lovagias. Taníthatná a férfiak többségének... - *mondom, miközben megérkezünk a fogadóhoz.
Belépvén alaposan szétnézek, és amit látok tetszik. Rég volt, hogy ennyire kikapcsolódtam már, és most rám is fér. Az, hogy nem elegáns a hely nem izgat, hisz itt bizonyára jobban lehet szórakozni.
Szétnézvén nem látom az illetőt - vagy csak elsiklottam felette, mert azért bevallom magamnak jobban örülnék, ha csak kettesben maradnánk Arlannal. :P*

//Kinézet:
Mint a képen - abban a ruhában, tőrök nélkül :P, fűzős szandállal a lábán.
Kb. 170 cm magas, enyhén sárgás bőrű nairei vérrel kevert erv származású nő. Arányos teste van, melyet jól kordában tart. Megvan minden domborulata ami egy nőnek meg kell, hogy legyen - telt formás keblek, szépen ívelt csípő, formás feszes hátsó.
Barna szeme van, éjfekete csillogó haja, melyben elölről két tincs vöröses árnyalatúra van festve. Nem túl hivalkodóan, de ki van festve az arca.
Fegyver egyáltalán nem látható nálla.//
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.09.08. 14:24

//off Castor Soittaja pánsípon játszik nem lanton :) Yvett a pánsípost keresd. Képem nincs. :(
//leírás: Soittaja 180 cm magas körülbelül 75 kilós ember. Hosszú fekete haja van és fekete szemei amik egyszerre árasztanak végtelen nyugalmat és mellete valamiféle nyughatatlanságot. Ez a kettőség a mozdulatain is látszik. Alapvetően jóképű, de látszik azért látszik rajta, hogy nem az az elkényeztetett ficsur.Az egyik oldalán egy fura formájú tokot a másik oldalán hosszúkardot látsz. Egyébként erdőjáró öltözéket visel. A lábánál pedig egy közepes hátizsák van.
Elmosolyodok a félelf nő szavai hallatán majd a hátam mögé nézek
- Igaza van ő az. Köszönöm a segítségét. Illetve ahogy látom lesz további rendelésünk is, de azt majd az asztalnál. Az ételt egyenlőre hagyjuk. Most csak egy pohár bort kérnék. Valami édeset.
Majd Arlanhoz megyek
- Üdv Arlan! Örülök hogy látlak. Bemutatnál a bájos hölgynek?
- Üljünk le valahova. Ti mit isztok? Nem vagytok éhesek?
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Garmacor 2007.09.09. 12:17-kor.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.09.08. 16:20

//Xue//

Arlan kiválóan képzett varázsló, de mégiscsak férfi és nincs fából. Viselkedésed és kedves szavaid felkelthetik a férfi vonzalmát.
A férfi meglepetten rád néz, arcvonásai ellágyulnak és viszonozza a szemezést.
Egyenlőre nem tudni, mit váltott ki belőle a közeledésed.

A Csábítás az Átverés alá van rendelve a szabályok szerint. A karakter szándékai –ahogy írtad- lehet hogy őszinte érzelmeken alapulnak, de a dolog metakommunikációja: testartás, gesztusok, mimika; az –technikailag- az Átverés képzettség területe. Természetesen nem átvered Arlant, hanem megpróbálsz benne vonzalmat ébreszteni.

Egy jó Emberismerettel rendelkező viszonylag tapasztalt varázsló elcsábítása Nehéz-próba.

Dobj Átverés (Csábítás) próbát!

(d20+Képzettség szintje+Kar. módosító+Egyéb módosítók)

Célszám: 25

Módosítóid:

+2 Csábítás-kaszt képesség használata
+2 Szép
+2 Szépségvarázs

Amennyiben a próba sikeres, sikerült valódi érzelmeken alapuló vonzalmat keltsél a varázslóban.

///Tenho Soittaja és Xue//

Arlan baráti kézszorítással és hátbaveregetéssel üdvözli barátját.

-Jó hogy látlak Tenho. Öreg mesterednek, Laululen-nek hogy megy sora? Mond hogy jó egészségnek örvend és élete nyugod csendességgel telik.
-És veled mi van? megnősültél már?....
-Oh, de udvariatlan vagyok! Jaj, persze; Tenho, a hölgy itt Xue, és a Magnóli a Nővéreinek egyik kereskedője. –Mint látod a hölgy nem haonwelli.
-Xue; ez itt Tenho, a messzi Yllinor dalnoka.
-Elhoztad a holmit amit nagybátyám küldött barátom? –Köszönöm. –De ne álldogálljunk itt, menjünk beljebb. A hölgyet ebédelni hívtam meg.
-Ugye kisasszony, nincs kifogása Tenho barátom társasága mellett?

A fogadó középső részén a fal mellett az ablaknál jut számotokra hely. Az ablaktáblát színes díszüvegből készítették, ami egy padon ülő zöld ruhás nőt ábrázol, aki a kezében könyvet tart és álmodoző tekintettel mereng a távolba.
Alatta félkörben színes arany betűkkel erv nyelvű bölcsesség:
(Csak az tudja elolvasni, akinek van erv nyelvismerete.)

„A nő barátait elfelejti, szerelmeit soha. A férfi szerelmeit elfelejti, barátait soha.”

Kép
-Nos Tenho előszőr is átadnád a kyr kódexet? Köszönöm. -mondja Arlan

Zöld ruhában, mély dekoltázsú barna hajú felszolgálólány érkezik és étlapot oszt mindenkinek:

-Üdvözlöm önöket nálunk.

Isten hozott a Zöld Ruhás Hölgy
fogadóban!

Mai menü

Reggeli:
Fasírt
Túk tojás
Juh sajt
Eper
Tahini
20 réz

Ebéd:
Nyúl pörkölt
Mélységi törpe márványsajt
Káposzta
Vad rizs
20 réz

Vacsora:
Egész kacsa
Csicseri borsó
Zöld bab
Kukoricamálé
Gyümölcsös pite
30 réz

Rágcsálnivaló:
Túk tojás
Áfonya
Durva rozs kenyér
5 réz egy adad
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.09.08. 16:35

látván Xue és Arlan közti kapcsolatot visszafogom magam. Viszonzom Arlan üdvözlését majd Kezet csókolok Xue-nak
-Üdvözletem szép hölgy.
- Bíztam benne hogy éhesek vagytok csak nemrég érkeztem és még nem volt érkezésem ebédelni.
- Laululen jól van tudod a hosszúéletűk népén nem nagyon fog az idő.
- Igen itt a csomag amit a nagybátyád küldött üljünk le és odaadom.
majd az asztalhoz sétálok,hátizsákomból előveszem a csomagot és átadom Arlannak
- Köszönjük
-Arlan mit javasolsz nem ismerem a helyet, tudod mit amit te eszel az jó lesz nekem is.
megvárom míg Xue és Arlan leadják a rendelésüket majd a pincérnő távozása után
- Valamelyikőtök el tudja olvasni a feliratot. Én sajnos nem ismerem a nyelvet.
közben figyelmesen hallgatom a zenét igyekszem megjegyezni minden hangot

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.09.09. 11:28

//Off: Garma! Lehethe egy picit bővebb személyleírás? Ember, elf, vagy valami más fajú? Nembaj, hogy nincs kép, de leírhatnád milyen a szeme, az arcformája, tekintete; ronda vagy kellemes a megjelenése.//

//Átverés (Csábítás) próba
(d20+Képzettség szintje+Kar. módosító+Egyéb módosítók) 12+6+2+6=26 - sikeres//

(Xue)

*A barátok találkozását mosolyogva és türelmesen nézem végig. Tenho kézcsókja után hazám hagyományai szerint üdvözlöm, két kezemet összeérintem magam előtt és picit meghalojok előtte.*
- Termszetesen semmi kifogásom az Úr ellen, részemről a megtiszteltetés, hogy megismerhettem.
*Leülök az asztalhoz, az étlapot mosolyogva köszönöm meg a felszolgáló lánynak, majd gyorsan átfutom.*
- Nyúlpörköltet kérnék vadrizzsel, és melléje ha kérhetnék kicsit testes vörösbort. Köszönöm! - *nézek a felszolgálóra, miután átfutottam az étlapot, amit át is nyújtok neki.
Miután elment az ablak felé fordulok, megnézem mit kellene elolvasni Tenhonak, majd mosolyogva nézek rá.*

- Óhhh... ez egy igen nagy bölcsesség, és önöknek még aktuális is.
„A nő barátait elfelejti, szerelmeit soha. A férfi szerelmeit elfelejti, barátait soha.” - *idézem a szöveget közös nyelven, majd egy sejtelmes pillantást vetek Arlanra.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.09.09. 12:19

//off Yvet módosítva a leírás óhajod szerint :)

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
392 hozzászólás • Oldal: 7 / 27 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 27