• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 186 / 300 • 1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 300

Re: Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

HozzászólásSzerző: Pirate » 2007.09.04. 18:56

1. Mint az Útáljuk a nyarat alapító tagja büszkén és boldogan jelentem, hogy nálunk is esik és hideg van! Olyannyira, hogy a délután folyamán a rövidnadrágomat is hosszúra cseréltem. Ezaz! :D

2. Mivel én tényleg egy érzéketlen bunkó vagyok aki rühelli az emósokat megosztok a közönséggel két viccet is:

Az emóst kérdezi a haverja:
-Jössz este a koncertre?
-Á, addigra úgyis meghalok...

Miért megy az összes emós izraelbe?
-Mert ott van a Siratófal!

Ha valakinek van még beírhatja... :lol:
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom,
Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Pirate
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.09.04. 19:07

Nibur!

Azok szoktak ilyen divathullám áldozatai lenni, akik előtt nem volt erős és maximálisan felvállalható szülői minta amivel a gyerek azonosulni tudna.

Akinek gondos szülei vannak, az olyan gerincet plántál a gyerekébe, hogy felnövekedvén nem kell, ilyen emós-mankóba kapaszkodva felépítenie a nyomorék értékrendszerét, hanem visszaemlékszik rá, hogy mit tanított a jóanyám, jóapám, és a mi családunkba mi volt a szokás. Nem kell neki identitást és világképet keresni, mert mire eléri a felnőttkort stabil értékrendje, kicsontosodott elvei és olyan személyisége van ami elég arős ahhoz, hogy élből lepattintsa ezt a sok baromságot, hogy beálljon a csordába és bégessen a sok birkával.

Persze kamaszkorában mindenki meghülyül, mindenki kipróbál álarcokat; de akinek stabil énképe van az rögtön el tudja dönteni, egy stílusról, hogy az; amit rá akarnak erőltetni, az neki jó, élvezetes és szerertné -e.
Aki meg divatmajom az akkor is viseli, hogyha nem akarja, hogyha fáj. Ford Ferlain örökbecsű mondásával élve: "ez olyan mintha sajtreszelővel rejszolna az ember. Ritkán szórakoztató; de leginkább fájdalmas." De akkor is csinálják. Hogy miért? Mert fosnak, hogyha azt mondanák: "Gyerekek ez egy rakás szar!"; akkor a birkanyáj kiveti magából; és akkor mi lesz velük. Nem lesznek részei a "társaságnek" meg ilyenek. Én erre világéletemben magasról szartam; és így is voltak barátaim; sose voltam magányos. Nem volt sose nagy haveri köröm, de barátom mindig volt/van néhány.

Sőt néha én abba a hibába esek, hogy kissé túlságosan is szembemegyek az árral, mikor az alkalmazkodás lenne a kívánatosabb; de hát ez már az én egyéni szoc. problémám...:D
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.09.04. 19:19

:D

Castor, megszólalt a tapasztalat és a szakma? :) Korrekt.

Ősidőktől kezdve megvan az apa és az anya szerep, de manapság a nők mindent csinálnak (háztartás-munka stb és csak harmadsorban a család.), a férfiak meg frusztráltak, mert mindig többet és többet akarnak keresni.

Nem mindenhol az a klasszikus felállás, hogy az apa "vadászik" a nő meg otthon várja, csak ez az ismeret van az orrunk előtt s az eltérő minta meg ritka és nem Európában keresendő. :D

Oda változott a világ errefelé hogy egy keresetből már nem lehet megélni. Kész, az anyának is be kell állni a sorba, kivéve, ha a családfő piszokul jól keres, mert akkor megteheti hogy otthon marad háztartást vezetni, anyának. Ahogy én látom, van aki tényleg örül hogy karriert építhet, de van aki kényszerből dolgozik és van aki semmi pnzért nem mondana le a hivatásos anyaságról.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.09.04. 20:08

Nairon írta:Akkor az illetékestől kérdezem...
Ayana drága, hogy lehet úgy ismerkedni vadidegen lányokkal - nincs közös ismerős és nem vagyunk naphosszat összezárva egy helyen - hogy ne tűnjön bunkónak az ember, sőt akár még sikerrel is járjon?

Először próbálj a lánnyal szemkontaktust teremteni és ha észreveszed, hogy elpirul, elmosolyodik (és nem hátat fordít XD), akkor utána nyugodtan odamehetsz hozzá valami hülye szöveggel (ez a helyszíntől függ, de azért ne legyen túl erőltetett), vagy meghívhatod fagyizni, vagy egy bambira, persze óvatosan megtudakolva, hogy van-e barátja (bár ha meghívod, akkor vszeg az lesz az első, hogy azt mondja "Bocs, van barátom", ha van neki).
Amennyiben az ilyen kis flörtöt nem viszonozza, úgy vagy nagyon zárkózott, vagy marhára nem jössz be neki, vagy lehet, hogy rossz a szeme, a szemüvege meg épp összetörött és vár az újra.
A lényeg, hogy sok lány nem szereti a tolakodó fiúkat, akik úgy letámadják őket, hogy arra semmiféle "engedélyt" nem kaptak. Az "engedély" alatt nem írásos nyilatkozatot érte, hanem a már említett mosolyt, vigyort, pillantást, stb.
Úgy kb. általánosságban ennyi.

-----------

... (Innen inkább kitöröltem, amit be akartam írni, de ha ha valakit érdekel a részletes véleményem/élményem ezzel kapcsolatban)
A szöveg helyett inkább két képet mutatok, ami a velős véleményem (még ha a pofázás rész nélkül értelmetlennek is tűnik, talán van, aki rájön, mire célzok ezzel):
Visual-kei nem egyenlő az emo-val, semmi köze hozzá
Emo
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.09.04. 20:18

Emberek, itt volt a STOP tábla. Fikázást abba lehet hagyni, nem itt kell hangoztatni ki mennyire gyűlöli a rapperek, rokkereket, diszkós picsákat, emosokat. Csssss.... worldpeace ilyesmi. Ok?
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.09.04. 20:32

Egy kicsit túlreagálod a cenzúrát Con.
A beszélgetéseket visszaolvasva senki nem sértődött meg semmin, senki nem bántott meg senkit, pusztán véleményt nyívánítottunk egy divathullámról. Hozzáteszem ahogy érzékeltem, ráadásul egy "hullámhosszon".

Sem gyűlöletkeltés sem más egyéb nem volt benne. Személyes vélemények és ahhoz kapcsolódó emóciók. Nem értem hogy ez neked miért szúrja a szemed.

Vagy egyszerűen csak arról van szó, hogy a saját oldaladon csak arról lehet beszélni ami neked tetsző? :roll:

A lepergett reagok egyik pontban se sértik a felállított szabályzatot; itt maximum a szabad véleménynyilvánítás sérül.

"Az én oldalamon csak arról lehet beszélni, amit az Admin megenged?" -mert akkor ezt kellene a Torozon alcímébe írni...
:roll:
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.09.04. 20:44

Te is tudod nagyon jól, hogy nem erről van szó, vegyél vissza. Nekem semmi bajom az emosokkal, felőlem mindenki úgy csinál hülyét magából, és úgy nyírja ki magát ahogy akarja. Nem érdekel. De! Ennyi erővel ugyanúgy együttesen lehetne fikázni a homoszexuálisokat, röhögni a dawn kórosokon. Ennek nem itt a helye, ennyi. Útáljuk együtt a hétfőt, az nem fáj senkinek... ;)
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.09.04. 20:46

Ok, akkor írj egy listát, miről szabad nálad beszélni...a véleménynyílvánítás a Torozonban miért cenzúrázott? Tudtommal ez kötetlen fórum. (legalábbis ez a topic)
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.09.04. 20:52

Ajánlom MINDENKI figyelmébe:

Szabályzat írta:...
Trágárság
Az argó a játékban megengedett, azon kívül (pl. csevegõ) tilos. Az ilyesmi moderálásra kerül, ismételt esetben pedig eltiltás, IP ban jár érte.

...

Gyûlöletkeltés, ideológiák, stb.
A fórumon a különbözõ ideológiák, világnézetek hangoztatása a felhasználó számára tiltott magatartás, moderálást, illetve eltiltást von maga után.

A Fórumon tilos mindennemû rasszista kijelentés, megnyilvánulás! Az ilyen tartalmú hozzászólásokat az Adminok és Moderátorok eltávolítják, a felhasználó pedig figyelmeztetésben részesül. Visszaesés estén a regisztrációt töröljük, IP címét bannoljuk!

Politika
A fórum teljes mértékben apolitikus, az Adminisztrátorok elhatárolják magukat mindenféle párttevékenységtõl, és az ilyen jellegû tartalmakat eltávolítják a fórumról.

Reklám, hirdetmények
Az oldalon Tilos mindennemû, akár burkoltan is kereskedelmi célzatú reklám, hirdetmény közzététele. Az ilyen jellegû tartalmakat az adminisztrátorok eltávolítják, az ezeket közzétevõ felhasználót pedig figyelmeztetésben részesítik, annak figyelmen kívül hagyása és ismételt reklámozás esetén eltiltják. Nem minõsül reklámnak a linkajánlás, ha az nem kereskedelmi célzatú.

...

Utoljára módosítva: 2007. március 27.
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.09.04. 20:55

És te itt hol találtál rasszista megnyilvánulást Yvett?

Tudtommal at "emo" az nem náció, nem népcsoport, hanem egy divat.

Ne rángassatok már elő rá egy rasszista bélyeget, mert körberöhögöm az összes topicot.

MInden Admin és Modi meghülyült vagy mivan?

Emósok vagytok ti is vagy mi? :roll:
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.09.04. 21:06

Kértem szép szóval, kevésbé szép szóval, hogy hagyjuk a témát. Fáradt vagyok, nincs türelmem ehhez, nem értem miért kell ennyit lovagolni rajta. Lépjünk tovább... Magam is útálom őket, de mégsem nyáladzom... Fejezzük ezt be.

Más téma: Szeretném tudni nyílt részlegben játszó játékosok közül kiket érdekelné a 22. verseny?
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.09.04. 21:10

Én nem az "emósokon" lovagolok, hanem azon, hogy indokolatlanul túlreagálod a Torozonban folyó beszélgetéseket. Nekem ez csípi a szemem, nem az emósok.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.09.04. 21:16

Mi lenne, ha egyszer az életben befognád a szádat, és nem szólnál vissza? Hm? ... Költői kérdés volt...
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.09.04. 21:17

Mikor már elfogynak az érvek következik az erőből politizálás.

Költői válasz volt.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.09.04. 21:20

Az érv a Szabályzatban van - de lásd lejjebb is.

Visszatérve korábbi nekem szánt hsz-odhoz:
Nem azt írtam, hogy ti nyilvánultatok meg rasszista módon, pusztán beidéztem a szabályzatot úgy ahogy ott le van írva, formázva.

Egyébként világnézet... ----> lásd Szabályzat...

ÉN a saját nevemben tudok beszélni: születésemtől fogva hülye vagyok.

Bár nem tartozik senkire az életem, de nem, nem vagyok emo.

Con!

Engem érdekelne a játék - van egy törpe nőcim hozzá 8)
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 186 / 300 • 1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok