• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tadzeh

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
163 hozzászólás • Oldal: 7 / 11 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

Re: Tadzeh

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.08.31. 16:24

/ Barlon Ergwont /

* Barlon miután kilépett a fogadóból, s megpillantja a távolodó turbánost, ő maga is megindul. Nem fut, de szedi a lábait, közben szemét le nem véve a tömegből kivirító „fejfedőről”.*

<… El ne tűnj nekem! Nem akarlak én elkapni te rezes bőrű, csak kíváncsi vagyok hova igyekszel!…>

* Síet a férfi után, kerülgetve az útjába álló akadályokat, embereket, figyelve arra, hogy túl közel ne kerüljön az idegenhez, mert nem szeretné, ha az észrevenné, hogy követik. Ha az ipse valahol megáll, Barl is lassít, s hátat is fordít neki, hogy fel ne ismerje az. Miután a férfi elindul, ő is tovább halad.*

// 3-t dobtam //
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.08.31. 16:34

(Barlon)

Az alak nem foglalkozik veled és nem tűnik el mivel szinte alig van forgalom. Ebböl kifolyólag ez a követem és megfordulok trükk sem túl hatékony. Haladtok pár percig mikor a dzsad megáll egy cégér alatt, ami vmi kerek holdszerüséget ábrázol és belép a kék kupolás épületbe. Mielött átlépne küszöbön még szól valamit az egyik handzsáros örnek és feléd néz egy pillanatra. Az ör jól láthatóna biccent és úgy helyezkedik el a vörös posztó elött, mi az ajtót takarja hogy elállja a belépök útját, elötte még társa belép az ajtón, és eltünik a követte személy nyomában.
Mikor közeledsz láthatod, hogy az épület cégéren a Fogadó a Kék holdhoz felirat éktelenkedik.
Most úgy két három saroknyira vagy a Fürge Teknöstöl, és nem tértél le a városszéli útról.
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 653
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.08.31. 17:09

/ Barlon Ergwont /

* Az északi, mivel nincsenek sokan az utcán távolabbról követi az illetőt, majd lassít, mikor az a Kék Hold nevezetű fogadó előtt megáll. Látván, hogy „lebukott”, csalódottan fordul meg, s nem akar „bejutni az épületbe". Lassan, egyenletesen indul vissza Sheenáékhoz, út közben gondolataiba merülve.*

<… A fene vinné el, lebuktam! Na, hát most már nincs mit tenni!? Ez van, de legalább tudom, hogy hova ment az illető! Remélem ezen kis idő alatt nem érte semmi a két lányt, és azt is remélem, hogy nem kaptak hajba már megint!? …>
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.08.31. 20:10

(Habar)

*Habar a nő szemébe néz és kedélyesen válaszol*

-Nem, ez nem az államnyelv, de elég sokan beszélik ezt is, mert sok dzsad él ebben a városban. Elég jól beszélem a nyelvet(4 fok), ugyanis én El Sobirában nöttem fel. Nekem ez az anyanyelvem. Meg tudnám tanítani, ha óhajtja//11 nap 2.fok(7*1.5.Kaspar tudja miről van szó)//, csak én a reggeli és a fürdés után indulok is, mert sürgős teendőm akadt a fővárosban. Visszatérve valószínűnek tartom, hogy Jorgen egy név, de én is csak ennyit hallottam, amit az előbb elmondtam.[közös]

*Azzal egy picit hátradőlvén szeme sarkából figyeli a barbárt és a dzsad társaságot, majd tekintetést ismét a két nőre fordítja.*

<Szóval a másik nő mágiahasználó. Vajon ki lehet? Boszorkány? Varázsló? Papnő?>

-A barátjuk elég feltünően viselkedett az imént. Szerintem még a barbár is felfogta, hogy az imént távozott turbános dzsad után indult. Nem beszélve a másik két dzsadról. Bár ahogy elnézem őket nem hiszem hogy észrevették.[közös]

//EDIT: Töröltem a reagból az észrevételt//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ichigo 2007.08.31. 22:41-kor.
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.31. 20:44

Yarradic Pagan

- Óhh... Hogy ez nem az államnyelv. Kár. De érdekes a dallama.
Komolyan? - *csillan meg a szemem, ahogy arról beszél, hogy meg bírja tanítani a nyelvet, majd le is lomboz azzal, hogy közli távozni készül hamar.*
- Óh, de sajnálom... kár, hogy ilyen rövid ismeretséget tudtunk kötni.
Mennyire siet? Nem akarom feltartani... csak meghívnám egy italra a tolmácsolását megköszönve, persze ha elfogadja...
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.09.02. 22:28

(Habar)

<Vajon miért ilyen rendes velem ez a nő? Én neki egy vadidegen vagyok, nem kellene megbíznia bennem.Csak nem.....Á az kizárt.Legalábbis nem tartom valószínűnek. De egy italtol nem lehet semmi bajom.>

-Köszönöm kisasszony elfogadom az ajánlatát. Ha lehetne akkor egy kis mézes pálinkát meginnék így reggeli előtt.[közös]

*Amikor kihozzák az italt lehörpinti//ha Yvett is kér akkor vele// majd az üres pohárral játszadozva a nő felé fordul.*

-Ha szabad megkérdeznem, miért olyanbarátságos velem? Magának csak egy vadidegen vagyok akivel ma reggel ttalálkozott. Akár az itt lévő dzsad társaság tagja is lehetek és az életükre akarok törni és ez csak elterelő manőver volt, hogy társukat elcsaljuk? A jövöben kicsit legyen ővatosabb. Nem árt egy kis egészséges paranoia.[közös]

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.09.03. 22:50

Yarradic Pagan

*Kikérem a mézes pálinkát, de magamnak valami enyhébbet, s Sheenára is ránézek, hogy akar-e valamit fogyasztani. Ha igen neki is kikérem az italt.

*Habar szavaira kicsit összehúzom a szemem, majd elmosolyodom.*

- Baj? Mert ha úgy találja, hogy illetlen vagyok, vagy esetleg zavarja a viselkedésem, tolakodónak tart... hát tudok másmilyen is lenni.
Hogy az életünkre akarna törni? :D Végül is benne van az élet paklijában. Meg lehet próbálni, de nem csak a társunk ért a fegyverekhez - *mondom ezt komoly ábrázattal Habar szemébe nézve.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.09.03. 23:32

(Pagan; Habar)

//Ichigo, a döntés: bár Pagan megtévesztette volna Habart a viselkedésével, de társai ezzel szemben nem tudtak urrá lenni érzelmeiken és kíváncsiságukon, ezzel leplezve le az amazont. Így nyugodtan tudhatsz arról hogy érdeklödnek a trió iránt, de hogy a név a gyanús nekik azt nem sejted. Azt viszont mostmár tudod hogy az amazon el tudja rejteni elöled a szándékait.//

-Oh nekem kicsit korán van az ilyen erös köszöntéshez. Válaszol neked Sheena. A kért italokat kihozzák.
-Egyébként Én Sheena vagyok és Ö Pagan, Erionból mindketten. Megtudhatjuk az Úr becses nevét és hogy honnan jött? Kérdezi Habart.
Miután ezen a formaságon túlestek, Sheenát nem nagyon köti le a nyelvtanulás és a bizonygatás, vagy flörtölés. Kicsit kitolja magát a székével, és felváltva nézelödik hol a hirtelen haragú korg, és az ajtó -melyen Barlon távozott és ti érkezetetek- felé. Közben meghozzák a kért reggeliket is, Barlonét is az asztalon hagyják. Sheena bár láthatólag ideges, de azért hozzákezd, miután Jó étvágyat kívánt mindkettötöknek.
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.09.03. 23:39

(Barlon Ergwont)

A fogadóba akadálytalanuk jutsz vissza, nem változott semmi. A takarító néni és a pultosok is haladtak valamennyit dolgukkal, és az emeleten is ott ül helyén a lány. Az étkezö felé hakadva látod, hogy az asztalon már ott virít a reggeli, és Sheena szeme felcsillan mikor meglát. Pagan valakivel beszélhet és mert neked háttal ül így nem látod ki az. Talán a férfi a folyosóról? Fura ott nem tűnt túl beszédesnek. Mikor belépsz más változást is észlelsz, a korg a két dzsaddal adomázgat jókedvüen. Lehet ezt a két -most már üres- korsó váltotta ki belöle, csak azt nem érted a dzsadoknak miért jó ez.
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.09.04. 9:34

(Habar)

*Lehörpintette pálinkáját. Egy kicsit ég a gyomra tőle, de ez hozza meg az étvágyat.*

-Nem viselkedik tolakodóan, ne értsen félre, nem akarok én ártani ilyen két szép hölgynek, csak egy észrevétel volt. Na látom már itt is van a reggeli.
-Jó étvágyat mindkettőjüknek.[közös]

*Azzal jóízűen elkezdi megenni a reggelijét. Fel sem tünt neki, hogy milyen jól elbeszélgetett, pedig ritka szokás ez nála, hogy valakivel sokat beszéljen.*

Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.09.04. 12:55

Yarradic Pagan

*Amikor Sheena kérdez ráemelem tekintetem, majd elmosolyodom.*
- Látszik, hogy nem aludtál eleget... Az Úr már bemutatkozott még fent a folyosón, valószínű másfelé kalandoztál még akkor. Bizonyára szép volt az álmod :wink: :)
Az úr Habar ... Öh... - *ránézek segélykérőn és bocsánatkérőn egyszerre Habarra, ugyanis a teljes nevét nem jegyeztem meg.
Amikor megjön a reggeli megköszönöm a felszolgálónak, majd két asztaltársamnak jó étvágyat kívánva hozzáfogok a reggelihez.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.09.04. 14:12

(Habar)

*Mosolyogva néz rá Paganra(mostmár tudja a nevét) és illedelmesen bemutatkozik*

-Habar Ind Aaya Khaziz, a messzi El Sobirából.Üdvözletem a hölgynek.[közös]

Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.09.04. 23:34

(Pagan/Habar/Barlon)

-Tényleg bemutatkozott fent a folyosón? Néz rád majd a dzsadra Sheena csodálkozva.
-Akkor elnézését kérem. Örvendek a találkozásnak Habar. Tényleg elég rövid volt az éjszaka, ám annál viharosabb. Közben ehez a kétértelmű befejezéshez még rád is kaccsint. A reggeli felénél járhatok körülbellül, mikor a Sheena felnéz az evésböl, majd felpattan és az ajtó felé siet, ahol épp Barlon lépi át a küszöböt.
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.09.09. 13:07

/ Barlon Ergwont /

* Az északi kifújja magát, s mély levegőt véve az asztaltársaság irányába indul. A felé közeledő Sheena láttán felvidul az arca egy pillanatra, majd a lány homlokára nyom egy cuppanósat, közben halkan megszólal.*

- Elszúrtam a dolgot, de tudom, hogy hova ment az illető!. *Mindezek után az asztalhoz kíséri a tűzvarázslót, majd miután hellyel kínálja ő maga is leül. Rátekint az idegen férfira, kit már a folyosón is látott, majd megszólal.*

- Jó étvágyat! Üdvözlöm Khaziz úr! Látom volt ki vigyázzon útitársaimra, még engem elszólított a kötelesség! * Mosolyodik el a férfi szerényen, de tekintetét mélyen a másik férfi szemeibe fúrja, hátha leszűr valamit annak nézéséből. Mind e közben megfogja az evőeszközöket, s falatozgatni kezd.*
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.09.09. 17:05

Yarradic Pagan

*Habar újbóli bemutatkozását most még figyelmesebben hallgatom, majd rövid gondolkodás után kis bocsánatkérő mosollyal jegyzem meg.*
- Ne haragudjon rám, de azt hiszem én maradok a Habar megszólításnál, ha nem bánja... Azt hiszem képtelen vagyok megjegyezni ezt a bonyolult és hosszú nevet.
*A reggeli alatt többször pillantok asztaltársunkra (nem Sheenára) érdeklődve, hogy jó alaposan szemügyre vehessem - ha felnéz nem fordítom el a tekintetemet.
Barlon megérkeztére kicsit oldódik belül a feszültség.*

- Jó étvágyat! - *mondom neki, majd folytatom a reggelimet továbbra is Habarra pillangatva.
Érdekel, hogy mi lett a követés eredménye, de nem akarom, hogy más még jobban felfigyeljen ránk, vagy esetleg Habar még jobban megerősítést kapjon szándékunkról.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
163 hozzászólás • Oldal: 7 / 11 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11