• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 182 / 300 • 1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 300

Re: Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.09.02. 21:34

Szitu:
Mozilla - megnyitom, belépek oldalra, reagolok, kilépek, bezárom... Csinálom a dolgom X idő és újra, mert hát néha Isshae kollégával fellépek az esetleges pm-ek miatt. Ekkor viszont már cseszik megnyitni a Mozillát és befagy a gép. :?
Messengernél detto mostanában a sz@r@kodás, meg hogy befagyasztja az egész gépet.
Játék: hang van, kép nincs - és semmi új progi, vagy egyéb dolog nincs a gépen - és vírus, féreg, robotprogi mentes a gép!
Játék közben gyakran újraindul - vagy egyszerűen csak levágja a játékot (persze mentés nélkül)
Ezek után kiírja, hogy a windows súlyos hiba után állt helyre értesítem a microsoftot vagy nem :P (ha csak levágja a játékot akkor azt írja ki, hogy abban talált súlyos hibát és leállította azt az exe-t).

És most besokalltam. Régen volt úgy is újratelepítve - hiába a win.nem tart sokáig (legalább is nállam)

Edited:
Lehet mégis írok, mert ez a kimentegetősdi sokáig tart...
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.09.02. 21:40

Ez olyan "szétesett-a-vindóz"-nak hangzik, hogyha nincs féreg, meg vírus. Bár szerény tudásom szerint akár hardware probléma is lehet, de az úgyis kiderül, hogy megfrissül az op.rendszer.
Öcsémnél mostanában hetente van reinstall. Most épp valami olyan baja van a gépnek, hogy a filmek és a zenék beakadnak, meg berobotosodnak.
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nairon » 2007.09.02. 21:59

Nekem nincs felrakva semmi vírusírtó, vagy kémprogramfigyelő stb., mert pont annyira lassítják a gépet, mint ami ellen készültek.

Inkább kéthavonta újrarakom a windows-t. :D
Nairon

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.09.02. 23:15

Akkor nem tudom, te milyen progikat használsz, de nekem nem lassítják a gépemet. Csak akkor használják nagyon a gépet, ha féreg/vírus-keresőzök, amúgy szép halkan futnak a háttérben.
Ezzel szemben meg lehetett nézni az öcsém gépét néhány hónappal ezelőtt: nem engedte apámnak, hogy futtassa ezeket a progikat, és olyan lett a gépe, hogy bekapcsolni alig lehetett, már azonnal lefagyott minden, és a végén már a vírusírtó is lefagyott scan közben. Ilyenkor jön a format c:

--------
Reggeli edit:

Mondtam már, hogy utálom a Szeptembert? Ilyenkor kezdődik a szörnyű kínokkal teli koránkelés pokla, ami minden évben egy egész terhességnyi ideig tart. Minden hétfőn a péntek délutánt várom és mire eljön a hétvége, azt veszem észre, hogy el is múlt. És egész héten olyan dolgokat tanulunk, aminek a 90%-ára legalább soha az életben nem lesz szükségem. VÁÁÁÁÁ
Kép

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.09.03. 6:36

Jobb napot mindenkinek... útálom a hétfőt.... X_X
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.09.03. 6:57

Con, ezzel nem vagy egyedül! :D Én is marhára utálom a hétfőt!
És most suliban vagyok... :shock: (és még itt is hozzá vagyok ragadva a billentyűzethez!!!)

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.09.03. 7:15

Üdv!

Kellemes Iskolakezdést Mindenkinek! :koccint:

Magam részéről onnan tudom, hogy ma kezdődött a tanítás, mert a reggeli buszom lazán késett úgy 20 percet és csak úgy hömpölygött a diákság tömege az életunt arcú munkába járók körül. 8)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.09.03. 7:27

Úgy érted az életunt arcú diákság tömege? XD

Bakker, 8-ra kellett jönnünk, de az ofőnk még sehol sincs:D

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.09.03. 7:28

Jah, ismerős... én is röppke 15 percet késtem melóból... örültem is neki.... de legalább láttam néhány formás szoknyás kiscsajt XD :lol:
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.09.03. 7:29

Ayana írta:Úgy érted az életunt arcú diákság tömege? XD

Bakker, 8-ra kellett jönnünk, de az ofőnk még sehol sincs:D
Nem, Quator az életunt arcú munkábajárókról beszélt 8)
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nairon » 2007.09.03. 8:06

Akár tanulsz, akár dolgozol, a hétfő mindig sz@r marad. :?
Nairon

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.09.03. 8:38

Jah, Garfield is megmondta... :D
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.09.03. 9:13

Hehe. Milyen jó is a fősulisoknak/egyetemistáknak. Nekünk 2 héttel később kezdődik a suli, kb 2-3 héttel hamarabb is végzünk és csak heti 4 napot járunk :D
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.09.03. 9:17

Yvett de Crei írta:Szitu:
Mozilla - megnyitom, belépek oldalra, reagolok, kilépek, bezárom... Csinálom a dolgom X idő és újra, mert hát néha Isshae kollégával fellépek az esetleges pm-ek miatt. Ekkor viszont már cseszik megnyitni a Mozillát és befagy a gép. :?
Messengernél detto mostanában a sz@r@kodás, meg hogy befagyasztja az egész gépet.
Játék: hang van, kép nincs - és semmi új progi, vagy egyéb dolog nincs a gépen - és vírus, féreg, robotprogi mentes a gép!
Játék közben gyakran újraindul - vagy egyszerűen csak levágja a játékot (persze mentés nélkül)
Ezek után kiírja, hogy a windows súlyos hiba után állt helyre értesítem a microsoftot vagy nem :P (ha csak levágja a játékot akkor azt írja ki, hogy abban talált súlyos hibát és leállította azt az exe-t).

És most besokalltam. Régen volt úgy is újratelepítve - hiába a win.nem tart sokáig (legalább is nállam)

Edited:
Lehet mégis írok, mert ez a kimentegetősdi sokáig tart...

Pedig az XP SP2 tűzfallal és víruskeresővel már egész sokáig szokta húzni. Nincs proci- vagy videokártyahűtésproblémád?
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.09.03. 9:30

Szitu:

Nekem is volt ilyen problémám, hogy nem nyitotta meg a Mozillát és az MSN-t sem. Nekem egy Msnen terjedő vírus volt, amit az ismerősökön jön át, ugy hogy ők nem is tudják, hogy elküldték. Ki lehet szűrni mert egy zip vagy rar fájlt küld valami angol szöveg kiséretében Nekem ez akasztotta ki a gépem és ez zavart be MSNbe és a Mozillába.
A játék közbeni ujraindulás valószínűleg a proci ventije tulmelegszik és a BIOs-ban pedig be van állíitva hogy X °C-on vágja le a gépet.
A kép meg hogy elmegy nem tudom, de valószínűleg videókártya lesz.

Igy ennyi hirtelen. Rem segített valamit.

Ichigo
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 182 / 300 • 1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok