• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Az ynevi fajokról

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
274 hozzászólás • Oldal: 17 / 19 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.03.07. 18:43

Üdv!

Látom az érdekes fajok és karialkotás téma merült fel. Errõl az jutott eszembe, amikor kicsiny csapatunk nekiállt alkotni:
Gho-Ragg, Káoszfattyú, Morquor, Alakváltó zauder. Kb ilyen csapattal elindultunk megnézni mi van a Gyûrûhegységen kívül. :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

Re:

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.08.30. 17:12

Quator ar Zaraquer írta:Üdv!

Látom az érdekes fajok és karialkotás téma merült fel. Errõl az jutott eszembe, amikor kicsiny csapatunk nekiállt alkotni:
Gho-Ragg, Káoszfattyú, Morquor, Alakváltó zauder. Kb ilyen csapattal elindultunk megnézni mi van a Gyûrûhegységen kívül. :lol:

Öccsém :D
Aztán amikor a Fehér-Páholy nagymestereit legyőztétek.... :P
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

Re: Az ynevi fajokról

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.08.30. 17:15

Visszatérve a témához lenne egy kérdésem. Mégpedig az, hogy ugye az UT-ben van egy olyan rész, hogy a gnóm teste mennyi Op-t tartalmaz. Ti ezt mennyire toleráljátok? Nálunk a KM annak idején nem engedte, h legyen Op-je a JK-nak csak azért.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.08.30. 17:18

Legyen. Hatalomszót úgysem tud használni vele az meg, hogy összetalálkozik a játszható helyszíneken valami aquir fajzattal szinte lehetetlen. (Kivéve, ha az adott HM különösen kegyetlen és véreskezű. :twisted:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.30. 17:20

OD - és nem Op :wink:

A teste termelhet, de sok előnye nincs - Az Od alapú mágiát nem tudja használni, max ha ilyen szituba kerül (ami hogy is mondjam... majdnem lehetetlen?...) akkor bizonyos védelmet élvez.

Okosabbak tőllem még majd okítanak :D - lehet engem is. :P
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.08.30. 17:25

Köszönet a gyors válaszért! :D

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wercole » 2007.11.07. 19:53

Nem tudom, hogy el vagyok-e késve a kijelentésemmel, de mivel én megszállottan csak másfajút játszok ki, ezért én is megosztanám a véleményemet, az egyedi(csak mágusban fellelhető) fajokról.

Khál: Tény, hogy tökéletes harcos, és ha valaki megkreálja, akkor biztosan aratni fog a harcmezőn(ami eléggi piszkálta is a csőröm kijátszáskor), de igencsak egzotikus személyiséget takar... főleg azért, mert akármilyen kasztot is kezd, akkor is leginkább lovagi hangulat lengi körül.
Persze előtörténetben furcsán sok hangsúlyt kell fektetni a családra, de ez is segít kialakítani a személyiségét.
És a kedvencem, ami a legérdekesebb része eme fajnak, de a legnehezebb is(én gyakran elfeletkeztem róla), hogy csakis harcban képes vitatkozni... ez az a rész, amitől teljesen elvarázsolódtam(mint 1 szűz kislány :lol: ), mert így végülis úgy játszhatok ki 1 állatot(szószerint értve:P), hogy még részt is tudok venni az egész kalandba...
Hátránya: Szociális téren vannak súlyos akadályai, mert ha egyszer elkövet valami gigszert, akkor a falu-,városban végleg annyi a "jóhírének". Sajnos ez nem elhanyagolható probléma, dehát ezért vannak a kalandozók csapatban, hogy segítsék társaikat(márpedig 1 parasztnál néha elég csak néhány jó szó, hogy elsimítsunk 1 ügyet)

Nem akarom többet jártatni a számat, inkább kiváncsi vagyok a véleményetekre erről a "szösszenetnyi gondolatról":P
Wercole

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anzelm Drakonis » 2007.11.11. 15:58

Hát őszintén szólva annyira nem idetartozik a hozzászólásom, de teljesen meg vagyok döbbenve azon a tényen, hogy mindenki, aki elkezdi ezt a játékot jellegzetesen orkkal vagy elffel kezdene - de minimum félelffel. Én tipikusan az a játékos vagyok, aki addig nem is megy rá más fajra, amíg az embert ki nem ismerem eléggé - kissé konzervatívnak tűnhetek, de nem nézem jó szemmel, ha egy teljesen kezdő nem emberrel akar kezdeni. Persze, más faj, más ideológia - de szerintem sokszor még egy haladó játékos sem tud megbirkózni egy másik fajjal.
Lehet, hogy én vagyok tapasztalatlan, de csak igazán hozzáértők játszanak más fajokkal.
De meggyőzhető vagyok... :D
Anzelm Drakonis

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.11.11. 17:16

Nos nem tudom én másképp látom ezt a dolgot.

Még a MÁGUS elején mindig másfajuakkal akartam játszani, ám az utobbi időben visszaszoktam az ember, és vagy félelfre. Mert ha jo KM-ekkel játszol akkor a többi faj szociálisan nagyon gynege, míg ez a két faj aki a főleg emberek alkotta világban megállja a helyét.

A többi esélytelen. Vagy ezért vagy azért. Na jó még talán a dzsennek is ide tartoznak, de a dzsadok iránt táplált előitélet az rájuk is igaz. Pláne ha kibukik hogy Dzsenn
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.11.12. 8:28

Pont a szociális hátrányaik adják az élvezetet amikor más fajúval játszol. Én játszok mindenfélével és roppant módon tudom élvezni. :)
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.11.12. 13:16

Így van éppen ezért szeretm én is őket, és nem csak azért mert az igy tápos meg ugy tápos
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wercole » 2007.11.12. 14:13

Roppantmód elfogultak vagytok...
ez Ynev, és nem a föld...
Ezen a világon a különöst nem üldözik...(hisz 1 belevaló fantazy világ)
Az előítélet pedig csak egy kezdeti érzés
Wercole

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.11.12. 15:06

Persze ezt magyarázd el mondjuk egy tucat goncorgának elfként Gorvikban. :)
Végülis utolsó mondatnak nem rossz. :)
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.11.12. 15:08

Sorry ez az emberi faj védjegye. 8) Elfogultak. A hozzászólók rá a bizonyíték.

Méghogy nem üldözik?

Szar lehet Erenben mondjuk elfnek, vagy félelfnek lenni, Gorvikról már nem is beszélve, és Toron sem a kozmopolitizmusáról híresült el...:roll:
Egy 90%-ban emberek által uralt világban igenis megérzed a szociális hátrényt és a megkülönböztetést. :)
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.11.12. 15:35

Ebben a dologban teljes mértékben egyet kell hogy értsek Castor urammal. A dzsennek még úgy ahogy be tudnak illeszkedni a társadalom dzsad felébe (bár gondolkozásuk miatt hamar kiderül róluk származásuk), a félelfek még eredményesen titkolhatják kilétüket szintúgy. Az elfeket északon és délen egyes államokban elfogadják, néhányban megtűrik, de sokban ferde szemmel néznek rájuk. A törpök, gnómok elfogadottsága még ennél is rosszabb. Az orkok, khálok, goblinok elfogadottsága a 10-es skálán -12, mivel az esetek 99%-ában szörnyeknek nézik őket (bizonyos tekintetben azok is). Ezeket a teremtményeket legfeljebb a saját területükön, vagy annak közelében tűrik meg. Az Amundok egy külön téma, mert aki tudja hogy néznek ki gyűlöli és megveti őket, akik pedig nem azok akár még tisztelhetik is szépsége és fenséget sugárzó kinézete miatt. Ennek egy hely mond ellent: Erion. Ez egy nagy olvasztótégely, ahol az emberek hozzá vannak szokva a szokatlanhoz. Ez csak egyéni vélemény.

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
274 hozzászólás • Oldal: 17 / 19 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19

Vissza: Csevegõ