• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Ifin-Kikötő

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
41 hozzászólás • Oldal: 3 / 3 • 1, 2, 3

Re: Ifin-Kikötő

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.26. 0:37

Kirdo Farmine

*Felöltözöm, méretre hajot a ruhám - eléggé nevetségesn nézek ki a pár számmal nagyobb férfi öltözékben, de hát ha nincs más...
Saját ruhámról viszont egyetlen dolgot lehámozok - még pedig az övemet, s azt nem bánom milyen vizes, mennyire szívta meg magát a bőr - de a nadrágot azzal marasztalom magamon - s persze a fegyveremet is abba tudom dugni. //Tényleg, azt ugye visszakapta?//

Ha mindennel elkészülök, akkor kilépek.
Érdeklődve nézek szét a seregleten, de a hirtelen megszakított szöveg miatt összeszűkülnek a szemeim. Gondolkodás nélkül vonom kérdőre Joffert.*

- Ugye most nem épp azt ecsetel nekik, hogy én lenni milyen csupasz ruha nem lenni rajtamkor?! - *azt láthatja, hogy lassan az agyamra telepedik a "vörös köd" - látott már ilyenkor...
A felszerelésemet összeszedem és visszaindulok a fedélzetre. Újra a padló - téblábolok, nem akaródzik nekiindulni. Aztán mégis... törpe vagyok én vagy mi a szösz! Megy ez nekem! Nem vagyok én beszari alak! ... Elindulok... de valahogy a közepén ahol a legjobban inog a padló érzem ennek megint nem lessz jó vége. Megállok. Nem mozdulok, még a fejemet sem fordítom.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.08.26. 0:58

(Joffer)

*Már épp belemelegedünk a részletekbe, mikor hirtelen nyílik az ajtó és gyorsan vége szakad az élménybeszámolónak.*

-... és képzeljétek a... khöm-khöm... Na mit álltok itt! Menjetek a holnitokért. A kisasszony elkészült, így a tengeri nimfáról szóló mesének mára vége.

*Látva Kirdo ábrázatát gyorsan "előveszem" ártatlan arckifejezésemet, de erősen koncentrálok az esetlegesen hirtelen meglendülő öklökre. 8) :D *

-Nem-nem. Tudod úriember vagyok nem fecsegem csak úgy ki a nagyvilágba egy hölgyismerősöm titkait. :angel:

*Gyorsan összeszedem a cuccaimat, ami nagyjából annyiból áll, hogy minden holmimat bepakolom az utazóládámba és ami még értékesnek tűnik a berendezésből, ráadásul még befér azt belenyomkodom. Lakattal lezárva kicipelem az alkotmányt a fedélzetre, majd az egyik markos matrózlegénynek adom mondván, hogy nem jár rosszul, ha kicsit cipeli helyettem a szállásig. Ezután várom, hogy sorra kerüljek a törpe mögött a leszállásban. Mikor ismételt vízbeeséssel fenyegetően meginog a palló és vele a kis teremtés biztos lábbal állva a jólismert hajótartozékon megfogom mindkét vállát, hogy egyensúlyban tartsam. NEm nagyon törődök az esetleges lesúlytó pillantásaival, csupán lemosolygok rá.*

-Nana. Még a végén megismétled a bukfencet és az én ruhatáramnak is vannak határai. Inkább engedje meg Farmine kisaszony, hogy lekísérjem aVizirigóról, mint a kapitány és mint gavallér.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.26. 22:04

//Elfelejtettem megírni, hogy a vizes ruhákat, cipőmet is összeszedtem! - Remélem még belefér :oops://

Kirdo Farmine

*Megdermedve állok és nem merek mozdulni még akkor sem amikor Joffer kezét megérzem a vállaimon. Nem forgolódom, hogy ránézzek, s akkor sem indulok neki amikor felajánlja, hogy lekísér. Csak a víz sötét tükrét bámulom a palló (és az én lábam) alatt félve.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.08.27. 5:04

(Joffer)

<Na ez kész. Se előre, se hátra. 8) >

*Hallkabbra fogom és "tapintatosan" csak Kirdonak súgom meg a bíztató szavakat.*

-Nem akarlak sürgetni Kirdokám, de ha sokáig állunk itt az eső és vízpermetben nem szorulnak majd beszámolóra a matrózok. Ugyanis annyira nem vastag és nem is vízhatlan az ingem. 8) :) Ne aggódj. Tudom nem valami fényes a kapcsolatunk és nem bízol bennem, de vigyázok, hogy ne ess ismét a vízbe. Csak szépen lassan. Először csak egy lépést, majd utánna még kitaláljuk, hogy mi legyen. Jó?

*Tartom a kis testet, hogy tényleg ne pottyanjon a vízbe.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.27. 14:49

Kirdo Farmine

*Joffer szavaira aprót bólintok - lehet meg sem látja - bár eléggé közel van hozzám... :roll:
Elszakítom akarattal a tekintetem a vízről, és a számomra túl keskeny padlót nézem. Lassan előre rakom a jobb lábam, s anélkül, hogy a balt felemelném utána húzom a jobbnak. Araszolok lassan, nagyon lassan előre. Abban igaza van Joffernek, hogy nem bízok benne - túl sok olyan dolgott tett, ami megváltoztatta a véleményem róla, s fenntartásokkal fogadok tőlle majd mindent; de most ez kivételes alkalom. Hiszek neki, bízok benne, ráhagyom magam míg le nem érünk a mólóra.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.08.27. 15:07

(Joffer)

*Szépen araszolgatok a törpe után. Tartom az ő tempóját nem sürgetem, nem húzom-vonom. CSak fogom a két vállát, hogy ha kicsit meginogna egyenesben tartsam. Ha kiértünk a partra elengedem Kirdot és kissé arréb lépdelve várom a csomagjaimmal érkezőt, hogy elsétálhassunk a szállásra. Közben azért figyelem, hogy a kis nő mit csinál most, hogy már fix talajt ért. Nomeg az általam megjövendölt esetlegesen átnedvesedő ruházat kiváltotta reakciókat is kajánul figyelem a többi matróz részéről. Ekkor eszembe jut, hogy még mindig nem döntöttem el hová is kéne menni. Kirdo sem vlot ezügyben közlékeny, hogy velem akar-e tartani, miközben errefelé jöttünk. Végül gyorsan átgondolom, hogy melyik fogadó elég színvonalas, nem túl drága és közeli a sétálás rövidítése végett, hogy megfeleljen az "igényeimnek".*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.27. 16:10

Kirdo Farmine

*Miután szép lassan learaszolgatunk a pallóról, s biztonságos talajt ér a lábam megkönnyebülök. Joffer felé a hálám nem marad el, hálás félmosollyal fordulok feléje, majd szó nélkül átölelem - arra nem gondolván, hogy nem vagyunk egy magasságban...
A magassági különbözet miatt a hátsója környékén ölelem át... Ahogy jött az ölelés, úgy lépek egy jó nagyot hátra tőlle amikor megérzem mit "tapogatnak" kezeim... Némi zavarral nézem először a nadrágját, ahová az arcom került túl közel, majd egyre fokozódó vörösséggel fentebb emelem a tekintetem.*

- Én csak megköszönni szerettem volna, hogy lehozni segítettél nekem, nem engedni esni bele engem vízbe.
*És nem elég ez... rájövök, vagyis inkább most éri el tudatomat az a mondat, hogy mit tesz az eső a ruhámmal és annak mi a következménye... Hát igen, bőrig el vagyok ázva. Az ing rátapad a testemre mindenemet sejtetve.
Sem Jofferre nem nézek ekkor, sem másfelé. Már úgyis mindegy alapon a hátimból kikotorászom a mellényemet - ez is teljesen vizes, de azért felveszem, hogy ne csak egyszál átnedvesedett ingben legyek, közszemlén...*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.08.27. 16:42

(Joffer)

*Mglepő ez a hirtelen hálanyílvánítás, de egy kis élccel és ösztönös bunkósággal minden leplezhető. :lol: Amikor Kirdo vörös arccal feljebb néz még nem mondok semmit tekintve most épp nagyon "célpontban" vannak nemesebb, féltve őrzött részeim, így megvárom amíg kicsit eltávolodik.*

-Mondják az ilyen izgalomdús helyzetek kihozzák az elemi ösztönöket, de azért ezzel a köszönésfajtával meg kellene várnunk a fogadót és egy takaros kis szobát Kirdokám. :twisted:

*Azért számítva a hirtelen hála pusztító pulykaméregbe való átcsapására próbálok fenteartani valami egérútfélét, amerre elfuthatok az alacsony cséphadarógép elől. 8) Végül, ha elülnek a "viharfellegek" Kirdo kedélyét illetően normálisabb hangnemre váltok és érdeklődve firtatom a továbbiakat.*

-Ne haragudj Kirdo ezt nem tudtam kihagyni. :angel: Ha elviseled még egy darabon a társaságomat kereshetünk együtt szállást magunknak... PErsze szigorúan ki-ki alapon! :)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.27. 18:08

Kirdo Farmine

*Ahogy Joffer kiejti a szavakat száján először csak elönt a méreg. Gondolkodás nélkül vágom hozzá a hátimat teljes tartalmával - de az utolsó pillanatban megfogom. Nem kockáztatom, hogy az a kevés holmim a vízbe essen. Tüntetőlegesen hátat fordítok neki és mindenki másnak, hogy ne lássák a szemembe beköltözött szomorúságot.*
<Emberek... Sosem törődnek mással csak saját önös érdekeikkel. Hazudnak, csalnak... Ehh... Az egyenességet nem ismerik, ahogy a tisztességet, tiszteletet sem.
Kellett ez nekem... Nem értem, hogy hogy lehet ilyet mondani egy nőnek. Még akkor sem ha én törpe vagyok ő meg ember... Sárba tipor és még tetszik is neki... förtelem... Szét kellene vernem a fejét, pépesre... de megmentette az életem, lehozott a pallóról megóvva attól, hogy ne essem ismét vízbe. Ráadásul fáradt vagyok, álmos, éhes, szomjas, s fázom...>
*Joffer szavai zökkentenek ki gondolatomból. Nem válaszolok szóban, csak megvonom a vállam, hogy nekem aztán oly mindegy.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.08.27. 18:27

(Joffer)

*A vállrándítást automatikusan igennek veszem.*

-Akkor Kirdokám jer velem és lássuk mit tartogat számunkra Ifin.

*Ezzel zsebre dugott kézzel elindulok és kényelmes sétatempóban(hogy Kirdonak is kényelmes legyen) megyek a városba, a fogadó és ezzel a forró fürdőm irányába.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.08.27. 18:32

//A séta az Óvároson fog keresztül vezetni így kérem majd oda írni í kövi reagokat Kirdo, Joffer//
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 653
Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
41 hozzászólás • Oldal: 3 / 3 • 1, 2, 3

Vissza: Ifin