* Ismét értetlenül nézi a „közjátékot, mit sem sejtve abból, hogy mi történt a két nő között, míg ő „küzdött”

<… Pfuuu, micsoda spinék szaladgálnak fel, s alá!? Pár hónappal ezelőt fél karom adtam volna, hogy ilyen helyre vessen Krad, de hát azóta megismertem Sheenát!…>
* Gondolatai végén megfogja a tűzvarázsló kacsóját szabad kezével, s rámosolyog a lányra. Miután a két szomszédos szobához érnek elbúcsúzik Pagantól:*
- Jó éjt Pag és szép álmokat! Remélem jól fog esni a puha, melegágy az elmúlt hónapok viszontagságai után! * Belépve a több helyiséges, giccses lakosztályba kifujja magát a megfáradt északi. Becsukja maga mögött az ajtót, kíváncsian végigméri a a falakon lévő dísztárgyakat, majd belép Sheena után a hálóba, s ő is lepakolászni kezd. A lány szavai „riasszák fel” a nagy munkából, felé fordul, s értetlenül hallgatja a Pagannal kapcsolatos dolgokat. Szelíden elmosolyodik, majd átkarolja, s viszonozza a lány csókját, de mielőtt az fürdeni indulhatna, kifejti saját véleményét:*
- Hmmm… Akkor már értem, hogy miért viselkedtetek ilyen furcsán miután a fogadóba értünk! Komolyan mondom, el nem tudtam dönteni, mi a gond!? *Simít végig a lány arcán. * Őszintén te nőszemély! A világ semmi kincséért, szépségéért nem dobnám latba szerelmünket! Az, hogy Pagnak mi a véleménye, az, hogy feléjük ahogy mondtad megosztják a férfiakat, az csak egy dolog! Mi felénk nem! Számomra csak is egy nő létezik! Az pedig te vagy, te kis harcias, tűzrőlpattant lánykám! Érted!? Te vagy! * Közelebb hajol a lányhoz, orrukat összeérintve, a lány tekintetét fürkészve merengően, majd óvatosan megcsókolja azt hosszan. Eltávolodik arcával a lány arcától, jó pár pillanat múlva, majd megszólal csendesen.* Én is megyek veled fürdeni, ha megengeded!? *Mosolyodik el Barl, s a lány tekintetét kutatja ismét szemeivel.* Megfürdünk alaposan, addigra remélem elkészül a vacsoránk is, majd miután jól belakmároztunk, lepihenünk! *Harapja el szája szélét az utolsó szaván a férfi, ki a lepihenés szót, nem a szó szoros értelmében érti.*
// A 80 rezet levontam a karlapomról //