• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Beszélő Múlt korcsma…

A divat, a szép, a dalnokok, és az íjászok hazája...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
251 hozzászólás • Oldal: 8 / 17 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17

Re: Beszélő Múlt korcsma…

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.08.21. 23:37

/ Unnur /

* Kipattansz az ágyból, s miután magadra kaptad nadrágod, úgy mezítláb leszaladsz a lépcsőfordulóig. Látod, hogy a két nőcske még nem foglalt helyet az asztaltársaságnál. Lorinnal beszélgetnek a pultnál. Aurint viszont sehol sem látod, hiába „pásztázod át” tekinteteddel az ivót. Miközben meresztgeted a szemeid, egy hangra leszel figyelmes magad mögött. A lépcsőfeljáró tetejéről érkezik eme ismerős bariton.*

- Hát te nem mentél aludni?! * Kérdezi a férfi hang, ki nem másé, mint Auriné. Mikor megfordulsz megpillantod a mosolygó lovagot.*
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 557
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.22. 9:14

(Unnur)

-Te fenn?-lepődött meg-Megnéz minden rendben-e. Mért fenn?-lépcsőzött vissza Aurinhoz, de máris hozzábújt, fejét mellkasára fektette.
<Senki képét nem kellett bevernem. Bár a mostanit ő kapta volna, ha...>
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.08.22. 18:45

/ Unnur /

* A te fent? kérdéseden kissé eltöpreng az enyhén ittas lovag, majd szelíden elmosolyodik. *

- Egy harcost kerestem, ki délután jól elagyabugyált, egy nőt, ki számára egy rossz kelés a nők „dicső” nemzetségén! Egy nőt kerestem, ki boldogságot hozott szívembe! * Jön a válasz, majd miután hozzábújtál, elkapja kezed, s felhúz a folyosóra. Átkarolja jobbjával derekadat, baljába veszi jobb kezed, s enyhén magatok elé tartva, számodra „furcsa” lépéseket tesz a lenti zene ütemére. Rád mosolyodik, s halkan megszólal.*

- Felénk így táncolnak a „törzsfők”, s a magasabb rang béliek!* Táncol keresztül veled a hosszú folyosón, magához ölelve, majd annak végén megpörget lassan, s visszafele indultok, keringőzve, néha, meg meg pördítve óvatosan téged.*
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.22. 19:08

(Unnur)

Meglepődve figyeli, mire készül a paplovag. Aztán a fura lépések, fordulások megakadlyozták hogy szóra nyissa egy ideig a száját. De csak egy ideig :D
-Te honnan tud olyan tánc mi csak titkos ismer? Amit csak vezető ismer?
<Ez most nem világos, de az igen, az ital csillog a szemében és bolondokat beszél :) . Nem tudom kit keresett, de jó lenne ha tudnám mert az a valaki lecsapott rá és boldogságot adott neki!>
Unnur nem a dolgok helyes összekombinálásáról és a logikáról híres :lol: Aztán nem folytatta a gondolatmenetet mert pörgés következett ezt a mozzanatot nem tudta mire vélni a fura kimért tánc közben. De arra jó volt, hogy elnevesse magát és nem kezdett titkos nők miatt haragudni.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.08.22. 19:26

/ Unnur /

* Aurin megpörget még utoljára a lépcső közelében, majd magához ölel. Félhomály honol a kietlen folyosón, de látod tekintetével téged, szemeid fürkészi a lovag. Enyhe „ittassága” is eltűnik hírtelen. Legalább is úgy érzed. Magához szorít, jól erősen. Érzed, hogy ha akarna összeroppantana, de még sem teszi, csak annyira szorít, hogy minden porcikád érezze. Elmosolyodik szelíden, majd halkan megszólal.*

- Tudod, te nő! Én is vezető vagyok! Az igazi nevem Airun al Marem, Darton földi helytartója, Rowon ura! Azért használom az Aurint, hogy ne kelljen mindenhol, s mindenkor viselnem a „vezetőséggel” járó felelőséget, s terhet! Azért vagyok Erigowban, hogy kikapcsolódjak egy kicsit a veszélyes Beriqueli út előtt, de erről már beszéltem neked. *Mosolyodik el szerényen a férfi, majd lassan átölel, s a füledbe súgja.* Évek óta nem éreztem ily jól magam, mint most veled!
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.22. 19:32

(Unnur)

A név hallatán nem csillant szemében felismerés, mert még sose hallotta. Nem tudta hát, milyen legendás események fűződnek hozzá, így mély tisztelet és babonás félelem sem jelent meg. Maradt érdeklődő, romlatlan. Nem tört meg a varázs, nem kezdett el riadozni, s rebegve suttogni, miket hallott ő róla...Nem hajlongott, nem költözött belé imádat. Semmi ilyen nem történt....Ugyan úgy tekintett rá mint eddig.
-Rowon a te országod? Sokan vagytok?-teszi fel ártatlan hangon.
-Mi az a helytartó? Tartasz egy helyet?!-kerekedett el a szeme-Most hova tetted le?...-kérdezi halkan...mint aki érzi, lehet most hülyeséget kérdezett.
<Úr lenne? Vezető? Mint nálunk a falu vezetője? A legjobb harcos és taktikus? A legbölcsebb és akinek alegtöbb lánya van? Hohó...Biztos van akkor ágyasa...>
Talán csak emiatt lett bizonytalan...
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.08.22. 20:38

/ Unnur /

* A férfi elmosolyodik szavaidon, majd csendesen folytatja.*

- Rowon nem az én országom, hanem a lovagrendemé! A dartonitáké, de erről majd mesélek később, meg a helytartósági „beosztásomról is” *Neveti el magát a lovag jó kedvében, saját szavain. Megfogja kezed, és ismét megpördít.*

- Hogy tetszik Unnur a mi fajta táncunk?* Néz furcsán csillogó szemekkel rád, majd kicsattanva a boldogságtól.*
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.22. 20:42

(Unnur)

-Túl kötött, látszik, hogy nem ösztönből csinálják hanem szabályai vannak...de érdekes...-forog egyet majd csak azért is megkérdezi:
-Tehát úr vagy. Ugye akkor ágyasod is van és sok gyereked? Mért vagy velem, mért nem az ágyasoddal, aki ismeri a világod törvényeit? Vagy őt feláldoztad és újat keresel? -fogja meg Aurin egyik ujját és szájába vette.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.08.22. 21:01

/ Unnur /

* Aurin vidáman hallgatja a tánccal kapcsolatos megjegyzésed, majd bólint a találó felvetésedre. Viszont mikor az ágyasairól, feltételezett gyermekeiről kerül fel a szó, mélyen szemeidbe néz, s halkan válaszol. Közben óvatosan kiveszi ujjad a szádból.*

- Régen volt szerelmem, de évek óta nem volt rá időm! Igen úr vagyok! Egy Isten, az Isten, Darton kegyeltje, ki rendelkezik a többi dartonita éltével, s halálával! Nagy felelősség, nagy teher ez sokszor, s így nem igazán van időm foglalkozni saját magammal, érzelmeimmel, vágyaimmal! Most kicsit felhőtlenebbé vált sorom pár napra, míg felkészülünk itt Erigowban a nagy utazásra! Te vagy az első nő, jó pár év óta, kiben nem csak a kielégülésem tárgyát látom, hanem, kit nőnek, partnernek tekintek! Egy olyan személy, ki nem hatalmamért, ismertségemért hál vélem, hanem azért, mert megkívánt, s akit én is kívánok! *Simít végig óvatosan arcodon.* Érted Unnur?!
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.22. 21:13

(Unnur)

<Ja, hogy a többi dartonita életével és halálával rendelkezik? Akkor jó. Én nem vagyok dartonita szóval velem nem. Amúgy is Darton a Földanya fia, szóval nem kell aggódni. De mivel olyan szépen csillog a szeme, nem árulom el neki ezt a titkot! >
-Akarsz, értem. De én nem lehetek beléd szerelmetes. Az tilos.-vallja be harapdálni kezdi ajkait.
-Jössz te is aludni, vagy inkább mész le táncolni a többiekkel is ilyet mint velem?-de azért megfogja a kezet, ami az arcét simítja s megint bekapja az egyik ujját a férfinak...Finoman meg is harapdálja.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.08.22. 21:59

/ Unnur /

* A dartonita a szerelmetes szóra kissé eltávolodik tőled, de hagyja, hogy harapdáld az úját. Nem szól semmit, de érzed kissé „túl lőtté” kijelentéseddel azon a határon, ami egy ilyen „acélos férfi” „értékrendjébe” belefér.*

- Én nem kérem, nem akarhatom, hogy szerelmes légy belém! Annyit kérek, hogy légy önön magad, s érezzük jól magunkat, míg Darton más utakra nem vezet mindkettőnket! Rendben!? Légy önmagad, s élvezd az életet, hisz egyszer adatik meg! Már akinek! * Kacsint rád Aurin, sejtelmesen, eltüntetve arcáról az „elérzékenyült” ábrázatot, majd a fenekedre csap, s vidáman megszólal.*

- Na, eredjünk aludni! Mára már elég volt a mulatságból! Ja, és semmi hancur! Alszunk, hogy reggel frissült erővel ébredhessünk! * Majd ha mást nem mondasz, követ téged a rozoga ajtós szobába. Behúzza mögöttetek, s tőrével reteszeli azt, leveti vértjét, csizmáját, nadrágját, s ingét. Pallosát szépen óvatosan lehelyezi az ágy mellé, s rá vetődik egy szál ágyékkötőbe a megvetett ágyra. Megfordul, s rád tekint felkönyökölve. Végigmér, s jól esően elmosolyodik, majd hanyatt fekszik kezeit tarkója alá fűzve, szemivel a plafont pásztázva. Izmos mellkasát kidomborítva, melyen megint megpillantod a csúnya heget. *
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.22. 22:07

(Unnur)

<Nem értett engem...Addig jó?>
-Nem. Én mondom azt hogy ma nincs hancúr és pihenünk. Én vagyok a nő, neked nincs két kerek melled-húzza ki magát amazonosan de ajka ráng hogy ne mosolyogja el magát.
Beérve visszavetkezik ingre, s Aurin mellé bújik. Köröket ír le a heg köré, megcsókolja a férfi oldalát s a körök írását fojtatja a férfi hasán.

<Hm, én mellettem jobb is ha nem emlékezik más nőre, mert azzal megsért! Úgy el fogja felejteni azt a luvnyát, hogy kettőt se pislant!>
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.08.22. 23:10

/ Unnur /

* A lovag jót nevet midőn te veszed át az alvással kapcsolatos "irányítás" jogkörét, majd miután mindketten ágyba bujtok, s te körözni kezdesz újaiddal, ő elveszi jobbját feje alól, s óvatosan átkarol, hajadba túr, s kicsit elrántja csiklandós felsőtestét, mikor puszit lehelsz oldalára.Ballját is elveszi feje alól, majd óvatosan váladra helyezi azt. Azután minden szó nélkül megpördül, föléd kerekedik, s csiklandozni kezd. Két kezed lefogja kezeivel, fejét csiklandos hasadba "mélyesztve" forgatja loboncos haját. Iszonyatos nevetés tör ki rajtad. Nem bírsz magaddal. Ráadásul lábait is úgy átfűzte lábaidon, hogy mozdítani sem tudod azokat, nem hogy véletlenül ülepen rugni "ellenfeled". Jó ideig csikiz így, majd a nevetéstől, s a játéktól kifulladva melléd hanyatlik, s a levegőt kapkodva megszólal.*

- Elkaptalak te nőszemély! Én vagyok a főnök! *Majd kissé összehúzza magát pajkosan. Várva az ellenreakciódat.*
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.22. 23:34

(Unnur)

A játékosság jólesik neki, de hogy megint leszorítják...Ám könnyesre neveti magát, ficereg, tekereg, s mikor felszabadul, lihegni kezd:
-Ó, rosszul tudod!-nyögi ki két légvétel között, aztán gyorsan moccan, közel húzódik hozzá, és nem csiklandozni kezdi ahogy elsőre hinni lehetne, hanem le akarja lopni Aurin ágyékkötőjét hogy aztán lekúszva az ágyról lengethesse győzedelmesen...
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.08.22. 23:57

/ Unnur /

* A férfi nem számított erre a „cselvetésre”. Nevetni kezd, majd óvatosan kikászálódik az ágyból, s úgy csupaszon megáll veled szemben. Figyelve azt, hogy merre tudsz kibújni, kiszabadulni , áthatolni esetleg, ha feléd közeledne. Lassan megindul, s huncut mosoly ül ki arcára.*

- Elkaplak Unnur, s akkor lesz ne mulass! * Bólogat erőteljesen a mosolygó Aurin.* Tudod mi az! Nincs alvás, hanem elverem a feneked!*Vigyorodik el, s közelít óvatosan feléd.*
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
251 hozzászólás • Oldal: 8 / 17 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17

Vissza: Erigow