Ha valaki tud olyan állást,ahol mágusozni kell a nap 24 órájában (csupán szállást és teljes ellátást kérek..),akkor az kérem szóljon nekem!!! Mert tele van a tököm a jelenlegi életemmel!!!
Köszi
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem: melyikük és mi végre teremtette a nőt...?"
A nő mintegy véletlenszerűen a bárdhoz dörgölőzött, és a fülébe súgta: "-Ha lepihennél , álmodj rólam! Neked szabad."
Elkezdtem Shadon kibővítését területileg. Mielőt értetlenkedést váltanék ki, közlöm : a terület/helyszín-leírások sajátos módon egy kalandozó (A Hős ) segédjének szemszögéből történik, oldott hangulatban. Mint egy beszámoló, úgy kell elképzelni, személyes véleményekkel tűzdélve. A kiegészítés több napot is igénybe fog venni, nem csak annyit jelent amit jelenleg most felnyomtam.
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Ma kezdek, tegnap kaptam meg az utolsó bíráló szavazatát is.
És neked is köszi...
Ohh lenne egy kérdésem. Egy régi ismerősöm mondta, hogy kb. egy hónapja (vagy pár hete) regisztrált Imre néven, és nem történt semmi. Ezen csodálkozom mert nekem már másnap ment az accountom. Utána tudna valaki nézni ennek, hogy mi lehet az oka?
Enriquel: Én már most meg tudom mondani mi az oka. Egyszerűen törölve lett a regisztrációja. Aki annyira fantáziátlan, hogy a mágusban "Imre" néven akar futni arra nem lehet mit mondani. Főként, hogy tudtommal arra is rákattintott, hoyg elolvasta a szabályzatot, amiben benne van, hogy a világ szellemiségéhez és hangulatához illő néven reggel. Nos az Imre szerintem ezt pont nem teljesíti, hogy finoman fogalmazzunk.
Navaratna írta:Sub rosa átkerült lezárva az archívumba, a Régi kalandok közé.
Hálásan köszönöm az első OM kalandomat elsősorban a KM-nek de a többi játékosnak is! Igazán nagyon élvezetes volt. Remélem az időközben nagyon szívemhez nőtt karakter még sok dalt játszhat el Ynev világán.
Navi, nem indítasz másik napi aktivitású kalandot?
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Imre nevű USER? Ez jó. Jó, lehet nem valami nagy RPG-s, aztán nem tudta hogy ebben a beteges szubkultúrában mi a módi...
Félretéve a tréfát; hát igen Quator jól mondja, itt elvárt valami fantázianév...
Már csak azért is, mert itt előfotdulhat, hogy a USER neve egyben egy játékban lévő karakter neve is. Nem minden esetben, de van rá példa. Például az én USER-nevem, egyben a Sub Rosaban szerepelt karakterem neve is volt, sőt az avatarja is ugyanez volt. Most hogy a Sub Rosa kifutott, természetesen nem fogok csak ezért újra regisztrálni, mert mindenki Castorként ismer.