Először tetszett a latin kifejezés, másodszor meg azért mert ha jól tudom, azt jelenti, titkon, a rózsa alatt vagy mifene, s ha nem is tantuszleesően, de a banda a shadoni egyház háta mögött tevékenykedett. Ha ennél nagyobbat szóló választ vártál, bocs hogy biggyed most miatta a szád
Egyébként megdöbbenve tapasztalom, hogy egy akkora "monstre"-mese után mint ami a Sub Rosa volt, az egykori résztvevők annyit nem bírnak bepötyögni, hogy "Köszönjük".
Oké, van aki akadályoztatva van; de elég nagy suttyóságnak tartom, hogy ennyi gesztust nem bírtok gyakorolni. És akkor az ember meséljen szívesen legközelebb is, mikor a végén elhajintjátok mint egy használt zsepit. Faszák vagytok gyerekek!
Nem baj, én megteszem a távol lévő Saggaras helyett, mert neki van mentsége:
-Saggaras nincs gépközelben, gólyatábort szervez/vagy azon vesz részt -Jómadár hétvégente repülni szokott, most meg hosszúhétvége van, így pláne -Alauron nekem itt személyesen mondta meg hogy köszöni és sajnálja
Tehát úgy néz ki Jómadarat b*sztad most le Nem kell nagy nyilvánosan megköszönni aki nem akarja, bennem aztán nincs tüske de köszi