• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Elõre Pyarronért! [ETK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
221 hozzászólás • Oldal: 14 / 15 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15

Re: Elõre Pyarronért!

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.08.07. 0:21

Résztvevõk: Borromeo (NJK), Aldalea, Brasten, Malina

//Aldalea//

*Ugy érzed hogy valószínüleg minden fontosat megbeszéltek, mert mindketten kérdő tekintettel néznek rád.*

//Brasten//

-Áhh igen máris, és kérem közölje "korábbi asztaltársával", hogy a hajója holnap délben fut ki.-Miközben ezt Vales közli veled, a mondat végére már a kupica pálinka a pulton pihen csak arra várva hogy fel vedd onann.

//Malina//

*A lépcsőn lejövő férfi alaposan megbámul. egyébként Valesen és a matrózon kívül még egy azstalnál ül három lovag. Egy másiknál, valami ifju beszélget a hisztis kereskedővel, meg a lányával. Egyébként a hely teljesen üres ugy hogy választhatsz bőven a jobbnál jobb helyekből. Ám miközben keresgélsz látod hogy az egyik asztalnál egy kaja maradékkal rakott teríték van. De amugy üres a hely.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayvanur » 2007.08.07. 5:39

Brasten

Elveszem az italt és közben válaszolok.

-Köszönöm. Az üzenetet feltétlenül átadom.

Majd óvatosan elindulok felfelé a pálinkával.
Ando Amaron
Rayvanur
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 296
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.07. 11:01

(Malina)

*Az alapos "munstrára" felfigyelek. Kíváncsi kérdő tekintettel nézek az idegenre, de nem szólalok meg. Ha akar valamit majd közli...
//Kérhetnék egy karakterleírást?//
Az állást megelégelve helyet foglalok egy üres asztalnál a pult közelében. Az üres helyen lévő terítéket kicsit furcsán nézem, majd vállvonva elfordulok - biztos valaki nem volt éhes. Gondolataimba merülve - mik anyám körül forognak - várom a teámat a nénitől.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.08.07. 13:34

(Aldalea)

- Holnap délben indul - válaszolok a kérdésre //már ha nekem szólt:D//, aztán a biztonság kedvéért hozzáteszem -, feltéve, hogy a pultnál Vales ugyanarról a hajóról beszélt annak a vágottszemű nőnek, amivel mi utazunk. Egyébként mennyibe kerül az út? Van annyija? - kérdezem még a férfitól.
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayvanur » 2007.08.07. 17:57

Brasten

//Karakter leírás:Jólmegtermett férfi izmos de nem különösebben jóképû. A szeme (barna) igen sok megpróbáltatásról és fájdalomról tanúskodik. Arca csupasz, haja elég hosszó és meglehetõsen gubancos (fekete).
Ruházat: Eléggé viseltes paraszti öltözet anyaga lenvászon, ami egy paraszti ingbõl és egy madzagal megkötött nadrágból áll. Lábbeliként bakancsot visel. Az egész karakterrõl lerí hogy egy vasa sincs.Felszerelése: Kezében egy szépen megfaragott vándorbot pihen, kopott "övében" egy egyszerû csupasz faragó kés. A hátára meg egy fejsze van szíjazva. Látszik rajtuk hogy gondosan karban vannak tartva.//
Ando Amaron
Rayvanur
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.08.09. 13:38

//Brasten//

*Miközbe mész fel a lépcsőn, érzed hogy a nő viszot megnéz magának téged. A pálinkát nem lötyögtetted ki simán felérsz a szobába. Urad már az ajtóban várja, hogy meghozd a gyógyírt.*

-Oh köszönöm Brasten.

//Aldalea//

-Nos az utat apám fizette ki nekem, de magának nem fog semmibe kerülni, mert nemsokára megyek megbeszélem a kapitánnyal. Egyébként a Gáklyával utazunk, nem tudom említették-e a nevét.

-Azt remélem is hogy nem fog semmibe kerülni.-Mondja apád szúrosan.-Azért egy hajó ut nem két réz.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.08.09. 14:57

(Aldalea)

- Gálya... - ismétlem a hajó nevét. - Azt hiszem még nem hallottam, hogy említették volna.
<Vagy nem figyeltem oda rá.>
- A kikötő melyik részén horgonyzik? A világért se szeretném lekésni, ha nem találom meg időben.

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayvanur » 2007.08.10. 17:18

Brasten

<Az hogy megnéz a sárga szépség természetes, végülis igen pofátlanul megbámultam. :wink: > Ezért tök természetesen viselkedem és miután elértem a pulthoz tovább már nem bámulom.

Miután óvatosan fel egyensújoztam a pálinkát:

- Szivesen remélem segít. Ja és bátorkodtam a számlájához iratni. Ha nem probléma.

közlömvele miközben vissza ülök az őrhejemre.
Ando Amaron
Rayvanur
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.08.11. 13:53

//Brasten//

-Nem fiam nem érdekes. vagyis inkább ez csak természetes.-Majd lehajtja a pálinkát huzora.-Huuh ez kellett.- mondja rád nézve mosolyogva.

//Borromeo//

//Nos mivel a többiek már jocskán előrébb haladtak, így játszuk le msn-en vagy hogy szeretnéd beérni őket? Az utobbi neked szóló reag a harmadik oldalon van.//

//Malina//

*Megpillantod az öreg jós nőt, amint Vales mögötti ajtón kilép, és lassan lassan közelít feléd, Mikor fel akarsz állni csak maradásra int. Két csészét hozz a kezében, amit rázkodó kezei miatt, félsz hogy kilötyögtet, de szinte épphogy csak pár csepp csurog ki. Majd az asztalodhoz ér.*

-Tessék kislányom, ezt idd meg, megnyugtat.

//Aldalea//

-Nos hogy ne tévedjen el, én eljövök magáért és elkisérem, még mindig egyszerübb, mintha elmagyarázom.-Ajánlkozik fel neked leendő utitársad.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayvanur » 2007.08.11. 15:36

Brasten

Újra a faragásom felé fordulok. Amin megpróbálom újra kialakítani az imént megfigyelt lányt. Közben apszolut nem odafigyelve válaszolok is.

- Szivesen uram...
Ando Amaron
Rayvanur
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.11. 17:07

(Malina)

*A néni megjelenésére felsóhajtok magamban - "Végre".
Már állnék fel, hogy segítsek neki, de leint - én pedig nem engedelmeskedem, felállok és a csészéket csakazértis elveszem tőlle (márha hagyja).*

- Segítek én, tessék csak engedni. Még a végén leforrázza magát, azt pedig nem szeretném.
Köszönöm a teát ... ööö..... Hogyan szólíthatom Önt? Bár már biztos mondta, csak én... azt hiszem telejesen elfelejtettem :oops:
*Ha megmondja tovább beszélek.*
- Most már kissé nyugodtabb vagyok. Idő közben az is kiderült, hogy a hajó már holnap indul vissza Pyarronba és nem csak holnap után. - *közben iszogatom a teát, vigyázva arra, hogy ne égessem meg a számat, nyelvemet.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.08.11. 20:30

(Aldalea)

- Az tökéletes lesz! - felelem a férfinak széles mosollyal, aztán elhallgatok.
<Ez a barátkozás dolog nem igazán megy így, hogy itt az apám. Zavar a jelenléte. Akadhatna valami dolga... elvégre egész eddig össze voltunk zárva. Élvezni fogom ezt a kis utazást, az biztos! Végre szabad lehetek!>
Mosolyommal leplezem további gondolataimat, melynek végére nem is kell hazugságként magamra erőltetnem, mert őszinte és szívből jövő mosollyá válik.

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.08.13. 23:32

Résztvevõk: Borromeo, Aldalea, Brasten, Malina

//Brasten//

*A férfi rövid időre becsukja az ajtót, majd felöltözve kijön.*

-Nos Brasten mit szólna egy kis sétához, a hajón lesz elég ideje, farigcsálni.

//Borromeo//

-Nos fiam vannak akik szeretik megcsúfolni a hagyományokat vagy ujjakat teremteni de Uwel egyháza nem tartozik közéjük. Mi ezred éves dogmák szerint avatjuk ujoncainkat. Ám azt nem mondanám, hogy ezek titkosak, csak ám jómagam is egyszer éltem át, és azóta nem is foglalkoztam a hogyan és mikéntek gondolatával. Tudja Uwelnél ezekkel a rendház főnök foglalkozik. Annyi biztos hogy elő feltétele egy sikeres bosszú bevégzése. De a szertartás nyitott, csak kicsi iránta az érdeklődés, ha ennyire érdekli talán el is jöhetne megtekinteni.

//Malina//

*Nagy nehezen, kiveszed a kezéből, és lerakod. Ám nagy igyekezetedben épp magadra löttyinted, és tége éget egy picit a forró tea. Ám az Íze kárpótol mindenért. Nagyon finom gyümölcsös, de nem igazán tudod megmondani milye. Valamilyen átáradó nyugotság önt el. Valahogy derüsebben látod a dologokat. Anyukád meg fog gyógyulni, és jobban lesz mint valaha. és még a hajó ut is izgalmas és érdekes lesz.*

-Szólits Agathanak lelkem...Látod nincs miért aggódnod. Minden rendben lesz.

//Aldalea//

-No én megyek a piacra, felmérni a helyzetet. a bátyáid is már jönnek.

*És tényleg megjelentekj a tetsvéreid is. gyanúsan méregetve a fiut.*

-No fiuk menjünk. Te Aldalea maradhatsz.

*Eközben a fiu is vissza mosolyog rád. Mikor a többiek elmennek szóra nyitja a száját*

-Elnézést hogy ilyen illetlen voltam önnel. Fentich con Sermeth vagyok. Csak gondoltam megvárom, hogy egy kicsit meghittebb legyen a pillanat. És kegyedet hogy szólithatom?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.08.14. 9:41

(Malina)

*Ahogy a tea ráömlik a kezemre felszisszenek, és nyugtatólag meg is simogatom az égett bőrrészt. A tea azonban csodás, és tényleg megnyugtat, úgy ahogy mondta. A saját gondom rendeződésének tudata másfelé tereli gondolataimat.*
- Agatha! Lehet, hogy rosszul látom, de Nadine nagyon szomorú itt. Nem szeretnék senki családi életében vájkálni, de ha akarnám sem tudnám nem észrevenni, hogy milyen szomorú élete van itt a családjával. Nekem ez annyira idegen, egész életemben mást láttam. Számomra felfoghatatlan, hogy valaki nem szereti a saját gyermekét, és így viselkedik vele. Pedig jóra való teremtés, segítőkész, tisztelettudó, igyekszik... és mégis... - *értetlenkedem kicsit a fogadós és a lánya közti "kapcsolaton".*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pirate » 2007.08.14. 13:37

(Borromeo Ves Maberon)

-Ó, ez igen kedves önöktől... bár szívem már hazahúzna, ám úgy vélem egy ilyen alkalmat vétek lenne nem kihasználni. Tudja, bár jómagam inkább a fegyverforgatásban jeleskedek, családunkban akadt nem egy tudós elme is. És a fiatalság sem tart örökké, így azt hiszem nekivághatok régi álmomnak... a lovagság fejlődésének és történetének alakulásának megfigyeléséhez és leírásához. Igazán szívesen tartok önökkel székesfővárosukba, Pyarronba!

Ezaz! Ott talán sikerrel járok. Végtére is csak oda kellett sietnem, hazafelé már nem...
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom,
Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Pirate
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 208
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
221 hozzászólás • Oldal: 14 / 15 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15

Vissza: Régi Kalandok...