• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Ichigo (Habar Ind Aaya Khaziz)

A megunt, elhagyott, elhunyt karakterek "otthona"...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
32 hozzászólás • Oldal: 2 / 3 • 1, 2, 3

Re: Ichigo (Habar Ind Aaya Khaziz)

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.07.31. 21:40

Bocs nem 6. hanem 3. tsz-en kapja/készíti de ez a lényegen nem változtat. 4. fokú képzit max egyet szokott engedni a tisztelt itélöszék. Neked mivel muszály, ott van a pszid 5. fokon. Ebben kellett hogy elmélyedj, különben nem lennél alkalmas varázslónak. Sztem bármely más képzi 4. foka túlzás lenne lvl 1-re. Egyszerüen nincs rá idöd energiád. (tudom hogy a dzsennek hoszabb életüek)
Ezt még úgyis át fogja nézni Quator hogy számtanilag helyes-e. Akkor majd dönt hogy jó e neki ha a szimbólummágiád 4. fokú. De Castort is kérdezheted, ha Ök ketten engedik akkor lessz. Én ellenzem.

Kaspar

ui: a régi könyv (ETK) elsö szinten kapott vagyon és felszerelés táblázatában találtam meg hirtelen ezt a botos dolgot de valahol olvastam még csak nem találom.
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 653
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.07.31. 21:47

Ok, akkor javítom ezeket, hogy ne legyen vita belőle.Nem lesz 4 fokú mágiás képzettségem(de rem az irás/olvasást megtarthatom).
Botot akkor lehúzom.Majd 3. szinten lesz neki ilyenje.Ha megéri a 3. szintet :D

ui.:Hol van az a táblázat??? Már vagy 1000x átnéztem az ETK-t és nem leltem ilyet :shock: :oops: Melyik oldal?
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.07.31. 21:53

Kemény fedeles régi kiadásban, a puha fedeles újakban nincs benne így nem is láthatod. A puha fedelesbe annyi került bele idézet a 340. oldalról :"Az egyes kasztok rendelkezésére álló induló összegeket az alábbi táblázatban foglaltuk össze:"
Épp csak a táblázat maradt ki a nyomtatásból ott írja a tábla utolsó sorában:
Varázsló 3k6 arany Bot 3.Tsz-en
De valahol olvastam is lehet Északföldében mindegy ez is böven elegendö.
A keményfedelest mint gyűjtöi változatot árulták egy idöben. Egy róka sok bör elven.

Herold
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.07.31. 22:01

Ja igen, emlékszem már erre a "táblázatra" :D Szerettük is érte öket amiért kihagyták :grrr:

Ja mellesleg a tér és időmágiából én mondhatom meg h miket tudok használni vagy a bírásk? Mert ugye az csak 2. fok és ugy vagyon irva h csak pár varit ismerek.

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.07.31. 22:39

Ez van. A 2. szintű magas mágiáidhoz:
-tegyél javaslatot arra, hogy miket ismersz és majd a bírálók eldöntik hogy a kérésed megalapozott-e. Én ebben nem döntök.

Herold
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.08.01. 9:18

Nah, véglegesítettem az adatlapomat. Kérném a bírálókat h nézzék meg még1x.
Az időmágiából megy a kari ismeri a kör,perc és az óra mozaikokat.

Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.08.01. 9:48

Üdv!

Az összegek jók.

A képzettségeknél mondjuk jószívű leszek és maradjanak a 4. és 5. fokúak.

Az időmozaikok elsőre okénak tűnnek.

Az ETK-ról: Arról sajnos/szerencsére nem mi tehetünk, hogy a már említett "még egy bőr" égisze alatt egy tördelési/szerkesztési hiányosságokkal küzdő valamiből kimarad ez-az, ami azért fontos lehet.

A botról: 3.TSZ-től kaphatja a karkater a rendjétől. Ehhez vissza kell zarándokolnia és ki is kell érdemelnie. Egyébiránt a két legnagyobb (játszható) varázslórend a pyarroni és a dorani botjainak leírása benne van a Rúsnya valahanyadik számában. (Ha érdeklődés mutatkozik a pontosítás iránt estére megnézem hanyadik évfolyam hanyadik száma.) Egyébként a fentiekből következően sok varázslónak nincs grátisz botja 3. TSZ-en sem. Majd, ha már tud olyan szinten varázstárgyakat gyártani csinálhat magának.

Jó játékot.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.08.01. 9:57

Nem 4. tsz-től kapja azt a botot? :roll:
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.08.01. 12:59

3. szinttől kaphatja meg, de nem törvényszerűen... ahogy Quator írta.

Más:

A crantai ősi nyelv ismerete nincs az előtörténetben megmagyarázva. A varik nagy része kyr ősi nyelvismerettel kezd, a crantai nagyon keveseknek adatik meg. Továbbá kíváncsi lennék a toron iránti ismeretek miértjére, legenda+nyelv ismeret, ez sincs magyarázva. Harmadik fokon beszéli az asziszt, ervet, toronit... mind északi nyelv, miközben maga délen él az Ibarában, majd Erionban... nincs benne semmi logika.

Még nem mehet a kari.
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3217
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.08.01. 13:57

Egyszerűen a mesterétől ezeket a nyelveket sajátította el plusz a legendaismeretet is. Ő tanította meg mindenre. Valószínűleg mestere a kalandozási során tett szert az ismereteire és ezt tovább adta a tanítványának. Plusz a család kereskedelemmel foglalkozik, igy valószínű, hogy onnan is tanulhatott a kari.
Crantai nyelvet meg akkor helyesbítem.Kérdés: Dzsenn nyelv van? mert az UT-ban fel van sorolva mint holt nyelv de én még nem hallottam dzenn nyelvről. (ha meg nincs akkor felveszem vele a shadoni nyelvet.

Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.08.01. 16:57

Connak az a gondja hogy nem logikus hogy miért ezeket a nyelveket sajátítottad el, nem az hogy volt e rá lehetöséged. A pyar egyértelmű hisz az a KÖZÖS. DE egy dzsad elsösorban -pláne ha kereskedö- a környékbeli nyelveket sajátíja el pl: shadoni, vagy gorviki, esetleg bár dzsennként az sem szerencsés a birodalmi khorrs. Talán még az erv vagy az aszisz lehetne az északra irányuló kereskedelem miatt, de az sem magasabb szinten a 2.-nál. A toroni nyelv és legendaismeret annak ellenére nem indokolt, hogy sok a toroni kereskedöház Yneven, hiszen ha a sivatagba tévednek ök is dzsadul fognak tárgyalni. Dzsad viszont, egy sem fog Toronban kereskedni. Hogyha még arra is kalandozott a mestered dzsennként és túlélte,nem valószínű hogy erre a förmedvényre tanítana, vagy ha mégis apád rövid úton kivágná mint a macskát..... sztem kb ennyi az új szitu. Értem én, hogy föleg Észak aktív az oldalon, de találj megfelelö indokot és gyözd meg Cont .

Herold

ui: a bömösömnek is dzsenn/ódzsenn van ösi nyelvként felírva.
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.08.01. 17:33

Jó, értem már.Tehát akkor összegezük:akkor csökkenteni fogom az aszisz és erv nyelvet 1 pontal, igy 2. fokúak lesznek. A toroni nyelvet és legendaismeretet lehúzom a karilapról akor. Ja meg hogy legendaismeretet Erionra lehet felvenni? Végülis eléggé hatalmas város, meg története is van, nem is kicsi.
Akkor a holt nyelv át lesz irva ódzennre crantairól
Akkor Con jó lesz ezekkel a változtatásookal? Mert csak a te beleeggyezésed kell.

Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.08.03. 8:11

Ok, legyen hát. Ha megcsináltad a módosításokat Yvettől megkapod a jogokat. Én lépek -> MAGUS Live GEszteréd XD Vas. este jövök. Bye
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3217
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.08.03. 9:05

Szia!

Sikerült! A rajtszalagot átvágták!
A megbeszélteknek megfelelöen bandukolj be pls a Vörös Úton Ifinbe.

Ott várunk rád :twisted: .....

Herold

ui:Remélem tovább maradsz mint a legutóbbi kedves vendég :twisted: .
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.08.03. 9:52

Üdv!

Nono a rajtrácsnál! Előssuör legyenek meg a beígért változtatások. :)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
32 hozzászólás • Oldal: 2 / 3 • 1, 2, 3

Vissza: Temetõ