• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Újoncoknak

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 63 / 95 • 1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 95

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.06.30. 19:17

Egy kérdés:a forumon lehet használni az aláirásban képeket vagy tilos?és ha lehet hogyan tudok?
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

Re:

HozzászólásSzerző: Catti Brie » 2007.07.01. 9:13

Ichigo írta:Egy kérdés:a forumon lehet használni az aláirásban képeket vagy tilos?és ha lehet hogyan tudok?

"Reply" BBCode: katt rá
Itt megtalálod a választ
Catti Brie
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 333
Vissza a tetejére

Re: Újoncoknak

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.07.01. 18:49

Schinter írta:az jó,mert sztem nem te vagy az egyedüli ezen a honlapon xD

Nem bizony!

Üdvözlet itten, 'Eper'-san! :D
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.07.01. 19:28

Arigato gozaimasu Ayana-san
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Musztadzsin el Kitah » 2007.07.18. 15:43

Hello mindenki! Látom errefelé illik mielöbb bemutatkozni. :)

Kb. 10 éve játszom fantasyt, M.A.G.U.S. volt az első, és akkoriban szerelem volt első "látásra".
Azóta kipróbáltam több játék fajtát is, de igatán csak a Mágus, és a Shadowrun tudott lekötni.
Ebben a két világban mesélek, azaz meséltem is, mára már kijöttem a rutinból.

Ezen az oldalon, szerény szabadidőm miatt leginkább csak csendes megfigyelő lennék, bár, ha akad rövidebb lélegzetvételű kaland, mikor épp ráérek, akkor szivesen játszanék.

Köszönettel!

Bye
Musztadzsin el Kitah

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2007.07.18. 19:44

Hello
Ide kellene beirnom azt hogy ki vagyok...
Hát legyen:
15 éves Debreceni gimnazista vagyok. Előbbi csak részben igaz mert vidéki vagyok de évközben debrecenben koliban lakom.A fantasy után (amiből mindn fajtát kedvelek) elmegy még a sci-fi is.
Szerepjátékokból még a sShadowrant és a Vampirt ismerem de nem játszottam sokat velük.
És persze Gyűrűk Ura mindörökké !

Lassan 4 éve ismerkedtem meg a játékkal de akkor volt rendes csapat és idő is mindig játszani. aztán a Nagyok -vagyis a végzősök akik megismertették velünk a játékot- elmentek továbbtanulni. Ekkor mesélőt választottunk majd fojtattuk a hagyatékot.Aztán mint ahogy az lenni szokott a csapat mégjobban szét hullot jöttek ugyan új tagok de ők is inkább tovább rontották a helyzetet.
Szóval egy pár hónapig nem játszottunk(se mesélő se játékosok ). Megtudtuk hogy Debrecenben is vannak rendezvények és versenyek és az első ilyenen össze is ismerkedtünk jó pár M.A.G.U.S.-ossal és páran fel is ajánlották hogy mesélnének vagy játszanának.
Az elmult két és fél hónapban több kalandot játszottunk le mint az azelőtti két évben .
aztán jött a nyári szünet-és ezért is vagyok most itt .Ugyanis nyáron nem tudok jászani remélem itt majd sikerül.

Előben szoktam ijjászkodni immár vívni is . Mondanom se kell a Livokat is szeretem ( bár igaz még csak 1x voltam:).Van néhány Pc-s jéták is amit szivesen játszok.

Még sok mindent nem vágok de majd olvasgatok. Persze mint minden játékos mihamarabb szeretnék csatlakozni egy kalamdhoz. UT-vel még csak párszor játszottam de a KAP-ot hanyagoltuk szóval ez még kissé kihivás de legyűröm.:)
Kedvenc kasztom az Arel pap és szerintem elsőnek iylennel is jönnék.

Üdv.:Lorin

Arel áldásával!
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.07.18. 22:58

Üdvözlet az Újaknak!

Csak azt tudom javasolni, hogy bőszen olvasgassátok a szabályzatot, az Előtörténetes topikban található mindennemű segítséget!
Ha netán elakadnátok valahol bátran lehet kérdezni a megfelelő topikokban - álltalában a címek magukért beszélnek. Természetesen bármelyik "magasrangú" egyén is zargatható pm formájában - vagy akár msn-en, ha rendelkeztek ilyesmivel (ha a kiszemelt áldozat is rendelkezik vele :P )

Olvassatok, Bütyköljetek, Alkossatok, és utána DurrBele a közepébe! :D

Jó játékot, kellemes szórakozást az oldalon!

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Necroma » 2007.07.26. 14:31

Üdv
16 éves vagyok, Nagykanizsai. Régen játszottam a M.A.G.U.S.-al de nem onlineba.
Egyébként hagyományörző vagyok és kicsit még idegen nekem a fórumos játék.
Necroma

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.07.26. 14:54

Üdv itt nálunk, Necroma!
Olvasgasd át a Nyílt helyszíneket, a Zárt kalandokat, meg nézegesd a Karakteralkotásról szóló topicokat, illetve az Előtörténetes topicot, hogy lásd, mi hogy megy, aztán ha tetszik, akkor - szerintem - mindenki szeretettel vár! Ha pedig kérdésed van, azt nyugodtan tedd fel a megfelelő topicban, vagy keress fel valakit PM-ben, MSN-en, vagy E-mail-en!
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ryen an Amrad » 2007.07.27. 7:09

Sziasztok!

30 éves vagyok, érdi illetőségű, akit mindig is érdekeltek a "mesék". Kb 10 éve szerepjátékozom, kipróbáltam egy pár fajtáját, de a MAGUS az ,ami a kezdetektől a szívemhez nőtt. Igaz, mostanában ritkábban jön össze a "csapat", de olyankor mindig jó a játék. Remélem ez a fórumozós verzió segít kitölteni ezt az "űr"-t.

Mindenkinek jó játékot kívánok!

Üdvözlettel:
Ryen an Amrad

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorthiras con Dhaarsyl » 2007.07.27. 10:39

Helló! 15 éves középiskolás vagyok, Pilisborosjenőn lakom, de Budapesten élek, hogy hogy is mondjam :D, vagyis ott intézem a dolgaimat. Más szerepjátékot nem nagyon próbáltam, ez megtetszett, kész :P Már vagy egy olyan másfél-két éve ismerkedtem meg először a játékkal, nagyon megtetszett én is beújjítottam, de nem volt módom sajnos sokat játszani, de majd javítok rajta :). Szóval most szabadidőmben itt próbálkozom, habár véleményem szerint az Új Tekercsek, egy feleslegesen túlbonyolított kiegészítő, melyel a karaktergenerálás legalább fél napot vesz igénybe :P, a képzettségekről meg ne is beszéljünk... de nembaj, majd megszokjuk a drááágasááágot :D.

Üdvözlettel, és minden jót;

Lorthiras
Lorthiras con Dhaarsyl

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gloyva » 2007.07.28. 9:46

Sziasztok! Egy lassan 22 éves kalandozójelölt vagyok! A M.A.G.U.S.-sal még a kezdetek kezdetén ismerkedtem meg. Konkrétan akkor, mikor az első szabályrendszert kiadták. Ha jól emlékszem, olyan 8 éves körüli lehettem akkor. Az a rendszer a szívemhez nőtt és (lehetnek belőle gondok) a mai napig nekem az a mérvadó. Tanulmányoztam a Második Törvénykönyvet is, de mindig is az ETK szerint játszottam. Azaz... az alapszabályok az ETK-ból voltak, de amikor játszottam a régi barátokkal, vettünk át karaktereket a Titkos Fóliánsból is. Az Új Tekercseket viszont nem ismerem olyan jól, mert ami azt illeti, a sok szabálymódosítás nekem nem tetszett. Az utóbbi hat évben sajna nem volt módom játszani, így kiestem a gyakorlatból. Nagon megörültem, mikor egy pár napja felfedeztem ezt az oldalt, de azt is láttam, hogy itt a karakteralkotás az UT szerint történik. Így volna egy kérdésem az adminhoz. Van-e rá valami mód, hogy amennyiben játékos szeretnék lenni, a karakteremet a régi szabályrendszer szerint hozzam létre? Mint azt már említettem az UT-s szabályokat alig ismerem. Előre is köszönöm.

Gloyva
Gloyva

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.07.28. 10:01

Szia!

Sajnos mivel az UT itt az etalon, itt ez a nérvadó, így sem ETK sem régebbi rendszer alapján nem lehet karaktert alkotni, ha valaki nyíltban szeretne játszani. Zárt kalandban minden KM olyan feltételek szerint írja ki a karikészítést, ahogy szeretné, de olyan kaland ritkán indul és akkor sem biztos hogy a KM azt a rendszert választja ami a jövendő játékosnak a kezéhez állna.
Így csak azt tudom mondani, hogy olvasgasd az UT-t ha nem minden világos vele kapcsolatban, bár ha jól megnézem, a képzettségeket vettük onnan, a karigenerálás sajátos szabály suerint megy, amit a megfelelő topicban olvashatsz is. (Előtörténet főtopicon belül keresd valamely altopicban). és ha elolvasás után is vannak fehér foltok, a Csevegőn belül lévő UT topicban minden tetsző nem tetsző kérdést feltehetsz :D Biztos lesz aki válaszol rájuk, mert az UT egy nagyon jó vitalap :D :D

UI: bár egy csíra moderátor vagyok és nem az admin, ha már erre jártam szösszentem :)
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pirate » 2007.07.28. 11:24

Gloyva: Ne félj, én is prüszköltem az UT-től, de már kezdem megkedvelni... no persze nem lesz a kedvencem, de érdekes tud lenni, meg el is lehet boldogulni vele. Én is itt kezdtem el használni és még nem rohantam sírva világgá, szóval semmi izgalom! 8)
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom,
Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Pirate
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gloyva » 2007.07.28. 18:46

Köszi a válaszokat! Igazából nem fenntartásaim vannak az UT-vel, csak nem ismerem a módosított szabályokat maradéktalanul. Az említett topicot elolvastam, de kb. 10 perccel ébredés után nem sokat fogtam fel belőle. Ígérem, szorgalmas leszek és elolvasom még egy párszor.
Gloyva

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 63 / 95 • 1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 95

Vissza: Csevegõ