• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Elõre Pyarronért! [ETK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
221 hozzászólás • Oldal: 12 / 15 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

Re: Elõre Pyarronért!

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.07.19. 12:44

(Aldalea)

- Maga melyik fogadóban szállt meg? - kérdezem a férfit, amikor odaérünk a Sellőhöz. - Mert bár nem ismerem a többi fogadót, és azt se tudom még, mennyire biztonságos ez a környék, de itt fel tudom ajánlani a segítségemet, és ha nincs pénze, vacsorát és szállást, amíg nem kíván távozni. A többi csak az apámtól függ.
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.07.21. 22:50

Off//Pirate neked is mebnt egy reag az előző KM-i reagban.//

Résztvevõk: Malina, Aldalea

//Aldalea//

-Nos kedves öntől, de ezt a két éjsazkát még fél lábbal is kibíroma az ivó a szigonyos kalóznak nevezetű lebujban.

*Miközbe beléptek a fogadóba látod hogy Vales mintha oda lenne szögelve ahoz a pulthoz mert onann egy tapotat sem mozdult. És a lovag szerű urak csak beszélgetnek, rajtuk kívül más nincs is itt.*

//Malina//

-Noos...kislányom csak...haladjunk...szépen sorban. Az lmok, az álmok...azok csak ugy jönnek. Hogy honnét tudtam, hogy az...anyukád beteg lett?....megálmodtam. És hogy igaz...ezt pedig te magadnak bebizonyítottad hogy az. Azt...hogy hogyan azt már...nem tudom. És csak annyit láttam...amit elmondtam.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayvanur » 2007.07.22. 6:51

A gyakorlást töretlenül fojtatom...
Ando Amaron
Rayvanur
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 296
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.07.22. 22:56

(Malina)

- Értem. Szóval nem tudja.... Remélem... felépül.
Hogy én bizonyítani magamnak?... Hát... tudja néni kérem... Apám és én különleges kapcsolatban vagyunk. Beszélgetünk néha itt... - *és mutatok a fejemre. Gondolataimba szállok kicsit, majd újra a nénire nézek. Leguggolok melléje és így nézek tovább rá* - Én köszönettel tartozok magának. Nem tudtam volna meg, nem szóltak volna.... bár apám azt mondta, hogy nem súlyos az állapota, de.... a szívem fél. Félek, hogy nem látom viszont. - *utolsó szavakat már inkáb magamnak motyogom nem a nénire nézve, hanem a ruháján egy pici ráncot figyelve, szomorú szemekkel.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pirate » 2007.07.23. 21:19

(Borromeo Ves Maberon)

Helyet foglalok a lovagok asztalánál, bemutatkozásukat egy-egy főhajtással fogadom. Igyekszek továbbra is szívélyesen mosolyogni, és próbálok odafigyelni a mondataimra és a kiejtésemre ahogy tőlem tellik.

- Öhm, bocsássanak meg nekem az urak, de a pyarroni vallással nemigen volt módom megismerkedni. Tudják hazám, bármily szép és kedves is nekem meglehetősen zárkózott ország. Az önök istenéről hallottam ugyam de éppen annyit tudok mint amit ön elmondott. Bosszúisten. Bár ezzel sokan vitatkoznak, jómagam igen fontosnak tartom. Bevallják-e vagy sem, de az emberek életében a bosszú fontos dolog. Önök Új-Parronba tartanak? Azt hallom igen szép hely. A régi... nos igen. Hazámnak sem ismeretlen Krán gonoszsága... de még mennyire hogy nem. Önök mi célból utaznak? Kötelességből vagy szabad akaratukból? Engem ugyan a kötelesség hozott ide, de szabad akaratomból maradhatok. és bár távol vagyok otthonomtól jóleső a tudat hogy itt is enyéimet szolgálhatom.

Tőlem aztán nem semmi egy ilyen hosszú beszéd! El is hallgatok, mielőtt azt hiszik mindig ennyit fecsegek, hagyom inkább őket mesélni. Hátha megtudok valami érdekeset. Akár róluk, akár a nagyvilágról.

//Bocs, nethiány, most reagálok, remélem nem maradtam le annyival. Egy megjegyzés: A karakterem nem néz ki túk fiatalnak. Cserzett ábrázat, sebhelyek, koravén ráncok, őszülő haj... Vagy az idősebbik lovag ennyire öreg? Akkor talán másképp kéne szólítani?//
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom,
Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Pirate
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.07.24. 13:30

(Aldalea)

- Rendben. Bár nem hangzik túl biztonságosnak a hely neve. Azért csak vigyázzon magára! Szóval két nap múlva indul haza? - kérdem tőle, miközben a pult felé indulok, hogy valami frissítőt kérjek. A meleg és a harc kiszárította a torkomat. - Ugye inna valamit?

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.07.24. 18:38

Résztvevõk: Malina, Borromeo, Brasten, Aldalea

//Malina//

-Gyermekem...nem tartozol hálával...Ez Noir ajándéka....nekem. És én...ezzel...próbálok segíteni az...embereken...ahogy remélem neked is segítettem.

//Brasten//

*A nagy farikcsálásból, benti kis butor tologatás zavarja meg elmélkedésedet és gondolataidat. Valamint a kreol bőrű idősebb kereskedő külsejű férfi is a lépcső felé tart.*

//Borromeo//

//A két lovag közt ugy húsz év lehet. Tehát az idősebbik nálad is jó 10-15 évvel idősebb lehet.//

-Nos látom maga nincs híján a szónak fiam.-Mondja Astrum-Tudja elöttem sem ismeretlen ám a Hét Arcú országa. De örülök, hogy tisztában van a bosszú jelentőségével. Nos éppen egy bosszú teljesítése után vagyunk. Ugyanis egy Gorviki gaz fickó egy Híres varázsló fiát elrabolta, és az apa kérésére megbisszultuk hogy a Gorviki megölte a fiút. És hát Igrain pedig nem sokára fel avatásra kerül. Pontosabban amint visszatérünk Új-Pyarronba. Így a szabad akarat és a kötelesség siettet minket haza.

*Hallod hogy újab vendégek érkeztek meg a kreol bőrű lány akinek az apja itt hisztizett és jött vele egy idegen. Valamint a lépcsőn is az említett hisztiző kereskedő érkezik. Ám nem sokkal ezután újabb matróz külsejű férfi érkezik.*

-Vales egy italt-mondja a matróz

//Aldalea//

-Köszönöm hogy aggódik miattam kisasszony.

*Ekkor veszed észre a lépcsőn lefelé tartó apádat. A beérkező matróz pedig majdnem fellök ahogy siet a pult felé az italért.*

-Igen köszönöm egy jó sört meg innék.

-Aldalea merre csavarogtál? És ki ez a férfi? Szólit meg apád.

//mindneki//

*Eközben Vales kitölt a matróznak egy pohár rumot.*

-Mi az Wis, miért loholtál ide ilyen gyorsan.
-Mert ez az utolsó szárazz estém a Gálya egy nappal hamarabb fog kihajózni, a hülye Fretto kapitány zanzái miatt itt kell hagynom szeretett városomat a hülye Új-Pyarron miatt.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayvanur » 2007.07.24. 19:43

Brasten

Felálok és az ajtóhozlépek. Bekopogok:

- Uram minden rendben?

Kérdem elég hangosan de nem ordítva.
Ando Amaron
Rayvanur
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 296
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.07.24. 20:34

(Malina)

- Segített néni, segített!
Mondja, hogyan tudnám megköszönni másképp is, mint szóban?
...
A leányzóval is szívesen folytatnám a beszélgetésünket, amit elkezdtünk. Szegénykém annyira magányosnak és bánatosnak látszódik.
*Még mindig guggolva vagyok mellette, nem akaródzik elmenni onnan egyáltalán.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.07.25. 20:43

(Aldalea)

- Akkor keressen egy asztalt, én pedig hozom az italt! - felelem a férfinak és már lépnék, amikor a matróz majdnem fellök, amire csak egy fejcsóválással és egy mély sóhajjal válaszolok.
<Udvariatlan ütődött fatökű!>
- Á, apám! - szólítom meg, amint meglátom, aztán kezdhetek is a magyarázkodásba. - A kikötőben jártam, és az igazság az, hogy...
<Nem, azt azért mégse mondhatom el, hogy jószerivel én provokáltam két nagydarab állatot, amivel valószínűleg a feketelistájukra is felkerültem. Ugyanakkor hazudni se hazudhatok.>
- ...segítettem ezen a férfin, mert bajba került néhány csirkefogóval szemben. Minden vagyonát kicsalták tőle és még az életét is elvették volna, ha én nem avatkozom közben. Hálája jeléül meghívott magához és a családjához új-pyarroni otthonába, de azt feleltem neki, hogy én apámat szolgálom, és tőle függ, hogy útba akarja-e ejteni Új-Pyarront, vagy ez teljesen eltér az útitervtől.
<Azt inkább meg se kockáztatom említeni, hogy esetleg én egyedül menjek. Esztelenség lenne, nem akarom kivívni a haragját.>
Végigmondom az illedelmes választ, hogy a lényeg mind benne legyen.
- Két nap múlva indul haza - folytatom - és gondoltam, hogy addig is jobb lenne, ha legalább néhány óráig biztonságban érezné magát, míg megiszik egy-két italt és elkölt egy vacsorát. Mert az a Szigonyos Kalóz nevű hely, mely szállást ad neki, nem tűnik nekem biztonságosnak. Neki pedig családja van, és... valójában a nevét még nem is tudom.

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pirate » 2007.07.26. 21:40

(Borromeo Ves Maberon)

Hmmm... Felcsillan a szemem erre, de próbálom leplezni. Egy varázsló? Próbálom tovább fűzni a beszélgetést. Hadd halljak minél többet a nagyvilágról.

-Ó, ez érdekes. Tudja nálunk csak a papok varázsolnak. Meg vannak mások is azért... de őket jobb nem is emlegetni. Önöknél valóban olyan gyakoriak a varázstudók? Akik a köz javáért tevékenykednek? Ez valóban érdekes. És mondja, sokfelé járt már? Messzi országokban? Ott is így van? Bocsásso meg kérem, de meglehetősen elszigetelten élünk mi ott a "Fényes Birodalomban"

A "Fényes Birodalmat" enyhe megvetéssel mondom. Ha akarja észreveheti, de nem muszáj. Kíváncsian várom miket mond. Talán csatlakoznom kéne hozzájuk... ha annyi ott a varázsló talán találok valami hasznosat. A lányra meg a hisztis apjára néha azért odapislantok a szemem sarkából. Ki tudja mi lesz itt megint. A matrózt akaratlanul is meghallom. "Talán már ma este útnak indulok?" jut eszembe.

//Hogy is ülünk? Merre vannak a többiek, a lovagok a lány, az apja? Csak hogy mit írjak hova pislogok, mert a hátam mögé aligha birok.//
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom,
Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Pirate
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.07.27. 11:37

Résztvevõk: Borromeo, Aldalea

//Borromeo//

//Pont háttal tudtál csak leülni a többieknek, ugyhogy ha tekingetsz a többi itt lévő felé akkor az elég feltűnő lehet. De ki tudja:D//

-Azt tudom, hogy maguknál Shadonban csak Domvik papjai varázsolhatnak, de az országon belül van olyan rész is ahova ők már kevesek.

-Magukhoz képest nálunk a varázslók gyakorinak számítanak.-érzed hogy a varázsló szót kissé nagy megvetéssel mondja ki.-de azért pyarronban sem koldul mindne sarkon ilyen fura fazon. Na az meg hogy a köz javáért tevékenykednek...pha...azok csak magukkal törödnek, bezzeg pénzért mindnre képesek... persze kivételek mindig vannak. Nos Jó magam bejártam keresztül kasul az állam szövetséget. De például Igrainnak ez az első útja.

*Látod hogy a fiu megvan szeppenve, nem is szól semmit, csak itt ott bologat, helyesel. de azt se tul feltűnően.*

//A hajó holnap indul uj információid szerint.//

-Igrain menj és érdeklőd már meg hogy tényleg holnap indul-e a hajó és hogy mikor.

-Igenis mester.

*Ezzel a fiú feláll, és a matrózhoz megy. majd röviden beszélgetnek és elindul vissza.*

//Aldalea//

-Hmm...értem. Hozz nekünk valamit inni, de nem kell hogy siess.

*Mondja apád cinkos mosoly kiséretében. Majd az általad megmentett fiuhoz trappol, leül hozzá, köszöntik egymást, és halk bezsélgetésbe burkoloznak.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.07.27. 11:41

Résztvevõk: Malina

-Uuugyan...lányom ne hálákodjon...legfeljebb csak Noirnak...., meg a többi istennek, hogy te ....erre jártál és engem pedig megajándékoztak.... ezzel az adománnyal.

-Nadine...ő éppen bent mosogat....de ha nem ...akarod hogy feldűhítsemegint az....apját...akkor most nem zavarod..Inkább megy be és igyál valamit....nagyon sápadtnak tűnsz....készítek neked egy kis teát...jó?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.07.27. 11:43

Résztvevõk: Brasten

-Semmi baaa...

*Majd csak egy tompa puffanást és egy rövid de fájdalmas felkiáltást hallasz. az egész olyan mintha valaki felbukott volna egy székben és orra esett volna.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.07.28. 11:12

(Aldalea)

- Igenis - hajtok fejet apámnak és elindulok a pulthoz az italokért, szép lassan.
- Két kupa sört kérnék - mondom Vales-nek - és két kupával akármilyen alkoholmentes szomjoltóból.
<Apám majd választ, melyiket kéri, ha már nem mondta.>
Megvárom, amíg Vales kitölti a kért italokat, aztán elszállítom apámékig: ha tálcán adja, egy fordulóban, ha nem, akkor két fordulóban.

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
221 hozzászólás • Oldal: 12 / 15 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

Vissza: Régi Kalandok...