• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erion utcáin

Ahol üzletelsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
685 hozzászólás • Oldal: 23 / 46 • 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 46

Re: I. kerület: Bank és a Kereskedõ Céhek Képviseleti Székházai

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.23. 18:21

HM: Kalmárfejedelem
JK: Barlon Ergvont
Esemény: Beszélgetés Sheenával
Helyszín: A Sogron szentély előtt
Időpont: délután

A tükörbe belenézve teljesen úgy nézel ki mint egy hithű sogronta, templomszolga. :D A tar kopasz fejed és szőrtelen arcod csak erősíti ezt az összképet. Valószínű a saját anyád se ismerne meg.

A szentély egy átriumos kertudvar közepén áll.
Kép
Megj: -természetesen szökökút nélkül

Körös-körül magánlakások. Sheena az udvaron áll és mosolyog.

-Látom túlélted apámat Barlon. Kérem nézd el apámnak a morózus és komor természetét ő a Tűz Megtisztitóinak helyi főpapja, sok gondja van mostanság.- beszél Sheena az apjáról, szinte szó szerint ugyanazokkal a szófordulatokkal, ahogy az apja beszélt őróla csak más előjellel. (:D)

-Hát ennyire kiégtte belőled Sogorn atyánk az etikettet? -mosolyog rád a lány- vagy talán Erigowban nem szokás egy lovagnak felajáni a karját ha hölgyet kísér? -kérdi Sheena de nem haragosan.

Belédkarol és elindultok a Piac fele. Elhaladtok a kiégett ház előtt. A felső szintjéből csak romok maradtak.
Shhena elkomorul.
-Egyre több nyílt támadés éri a híveinket és ez aggasztja apámat, és engem is...Tharr hívei vannak a gyújtogatás mögött. Egyre sokasodnak és egyre több a nyílt konfliktusunk velük. Egyszer felüti a fejét itt a nyílt vallásháború, de akkor itt kő kövön nem marad, elhiheted. Kellett a hercegnek megengedni, hogy templomot építsenek! Hiszen még Északon is mindenütt halálbüntetés terhe mellett lehet Tahrr kultuszát imádni ugye jól tudom lovag? (Jól tudja.)
-Nézd csak Barlon! Te ott voltál! -mutat Sheena egy porig égett romhalmazra a másodikon. - Kegyes volt Sogrontól, hogy engedte, hogy magadat ajánld fel áldozatul a csecsemő helyett...kevés ember de még kevés Tűzkobra hívő merte volna ezt a véget felvállani Barlon!-mondja Sheena és megsimítja a felkarodat. -Kevés fickó szaladgál ám ilyen szívvel!

/A kérdéseidre válaszolva/:

- Én úgy kb egy hónapja érkeztem ide Ordanból, meglátogatni apámat, aki felvállalta, hogy rendbe teszi és vezeti itt a Tűzkobra népének gyülekezetét. Nagyobb fába vágta a fejszéjét mint gondolta...ezek itt nem született ordniak Barlon...vagy itt tértek át, vagy a szüleik származnak Ordanból...és a nyomorultak (itt Tahrr egyházára gondol)..nagyon agresszíven térítenek...nagy orgiákat rendeznek a szarfészkeiben, hogy a fiatalokat becsődítsék és megfertőzzék...az ő lelkük még gyúrható, nem olyan lángok közt edzett mint a tied...-villan fel a mosolya egy pillanatra- azt hiszem szó szerint is vehetjük...-majd elkomorul-....egyszer úgy is porig égetem az összes Tahrr-házat a negyedben, ha mindjárt a bitó alá is visznek érte....de nem fogom hagyni terjedni ezt a mételyt....ehh...beszéljünk másról.

-Varázsló...hát ismeretes előttem a godoni ős magiszterek metódusa, ahogyan ők nyerték vissza az éteri manát, és a Tűz Táplálóinak a rendjébe tartozom...-miután látja, hogy ez neked nem mond semmit, rádhagyaja- ...Igen Barlon...azt hiszem ti északon egyszerűen csak tűzvarázslóknak hívtok minket..., pedig ez nemcsak erről szól...ezt érezni kell.

-Ohh, köszönöm...-fogadja egy mosollyal és biccentéssel a bókot Sheena- de nálunk ezt nem kötik nemhez, hanem elhivatottsághoz. Bármelyik ordani polgár járhatja a Tűzkobra útját, he elég erőt, kitartást érez rá. Az állam támogatja a tanulmányait.

-Kedvesem? -húzza el a száját a lány- most vagyok túl egy katasztrófával végződőtt kapcsolaton egy pyarroni bárddal...nem bírom a link hapsikat...a szakításunk...kissé forró volt...én tényleg nem akartam a perzselő tekintetet használni ellene, de egszerűen elöntötte az elmém Sogron tüze, mikor megláttam azzal a félelf rüfkével...szinte nem is tudatosan izzot fel a szemem...hála Sogronnak a kis kukaca nem; csak a feneke sült meg egy picit, az sem súlyosan...de a nadrágja teljesen elégett...azóta kerül...én meg nem erőltetem vele a kapcsolatfelvételt. -Nem bírom a hazugságot és a színlelést. -De te nem ilyen vagy Barlon ugye? -szegezi neked Shenna a kérdést, kicsit gombócot téve a torkodba....:D
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

Re: III. kerület: Kézmûvesek és Kiskereskedõk utcái

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.23. 18:46

JK: Kriak és Egren
Esemény: Bevásárlás, és ügyes-bajos dolgok
Helyszín: Fegyverkovácsok utcája
Idő: délután

A három fős társaság elindul egy kis bevásárló körútra. Egren már járt itt egyszer felszerelési tárgyakat eladni illetve megpróbálkozott vele, és alaposan össze is veszett itt az egyik helybeli kováccsal. Ezért forrón reméli azért még találnak olyan mestert, aki szóbaáll velük...
Az utca nagyon népes, csak úgy nyüzsög rajta a sok jövő menő ember, kereskedő, iparosmester és utazó.
A két khál óriási feltűnést kelt. Meglassul egy kicsit a forgalom és mindenki az elhaladó macsakambereket bámulja. Azért ez Erionban sem mindennapos, mint a parlagfű az út szélén. A hírtek már előttetek járt mielőtt egy üzletbe belépnétek.
Azért csak sikerül elintézni a mai napra tervezett dolgokat:

-a kardok megreparálása és újraélezése: 2 ezüst
- utazóruha Lighrának egyedi méretvétel és kizárólag neki készített szabásminta után után: 5 ezüst (Lighra Nem kifejezetten "konfekció" alkat, vakargatja is a fejét a kis mester rendesen)
- Lighra új fegyverövei: 3 ezüst

//Ha még kell valami...mit tudom én tibicsoki, villanygitár...akkor majd szóltok.:D//

A tömeg nem ritkul. Sőt mikor híre megy a két csodabogárnak (értsd: Lighra és Kriak) emberek jönnek be ide más negyedekből, hogy megnézhessék őket. Kisebbfajta szenzáció lesz a két khál jelenléte.

Kriak érzi meg előszőr: -hatérozottan olyan érzésed van, hogy követnek.

Egren: nem tudod megmagyarázni miért feszült hangulat lesz úrrá rajtad a sok szájtáti bambát nézve...kezded nem bírni ezt a sok hülyét....-Hmmm...esküdni mernél rá azt a sunyi rókaképü szürke felleghajtóst már két sarokkal ezelőtt is láttad rátok vigyorogni egy kapulajból...ehh...eltűnt...vagy csak képzeled az egészet???

Lighra megszólal:

-Egy szagot érzek ami mindig jön utánunk...olyan mintha a csatornában mászkált volna...te nem érzed Kriak?

Kriak:
Most hogy mondja a lány valóban, a sok-sok ember testszagán át amit az orrodba visz a szél kiérzel valami csatornabűzre emlékeztető szagot...nagyon enyhe, ha külön Lighra nem szól fel se tűnik....bámulatos milyen orra van ennek a lánymak...olyan ember ruhájából jön, aki már megfordult egy párszor valami rohadt büdös helyen és a ruhája szövete beitta a jellegzetes szagot...

Egren: Telejsen kész vagy a tömegtől, nem tudod megmagyarázni mitől lettél ilyen nagyon ideges és feszült...de ha mégegyszer valamelyik paraszt eléd áll szájtátva, hogy "Néd mán mekkora állatok!,...Meg lehet simogatni bátyja??" -biz isten leütöd mint a lovat!!! :D
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.07.23. 20:31

érezve a veszélyt illetve az előző éjszakát figyelembe véve egyből Imekoékra gyanakodok
- Egren ez Imekoék valamelyik embere lesz. Mi nem tudunk eltűnni a tömegben téged pedig nem szeretnélek egyedül hagyni. Gyertek velem van egy ötletem.
Feltételezem a kovácsok között találunk egy ylinori vagy ilanori szármozásút bemegyek a műhelyébe és ilanoriul kezdek beszélni
- Üdvözletem mester uram. Egy kis segítségre lenne szükségem. Valamelyik kifutófiúját szeretném megkérni egy kis szívességre. Ne aggódjon csak a hangszeremért szeretném elszalasztani ha nem jelent problémát.

// kifutófiúnak már közös nyelven
- Szia. Kérlek szaladj el az Enravell csillagába és ott keresd meg a fogadóst Verint. És kérd meg hogy adja oda neked Kriak lantját a szobámban megtalálja a falnak támasztva. És üzenem neki, hogy estére jól vásároljon be este nagy forgalomra számíthat.

Egrenéknek
- Maradjunk itt egy kicsit. kizenélem magunkat. És talán a követőnktől is meg tudok szabadulni.
Kovácsnak ilanoriul
- Jó uram ha nem gond a műhelyében megvárnánk amíg visszaér a fiú. Bocsásson meg de akadt egy nemkívánatos követőnk és a tömeg miatt nem tudunk eltűnni előle. Viszont hogy ön se járjon rosszul ígérem elhangzik egy dal az ilanori/ylinori (nemzetiségétől függően) kovácsokról is
- Esetleg ön készít páncélokat is?
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.07.23. 22:03

(Egren cwa Trimelion)

Lassan minden arcban veszélyt látok, és a fejem kapkodom ide oda. <Nem jó ez így az állandó csilingelés megörjít, valaki üsse már agyon pár percre az örangyalom! >Ahogy múlnak a percek úgy leszek egyre feszültebb, mozgásom kezd darabossá válni. Tekintetem még a khálok is megirigyelhetnék. Rohamléptekkel közeledik a perc mikor elszakad a húr és itt vér fog folyni. Nem is kevés. Aki a közelembe jön és vet rám egy pillantást, ha csak nem vak láthatja mi játszódik le bennem. Épp vesztésre állok az idegek háborújában.
-Hogy a goblinok játszanának a lábszárcsontjával! Én ezt nem bírom sokáig. Szinte érzem magamon a rohadt tekintetét!
Szűröm összeszorított fogaim között a szavakat. Kezdek kapkodóvá és figyelmetlenné válni. Nekimegyek az elöttem állónak miközben hátrafelé pislogok. Rálépek valaki lábára mert a tetöt kémleltem. Egyre több hibát halmozok, és ezt sajnos észre is veszem, így ezzel is csak növelve az ingerültségemet. Mikor belépünk a kovácshoz, kicsit enged a szoírtás a torkom körül de a gombóc még mindig méretes. Hallgatom Kriakot és egy szavát sem értem.
<szép.. akkor most csevegni fogunk?..akkor én majd mondom asziszul te meg ...mit tom én mi ez a nyelv!..>
Járkálok fel és alá a helyiségben, hátha sikerül levezetnem a feszültséget. Nem nagyon akar sikerülni.
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

Re: II. kerület: Bazár és Piac

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.24. 14:30

JK: Yarradic Pagan
Esemény: Vadászat
Helyszín: Piac és később visszatérés a Csillagba

-Akkor önért küldöm a hintót kedves...kedves...mit mondott mi is a neve?

-Két óra múlva a fogadó előtt várja majd a hintóm ahol megszállt. -Hol bérelt szobát?

(Feltételezem, megmondod)

-Jó rendben, akkor ahogy megbeszéltük asszonyom. Viszontlátásra. -mondja Jorgen és megemlei a kalapját, int az inasának és elmennek.

Az Enravell Csillagába viszzatérve, mikor a fogadós látja, hogy sok vásárolt holmid van, előzékenyen elveszi tőled a holmikat.

-Adja kérem, hadd segítsek...nagyon szép holmikat vett kisasszony, igazán jó ízlése van mosolyog rád Verin, a fogadós.
-Óhajt valamit ebédelni?
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.24. 14:58

-Ilanori kovács? Vagy Yllinori? -kérdi a mester- Ismertem egy illynori kopvácsot de fél éve a teljes háza népevel visszaköltözött Yllanorba, mikor hírét vette, hogy a hazájának szüksége van rá.-

Kriak nem talál se ilanori se illinori kovácsoz

Kriak: Mostmár az érzed, hogy nem egy valaki, hanem többen is követnek.

Egren: Az utolsó kovácstól kilépve kisebb csoportosulást találtok az utcán akik a két khált jöttek megnézni. És sutyorognak minden felől

-Nézzétek mekkorák!
-Fű de félelmetesek!
-Ki ez az ember fickó?
-Őróluk mesélt Rurk a Kutyában...képzeld betörtek a Parkerdő kúriába és kínyírták az összes gyilkost!
-Én azt halottam hogy megöltek egy élőhalott mágust!

A hírnév átka...

Sok szátáti vigyorgó azt se tudjátok, hova kapjátok a fejetek.

Kriak: köpőcső halk pukkanását hallod. Nem tudod honnét...mire reagálnál; Lighra nyakában egy tollas végű tűnyilat látsz. A lány szemei fennakadnak és görcsökben rángatózva hályogos szemmel elterül a földön.

Az emberek sikítva felhördülnek és szétspirccelnek:

-Gyilkosok! Gyilkosok!
-Jaj Darton irgalmazz, orgyilkos van az utcán!

Sikitás és a szétfutó lábak zaja.

Miközben Lighra a földön rángatózik, az utca végében feltűnik egy őrjárat, akik öles léptekkel robognak ide helyszínelni, hogy mi ez a ribillió.
Lighra még rándul kettőt, aztán megdermed.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.07.24. 17:56

(Egren cwa Trimelion)
//akkor ez most csúnya lessz ? :oops: halál meg minden? :shock: nee pls holtalál Kriak megen nöt magának? :( //

Sajnos az örangyalt nem ütötte agyon senki így szól a harang rendessen. Tűzvész idején sem volt ilyen hangzavar Ifin-ben, mint most a fejemben. Mikor Lighra felbukik, rögtön fegyvert rántok és a sokadalom menekülése közben, azt se tudom mire számítsak. Lassacskán elborult agyamban derengeni kezd, hogy ez még csak szolíd köszönö levél, híradás, hogy tudjuk mi merre hány méter. Tehetetlen dühömben a levegöbe kaszálok a pengével. A khál visszatartása habár megfordul a fejemben, társul hozzá a kép, ahogy lobogok utánna mint valami zászló :( így elvetem az ötletem. Mire az örség oda ér már nem hadonászok, csak szomorúan nézem, hogy mi is töténik a másik khállal.
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.24. 18:08

//Off: Azért sírkövet ne rakjatok már Lighrára...tán megvizsgálta valaki szakképzett?//
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.07.24. 18:24

//egy sírkö kedvéért nem szedjük fel az utcát :D , aggódjon Kriak az ö reszortja a csaj//
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.07.24. 19:47

/ Barlon Ergwont /

* A bárd szíves örömest nyújtja karját, hogy a lányt karolva vezethesse, majd óvatosan elindul az utcakövön. A lánynak feltűnik, hogy túlságosan óvatosan járja az utcát Barlon, majd egy kis idő és „zavar” után megszólal az északi.*

- Khhhhmmm… Elnézésedet kérem, de nem nagyon vagyok hozzászokva, hogy mezítláb járjam a meleg macskaköves utcát. *Mosolyodik el szerényen, majd egy kis szünetet tartva, megállva és a lány felé fordulva folytatja:*

- Illetve egy peták nélkül még sosem indultam el ruhát, vagy bármi mást vásárolni. Így ne is vegyünk semmit! Mivel nincs miből! Az egész bevásárló körutat azért „vállaltam be”, hogy egy ilyen szépséges, és most már tudom, kemény lány társaságát élvezhessem. * nézi kutatón a lány tekintetét, majd óvatosan ismét elindul. A lány kérdésére rábólint, s helyeslően magyarázni kezd:*

- Igen jól Tudod Sheena! *Ízlelgeti eme szép női nevet.* Mifelénk főképp gyűlölet övezi Tharrt, s vérimádó kompániáját. Egyrészt felénk elképzelhetetlen, s legnagyobb bűn a véráldozat. Más felől Toron, az ősi ellenségünk is Tharr hívek mocskos hadait küldi gyönyörűséges országaink, városaink felégetésére! * Elkomorodik, mikor a lány a köztük, s a tharriták közti viszályról, s annak olyan „termékeiről” beszél, mint például az ominózus ház felgyújtása, ártatlanok legyilkolása.*

- Azok a rohadékok mindenhova beférkőznek! Ne tudd meg! Bár lehet, hogy te jobban tudod mint én! Ki kellene őket irtani! Ír magjukat is eltörölni! * Hevesen belelendül gondolatmenetébe, de hírtelen „beugrik”, hogy neki holnap este „találkája” lenne, ahol találkozik majd Imekoék összekötőjével, s addigra pénzt kell szereznie. Elkomorul kissé, majd gondolataiból a lány „öntörvényű” bánásmódja zökkenti ki:*

<… Pfuuu… Jó lesz vigyázni! Ez a nő lesüti a golyóimat, ha szélhámoskodok itt vele! Na, de annyira szép és ráadásul rám van kattanva! Nehéz ügy lesz! …>

- Én??? *Néz rá a lányra kérdőn.* Miért, úgy tűnik, hogy nagy lókötő vagyok Sheena!? Tudod én tisztelem a szebbik nemet! Főleg az olyan értelmeset és szépet, mint amilyen te magad vagy.* Mosolyodik el szerényen, közben azonban gondolatai átterelődnek a Ragyásra, apja gyilkosára. Sétál a lányt karon vezetve, s kissé elcsendesedik a „súlyos nyomás” végett.*
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.07.24. 23:09

Amint Lighra rángatózni kezd elkezdek dühbe gurulni, de aztán lassan a józanabbik énnem uttá lesz rajtam
<Talán nem halálos a méreg talán még meg lehet menteni>
Majd Egren felé üvöltök
- Irány Jerome atya. Talán ő tud segíteni Lighrán. Gyerünk.
Majd Lighrát a vállamra csapva semmivel se törödve rohanni kezdek a székház felé ha valaki megpróbál feltartóztatni akkor azt a lehető legkevesebb sérülést okozva félresöpröm de nem lassítok ha netán a városőrök próbálnak megállítani, akkor velük is közlöm hogy hol találnak de lassítás nélkül robogok tovább őket sem kímélem ha megpróbálnak megállítani
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.07.24. 23:18

(Egren cwa Trimelion)

A sajátos kábulatomból riaszt fel Kriak hangja.
< lehet igaza van... lehet hogy még meg lehet menteni ... de ha a kis girhes a kezem közé kerül ... :evil: >
Fegyverem újra a kezemben, lelkemben harci dobok dübürögnek. Újra van célja a bennem fortyogó indulatnak. A katonákkal ha muszály megállok beszélni, csak Kriakot engedjék tovább. Amint tudok megyek utánna én is meg gondolom az örök is.
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.28. 7:46

Szerencsétek van, ugyanis az őrjárat az utcából kiszaladó embereket állítgatja meg és próbálja felmérni hogy tulajdonképpen mi is történt itt, míg tájékozódna nektek is van időtök elmenni onnét.

//Kriak//

Mikor Lighrát a kezedbe veszed, érzed hogy még meleg a teste és a levegővételnél megemelkedik a mellkasa, de a teste olyan görcsbe van akárha fatörzset vinnél. Állkapcsa is görcsbe merevedett, nyelve kilóg és habos nyál folyik ki rajta, de él. Még...

//Egren//

Veszélyérzeted elhallgat, Lighra állapotát leszámítva persze. Az utca alaposan kiürül, eltűnik a sok szenzációvadász szájtáti és könnyen, gyorsan el tudjátok hagyni a kerületet.

//Off:
Akkor ha az atyához mentek, a következő reagot már az I. kerületbe kérem mindkettőtöktől rendben?//
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.28. 7:55

HM: Kalmárfejedelem
JK: Barlon Ergvont
Esemény: Beszélgetés Sheenával
Helyszín: A kerület utcáin
Időpont: délután

Kaptál egy sarut így nem kell mezítláb sétálj.
Sheena elmosolyodik:

-Nem Barlon, nem vagy lókötő. Aki ilyen nemes tettre képes, az nem lehet egy csélcsap, megbízhatlan ember.

-Szeretnélek jobban megismerni...-mondja- remélem nincs programod ma estére...bejárhatnánk a városban szebb és érdekes helyeket együtt...már ha van hozzá kedved. -mondja a lány.

- Ohh, pénz miatt ne aggódj egy rend ruhát csak természetes hogy veszünk annak aki majdnem életét áldozta egy gyerekért. Ez a legkevesebb. ...Tessék ezt az erszény apám küldi 10 ezüst van benne. ...Ne butáskodj, fogadd el, hisz semmid sincs, mindened elégett a tűzben!

//Off: A következő reagot a Bazárba kérem! Hogy miért nem a Kiskereskedők kerületébe? Kérdezd meg Sheenát...:D //
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

Re: II. kerület: Bazár és Piac

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.07.28. 10:47

/ Barlon Ergwont /

* A férfi kissé vonakodva, de elfogadja a pénzes szütyőt, s zavarában „meggondolatlan” kijelentést tesz:*

- Sheena! Ígérem a pénzt mi hamarabb kamatostul megadom! * Csúsztatja a pénzes zacskót baljába, hogy jobbjával kísérni tudja a lányt.*

- Hmmm… Jobban megismerni engem? * Mosolyodik el.* Mit szeretnél rólam tudni? Nem vagyok én más, csak egy egyszerű ember, ki Erigowból érkezett, hogy új életet kezdjen. * Közben a bazár forgatagában kutat.* Jaj, még el nem felejtem! Ha emlékeim nem csalnak én ledobtam a nő mellé a hátizsákomat, mielőtt bementem volna az égő házba. Abban volt egy váltás ruhám. Nem tudod meg van e még a zsákom? Valamint azért remélem fegyvereim sem semmisültek meg?! Tudod, apámtól kaptam még őket, Krad nyugosztalja! Igen közel állnak szívemhez.* Mind e közben, fehér inget, bőr nadrágot, egy lovaglócsizmát, bőr övet, mellényt keres, kutat a piacon. Valamint a legfontosabbat: egy széles karimájú kalapot. Közben a megismerkedési esten töpreng.*

<… Hmmm.. ráérek éppen! A halfejűvel úgy is holnapra van megbeszélve a találkozó! Meg hát én is szeretném közelebbről megismerni eme gyönyörűséges nőszemélyt!…>

- Rendben, megtiszteltetés lenne számomra, hogy egy ilyen gyönyörűséges hölgy társaságát élvezhetném az est folyamán :D !* Mosolyodik el ismét, majd tovább kutakodik a piacon.*

- Te is mesélhetnél magadról pár dolgot. Azt már tudom, hogy miért is vagy itt. Azt is, hogy egy kobzos törte össze szeretetre méltó szíved. Ha, jól gondolom ebből fakad a bizalmatlanságod is, a férfi néppel szemben!? Tudod, nekem az a véleményem, hogy egy hibás döntés, egy rosszul végződő kapcsolat végett nem szabad mindenkiről a "rosszat" feltételezni.* Szavaival "belekezd" a lány "megpuhításába" :lol: ...>
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
685 hozzászólás • Oldal: 23 / 46 • 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 46

Vissza: Kereskedõnegyed