• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erion utcáin

Ahol üzletelsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
685 hozzászólás • Oldal: 21 / 46 • 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 46

Re: I. kerület: Bank és a Kereskedõ Céhek Képviseleti Székházai

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.07.19. 20:39

/ Barlon Ergvont /

* A tiszt szavain felhördül az északiban valami. Tekintetével ölni tudna, de jó modorát nem veszíti el egy pillanatra sem. Lassan leveszi fejfedőjét az asztallapról, majd nyugodt hangnemben válaszol az aktakukacnak:*

- Uram! Úgy látom nem valami segítőkész! *Elereszt egy fancsali mosolyt.* Tudom, ismerem mi a hivatalos procedúra. Bár bíztam józanságában és emberismeretében, valamint abban, hogy elég önnek az a passzus amit, az imént áttekintett velem kapcsolatosan. Hát, ha nem hát nem elég! Azt hittem egy oldalon küzdünk Erion „tisztaságáért”, a bűnözők semlegesítésén! Lehet, hogy tévedek, de szerintem az egy hét „átfutási” idő alatt lehet, hogy a keresett személy is felszívódik, mint a kámfor. Na, de ha ön ragaszkodik a hivatalos, eljáráshoz, mit általában olyanokkal szoktak végigcsináltatni, kiket el akarnak „zárni” a bizalmas információktól, ám legyen. Megkapja holnapra a kérvényt! * Közben felkel a helyéről, s épp távozni készül, mikor is egy pillanatra visszanéz a tiszt szemeit kutatva. * Megkapja a hőn óhajtott kérvényét Gonzales hadnagy! Ugye jól emlékszem becses nevére? *Elereszt ismét egy félmosolyt.* Nem fenyegetés képen, de remélem nem ön miatt csúszik ki az a vadállat a kezeim közül, mert a főnöke nem biztos, hogy díjazni fogja a szíves közreműködését, ha a Kereskedelmi Szövetség tudomására hozza az ön szívéjes segítségét! Na, de hát ezt ön biztos jobban tudja!? Én csak segíteni akarom Eriont, nekem ez csak egy munka, amiért megfizetnek, de ön az állásával játszik, ha szerény gondolataim nem csalnak!? Na, de legyen! Bízzon abban, hogy a jegyzőkönyvek nélkül is elkapom azt a sorozatgyilkost, mert több, mint valószínű, hogy ha mégsem sikerülne a főnökei kezébe jut a jelentésem, amiben kifogok térni az ön elzárkózására a gyors segítség nyújtástól. További jó munkát Gonzales hadnagy úr! * A nevet kissé gunyorosan ejti ki az északi, majd távozni készül. Fél füllel azért a hadnagy esetleges válaszára várva.*
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

Re: II. kerület: Bazár és Piac

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.07.19. 20:53

(Yarradic Pagan)

- Kulcszaft? - *meghökkenés ül ki arcomra és értetlenkedés.* - Pagan... én nem tudni mi kulcszaft. - *ebben még hazudnom sem kellett. Tényleg őszintén nem tudom miről beszél.*
- És azt sem tudom mi lenni Elana szent éjjele. Miét mondani ezt Pagannak? Akkor kell keríteni valamit elő? - *ártatlan tudatlanság van arcomon. Az egy ezüstöt csak nézem és hirtelen szomorúvá válik arcom - még könnyeket is csikarok ki magamból.*
- Nem, Pagan nem veheti el, nincs miért. Pagan csak akarni viszonozni jót, de venni észre úr nem szeret boldogság kicsi. Pagan csak .... csak tesz mint otthon, segít együtt boldog bárki. Ez világ Pagan nem ért - *itt egy kicsit el is sírom magam, majd folytatom hangosan, de úgy néz ki inkább mondom ezt már magamnak mint neki* - Nem ért, nem tud ez világ. Itt mért nem kell boldogság, öröm mástól, mért jobb fásnak lenni, mogorváskodni. Mért taszít kedvesség, mért taszít bárki. Én csak adni akarok, nem elvenni. Senkitől semmit. - *ránézek a kalmárra sírt szemekkel, potyogó könnyekkel* - Nem venni el érme. Pagan van ilyen. Pagan adni akart, mert kapott. Pagan tud ebédel csillagban. - *mint egy elárvult kislány állok előtte, majd apró szájremegés mellett leülök a földre, magamhoz szorítva a mai nap vásárlásának eredményeit és aprókat előre-hátra dőlöngélek és csendben magamban sírdogálok*
<Hogy a rosseb enne meg, rohadna el az a hájas tested. Mit meg kell veled szenvednem, még gyengének is kell lennem egy férfi előtt adva az ártatlanságot, elveszettséget.>
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.20. 7:57

HM: Kalmárfejedelem
JK: Barlon Ergwont
Esemény: Információgyűjtés
Helyszín: A Városőrök Kaszárnyája előtt
Időpont: délután

-Köpök az Északi Kereskedelmi Szövetségre uram! Tizenkettő egy tucat mind! Felőlem oda szalad panaszra és ahhoz akihez akar, különösebben nem izgat. MIkor legutóbb szétnéztem még Escanor om Viniel herceg volt a város ura és nem néhány dagadt kalmár egymással marakodó konklávéja!
Nyakig vagyok az ezerszer fontosabb ügyekben, nem fogok a két szép szeméért három tonna aktahegyet feltúratni, mert a Szegénynegyedben valaki a tyúkszemére lépett! Ha annyira kell az a jegyzőkönyv hát csak tartsuk be a szolgálati utat!

//Off: Ej, Joe lehet pár ezüst felmuttásával jobban jártál volna!...:wink://
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

Re: II. kerület: Bazár és Piac

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.20. 8:15

JK: Yarradic Pagan
Esemény: Vadászat
Helyszín: Állatvásár
Idő: délután

A kalmár most tényleg zavarba jött, erre nem számított. Talán azt gondolta szó nélkül zsebrevágod a pénzt, otthagyod, és máshol próbálkozol.
Megvakarja a fejét, hogy most mi van, és odamegy, hogy felsegítsen.

-Jól van ,ár, jól van már, álljon már fel; nem kell eljátszani itt a nagyhalált, mert valaki nem úgy szól magához ahogy várta! Álljon már fel!...-a kalmár most igazán szemügyre vesz kicsoda-micsoda szerzet toppant elé...és gyanakvása nem is alszik el.

-Látom azért ahhoz képest hogy teljesen idegen itt azért csak elboldogul valahogy. A Csillagba jár enni és pénze is van, tele a keze áruval; tehát annyira nem elveszett ember, ne adja már itt nekem a gyereket!

-Milyen izmos, szálkás karja van...látom friss hegek vannak magán...gyönyörű ez a kard...
-Pár hete láttam egy amazont az Arénában küzdeni, és szakasztott úgy nézett ki mint maga...ő is hasonló nagyvadakkal küzdött, amit az előbb úgy megsiratott...mondja csak nem maga az a csodálatos harcos aki oroszlánokat és párducokat kaszabolt le pillanatok alatt??? -kérdi a kalmár és szemében érdeklődés csillan- -Nem kell szégyenkeznie, sose láttam még ahhoz fogható vad küzdelmet, félelmetesen bizsergető élethalálharc volt!
-Ugye ön volt az? -kérdi a kalmár izgatottan.
// A karakterednek 5 Hírnévpontja van Yvett! :D//
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

Re: IV. kerület: Imeko-tornyok

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.07.20. 13:22

(Egren cwa Trimelion)

A megnyugvás hogy az öreiket kijátszottuk, és Ök ezt még nem tudják egy csapásra elszállt mikor hallom az üldözök közeledését. Megindulok a házak tövében, azon az úton amelyen jöttünk. Rohanok hogy még a tüdöm is kiköpöm. Nem látok rá esélyt hogyha sikerül bekeríteniük akkor túéljük.
-Rohanj ahogy csak bírsz! Én is jövök! Ne törödj semmivel, ha bekerítenek végünk!
Vetem oda Kriaknak, rohanás közben.
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.07.20. 13:31

dühösen veszem tudomásul, hogy vadászból űzött vad lettem, majd követem Egrent kartávolságon belül maradok támogatom amikor szükséges a jobb oldalán haladok , bízok fajtámat jellemző szívósságban
- Soha senkit nem hagyok hátra. Ez nem vitatéma kár rá az erőnket fecsérelni.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.20. 14:38

JK: Kriak és Egren
Esemény: Küldetésben (Mindent vissza!)
Helyszín: A Parkerdő
Idő: 01.30. körűl

A lehető legrövidebb úton próbáljátok elhagyni az Imeko-negyedet. A hátatok mögűl és oldalról üldözőket még le tudjátok rázni, azonban szó szerint belebotlotok az egyik sarok mögűl kilépő verőlegénybe, akit sikerül fellökni.

-A kurva anyátok! -ordítja a markos rabló. -Itt vannak fiúk! -ordítja torkaszakadtából és a földön fekve egy bikacsökkel nagyot sóz Kriak bokájára, hogy csak úgy roppan belé. //Kriak további 1 Ép-t és 2 Fp-t veszít.//

Nem szabad leállnotok vele hadakozni, ha időben ki akartok jutni innét élve.
Egrennek van lehetősége a fickót futtában a lándzsával megtámadni, ha akarja, mert az ő fegyverének hosszú elérése van.
(Majd megírod mit csináltál Herold.)

Sántikálva és levegőért sípoló tüdővel éritek el az Északi Kereskedelmi szövetség
épületét.

//Következő reagot már oda kérem, mindkettőtöktől.//
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.07.20. 14:48

A székházhoz érve a kapuhoz sántikálok és bekopogtatok majd megvárom a kapunyitást
- Üdvözletem Jeroma atyával szeretnénk beszélni.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.07.20. 14:51

/ Barlon Ergvont /

* Legyint a hadnagy kijelentésére, majd fejébe húzza kalapját, s kilép az utcára. Körbepillant a délutáni napsütésben. Felméri kik járnak- kellenek ezen az órán erre fele, majd jobb híján, s mivel egyenlőre nem jut eszébe semmi ötlet elsétál a piactérre, hol már tegnap is járt, ahol az assziszi lánnyal összehozta a sors. Nem akar venni semmit, csak körbejárja a standokat. Figyeli az itteni embereket, felméri a terepet. Arra gondolva, hogy jól jöhet ha később tudja merre milyen fajta portékát találhat, amire szüksége lehet. Persze pénzes szütyőjére csúsztatva a nadrágövbe akasztott kézfejének mutató úját, elkerülve a helyi zsebesek „áldásos” tevékenységének szívfájdító eredményét.*

// Egy próbát megért! Barlnak sem jöhet be minden :D //
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.20. 16:14

HM: Kalmárfejedelem
JK: Barlon Ergwont
Esemény: Kis séta a vársban
Helyszín: Az utca
Időpont: délután

Az egyik utcából -ahol tehetősebb polgárok laknak- koromfekete füstöt látsz gomolyogni egy ház ablakából. Az egyik emeleti lakás gyulladt ki a másodikon és ég a szint nagy része!
Kép

Odalent ijedt és pánikoló emberek.

-Szóltatok már a tűzvigyázóknak? -Miért nem jönnek már? -Hol van ilyenkor az vízvarázsló?

A nagyobb, józanabb része már túl van az első sokkon és arra próbálja rávenni a többi birkát, hogy addig húzódjanak ki a ház tövéből, míg a tető össze nem omlik össze.
Az egyik csoportosulás elszántan próbál visszafogni egy anyát aki hisztérikusan ordít és tekintetét arra az ablakra szegezi, ahol legnagyobb a tűz és már az ereszcsatornát nyalogatja.
-A kicsim!!! Engedjetek, engedjetek! Be kell menjek a fiamért! Jaj istenem a gyermekem még csecsemő! Ki sem tudott menekülni! -Engedjetek, engedjetek már!!! -hörgi az anya, miközben rúgja, marja és harapja az abbéli szándékában megakadályozókat, hogy berohanjon egy ekkora tűzfészekbe, aminek idáig érzed a melegét, pedig az utcaszinten álltok.

-Ne légy bolond Marina, mindketten ottvesztek!
-Nem érdekel!!! Engedjetek! Eresszetek átkozottak!
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.20. 16:27

JK: Kriak és Egren
Esemény: Küldetésben (Mindent vissza!)
Helyszín: Jerome atyánál
Idő: 02.00. körűl

Vert hadként, teljesen magatokba roskadva estek be Jerome atyához, aki mikor megtudja hogy ti vagytok azok és hozzátok a lobogót, azonnal fogad benneteket. A fogadóteremben lévő fotelekbe úgy süppedtek bele, mint akik már nem is akarnak felálni többé soha az életben...:D
Annyira rázós éjszakátok volt hogy csak bágyadt mosolygással, alig látva a fáradtságtól veszitek tudomásul Jerome hálálkodó szavait, elismerő méltatását:

-Hát mégis megszerezték!!! Képesek voltak elvenni Imekóék szájából a lobogót! Uraim, önök hősök! Nagy kő esett mpost le a szívemről, ez a lobogó-ügy már-már kezdett túlnőni rajtam! Örülök, hogy a megfelelő kalandozókat vetette elém a Sors Ura!
-Tessék uraim! Szerény hálánk! -mondja Jerome és két bőrerszényt ad át amiben fejenként 25 ezüst van.
-Látom megharcoltak a sikerért, alig állnak a lábukon, Kyel áldja meg magukat! -mondja Jerome és kis üvegcsét ad nektek oda, melyben fénylő víztiszta folyadék van. -Ezt igyák meg. -mondja -Jobban lesznek tőle. ...és látom, közel vannak ahhoz, hogy itt helyben elaludjanak. Ma már ne menjenek sehova, mert ilyen sebekkel pihenni kell. Tegyék szabaddá magukat, ellátom a sebeiket.

Jerome az inasa után kiált, aki két matracot terít le a földre párnával. Vendégágynak éppen jó lesz, de amilyen elcsigázottak vagytok, ez most nektek a hurik háreme maga.

-Igyák meg a Gyógyitalt és aludjanak jól. Majd holnap délelőtt nyitáskor elmennek. Nagy szolgálatot tettek ma az Északi Szövetségnek!

Jerome csak azt nem tette hozzá....és valószínűleg Imeko pedig vérdíjat tűzött a fejetekre.

Jutalmazás:

-a karakterek végrehajtták a Mindent vissza! c. küldetést, amit fejenként 2 Tp-vel jutalmazok

- Jerometol kapnak összesen 50 ezüstöt

- +5 Hírnév pont
- Új ellenségeket szereztek az erioni alvilág hatalmasságainak szeméyében. :twisted: (Az Imeko által adott küldetések között fel lesz tüntetve a rátok kirótt vérdíj! :D Nyugalom csak NJK-k vállalhatják el...

//Off: Összegezve: akkor Kriaknak összesen 7, Egernnek pedig összesen 5 hírnévpontja van ugye? :?: Mert akkor módosítom a Dicsőségtáblát is. :D//
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.07.20. 17:30

(Egren cwa Trimelion)

Már lassan a lélek is csak hálni járt belém, még mindig futottam. Amikor a kapu becsukódott mögöttünk akkor kezdtem csak levegö után kapkodni, de azt hittem megfullok. Az atya mondandójának jó ha fele eljutott fülemig. Segítséget kérve az inastól kibújok a vértemböl lecsatolom a pajzsom, majd felhajtom az üvegcse tartalmát és szinte utánna rögtön.... eszembe jut Lighra. Keserű mosoly ül az arcomra, még nincs vége.
-Sajnálom atyám de vár ránk egy segítö és föleg aggódó lélek ha jól gondolom nem maradunk csak amíg feltétlen szükséges. Pillantok Kriakra.Köszönjük a honoráriumot, ha tudunk még holnap benézünk. Remélem a továbbiakban is tudunk majd eredményessen együttműködni.
Ezzel kis is futottam a maradék erömböl, így nem koptatom tovább a szám. Ha megyünk megyünk, már nem csak magunkra kell gondolnunk.

//adtál egyszer 3 at meg most 5 öt az 8 sztem.//
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.07.20. 17:33

(Egren cwa Trimelion)

Menet közben a fegyverem nyelével odasózok neki egyet a térdizületére//földredöntés lándzsával 2. fokom van//, de nem várom meg az eredményt hanem rohanok tovább. Sajnos most már bírom Kriakkal az iramot, így nem kell rám várnia.
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.07.20. 19:31

/ Barlon Ergvont /

* Az északi a nő rimánkodását hallva gyors és talán őrült döntést hoz. Felméri egy szempillantás alatt a helyzetet, futásnak ered, s közben lekapja hátizsákját a hátáról, majd belekotorva a tegnap felcsíkozott ingjének maradványát kotorja elő. Körbepillant, hát ha van egy vízköpő, szökőkút, vagy csak egy vödör víz. Ha talál ilyet akkor nagyon gyorsan bevizezi öltözékét. Kalapját, köpönyegét, a ruhadarabot, majd az „ex” inget arca elé köti. Ha szökőkutat talál akkor beleugrik, ezzel meggyorsítva a ruházat, s önön maga „bevizesítését”, ha egy vödör vizet, akkor azt magára önti, s közben szemeivel az adott ablakot fürkészi..*

<… Második emelet! Azaz két lépcsőforduló! Az egyik lakás! Azaz az utca felöli! Gyerünk Barl!…>

* Hátizsákját ledobja a nő mellé s fut is a bejárati ajtóhoz, közben gyors, rövid kérdés:*

- Melyik helységben volt a csecsemő? *Kiált hátra, majd ha a bejárati kapu csukva van gyors berúgja. Félre lép az esetlegesen kitörő lángnyelv elől, majd beront az épületbe. Haját kalapja alá tűri előtte, hogy ne tudjon az lángra kapni. Köpönyege csuklyáját pedig felhúzza, ezzel tarkóját, s nyakát védve a hőtől. Gyors léptekkel elindul, figyelve, kerülve az esetleges leesni vágyó gerendákat, más égő dolgokat. A levegőt nagyon lassan, a „maszkkal” takart orrán keresztül veszi, hogy ne égjen meg esetlegesen légcsöve. Amilyen gyorsan csak tud a lépcsőhöz siet. Fel rajta, majd az első szintről, fel a másodikra. Gyors körbepillant elindul ahhoz az ajtóhoz ami az utca felöli lakás bejárata. Emlékezve arra, hogy melyik oldalt is volt az adott ablak. Az ajtót, ha csukva van egy erőteljes mozdulattal berúgja, majd ismét félre ugrik az esetlegesen kicsapó lángnyelvek elől. A lángcsóva kicsapása után beront az égő lakásba. Fülét „meresztgeti”, hátha a gyermek sírását meghallja, valamint ha a nő elmondta neki melyik helyiségben volt a csecsemő akkor célirányosan arra halad. Ha nagy szerencsével megtalálja a gyermeket, akkor gyors felkapja, s magához szorítva a köpönyege alá rejti a kisdedet, s futva próbálja elhagyni az épületet, de arra ügyelve, hogy kikerülje az égő, leesni vágyó mennyezet darabokat….*
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.07.20. 23:56

meglehetősen bágyadt vagyok, de még tartom magam valahogy
- Köszönöm atyám a felajánlott menedéket is, de vár rám a kedvesem és már bizonyára nagyon aggódik. Talán tudja, hogy a népem tagjai nem épp a türelmükről híresek. Nem szeretném ha valami butaságot csinálna. Mint azt Egren barátom is említette majd holnap benézünk. Ha jól sejtem aaz üvegcse valami gyógyitalt tartalmaz. Megkérdezhetem, hogy-hogy hat, mire képes illetve van valami korlátja hogy meddig vagy hol használható.
- Ugyanis ha nem jelet problémát inkább félretenném olyan esetekre amikor nagyobb szükség lesz rá.
megvárom Jerome atya válaszát majd az ajtó felé indulok
- Jó éjt atyám
majd Egrennel egymást támogatva a fogadóba indulunk
// of a hírnévpontokat és egyebeket majd összeszámolom sorry hulla vagyok

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó