• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Valthagorei Vész [ETK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
932 hozzászólás • Oldal: 56 / 63 • 1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 63

Re: Valthagorei Vész

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.07.09. 10:24

(Fila)

- Úgy látszik a kis szárnyasok elszeleltek. Most már ki is mehetünk talán. Lehet jobb lenne szendergő barátunknak is ha friss levegőt kapna. Húzzuk ki a napfényre, de ne messze innen, ha baj van vissza tudjunk jönni.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

Re: Re:

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.07.10. 10:31

Résztvevõk: Fila, Joey

A lovag teste nehéz, de két férfi hamar megbirkózik vele. Kalmon mellé telepszik, s elővesz egy almát, hogy valamit falatozhasson.
- Remélem azért Janna jól van, de valahogy úgy érzem biztosabban kikeveredünk innen nélküle. Nem nagyon vagyok otthon az erdőben, s lassan esteledni fog, megaztán ki tudja meddig hortyog még a lovag. Azt mondom meg kellene várnunk a reggelt a kastélyban.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.07.10. 10:41

Résztvevõk: Rouhn, Króner

Az ork harcos határozottan benyit, de az ajtót zárva találja. Egy erős rúgás viszont segít a problémán. A felcsapódó ajtótól távolra húzódva tényleg Jannát találjátok, aki egyik kezét előrenyújtva ugrásra készen mered Krónerra. Mikor megérti hogy csak társai jöttek, nagyon megörül.
-Hát ti vagytok? Az összes istenekre, micsoda szerencsém van veletek fiúk! :o Még jó hogy nem valami betörők jöttek ide vagy mégrosszabb.
Lábánál egy közepes láda hever, amit elgondolkodva megszemlél, mintegy magának megálapítva:
- Itt a...ez nem nagyobb volt még az előbb? -megtapogatja a ládát- bizots rosszul láttam.
Kinyitja és belenéz, odabentről a gyér fényben egy nagy kódex alakja válik láthatóvá.
- No, gyerünk innen. Legyetek olyan jók, s valaki hozza a ládát. Mint látjátok megtaláltam amiért ide jöttem, de hogy mi is történt majd elmesélem ha már kint vagyunk. Szeretnék minél előbb kijutni innen. Merre vannak a többiek?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.07.10. 11:10

(Fila)

- Nincs kedvem a kastélyban éjszakázni, de sötétben nekivágni a rengetegnek még kevésbé. Remélem a többiek hamarosan előkerülnek, nem evett meg mindenkit egyenként a kis gömböc...
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hades » 2007.07.10. 12:21

<Hmmm, nincs minden rendben a nő körül, jobb lesz ha nem fordítok neki hátat.>

Felveszi a ládát, de ahogy már magában eldöntötte, résen lesz. Ha bármi gyanúsat művelne a nő, ami arra utalna hogy rájuk akar támadni, rádobja a ládát. Akármerre is akarna a nő menni, a többiekhez viszi a ládát a gyülekezőhelyre.

-Először összeszedjük a többieket, aztán mehetünk innen.
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
S a görcsös ököl, a keserû könny daca,
amikor pokoli sorakozót ver a
Bosszú, s erényeink õt rohannak követni?
Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
"

/Charles Baudelaire/
Hades
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 213

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.07.11. 20:53

Króner

-Passz-mondja hogy válaszként arra hogy a többiek merre vannak-De a kutyámat kiütötték a pici repülő emberek és nélküle biztos hogy nem megyek el. Tud valamelyikötök segíteni?
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hades » 2007.07.12. 0:50

(Rouhn)

-Én tudom merre vannak a többiek, Króner te hozd a kutyát, én viszem a ládát. Ott majd kiötlünk valamit, ha meg senki nem tud rajta segíteni, akkor majd ha visszaértünk, keresünk valaki hozzáértőt.
"

/Charles Baudelaire/
Hades
Olvasó
Olvasó

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.07.12. 9:31

Króner

-Ugye tudod hogy ezzel nem nyugtattál meg.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.07.14. 21:37

Résztvevõk: Rouhn, Króner, Joey, Fila

Bár Króner nem nyugodott meg, mégis be kellett látnia, hogy Arzo nem ébredt még fel, s úgy ahogy eddig ölben kell megtennie az utat a többiekhez. Jannának viszont esze ágában sem volt másfelé menni, így Rouhn nyugodtan vezethette őket...

Fila és Kalmon a lovag testét figyelték, amint a bal keze alig észrevehetően megrándult, aztán szája lassan résnyire nyílt, s horkantott egyet. Ébredezni kezdett, az biztos. Ugyanekkor Három társuk is közeledni látszik, lassan, óvatosan mozogva a kúria épülete felől. Rouhn egy közepes ládát cipel, Króner pedig a kutyáját hozza, velük van Janna is, haja ziláltan tapad az arcához. Mikor odaérnek a nő lerogy fáradtan Joey mellé, s figyeli mi történik.

-Ébredezik. Ez jó jel. Látod Króner, a lovag mondjárt felébred. - mire kimondta, már fel is ébredt ami azt illeti. - Nyugodj meg, a kutyádnak se lesz baja meglátod.

//Joey ébredj! :D //
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.07.15. 10:50

Króner

*Amikor látja hogy a lovag ébredezik, akkor az ő arckifejezése is barátságosabbá válik.*

-Hát nagyon remélem, hogy álatokra is ugyanilyen a hatása. Mert ha a barátom nem ébred fel, akkor itt lesz ne mulass.

*A végére, már jelzi, hogynem viccel, és amit gondol azt halálosan komolyan gondolja.*
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.07.18. 20:48

(Joey)

Lassan megmozdul, bizonytalanúl felül. Kiszáradt szájával mormol valamit...

- Az áldott... nem-nem átkozott... gyermek... becsület - majd feltápászkodik és inni kér.

Kicsivel később

- Alig hittem, hogy ez is eljöhet még... meddig voltam eszméletlen cimbora - intézi kérdését Krónerhoz
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.07.18. 23:01

Króner

-Nos igazából pontosan én sem tudom, mert az események elég sűrűn követték egymást, lehet hogy csak egy fertályóra volt, de lehet hogy akár két óra is eltelt azóta. Megmondom őszintén nem tudom. De lehet hogy csak a sok izgalomtól becsapott az idő érzékem, De az mindenképp megnyugattó hogy lábra tudsz állni és jól vagyí remélem Arzó is nemsokára magához tér.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.07.22. 16:23

Résztvevõk: Rouhn, Króner, Joey, Fila

Janna arca megenyhül, hogy végül nem lett nagyobb baj, s már Joey jól érzi magát.
-Valami furcsát álmodhatott...hm, lehet hogy az az átok?
Végül aztán nemsokára Arzo is felébred, s kábán lábra is áll. Míg a kis csapat pihen egy pár percnyit, s mindenki szusszan egyet, a nap korongja vészesen közelít már a látóhatár széle felé. Janna szerint keresni kellene egy helet ahol majd az éjszakát tölthetnék, s reggel elindulni visszafelé. Ő a maga részéről azt szeretné, ha bevackolódnátok a régi kúria főépületébe, s az alsó szinten lenne a tábor. //Ha bárik más más véleményen lesz, akkor majd mondja hogy ő hol szeretne táborozni, s ha lesz megegyezés akkor ott lesz a hely.//

Mikorra a tábortűz lassan éledezni kezd a nő letelepszik és egy pár hosszú percig csak bámulja az éledező lángocskákat, majd nagyot sóhajt. Egy kicsit zavarban lehet, s szabódni kezd:

- Hát...fiúk, azt hiszem magyarázattal tartozom. Noss igen...amikor átbújtatok a szűk járaton, én is próbáltalak követni titeket. A botom nehezen fért volna át...ó, tényleg a kedvenc botom lentmaradt. Ahh, látszik milyen szétszórt vagyok...Szóval akartam keresni a raktárban valami kisebb fegyvert, hogy legalább legyen nálam valami, de véletlenül megtaláltam azt a könyvet amiért ide jöttem. Tudnotok kell hogy régóta keresem már ezt a könyvet, és...szóval nem akartam hogy valami közbejöjjön. Tudom, segítenem kellet volna, ott lett volna a helyem mellettetek...hallottam hogy kiabálás van, és megrémültem. Úgyhogy a könyvet a ládájával együtt fogtam és kimentem vele nagynehezen. Nagyon nehéz volt, a botom ezért hagytam lent. Amilyen gyorsan csak tudtam kerestem egy szobát és bezárkóztam. Ki voltam merülve, még megnézni is csak annyira tudtam a szerzeményem, hogy biztosan tudjam ezt kerestem. Mikor rendbe szedtem magam, és elhalt a zaj, az nagyon kínos volt...egyedül nem akartam lenni, de az átkozott régi sz*r ajtó beragadt, és nem tudtam kimenni onnan. Még jó, hogy rámtaláltatok...Hát ennyi. Remélem nem nehezteletek nagyon, vagy legalább hogy idővel elmúlik majd... :roll:
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.07.23. 10:06

(Fila)

- Rendben, csak úgy táborozzunk le, hogy be lehessen zárni az ajtókat-ablakokat, aki őrködik annak így sem lesz könnyű dolga.
- Mi lehet az orkunkkal? Azért még megnézném a zsebeit, hátha kiderül belőle valami. Ejtsük útba, mielőtt teljesen besötétedik. Sőt a kuckóját is szívesen felkutatnám, sötét titkok rejtőzhetnek ott.
Jannához:
- Akkor elégedett vagy a szerzeményeddel?
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hades » 2007.07.23. 23:17

(Rouhn)

Gondterhelt arcot vág míg Janna szavait hallgatja, aztán vagy elégedett a magyarázattal, vagy csak nem törődik vele, de magában továbbra is résen van, nem téveszti szem elől a nőt.

<Hmmm. Az ilyen varázsló népség jól tudja csűrni csavarni a szót. Bár tényleg nem tett semmit ellenünk, vagy az is lehet hogy nem tudunk róla. Egye fene, egyenlőre hiszek neki, remélem nem kerül az életembe. Akkor viszont magammal rántom a túlvilágra az is biztos>

-Nos a táborhely jó, de egyetértek Filával. *Oda fordul hozzá* Elmegyek átkutatni az orvgyilkost, és a házát is.

Szavait tettek követik, meg is indul, persze bevárja Filát.
"

/Charles Baudelaire/
Hades
Olvasó
Olvasó

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
932 hozzászólás • Oldal: 56 / 63 • 1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 63

Vissza: Régi Kalandok...