• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szórakozónegyed - Enrawell csillaga

Ahol mulatozol...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
521 hozzászólás • Oldal: 29 / 35 • 1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 35

Re: Szórakozónegyed - Enrawell csillaga

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.07.10. 11:14

(Yarradic Pagan)

*Félig megszikkadva a ruha, de már unom. Magamra húzom így - majd csak megszárad, legalább tiszta.
Visszamegyek az ivóba, keresem a szememmel Otist és a lányt akivel beszélgetett, de már nincsennek itt. Egy apró sóhaj szakad ki belőlem, majd a törpén akad meg tekintetem.
Amikor ideérkeztem is láttam, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, alaposan meg sem néztem. Most viszont igen.
Emberi a kinézete, de mégsem... törpe - láttam már az arénában hozzá hasonlót, de közeledni abszolult nem közeledtem feléje.*

<Itt az alkalom, hogy bővítsük ismeretségünket ebben a világban.>
*Odamegyek közel a zongorához és eleinte csak nézem csendesen a törpét meg a szerkezetét.*
- Szép napot! Lenni nekem kérdés. Ez mi doboz? Nekem furcsa, idegen, de szép hang mi belőle kijön.
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.11. 8:13

JK: Yarradic Pagan
Esemény: Fürdés után
Helyszín: Az Enrawell Csillaga
Idő: délután

-Ez kérem? -mondja a törpe kihúzva a fejét a doboz belsejéből és rád mosolyog, majd lelkesen magyarázni kezd: -Ez egy hangszer. -Zongorának hívják. -Ha leütöm a billentyűk valamelyikét, az megrezegteti a húrokat látja?...csak még egy kicsit fals...-mondja a törp és egy kis csavarcskulcsszerűséggel megpiszkál valamit a húroknál.
-Igazi mechanikus hangszer...csak kharei hangszerkészitő mesterek csinálnak ilyet.
-Ön az első aki megkérdezi mi ez...-modnja a törpe:
Kép
-Van kedve kipróbálni?-kérdi barátságosan.
-Na jöjjön, ne szabódjon nem harap! - mondja és a zongora előtti kis székre mutat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalmárfejedelem 2007.07.11. 13:52-kor.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.07.11. 13:49

(Yarradic Pagan)

- Zon...g...dora... - *ismétlem kicsit elrontva a szót, de hát most hallottam először.
A hang kiadásának menetét érdeklődve nézem. Csodálkozom is rajta, hogy hogy rezeghet belül a húr, ha a külső billentyűt nyomja meg. Érdeklődve megyek közelebb és vizslatom meg a technikát - már ami látszódik.*

- Feszesebb húrja mint egy íj. - *hülök el a látványtól. Érdekes szerkezetnek tartom.
Invitálására, hogy próbáljam meg elfog az izgalom és egy egészséges fenntartás az ismeretlennel szemben. Tétovázok pár pillanatig, majd leülök a mutatott kisszékre. Jobb kezem mutatóujjával egy fekete billentyűt nyomok meg rajta egyszer, majd még egyszer. Aztán örülök, hogy hang jött ki belőle (már ha jön :P :)) A már "begyakorolt" technikával (jobb kéz mutatóujja) egymás után több különböző billentyűt is leütök.
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.07.11. 14:00

Rukh

belép a fogadóba és a fogadóshoz megy.

-Egy éjszakára kellene 1 szoba,étel és gyógyitót is.Mennyi érme kell hozzá?
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.11. 14:06

Esemény: Beszélgetés a bárzongoristával

A próbálkozásaid sikerrel járnak, a leütött zongorabillenytűk után olyan "macskazene" támad, amit leginkább csak te élvezel. :D
A törp atyaian nézi hogy évezet a játékot, hagyja hogy elteljél vele.
-Jól szól ugye?

Majd mikor felállsz gyorsan rögtönöz egy kis zongoraszólót, hogy "bejárassa" a felhangolt hangszert:
http://www.indavideo.hu/video/Kolibre

Hát igen így is lehet...:D

A törp csak úgy egy fél percig játszik, elégedetten bólint és lecsukja a zongora fedelét.

-Látom nem rég óta járja ezt a várost, de talán ezt a vidéket sem...hallatszik a beszédén hogy kissé töri a nyelvet...van ötlete hogyan fog pénzhez jutni, vagy majd kijár vadászni a vadonba, hogy eltartsa magát? -kérdi a törp.
-Van valami pénzszerző elfoglaltsága?
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.07.11. 14:32

(Yarradic Pagan)

*A "zenélés" közben kb. úgy nézhetek ki mint egy gyerek aki élvezi a játszadozást... észre sem véve, hogy esetleg másnak ez nem annyira élvezetes mint számomra.
Pár perc után azonban megelégszem a dologgal - bár inkább csak azért, mert a kérdés kizökkent az élvezetből. :)*

- Igen, szól szép hang. Én köszönni, ez üdülés fáradt léleknek volt.
*A törpe játékát élvezettel hallgatom - tényleg jót tesz a muzsikaszó.
További érdeklődésére kissé meglepetten és zavartan nézek, majd inkább tanácstalanul bámulom a zongorát kis ideig - majd őszinte tudatlansággal fordulok a törpe felé.*

- Én hazám messze, hinni azt legalább is. Ma első nap lenni itt kint. Eddig hetekre lenni élni bent aréna, harc vadállat ellen. Érmét ott szereztem, de oda vissza már nem menni én. Soha. - *gyűlölettel teli lett a szemem, majd büszkén csillan meg, melybe egy kis szomorúság vegyül beszédem végére.* - Elfoglatság? Lenni én emrelin. Küzdeni kard, íj. De már nem tudni. Elvenni tőllem becses fegyverek, mikor rabszolgává tenni népemmel. Vadászni nagyon nem tudni én, de tudás gyógyító növények igen, és kicsi gyógyítás.
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.07.11. 20:47

West Marson

*Miközbe a gladiátor mesél West sürün bologat miközbe kajál meg iszik*

-Hmm...Legyen kocka

*És ezzel a mozdulattal tezsi le az üres sörös korsot.*

-Menjünk
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.12. 8:23

Esemény: Beszélgetés a bárzongoristával

A törp nagyokat hümmög.

-Értem...emerlin...
-Az én nevem Pekka. -mutatkozik be neked a törp.
-Néd valami csinálnod kell magaddal, amíg nem ismered meg annyira ezt a világot hogy boldoguljál benne. Legfőképpen társakat kellene találjál, hogy ne olyan egyedűl álldogáljál itt mint az ujjam...
-Nézd...egy...bizonyos szervezetnek dolgozom, mikor nem itt vagyok...a neve úgyse mond neked semmit, de elárulom, mert nem titok; Északi Kereskedelmi Szövetségnek hívják...van nekünk egy problémánk amiben segíthetnél
-Ti emerlinek mennyire értetek az állatokhoz? Úgy értem képes vagy bizonyos állatot követni, nyomot olvasni és befogni a vadat úgy, hogy ne pusztuljon el?

//Off1:Nem vagy vadász, de a természet szféra adta lehetőségeivel nem elképzelhetetlen, bár ennek megvalósítását rád bízom...//
//Off2: Emerlin papnőként neked milyen időközönként kell férfiakat áldozzál a Földanyának? :roll://
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.12. 9:17

JK: West Marson
Esemény: Szerencsejáték Juszuffal

Átmentek a játéktermi részbe.

Kép

Leültök az egyik szabad asztalhoz és kockázni kezdtek, a gladiátor jól ismeri a szerencsejátékokat ez kitűnik, mert legalább ötféle dzsad stílusú játékra tanít meg. (Rézben játszotok) Vesztesz is vagy száz rezet, de megtanulsz szerencsejátékokkal játszani! :D //Felírhatod magadnak a kari adatlapjára ingyen: Hazárdjáték (dzsad kockajátékok) 1. //
Veled van a kezdők szerencséje és néha nyersz is. Juszuftól visszanyersz 50 rezet.
Igazán jól szórakozól, ez tényleg jó játék, ez is van olyan izgalmas, mint fejeket betörni! :D

Jutalamzás:

- a karakter új tapasztalatot szerzett (szerencsejáték) 1 Tp (és ezzel 2. szintű lett)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalmárfejedelem 2007.07.12. 9:35-kor.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.07.12. 9:33

West

-Háá a fenébe megint nem jött ki jól a lépés. Na majd a következő partiban visszavágók, mondja kacarászva. Na és milyen a gladiátor élet amúgy?
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.12. 10:14

JK: Rukh
Esemény: Pihenés a fogadóban

-Jó napot uram! -köszönt rád a fogadós. -Verin vagyok.
Verin:
Kép
Nahát maga már a második ork vendégünk, aki itt száll meg és összeverve jön be hozzánk! :D
-Nos egy napi szállás háromszori étkezéssel 31 rézbe kerül. Természetesen akkor olcsóbb, ha nem eszik aannyit.
-Sajnálom de maximum a nyugodt pihenését tudom szavatolni, de a gyógyíttatását azt nem...bár lehet egy felcsersátrat kellene üzemeltessünk itt, mert maga már az ötödik fickó a héten akit összeverve látok itt. Kezdek hajlani rá, hogy megérné... legközlebb a Rivini Arénában talál Ispotályt, ott pénzért kikezelik a sebesüléseit.
-Illetve van itt nálunk egy khál vendég akik ért a sebkötözéshez...ha gondolja megkérdezhetem, hogy elvállalná-e az ön sebeinek bekötözését...nem tudom biztosra mondani, de esetleg megkérdezhetem. Az illető egy khál hölgy, úgyhogy vigyázzon vele és az párjával is aki szintén khál.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.07.12. 13:35

(Yarradic Pagan)

- Emrelin... ez nem név nekem, ez népem. Én lenni Pagan, Yarradic Pagan.
Társak?...
*Ráncba szalad a homlokom, de végighallgatom mit mond.*
- Milyen állat mely most beszél te Pekka? Mi cél mi elejtés szükséges?
*A többit megfeledkezve magamról anyanyelvemen hadarom el.*
- Társak... Itt nincs normális társnak való. Mind férfi, bennük megbízni nem lehet. Még egy asszonyt nem láttam aki erős lenne és bírná a harcot, munkát, úgy ahogy azt kellene. Itt az asszonyok puhányak, legalább is azok akiket eddig láttaaa...
*Rájövök, hogy nem biztos, hogy érti a beszédemet a törpe, így váltok, de arról hallgatok mit is mondtam valójában.*
- Öhh... Ez tied szervezet ha én segít, ha nem becstelenít meg természet, s vele Földanya, akkor ez nekem fizetség lesz mi?
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.12. 15:02

Esemény: Beszélgetés Pekkával, a Gyertek haza "ludaim" c. küldetés ismertetése

Pekka elmosolyodik.

-Gyere meghívlak egy pohár borra. -mondja és int hogy kövesd az ivó oldalsó részébe, ahol sötét diófából készített faácsolatű "boxok" sorakoztak a diszkrtét megbeszélések kedvelőinek.

//A küldetés ismertetése: Gyertek haza "ludaim"!//

-Rövid leszek, és próbálok úgy fogalmazni, hogy meg is értsd. A város urának három hét múlva lesz a születésnapja. Ezt minden évben meg szokta ünnepelni. Úgy illik, hogy ajándékot viszünk annak, aki minket megvendégel és ápoljuk vele a jó kapcsolatot. Az Északi Kereskedelmi Szövetség ajándéka...egy pegazus-csikó lett volna, a legnemesebb haonwelli ménesből. A pegazus olyan ló amelynek szárnyai vannak és képes repülni. Nagy szerencsénk, hogy ez a pegezus még csikó és nem tud repülni. Ugyanis az ajándéknak szánt állatot ellopták. Idegen harcosok -fejvadászok ütüttek rajta azon az istállón, amit az Állatvásáron üzemeltetünk, legyilkolták egy éjjel az őrséget és elhurcolták a csikót.
Ezt a csikót kellene visszaszerezni. Nemrégiben tudtam, meg, hogy az elrablóitól is elszökött a jószág, és most valahol a város körüli Vadonban csavarog. Azonban igen fiatal, tapasztalatlan állat, félek, hogy ragadozók áldozata lesz, vagy azok az ellenségeink találnak rá előbb, akik keresztbe akarnak tenni nekünk, hogy rontsák a megítélésünket az erioni herceg előtt. Nos ebben kellene segítened. Nem mennél egyedűl, két tárad is lenne. Ők fix emberek, mindenképpen mennek. Ha visszazerzitek a pegazuscsikót, fejenként 50 ezüstöt kaptok.
Nos, érdekel a feladat?
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalmárfejedelem 2007.07.13. 8:30-kor.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.07.12. 16:29

Rukh

Előkaparja az ezüst érméket és lerak egyet az asztalra.

-Akko' a szállás,étkezés és a felcser...A szobában várom én a felcsert.

Aztán várja,hogy mutassák meg a szobáját.
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.07.12. 21:53

(Yarradic Pagan)

*Követem Pekkát a fogadó csendesebb végébe. Csendesen, figyelmesen végighallgatom, nem áll szándékomban közbekotyogni, de amikor a szárnya lovakról beszél önkéntelenül is hangot adok "tudatlanságomnak".*
- Szárnyas ló? Oly nem is él csak mesék beszédében. - *látván Pekka komolyságát csendben maradok ezek után, de látszik rajtam nehezen hiszem el, hogy a valóságban is létezik ilyen állat.*
- Nem tűnik természet kizsákmányolásának. Ha ménből mint mondani te származik csikó, nem vadon sarja, oda vissza kell vinni.
Érdekel, de nem csupán az érmék miatt mit kínálsz érte... Én nem látni még szárnyas ló, kíváncsi élő példányra Pagan. Mesék regélnek gyönyörű, szivárvány körül győzeldelmes csata után szárnyalókról.
Azonban dolgom nehéz mivel nem ismerni állat. Se nyom mit hagy porban, se szükséglet, létforma, mit szeret enni, terep mi neki megfelelő, s milyen nyom ürülék mit maga után hagyhat. Ezek nélkül kevés esély mi oda fordítaná dolgot, hogy megtaláljuk. Én ha ezeket tudni, akkor ha nyomra bukkan, tudni azt követni én.
Mond Pekka van arra mód, hogy indulás előtt én látni közelről ilyen állat saját szemmel? Látni nyomát, ürülékét, látni viselkedését hogy gondozó nem ott lenni közelben idegennel szembenállva. Gondolom itt csikó, könnyen csalható idegen ember álltal?
*Elhallgatok...*
<Hú, de sok kérdésem volna még. A fene ezt a nyelvi korlátot. Pár hete még nem is gondoltam volna, hogy erre egyszer is komolyabb szükségem lesz...
Azt mondta vadon, ha jól értettem.... VADON!... Még a szívem is húz...
A francba... a vadonba azért nem célszerű kimenni kard és íj nélkül. Előtte fel kell szerelkeznem. Talán ő tud helyet, ahol a szükséges dolgaimat beszerezhetem.>
*Gondolatmenetem végére kissé szomorkássá válik arcom, és a gondok megjelennek rajta apró felhősödés képében.*
- Nekem lenni nem kis gond mielőtt indul. Nincs fegyver mit már mondani én neked. Kell cserélnem, de nem ismerni helyet hol lehet. Tudsz nekem segítséget adni?
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
521 hozzászólás • Oldal: 29 / 35 • 1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 35