• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szórakozónegyed - Enrawell csillaga

Ahol mulatozol...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
521 hozzászólás • Oldal: 28 / 35 • 1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 35

Re: Szórakozónegyed - Enrawell csillaga

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.08. 9:12

JK: Egren cwa Trimelion és Kriak
Esemény: Találkozás a szobában
Helyszín: Az Enrawell Csillaga
Idő: 17.30 körül

A szállásukon összetalálkozik egymással a kis csapat.
Lehet tovább tervezni a közös jövőt és az elkövetkező teendőket. :D
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.07.08. 11:58

(Yarradic Pagan)

*A kedves mosolyra egy kicsit viszketni kezd a tenyerem, de megerőltetem magam és kívülre nem mutatom azt ami belül fortyog bennem.*
<Ha ez odahaza történik... már nem lennél ennyire nyájas. Ha odahaza lennénk bizony nem beszélnél kisapám... egy férfival kell beszélnem... bah.... De muszáj, nem a hazámban vagyok, ide kell alkalmazkodni, itt meg kell tanulni élni. Óvatosnak kell lennem, először figyelnem, míg meg nem tanulom az itteni szokásokat, hogy mit szabad, hogy mit néznek jó szemmel és mit kell titkolnom esetleg...>
*Gondolataim tétovázásnak tűnhet, mintha azon gondolkodnék, hogy akarok-e szobát vagy sem. Egy kedves maszkot veszek fel és visszamosolygok a pult mögött álló férfira.*
- Igen, kérnék szobát, de közel legyen Anyaföldhöz. Lehet, hogy több nap míg marad én. Sőt biztos. Lehet itt egymás után több nap aludni ugye, mintha ez lenne otthon ahová hazajárhat én? - *azzal a néninek szánt ezüstöt, mit még mindig a markomban tartok elé rakom a pultra.* - Ez elég pár nap, hogy legyek itt nem gondolva élelemre, hogy mikor kérek kapom?
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.07.08. 13:41

(Egren cwa Trimelion)
//akkor ide is mert a pmre nem válaszoltál:Verinnek adtam a kaja után 1 aranyat a költségekre az csak futja a fiú bérét nem ?//

Épp meg-meghunyogatok a szobában az ágyon, pláne hogy a lovat se kellett futatnom, mikor belépnek a szobatársaim.
-Örömmel látom hogy nem szedtétek szét egymást. Viszont alapossan megizzadtatok, hogy ment a gyakorlás? Lighra is olyan jó mint Te Kriak?
-Jó akkor a zenélés után indulhatunk, nem köszönöm én már belaktam, inkább maradnék és rápihennék a melóra.
-Ezt nem én döntöm el Lighra, Kriakot gyözd meg én csak örülnék ha többen lennénk.//lehetne kérni hogy Lighránál legyen jelezve valamivel ha pyarul beszél?//

Azzal a lendülettel ott folytatom a pihenést ahol abbahagytam.
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.07.08. 14:25

Lighrához lépek megfogom a derekát és a szemébe nézek
- Tudom drágám, de értsd meg ha elveszted az önuralmadat mindanyiunkat veszélybe sodorsz. Ha az elkövetkezendő pár napban edzéskor.
elmoslyodok
- Tényleg edzéskor tudsz uralkodni magadon akkor utána legyen velünk jöhetsz, de kérlek értsd meg így túl nagy veszélyt jelentesz mindanyiunkra. Nem akarlak elveszíteni. Kérlek egy kicsit legyél türelemmel. És nem vagy fölösleges kolonc a nyakunkon te vagy az a biztos pont ahova mindig visszatérhetünk ahol biztonság és gyógyulás vár ránk.
Majd közösre váltok
- De ha elmondod Egrennek miért nem akarom hogy velünk gyere és ő ennek tudatában azt mondja, hogy gyere hát legyen meghajlok kettőtök akarata előtt. De Egrennek muszály tudnia milyen veszélyt vállal. Ez így tisztességes.
kérdőn nézek Lighrára
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.07.09. 10:00

West Marson

-Üdv West vagyok. Nos ha megvárod míg beburkolom ezt a kis hust akkor felőlem mehetünk. Addig tedd le magadat. Mesélj mi szél hozott Erionba.

<Jót lehetne bunyozni a fickóval, de most ezt inkább nem próbálénám ki.>
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.09. 17:36

HM: Kalmárfejedelem (helyettesítõ HM)
JK: Yarradic Pagan
Esemény: Szobabérlés
Helyszín: Az Enrawell Csillagában

-Hát azért egy kicsit várnia kell az ételre, ha frissen sültet akar. -mosolyog Verin a fogadós.
-Rendben van 10 éjszakát alhat nálunk ebből az ezüstből, de ebbe az étkezés nincs benne.
-Verin vagyok, a fogadós. -Ha bármi gondja van, vagy szeretne valamit, szóljon és elintézzük.
-Parancsoljon itt a szobája kulcsa. -Mikor elmegy adja le itt a pultnál.
-Akkor amíg elfoglalja a szállását, elkészíttetem az ételt, amit szeretne. Nem tudom a sült. fűszeres csirke petrezselymes krumplival megfelelne önnek.
A szállásul kapott szoba egy földszinti szoba, ablaka az utcára néz. Falai meleg narancsos árnyalatúak, a plafonon keresztűlfutó fagerendák jól harmonizálnak ezzel a színnel.
A szoba berendezése egy nagy kényelmes ágyból, egy asztalkából egy székkel és egy ruhásszekrémyből áll. Az asztalon kis olajmécses ég kellemes fahéjillatot árasztva.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.09. 17:44

JK: Egren és Kriak
Esemény: Küldetésben (Mindent vissza!)...2. kör.

//Off: Egy aranyos letét tudomásulvéve.//

//Kriak//
Lighra khálul:
-Nem azt soha senki nem tudhatja meg rajtad kívűl! –mondja Lighra elkeseredetten- …-Kérlek Kriak, miért szembesítesz folyton a szégyenemmel, azt hiszed tán elfeledtem és nem gondolok rá eleget? Nagyón is jól tudod hogy előbb vágnám át a saját torkom, hogy nemcsak a népem előtt de még Egren előtt is szégyenkezzek? Már te is bűntetni akarsz? Nem volt elég az hogy száműztek? Jól van itt maradok…még.

//Egren//

Te elfetrengsz az ágyban, vagy ha nem vagy álmos, tehetsz amihez kedved, van senki sem zavarja a nyugalmad.

//Kriak és Egren//

A nap letelik elérkezik az este.
//Akkor most ma este már zenélsz Kriak ugye?//
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.09. 17:49

JK: West Marson
Esemény: Beszélgetés Juszuffal

A dzsad gladiátor mosolyogva lerakja a sörét az asztalra és beszélni kezd.

-Al Abadanai vagyok. A jobb megélhetés reményében jöttem a Rivini Arénába. A számításom fényesen bevált, ebben a városban fizetik legjobbasón a hivatásos gladiátorviadalokon küzdőket.
-Na jó még előtte próbálkoztam délen még egy pár hellyel, de azok nem fizettek olyan jól…az egyik északi társam említette, hogy próbálkozzak Erionban…nos úgy érzem jól tettem hogy megfogadtam a tanácsát…már egy kis feleslegem is van amit nyugodtan elszerencsejátékozhatok. Kocka vagy kártya? –kérdi a dzsad.

Juszuf a gladiátor:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalmárfejedelem 2007.07.11. 8:50-kor.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.07.09. 18:35

//Egren marad és pihen, gondolkodik mit is csinálhatna másképp majd az este, mint tegnap. És nagyon kezdi nem érteni a khálokat ,de hát más lények ez elég világos.//
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.07.10. 0:05

(Yarradic Pagan)

*Amikor bemutatkozik kicsit meghajlok előtte*
- Én nevem lenni Pagan, Yarradic Pagan.
...
- Jó lesz persze étek!
De lenni itt úgy, hogy ebből érméből legyen szállás és élelem egyszerre? Az úgy mennyi nap itten?
*Természetesen megvárom a válaszát és csak utána keresem meg a szobámat. Enyhén szólva felüdülés az arénai szállóhely után. Körbejárom a szobát, megnézem a bútorokat - az ágyat, hogy mennyire kényelmes, a szekrényt, hogy polcos-akasztós vagy milyen (nem mintha túl sok mindenem lenne amit bele pakolhatnék).
Le huppanok az ágyra, a batyumat magam mellé teszem és kiveszem belőle a fejdíszemet. Majd le is veszem...*

<Meg kellene fürdenem, hajat mosnom. Vajon itt azt is lehet? Vagy abban a kis tóban lehet, ami az arénától nem messze van?... >
*Az ágyon hagyom a dolgaimat, visszamegyek az ivó részbe - azért a szobát bezárom, hisz így volt mikor oaértem. Verinhez megyek egyenesen, ha látom. Ha nem akkor egy másik illetőhöz aki a pult mögött tevékenykedik.*
- Lenni nekem kérdés. Lenni itt fürdés lehetséges? Vagy van tó közelben és ott?
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.07.10. 5:42

// off igen este 10-ig zenélek
Lighrát átölelem és khálul beszélek
- Nem drágám. Nem akarlak büntetni és még véletlenül sem akarok fájdalmat okozni. Viszont nem akarok veszélybe sodorni valakit aki azt sem tudja mit kockáztat. Szeretlek és megbízok benned különben most nem lennék itt veled, de ezt kérlek értsd meg. Amint legyőztük ezt a problémádat én leszek az első aki az oldaladon harcol bármikor bárhol.
beszélegetés után lemegyek zenélni majd annak végeztével összeszedem a fegyvereim
- Indulhatunk Egren.
Lighra felé fordulok átölelem és megcsókolom
- Vigyáz magadra kincsem.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.10. 8:00

Esemény: Pihenés a fogadóban
Idő: 13.00. körűl

- Hogy hány nap fér egy ezüstbe étkezéssel együtt? –Hát lássuk…gondolom akar enni háromszor egy nap…tehát ha kap reggelit, ebédet és vacsorát, akkor az 21 réz naponta, plusz 10 réz a szállás… egy ezüstből…3 napig itt alhat és háromszori étkezést kap; ez 93 rézbe kerül. –tart gyors fejszámolást Verin.

-Akkor ebben így megegyeztünk?

Mire visszamész a pultot egy fiatal vörös hajú szolgálólány takarítja éppen. Megtörli a homlokát és rádnéz:

-Fürdő? – Hogyne asszonyom rögtön előkészítem egy fél órát azért várnia kell, mire a fürdővizet felmelegítjük.

A fél óra letetlével szól neked a lány:

-Kövessen kérem megmutatom hol van a fogadó fürdője.

A lány elvezet egy a „Privát” –folyosóról nyíló külön helységbe, a fürdőhelységben több emberes fadézsa is van, amiben el lehet nyúlni és amiket függönyökkel lehet eltakarni.

-Ne aggódjon ez csak női fürdő.

Az egyik fadézsában forró víz gőzölög.

-Fördősót, szappant és fürdőolajat ott talál. –mutat a lány egy kis öltözködő asztalkára, ahol sokféle alakú üvegek és színes folyadékok sorakoznak. Életetben nem használtál még ilyesmit a fürdéshez talán a szappanon kívűl.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.10. 8:04

JK: Kriak és Egren
Esemény: Pihenés a fogadóban
Idő:22.00. körűl

//Off: Kriak négy órát zenél ugye?//

Este tíz körül végez Kriak a zenéléssel.
Lighra szomorúan és némán bólogat Kirak szavaira, hogy érti.
Szedelődzködtök és elindultok az Imeko-negyedbe ismét.

//Folyt. köv. az Imeko negyedben.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.07.10. 9:47

(Yarradic Pagan)

- Fürdőt én köszönni, várok persze. - *amíg a fürdővíz nem készül el csendesen várakozom a pult mellett és figyelem a bentlévők viselkedését.*
<Annyira idegen, annyira más ez a világ... A mendemondák igazak.
Népemből nem az első vagyok aki itt jár... legalább is az a görény ezt mondta... és szabadként távoztak. Vajon most merre vannak?>
*Aztán követem a lányt ahová vezet, szavaira elkerekednek a szemeim.*
- Ezek mind valók fürdéshez? Én hazám szappan vagy jobb híján homok lenni mi segít kosz, mocsok bőrről le dörgölés. Úgyhogy lenni nekem jó szappan egyedül.
*Amikor kimegy levetem ruhámat - ha nagyon mocskos akkor kimosom először a ruhát szappan segítségével, majd alapos csavarás után kiterítem egy félreeső helyre (ha az ablakon besüt a nap akkor annak a sávjába, hogy jobban száradjon). Majd bemászok a dézsába és anélkül, hogy a függönyt elhúznám magam körül hozzáfogok fürdeni alaposan.
Elhúzom amennyire csak tudom, kiélvezem a tisztálkodást...*

<Végre! Ez már tetszik nekem. Egy alapos fürdő, és máris sokkal jobb lesz. ... Hmmmmmm....
De hiányolok valamit azért... azok a régi közös fürdők kényeztetéssel ...
Hiányzik minden... minden, még a férfiak társasága is... a fenébe! De ezek itt... Egyformák... Nem, ez nem igaz. Otis teljesen más mint a többi, akiket megismertem. És a két őr kik vigyázták, hogy ne csináljak balhét - ők sem a rosszabbik fajtából valóak...
Nem tudom, talán engednem kellene gyűlöletemből.... Nem ezek jöttek és írtották ki népem...>
*Ha megelégeltem a fürdést - ha már kihűlt a víz és nem háborgatott addig senki - kimászok a dézsából. Törölközés nélkül, hagyom, hogy a dézsa mellett csöpögjek egy kicsit, majd a ruhámhoz lépek, megnézem mennyire szikkadt. Ha még nem eléggé, akkor kezembe véve lengedeztetem, ezzel is segítve a száradását. Ha az ablak nyitható, akkor még azt is kinyitom, hisz a friss levegőben, a kis huzatban jobban szárad.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.10. 10:26

Esemény: Fürdés után
Idő: délután

A nyugalmadat senki sem háborgatja. Nem érkeznek újabb női vendégek, akik fürdeni szeretnének.

A ruhádat kimostad, igencsak folyt belőle a koszlé. De tisztálkodás után valóban sokkal jobban ki van békülve az ember a világgal. A ruháid félig száradtak csak meg, kicsit nedvesen húzod magadra vissza.

A fogadó ivójába visszatérve látod, hogy lecserélődtek időközben a vendégek. Az ivóban szinte alig vannak, csak a személyzet takarít gyorsan; kihasználva az ideiglenes forgalomcsökkkenést, hogy elvégezzék a felmosást, és az asztalok, székek letörölgetését, illetve a terítők és a hangulatmécsesek cseréjét.
Ellenben a Játékteremből és a Privát folyosóról határozottan nagy forgalom zajlik, nagy hangzavar, röhögés, emberi beszéd és női kacaj, kocka és pénzcsörgés zajai hallatszanak ki mindkét helyről fura egyveleget alkotva.
Az ivóban a nyitott zongora húrjai fölött a törp muzsikus görnyed, és matat a húrok között valamit.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
521 hozzászólás • Oldal: 28 / 35 • 1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 35

Vissza: Szórakozónegyed