Castor, ha így egyben nem férsz be a mikroszkóp alá, sztem egy biológus és egy orvostanonc megoldja, hogy beférj alá darabokban XD
"- Most még vagyunk olyan erősek, hogy megfogjuk a területeinket, s ahol hiányzik az erő, ott az eszünkkel érünk célt. Ezt soha ne feledd használni - kocogtatta meg fia homlokát az öreg. - Olykor mélyebbre döfhetsz vele, mint a ramieráddal." - Dorio Racchini
Gyanankodva nézem is hogy őket...., hogy nem világít-e pirosan a szemük,vagy nem nyalogatják-e a szájukat, mikor meglátnak...az első gyanús jelre szaladok.
A nyulakat is ketrecben tartják, etetik, itatják őket... aztán levágják, megnyúzzák és pörköltet készítenek belőlük XD
"- Most még vagyunk olyan erősek, hogy megfogjuk a területeinket, s ahol hiányzik az erő, ott az eszünkkel érünk célt. Ezt soha ne feledd használni - kocogtatta meg fia homlokát az öreg. - Olykor mélyebbre döfhetsz vele, mint a ramieráddal." - Dorio Racchini
Áááá, az MSN-kép eszembe se jutott Malackát levágták húsvétkor, Micimackó meg cukorbeteg lett a sok méztől, megvakult, érelmeszesedett és belehalt az utolsó adag titokban elfogyasztott mézbe, mert nem nyomta be időben az inzulint!
Schinter, frissen is? Mert pl. a tintahal csak akkor rágós, ha nem frissiben sütik ki XD
----
Nava, hol dobálják az ilyen szépszál, alulöltözött legényeket?
Hát ezzel nem naon értenék egyet...A friss tintahalat is túl lehet sütni,sőt eléggé könnyedén és akko akár forma 1-s gumiként is megállja a helyét...Mig egy fagyasztott tintahalat is meglehet scinálni úgy,hogy ne legyen rágós habár nem olyan finom mint a friss
Én még csak rágós tintahalat ettem:D Lehet, hogy azért, mert csak egyszer ettem életemben XD De akkor azzal szórakoztam, hogy bevettem a számba az egyik felét a karikának, és kihúztam Ja, meg 13 éves voltam:D
---
Búzatáblában fekszik? Hmmm... XD