Talshauran elhagyta az oldalt, kalandja megszűnt Ranoran átka még mindig kérdéses, mi lesz vele újabb hullám idegbaj támadta meg a moderátorokat K meleg van változott az Igrickód!!!
Mi ez a pangás? Mindjárt hozom a pókhálótlanítót, meg néhány szellemírtót.
----
Tegnap megnéztük barátommal a Transformerst moziban:) A legszörnyűbb az volt, hogy nem vettünk pattogatott kukit, és végig hallgatni meg szagolni kellett, hogy más eszik:D Éhes is lettem, mire hazaértünk:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ayana 2007.07.04. 21:04-kor.
Képregényt nem olvastam, a rajzfilm változatot se láttam, csak valamikor régen a sorozatot nézhettem, mert emlékszem, hogy volt 1-2 fake transformere az öcsémnek és azokkal játszottunk:D Nekem nagyon tetszett a film, pedig csak azért mentem el rá, hogy barátom örüljön. Jó kis poénok vannak benne:D Meg szerintem marha jó munkát végeztek a látványtervezők:)) Meg a zene is jó benne, meg a mindenféle hangeffektek:)
Szép estét mindkinek. Csak gondoltam beköszönk, mint új, és jövendőbeli játékos :). A hét végére meg lesz elvileg a karakter lap is, és onnantól kezdve szívesen játszanék valakivel, ki rá ér.
Az Előtörténetes fórumban a HOL JÁTSZHATSZ ÉPPEN? című topikban nézheted meg, hogy mely helyszínek aktívak, melyek lassúak, vagy éppenséggel melyik az amire nem érdemes számítani, mert nincs se állandó, se helyettesítő HM-je. Aktív helyszínen napi egy reag biztos van, a lassúaknál már ez nem garantált, de azért van itt is kivétel.
Nézelődjél, informálódj és utána jó játékot!
Ha volna kérdésed a megfelelő topikokban felteheted (Szabályzavaros topik, Hogyan használjuk az UT-t topik), vagy ha egyéb gondod van HM, Modi, Admin segítségét kérheted - no meg persze a többiek tanácsát, véleményét.
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Köszönöm a segítséget, mindkettőtöknek :). A játékkal magával nem hinném, hogy gond lenne, topickok felépítésével pedig ismerkedem, csak menni fog . :D
aktív helyszínek közé került Erigow és a Kereskedőnegyed, lassan mindkét helyen heringezés van a karibírálók újra nyomás alatt vannak, vért izzadnak, így egy wier titkár segíti őket munkájukban időközben a modik és adminok is fejet vakarnak, hisz van, aki Jézusnál is hamarabb szeretne újra feltámadni, de vajon szabad neki lekörözni ama múltbéli eseményt? eddig lébecoltam, de a hétvége folyamán átnézem minden szintlépett kari adatlapját, átírta-e értékeit a megfelelő új szintnek, és aki nem, annak a Hmjénél fogok panaszkodni
A legbiztosabb forrás. Azaz én, nem hittem volna hogy ha egy napig nem vagyok az hiányt kellt de azért jól esik. Teljessen váratlan és hosszú LAN-party áldozatául estem. Sztem zártban nem okoztam fennakadást Egrennél meg írtam hogy ha megvan az alku fizetek, aztán követem a khálokat, de elnézést mindenkitöl. Mától vagyok Hétfötöl meg dolgozok, újra, onnantól csak esténként leszek.
Ezt a nyüzsit! Ez már igen. Castor, bírod még a népszerűséget? nem vagy semmi, viszed Kerit, helyettesítesz Szórakozóban... hatfelé osztódsz minden további nélkül, mikroszkóp alá teszlek.