• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erion utcáin

Ahol üzletelsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
685 hozzászólás • Oldal: 15 / 46 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 46

Re: V. kerület: Kikötõ

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.04. 8:58

JK: Barlon Ergwont
Esemény:Küldetésben ("Könyörgöm akasszuk fel!"), beszélgetés Gwys-szel
Helyszín: Kikötő, a Rühes Kutya kocsma

- Hát, ...-mondja a goblin és felcsapja az első pohár felest. -Valóban eladok és veszek Imekótol ezt-azt. Mit tagadjam, a piacból élek, és tudod az én fajtám nem válogathatja meg az üzletfeleit...örülök, ha akad valaki, aki hajlandó szóba állni velem.

- Szóval, megfordultam egyszer-kétszer az Imekóék tornyainál,...tudod az a két vörös torony...ott laknak, ott van a szervezetük főhadiszállása.

- Láttam a Ragyást. Miközben az udvaron az áruimat pakoltuk, az a fickó éppen ott ütött nyélbe egy bérleményről szóló üzletet, Imekó egyik üzletkötőjével...jó a hallásom, halottam ahogy Ragyásnak szólítja, és az arcát látva már azt is tudtam miért...kábé olyan sima az arcbőre mint nekem...bár lehet hogy én szebb vagyok...:D -vigyorog a goblin.

-Szóval az embere, búvóhelyet keres, és az Imekó-negyedben nincsenek "önkényes lakásfoglalók", ha érti mire gondolok...jó üzlet a lerobbant épületek bérbeadása ennek-annak...sok söpredék van akinek van takargatnivalója és olyan tevékenységet űz, amiért méglya vagy börtön járna...ők szoktak bérelni Imekóto egy-egy kéglit...azt nem tudom, hogy a Ragyás konkrétan melyik háztömben, vagy lakásban húzta meg magát, de eléggé be volt fordulva a csávó, látszott, hogy szoros hurokból húzhatta ki a fejét, és most szusszani akar, hogy elüljön a vihar...állítólag egy többszörös rablógyilkos...meg passzóból újabban ki szokta szedegetni az áldozatai szemét, hogy elixírt készítsen belőle...egy boszorkánymester azt mondta neki, segít megszépíteni újra az arcát, csak ehhez hozzávalók kellenek...ezt pletykálják legalábbis...-vont vállat Gwys. ...-Ennyit tudok. -És ha most megbocsát az úr, mennem kell, míg nem zár be a Bazár...so eladnivalóm van még....Ég áldja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalmárfejedelem 2007.07.05. 12:14-kor.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

Re: III. kerület: Kézmûvesek és Kiskereskedõk utcái

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.04. 9:15

JK: Kriak és Egren
Esemény: Nyomozás Lighra fegyverei után
Helyszín: Oleg Porter zálogháza, Aranyművesek utcája
Idő: 14.25.

- Várjon! -Várjon!!! - kiállt utánad Porter- -Üsse kő, legyen 11 arany! -mondja felállva a rács mögött.

-Oké, oké, nem bánom, odaadom annyiért is.- mondja Porter és kirakja a pultra Lighra fegyvereit.

-Akkor kérem a pénz!
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.04. 9:21

JK: Abu Sain
Esemény: Küldetésben, ("Itt valami bűzlik..." )
Helyszín: Kikötő, a tengerbe vezető csatornanyílásnál, küzdelem az ajtóráccsal
Idő: 14.30.

//Off: Mi vaan? :shock: csiiirke???? //

A rontó szavak hatására a lakat és a rács egy része is kifakul, majd rozsdabarnává válik és az első érintésre szétmorzsolódik, akár a száraz kenyér.

Feltárul előtted a csatornába vezető bejárat. Dögletes bűz fogad, a kb 5-10 fokban lejt felfele a járat. Két oldalt is járdaféle, középen szennyfolyam.
Patkány iszokol visítva előtted a folyosón. Pár méter után az orrodig sem látsz. Itt nem égnek fályák a falakon. Minden nedves és csúszós, és minden mozdulatnál olyan érzésed van...éppen most léptél szarba.
Bent vagy az erioni Nagy Csatornában.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.07.04. 9:25

megszorítom Lighra mancsát és rámosolygok
- Bíztam benne, hogy hallgat az okos szóra.
- Egren kifizetnéd még nem volt alkalmunk egymás közt rendezni az anyagiakat. Mondd majd mennyivel tartozok. Amilyen gyorsan csak tudom megadom.
miután átvettük a fegyvereket illetve kifizttük őket elindulunk vissza a fogadóba
// off köv reag oda megy ha nincs semmi extra itt
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.07.04. 18:25

/ Barlon Ergwont /

* Izgatottan hallgatja a goblin szavait, de érzelmei nem tükröződnek arcán. Jól agyába vési a hallottakat, s közben iszik egy kortyot kupájából. Gwys szavai után köszönőleg az információért bólint, majd átadja a megígért 5 ezüstöt a rútságnak, de mielőtt a szerzett távozna, hozzáfűzi halkan:*

- Ha bármit megtudsz róla, itt vagy az Enrawell csillagában megtalálsz, ha mégsem, akkor üzenj, s én kereslek fel, s jutalmadat aranyban mérheted. * Ismét bólintással erősíti meg szavait, majd elköszön a goblintól. Jó pár percig egy helyben ülve, sörét szürcsölgetve átgondolja a mai napon megtudott információkat, mit Jerom –tól és a goblintól gyűjtött össze, majd miután összegzett mindent, lehajtja sörét, felkel helyéről, s a pulthoz lépdel. Ha a csapost ott leli, kifizeti az eddig fogyasztottakat, majd kérdésével fordul a kocsmároshoz.*

- Ivan! Beszélhetnénk pár szót négyszemközt? Tudja, itt akkora a ricsaj, hogy a saját szavam sem értem. *Kacsint a fogadósra, s ismét visszatér arcára a hóbortos félmosoly.*

/ Levontam a goblinnak adott 1 aranyat és a gyógyitalért fizetett 2 -t/
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.05. 11:52

JK: Kriak és Egren
Esemény: Nyomozás Lighra fegyverei után
Helyszín: Oleg Porter zálogháza, Aranyművesek utcája
Idő: 14.25.

//Off: Most akkor mi van? Kisegít Egren egy kis pénzzel és megveszitek Lighra cuccát? :roll: //

//Kriak//

Az utcára kiérve Lighra túláradó örömmel veti magát Kriak nyakába:

-A fegyvereim! Köszönöm! -mondja Lighra és szenvedélyesen lekapja egy khálcsókra Krikakot a nyílt utcán, de úgy, hogy szemből ráugrik, és a lábaival és a farkával ráfonódik a khál férfira, kis híján feldöntve a lábadról, még szerencse, hogy Lighra fenekébe bele lehetett kapaszkodni... 8)

//Egren//

Hirtelenjében azt se tudod hova nézzél, kicsit többet láttál most a "khál-pettingből" mint amennyit szerettél volna...És mocskosul sajnálod azt a rahedli pénz amit kicsengettetek Lighra cuccáért... :? Reméled Kriaknak megéri...és meg lesz hálálva búsásan...ez persze téged nem vigasztal, ez volt eddig a legdrágább "udvarlás" amihez asszisztálni eddig volt szerencséd...olyan már neked is volt, hogy 3 aranyért aranyékszert vettél egy aszisz lánynak, akiknél nem ismertél feszesbb fenekű nőt a déli parton... :D ...de TIZENEGY ARANY!!!! Az összes istenre! Ennyiért öt Ellana-leány kényeztet egyszerre vagy két napig!!! És bármit megtesznek neked! Az öreg isten verje meg azt az uzsorást! Legalább berughattatok volna egyet!! Ehh...idegesen törölgeted a homlokodrol az izzadtságot, te -gyakorlatiasabb ember lévén- kevéssé tudsz örülni a khál pár turbékolásának, nagyon fáj a pénztárcádnak az a temérdek pénz... :D Régen csináltál már ekkora baromságot, most tényleg jó lenne berúgni, hogy gyorsan elfelejtsd mekkora ökör is vagy...a saját apádért, vagy anyádért nem fizettél ki még ennyi pénzt, nehogy egy khál dugásáért!!! :D A sajtátodéról már nem is beszélve...: 8)
De legalább van egy hű barátod.... :D

//Off: Ha Kriak pénzéből ment akkor azt sajnálod...
Ok, akkor folyt.köv a Csillagban srácok.//
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.05. 12:13

Esemény:Küldetésben ("Könyörgöm akasszuk fel!"), beszélgetés Ivánnal
Helyszín: Kikötő, a Rühes Kutya kocsma

//Az italfogyasztás most saccra legyen 20 réz.:D//

-Persze Barlon, gyere menjünk a piaraktárba.

Ivan bekísér a fogadó hátsó udvarán álló kőből(!) emelt épültebe, ahol hordók, és szalmával bélelt ládák állnak garmadában. A deszkapadló kopott, és szalamatörke borítja. Egy macska szundikál az egyik hordó tetején.
Van bent egy kis asztalka is két sámlival.

-Ez itt a legnyogodtabb hely. Na. Üljünk le. Miért akartál négyszemközt beszélni velem?
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.07.05. 19:27

Egy pillanatra meglepődök a heves reakción, de utána belefeledkezek Lighra ölelésébe, viszonzom a csókot sőt megpróbálom újra és újra megcsókolni Lighrát amíg hagyja, nem törődök a bámészkodókkal
< Had bámuljanak mosolygok magamban, fogalmuk sincs mi egy khál nőstény szerelme>
miután abbahagyjuk a csókolózást Lighrába karolok és úgy fordulok Egren felé
- Bocsáss meg tudom a ti kultúrátokban nem szokás az ilyesmi, de mi nem titkoljuk az érzelmeinket és a legkevésbé sem szégyeljük őket.
mondom mindezt Egrennek fülig érő vigyorral majd mégegyszer megcsókolom Lighrát
- Menjünk még sok dolgunk van.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.07.06. 12:13

(Egren cwa Trimelion)

Csöppet meglepödök mikor a nagymacskák az utcán egymásnak esnek. Mivel ezt kicsit bizarnak tartom inkább elfordulok.
-Semmi gond Kriak csak így nem kerüljük annyira a feltünést amennyire szeretnénk. :D Itt van a te részedböl a maradék. Ennyi (1 a; 3 e; 70 r)maradt a fegyverek eladása és Lighra fegyveri megvétele után, ha szükséged van pénzre azért csak szólj nem fogunk ezen összeveszni.
Mondom mikor hallom hogy Kriak hozzám beszél, végre.

//A legutóbbi reagomhoz híven követem öket a fogadóba.//
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.07.06. 12:41

(Abu Saim)
//Igen csirke, a dögnek szánom csalinak és a zsákban van és még él. A könyvtárban írtam (a kari gondolkodott, külön nem írtuk le offba hogy mit megy megvenni csak azt hogy szerinte mi kell)mi kell te azt írtad mindent megvettem listaáron.//

< ...Mit is várjon az ember egy csatornától ... úgy érzem ezután a közfürdöben fogom tölteni a holnapi délelöttöm ... >
-Nagyon jó. Egy gondal kevesebb és egyel több.-Felhajtok egy hatalom italát. Így egyre gyengébb leszek mire a dögel találkozok. Magmra borítom a köppenyt és alapossan összehúzom, a csuklyát a fejemre rakom. A csirke fejét a zsákból elöveszem és a nyakánál fogva magam elött tartva elindulok befelé. A másik kezemben a kivont tör.
-Pii píípi pipipíí kis csúnyasááág.... Ha csirkém nem dalolna néha megnoszogatom.
< ... mikor is van a dagály? ... ma már volt nem ? ... vagy meg kéne várnom? ... >

//A dagály függvényében lehet hogy mégsem egyek egyenlöre be, ha tudom hogy rögtön jön inkább megvárom az apályt. A rögtön kb:4-5 óra ha addig szerintem nem fog jönni akkor megyek.//
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.07.06. 18:19

/ Barlon Ergwont /

* Helyet foglal, majd elmosolyodik kissé.*

- Először is köszönöm neked a tegnapi segítséget! Jó ember vagy te Ivan! Hallom Jerom atyát is ismered!? * Néz a szemébe a csaposnak.* Őszintén szólva, sokat töprengtem, hogy eléd tárjam-e a dolgokat?! Remélem nem csalnak érzékeim, s jól döntöttem, hogy hozzád fordultam!? * Sóhajt fel.*

- A lényeg! Egy alvilági figurát, a Ragyás becenévre hallgató mocsadékot keresem. Ne is mond, tudom! *Emeli fel jobbját csitítólag.* Az egy rohadék, kitől tartani kell, kellene, de én el akarom kapni a grabancát!* Mondja határozott szavakkal.* Rohadt fontos, mivel ő ölte meg az apámat! * Mereng el egy pillanatra.* Most tudtam meg, hogy megérkezet Erionba. Ezért beszéltem Gwyssel is, mert ő információkkal tudott szolgálni felőle, persze jó pénzért. A te segítségedet kérném ez ügyben! Őszintén, mást nem ismerek Erionban, főleg olyat nem akit jó embernek tartanék rajtad kívül, ja és Jerom atyán kívül. * Kis hatásszünetet tart.*

- Nem kérném ingyen! Van kis spórolt pénzem, meg ha elkapom utána lesz még plusz pár aranyam. Ha jól tudom az Imekótól bérelt valami lakást, vagy házat, hol megbújhat. Sokan üldözik az ipsét mostanság, mert „belemerült” a gyilkolászásba. Kiszedi áldozatai szemgolyóját, hogy valamiféle mágia segítségével megszépíthesse ronda pofázmányát. Nem rég, meg Ellana szentélyéből dobták ki, a szórakozó negyedből. Nem kérem én azt, hogy bármi kockázatot vállalj, csak annyit, hogy ahogy gondolom, te régi „darabja” vagy Erionnak és egy ilyen régi bútordarab, ki ráadásul ilyen helyen „dolgozgat” jó kapcsolatokkal rendelkezik a környékbeli hírszerzőkkel, informátorokkal. * Néz őszinte tisztasággal a fogadós szemébe.*

- Annyit kérnék, hogy amennyi információt csak tudsz szedess már össze arról a rohadékról! Itt van egy arany az esetleges költségeidre, kotor az erszényébe, majd átnyújtja azt, ha a pultos elfogadta az ajánlatát. * Ha vége az ügynek még egyet átadok neked, ha így megfelel?!
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.07. 8:34

JK: Kriak
Esemény: Gyakorlás LIghrával
Helyszín: kiötői raktár
Idő: 16.00 körül

Még a fogadóban elhangzottakra reagolva:

Lighra lehajtja a fejét szégyenében, mikor felemlegeted neki a "bukását" de nem tesz szemrehányást, akkor pedig mikor mondod neki, hogy szereted, vidámság költözik a szemeibe és jókedvre derül, de nem mondd semmit...szemérmesebb lett Egren miatt...már így is többet látott, int azt szerette volna.

Az Enrawell Csillagának raktára egy kőből épített, dongatetős ház a Kikötő nyugati részén a halpiachoz közel.
Nagyon sok ember bámul meg benneteket, amíg átmentek a Piacon és találgatnak hogy hívják-e az őrséget, vagy talán az Állatvásárról szöktetek-e meg. (+1 Hírnév Kriaknek. Hány hírnévpontod van amúgy?)

A raktár előtt egy kardos-íjász, és egy nehézvértezetes harcos strázsál, egy férfi és egy nő. Biccentenek az érkezésetekre.
-Verin említette, hogy lehet jönni fogtok.- mondja a férfi.

A raktár legalább 300-400 négyzetméter alapú és valóban nem töltik meg a ládák és hombárok teljesen, bőven van hely a gyakorlatozásra.

Lighra ismét nagy hévvel, vadul esik neked, de szemében mosoly bújkál, nem harci láz. Lighra ügyesebb a testközeli harcban mint te, hamar a kartávolságon belül kerül, nem olyan erős mint te de igencsak technikás bírkózó, és földre visz.
A földön egy pillanatra abbahagyja a küzdelmet és lihegve néztek egymásra, Lighra szemében vágyég, orrcimpái kitágulnak és megcsókol. Most teljesen magatok vagytok.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.07. 9:15

Esemény:Küldetésben ("Könyörgöm akasszuk fel!"), beszélgetés Ivánnal
Helyszín: Kikötő, a Rühes Kutya kocsma raktárában

Iván nagyot sóhajt és megsimogatja a fejét.

-Sokat kérsz Barlon. Itt nem a pénz számít; nem élek rosszul és békén hagynak. Ennek pedig az az ára, hogy befogom a pofám és nem dumálok senkinek Imekóról, és azokról a figurákról, akiknek a markában vannak a tökeim. Mi itt kurvák vagyunk mindannyian Barlon...ez van. Itt csak úgy lehet életben maradni, hogy valakihez tartozol...itt mindenkinek megvan a maga stricije akinek tejel és se vagyok ez alól kivétel. Nem óhajtom a saját életemet bonyolítani azzal, hogy elterjed rólam, hogyí fecsegő vagyok...itt nem szaroznak a téglákkal Barlon, csak árvágják a torkukat, vagy azon kapják magukat, hogy a város egyik Tharr szentélyében vannak az áldozati asztalhoz kötözve.
Én nem fogok Ragyás után kérdezősködni, mert neki is megvannak itt a maga barátai, akikhez el fog jutni, ki szaglászott utána...ez nem járható út Barlon, én ezt a kockázatot nem vállalom be. Itt születtem, itt éltem világéletemben, tudom én jól, melyik szarosgödörből lehet még éppen kievickélni, és melyik az amelyik elnyel nyomtalanul. És a Ragyás egy ilyen gödör Barlon.

-Viszont ismerek egy összekötőt aki ismeri Imeko bérlemény-üzleéért felelős számadóját. Mesélt ezt-azt. Ha hiszed ha nem, az Imeko negyedében lévő összes ingatlan fel van mérve, helyrajzi száma van, és szabott rendszer szerint adják bérbe. Nem viccelek, Imeko saját kis hivatalt üzemeltet a főhadiszállásán az üzleti ügyei kézben tartására. És jól vezeti a boltját. Azt tudom, hogy nem össze vissza adják bérbe a kégliket...hanem fokozatosan töltik fel az igénylőkkel, hogy ellenőrizhetőek legyenek...jó egy toroni bérgyilkost nem raknak egy utcába egy dzsad handzsártáncossal, vigyáznak arra, hogy a lakók semleges közönnyel viseltessenek egymás iránt. Ragyás új bérlő. Az újakat mindig a peremkerületre rakják, általában egy környékre, hogy szemmel tarthassák őket, megbízhatóak-e és nem beépült városi ügynökök, kémek, vagy ilyesmi. Ha eljátszanád, hogy te magad is egy kecót keresel Imekónál kiváló esélyed van rá, hogy ugyanabba az utcába raknak mint a Ragyást. Nem tudom...ha gondolod szervezek egy találkozót az összekötővel, aztán a saját bőrödre úgy játszol, meg úgy kérdezősködsz tőle ahogy akarsz...én csak annyit mondok, hogy kecó kell neked egy a városőrőtől távoli helyen, ahol nyugtod van...a többit neked kell kitalálnod.
-Ez a maximum ameddig hajlandó vagyok elmenni. - mondja Iván és elveszi az aranyadat.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.07.07. 18:50

Amikor a strázsák biccentenek én ivszonzom a köszöntést
- Igen köszönöm. Egyébként Kriaknak hívnak ő Lighra.
majd a kezemet nyújtom

látva Lighra szemét elmosolyodok amikor földre visz nem is tiltakozok különösebben majd viszonzom a csókot és átölelem a magam esetlen módján igyekszem a lehető legtöbb örömet okozni neki, de alapvetően hagyom hogy ő vezessen az időre viszont igyekszem odafigyelni

amikor ekjön az indulás ideje
- Bocsáss meg, de lassan indulnunk kell a szavam kötelez.
Mégegyszer megcsókolom Lighrát majd kibontakozok az öleléséből
- Induljunk. Még le is kell fürödnöm mielőtt színpadra lépek.
összeszedem a szétszórt cuccaim majd Lighrába karolva elindulok a fogadóba
// off folyt a csillagban elvileg 2 hírnévpontom van,1 a zenélés meg egy az átvonulás a piacon

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.07.08. 8:58

JK: Kriak
Esemény: Gyakorlás LIghrával
Helyszín: kiötői raktár
Idő: 17.00 körül

Nem mondhatni hogy csendesek voltatok. A khál szerelem nem a párnába nyögött sikolyokról és suttyomban lenyelt kéjhörgésekről híres.
Hál istennek ezek a hangok semmiben nem különböztek az üzekedő vagy akár egymással harcoló vadállatok hangjaitól, így mikor kimentek a raktárból a két őr közömbös pofávasl mered rátok.

Az utcán járva Lighra azért átöleli a derekad:

-Neked ez volt az első ugye? -mosolyog. -Olyan kis bátortalan voltál...mint aki nem tudja először mit csináljon.-mosolyog.

-Hát a fegyvereinkkel nem gyakorlatoztunk valami sokat...-ingatja a fejét Lighra. -Sebaj. Remélem azért nem bántad meg a dolgot. -bújik hozzád a lány.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
685 hozzászólás • Oldal: 15 / 46 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 46

Vissza: Kereskedõnegyed