• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vonító Dalnok Korcsma

A divat, a szép, a dalnokok, és az íjászok hazája...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
372 hozzászólás • Oldal: 11 / 25 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25

Re: A Vonító Dalnok Korcsma

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.06.28. 19:52

Ulcus

Nézegeti néhány pillanatig a "törzsvendéget",ami el nem tünik.Aztán bemegy a fogadóba.

-Tökéletes ;)

miközben egy bólintással is jelzi a lány számára,hogy megfellel számára a rántotta kolbásszal :roll:
Megreggelizik és várja a bárdot.Hátha leérkezik,de ha nem érkezne le majd felkopog hozzá reggeli után.
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Catti Brie » 2007.06.28. 20:21

/Venge/

*Az első halk szóra kipattannak a szemei. Elcsodálkozik, hogy már világos van. Rég fordult elő vele utoljára, hogy egy éjszakát nyugodtan végigaludjon.*

- Szia, Franko...Már reggel van? Te egész éjjel el se mozdultál arról a székről? - *Kedvesen, bizalommal telt tekintettel néz a dalnokra.
Megdörzsöli a szemét, közben fintorogva veszi észre, milyen piszkos és szagos a ruhája.*

- Mondd csak...van itt valahol valami forrás, vagy az udvari kútnál lehetne mosakodni? Nem tudom elviselni magamon ezt a ruhát igy...de...csak egy ingem van a zsákomban.

< Honnan kellene lenyúlni valami ruhát? Ebben a puccos fogadóban mégsem járkálhatok ilyen szakadt göncökben. Meg különben is...Frankonak biztosan feltűnt már, hogy milyen mocskos vagyok...>

*Tanácstalanul ráncolja a homlokát, közben maga se veszi észre, hogy az orra hegyét vakargatja.*
Catti Brie
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 333
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.06.28. 21:17

/ az arctalan mester /

* kilépsz szobád ajtaján, pont hallod, midőn a reggeliről beszélget Eryna az idegennel, majd kilépsz az udvarra, s megkezded a rended hagyományos formagyakorlatát. Az idő jó. Érzékeled a nap sugarainak jótékony, melegítő hatását. Gyakorolsz, gyakorolsz két órán át kizárva a külső világ zajait….*

/ Venge /

* A bárd rád mosolyodik:*

- Megoldjuk lány! Mindjárt kérek pár göncöt Erynától, majd utána később, még ma veszünk pár ruhát neked! *Néz rád enyhe csodálattal Franko.*

- Fürdeni?! Hát igen, tudsz a kútnál, vagy esetleg egy dézsában, mi az illemhely melletti helyiségben van elhelyezve. Jó nagy és kényelmes! Forró víz meg mindig van a konyhában, s töltünk hozzá pár vödör hideget. Meglásd, tökéletes lesz. *Ezután felkel és az ajtóhoz lép, majd kinyitja azt, s elkiáltja magát*

- Eryna! Fürdővizet a hölgynek! * A felszolgáló pár pillanat múlva jön is, majd megbeszélik a bárddal a szükséges teendőket, valamint azt, hogy Eryna kerítsen neked valami göncöt, mire megfürdesz. A lány bólint, s elindul a konyhába, honnan egy nagy fazék forró vizet cipel az udvaron keresztül a fürdőhelyiségbe. *

- Na mindjárt kész is lesz! *Fordul feléd a bárd.*

- Menj, s élvezd ki a forró fürdő melegét! * Mutat a hátsó kijárat felé*

/ Ulcus /

* Szép, komótosan megreggelizel, az étel nagyon finom. A friss tojás vegyítve az enyhén csípős kolbásszal, tökéletes. Az evést befejezted épp, mikor Fator jön be az ivóba a főbejáraton keresztül friss cipókat szorongatva a hóna alatt. Üdvözöl téged, majd a konyhába megy letenni az árut. Két pillanat múlva, már az ivóban van, s egy ronggyal törli az asztalokat.*

- Hogy telt az éjszakája uram? *Kérdi a csapos munkája közben.* Remélem nyugodt volt az álma, s nem zavarta a ricsajozás!? *Kérdése után alig telik bele pár pillanat, és megpillantod a bárdot, kilépni a tiéddel szomszédos szobából, valamint beszélni a felszolgálóval* ( Lásd feljebb) .
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 557
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.06.28. 21:42

Ulcus

Először a fogadósnak válaszol.

-Köszönöm,igazán kényelmesen aludtam :)

Amikor megjön a bárd megvárja mig beszél a a leánnyal majd odasétál hozzá.

-Kérdezhetnék vmit?
...
Ki az a "törzsvendég" szerű figura,aki itt szokott lenni a fogadóban?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayvanur » 2007.06.29. 6:08

Az arctalan mester.

Kilépek az udvarra. Jólesően végig simítanak a nap sugarai.Pár pillanatig élvezem majd alap álásba helyezkedem. És megkezdem a gyakorlatozást. Ha valaki látott a múltkor akkor most ugyanazt a kecsességet és folyékony mozdulatokat láthat. Teljesen elmerülök a gyakorlatban. A külvilág teljesen megszűnik csak én maradok a végtelen térben. Ekkor úgy érzem mintha látnék mintha életem és lelkem tökéleteslenne. Hiába a gyakorlat rendkívüli hossza nem látszik hogy fáradnék, mintha az energiát egy teljesebb létből meríteném.
Ando Amaron
Rayvanur
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 296
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.07.01. 14:51

/ Venge /

* A bárd szavai után Eryna visszafordul az ajtóból, kezében a fazékforró víz, hozzád szól:*

-Gyere lányka! Gyere, elkészítjük fürdő vizedet, s nézünk valami rád való ruhácskát. *A felszolgáló, vidám mosolygós tekintete, nőies vonalai ámulatba ejtenek. Fiatal a lány, de jósága, szeretetteljes megnyilvánulása nagyon jól esik neked. Rápillantasz Frankora, de látod ő épp Ulcushoz fordul, majd beszélgetésbe kezdenek.*

/ Ulcus /

* Miután a bárd beszélt Vengével, hozzád fordul, s elmosolyodik a feltett kérdéseden.*

- Tudod, ő a fogadó védőszelleme! * Nevet fel, s helyet foglal az asztalodnál, majd megvárja, míg te is leülsz. Kér egy kupa bort Fatortól, s azt szürcsölgetve, kezd bele mondandójába:*

- Ennyit elég is róla tudnod egyenlőre. Inkább térjünk át a te feladatodra! Eredményes volt az éjszakai kiruccanásod? Tudod, már hogy hol lelheted fel? Ahogy említettem holnapig meg kell, hogy történjen a „dolog”! Hogy érzed?! Menni fog egyedül, vagy kell segítsőtárs? Esetleg szükséged van valamire megbízatásod eredményes végrehajtásához? * Néz rád kérdőn a bárd.*

/ az arctalan mester /

* Végzel a napi test és lélekedzéssel. Kifújod magad, s ebben a pilantaban hallod, hogy valaki kilép a fogadóból, majd visszafordul, s a küszöbről beszél valakihez. Hangjából megítélve Eryna az, a fogadó felszolgálója.*
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.07.01. 16:32

Ulcus

-Védőszellem...aha...
...
Nos a szállás helye megvan és megvan az is,hogy hol várható éjjel.De ha már itt tartunk egy segitő társ jól jöhet,bár általában jobb szeretem egyedül elvégezni a dolgaimat.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Catti Brie » 2007.07.01. 16:59

/Venge/

*Fura módon most kimondottan élvezi a kényeztetést, bár egyáltalán nincs hozzászokva.*

<Hölgy...És nem kell ruhát lopnom, hanem kapok...ez tetszik nekem :) ...nem is kicsit...>

*Rég volt, amikor ilyen kedvesen szóltak hozzá, mint ez a szolgáló. Inkább csak elkergették, jobb esetben is gyanakodva méregették.
Jót tett a tegnapi események által meggyötört lelkének ez a kedves mosolyú, vidám hangú nő.
Szülei halála óta Alhanán kívül senki se akart még így gondoskodni róla.
Egy pillanatra elkomorodik a felvillanó emlékektől, de felülkerekedik vidám természete.
Izgatottan és vidáman lépked Eryna után.*
Catti Brie
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 333
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.07.01. 18:21

/ Venge /

* Ahogy Eryna után lépdelsz, áthaladtok az udvaron, hol épp a vak fejezett be egy általad ismeretlen testgyakorlatot, melyet botja forgatásával segített. Nem tudod mit csinált pontosan, de kiéreztek mozdulataiból, hogy fegyver gyanánt szolgálhat az a bot a kezében. Bementek a fürdőrészbe. Ez a kis helyiség nem sok mindent tartalmaz. Van benne egy dézsa, mellette fogas, meg egy pad, hova cuccaid leteheted. Eryna beleönti a dézsába a forró vizet, majd magadra hagy. Kis idő múlva ismét egy forró vízzel telt edénnyel tér vissza, majd pár vödör hideget önt hozzá. A sarokban lévő polcról levesz valami olaj félét, mit a dézsába önt, s máris kamilla illat lengi be a helyiséget. Mindezek után egy szappant, valamint egy fürdőszivacsot kerít a polcról.*

- Na, vesd le a ruhád! Ugorj bele a dézsába! Tessék itt a szappan és a szivacs. Míg te végzel, hozok pár ruhadarabot.* Mondja kedvesen, majd magadra hagy.*

/ Ulcus /

* Eltöpreng szavaidon a bárd, majd kis idő múlva megszólal.*

- Az akkor tökéletes! Ha tényleg biztosra tudja, azt, hogy hol szállt meg az a féreg, valamint, az még jobb, ha tudjuk merre fele jár éjszaka. Hol is vannak ezek a helyek?* Kérdez rá a bárd, s miután közölted vele, ismét egy pillanatra eltöpreng, majd megszólal:*
- Hát jobb lenne akkor a sikátorban elkapni. Ott mégse annyira feltűnő, mint a fogadóba berongyolni, s kirángatni az ágyból. Szerintem egy háromfős kis csapat elég lenne. Ön szerint? Mennyire vizsgálta át a sikátorrendszer azon részét?! Hol, melyik rész a legalkalmasabb egy rajtaütés helyszínének? *Kérdi a dalnok.*
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayvanur » 2007.07.01. 20:06

Az arctalan mester.

Miután befejezztem a gyakorlást. Eleinte megpróbálok rájönni hogy a Eryna kivel beszélget. De hamar rájövök hogy ez nem csak illetlenség hanem. fölösleges is így inkább Phill után kezdek kutatani.
Ando Amaron
Rayvanur
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.07.01. 21:06

Ulcus

-Pont ezt terveztem,hogy a sikátorban.Nos tegnap este semennyire,majd most nappal ugyis több minden látszik mint éjszaka...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.07.02. 17:11

/ az arctalan mester /

* A formagyakorlat végeztével, s miután Eryna elvonult az ismeretlennel kifújod magad, s lemosdasz a friss, kútból húzott vízzel. Ezután elindulsz az istálló felé. Mikor belépsz az épületben, hallod, hogy Phill valamit rakosgat szorgosan. A hangokból megítélve szénát adhat a lovak elé., Közben beszélget velük:*

- Egyetek szépen! Jó helyetek van nálam! Bár csak az enyémek lennétek! Mindig ilyen jó sorotok lenne, az egyszer biztos. Szépek vagytok, s tekintetetek sokkal több észt, érzelmet tükröz, mint jó pár ember elhomályosult tekintete. *Veregeti meg az egyik ló lapockáját szelíden. Mikor észrevesz, kissé meglepődik:*

- Huhh, Mesti! Megijesztettél, oly halkan jöttél! *Fújja ki magát.*

- Szép, jó reggelt amúgy! Láttam, megint azt a furcsa testmozgást csináltad ma is, mint este. Ha nem vagyok indiszkrét, mire jó az? * Hallod hangjából a gyermeki érdeklődést.*
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.07.02. 17:18

/ Ulcus /

* A bárd bólint felvetésedre.*

- Igen, minden féle képen jó alaposan szemügyre kell venni a rajtaütés helyszínét! Nincs hibázási lehetőségünk! Ha hibázunk, meglép a madárka, vagy akár bárkinek baja eshet közülünk, amit jó lenne elkerülni. Akkor szerintem mérd fel a területet, én addig összeszedek pár megbízható embert. Vagy neked mi az ötleted?! Van már esetleg olyan, kit kiszemeltél magadnak segítségül? Véleményem szerint legalább háromszoros erő kell egy rajtaütéshez, s egy csalétek sem árt, hogy biztos oda csalja az illetőt arra a helyszínre, hol a támadók lesben állnak. Bár én nem vagyok az ilyen típusú cselvetések mestere, de hallottam már olyanról, ki beszélt olyannal, akinek a barátja csinált már ilyet. * Mosolyodik el ismét, majd kiissza a kupa tartalmát.*
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.07.02. 17:34

/ Venge /

* Jól esik a forró fürdőzés. Ilyen élményben már rég volt részed. A szivacs segítségével jó alaposan átdörzsölöd tested, a szappan jótékony hatására bőröd ismét visszanyeri tiszta, selymes jellegét. Hajad is csak úgy felüdül, miután kitisztítod belőle a több napos út, az utcán töltött idő porát. Körmeid alól is távozik a kosz, miután alaposan kiáztattad azokat. A kamillás olaj bőrödbe ívódik, s csak úgy illatozol tőle. Miután végeztél a fürdéssel alaposan belecsavarod tested a dézsa mellé lehelyezett fürdő lepelbe, s hajadat is át tudod törölni, egy kisebb törülköző segítségével. Épp végzel ezen műveletekkel, mikor belép Eryna ismét a helyiségbe. A csodálkozástól majd leesik az álla.*

- Kyelre! Rád sem ismerek! * Boldogan felnevet, majd becsukja maga mögött az ajtót, s az eddig rejtegetett holmikat előveszi a háta mögé rejtett kezéből.*

- Na, itt lennének ezek a ruhácskák. Tavaly előtt még én hordtam őket. Még jó, hogy nem szabadultam meg azóta a régi, mostanra már rám kissé kicsi holmiktól!. Na, nézd csak !* Hajtja szét őket. Az egyik ruhácska, egy égszínkék alapon lévő apró, sárga virágokkal díszített lenge szoknyában végződő ruha, a másik egy szett, kis világos blúzból, melynek masnik vannak a buggyos rövidített újára kötve, valamint kis, fodros szoknyából, ami bézs színű. Miután odaadta a ruhaneműket, kérdőn mosolyogva figyel téged:*

- Na tetszik valamelyik Venge?
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayvanur » 2007.07.02. 19:08

Az arctalan mester.

Nagyon jólesik a hidegvízzel való mosakvás. Bár kissé karcos mert még nem ülepedett le teljesen.Mikor belépek Phillhez érdeklődve halgatom hogy mit magyaráz a lovaknak. De sajnos ezt nem élvezhetem sokáig mivel felémfordul.

-Jóreggelt neked is. Bocsánat hogy rádhoztam a frászt taklán legközelebb kopogok, már ha nem ijesztimeg a lovakat. Itt mosolygok bár kétlem hogy látná. Az a testmozgás ősi edzés forma amelyel ápolhatom testem és lelkem. De nem ezért jöttem hanem a szemedért.Gonosz kacaj. No nem úgy csak azt kérném hogy vágjukle a dúcnak valót majd hejezzük is el. Persze ha majd végeztél. Azthiszem addig is segítenék neked. Mivel segítséget illik viszonozni. Ha jólemlékszem a közmondásra.

Miközben kivágtam életem leghosszab monológját. kissé magam is meglepődöm. <Hogy nyílhattam meg ilyen gyorsan főleg egy gyereknek.???>
Ando Amaron
Rayvanur
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
372 hozzászólás • Oldal: 11 / 25 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25

Vissza: Erigow