• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sub rosa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 153 / 167 • 1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 167

Re: Sub rosa

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.06.26. 14:57

A tükrös vizsgálat után javasolja a dwoon:

-Oké javaslom kapjuk meg ezt a szerencsétlen testet és vigyük ki, mielőtt kiolvad és nem fogunk tudni megmaradni itt bent a hullabűztől! Tudom, ide fogjuk csalni a farkasokat, ha ezt itt kinn lerakjuk, de nincs csákányunk, hogy felverjük a fagyott földet és sírt ássunk!
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.26. 15:17

Résztvevõk: minden lakban lévő

A fiatal lovag számára embert próbáló idők ezek. Egyre durvább dolgok esnek meg vele s egyre inkább rászorul az imákra és a hitre. Viszont láthatja, más sem veszi gördülékenyen az esetet: Hanas is sápadt, néz minden sarokba, s lovánál keres menedéket. Apropó, ló. A Vincenté még kinn van.
A lovagról lerí, nagyon megviselik az semények. lehet, hogy máskor magabiztos hódító volt, s életvidám, de most szerencsétlen ábrázata felfedte: lehet, egy páncélba bújtatott kölyök csupán.
Fridának volt csomagja. Romlott étel s egyszerű, vadonban használható holmikat leltek csak benne. A romlott étel ott bűzölgött benne. Tycián a szűjához kapott, othaghyta bőröndjt és kiment hányni.
Az előbb még nem volt romlott a holmi és nem is árasztott bűzt...Ám most, mintha semmi se tartotta volna vissza az enyészettől, megadta magát a bomlásnak.
A vizsgálat ellen senki nem volt. S mindenki embernek bizonyult. Senki nem öregedett meg vagy fordult föl...Csak Tycian hányta el magát másodszorra az idegességtől. Gyenge gyomrú ürge volt. Bár Vincent a második alkalom után felfedezte magán a hányinger heveny jeleit. (Saggaras, dobd ki, elhányod-e magad. Ha a próba megvan, nem, de ha elvéti, jön a róka)
Mindenki megkönynebbül azért.

-Észre sem vette, hogy belemászott valaki? Ha Hanas feltételezése helyes, mi van, ha csak egy hullát gyalázott meg a lény és abban járkált?...(donna)
Ennek említésére Tycian majdnem elzöldült.
-Egy hullát keféltem meg...?!-lehelte elhalóan-Nem tűnt annak...
A testet nem volt rossz ötlet kivinni. Hanas csak befedett kézzel volt hajlandó hozzányúlni. Az sem érdekelte, hogy nem kapott végtisztességet a nő. Közben Tyician felpatant és megszabadult minden ruhájától és kiment meghempergőzni a hóba. Eszelősen vakarta magát a hideg hóval. A halottra is jó adag havat rugdalt, hogy csak ne is lássa!
-Fúj! Halottal háltam! nem! Soha több szex! Még mit nem! Ah!
Mikor már majd összekékült ahidegtől, akkor araszolt vissza pucéran. A donna torkát köszörülte, Trixi végighúzta tenyerét az arcán.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.06.26. 15:28

(Somuris)

//Elvileg az idegen manust már megtükröztem, de lehet hogy jobb ha bele is bámul. A tükör még a kezemben van//

Széles mozdulattal belebámul a tükörbe.
- Ó, miért nem szóltatok, hogy elfeküdtem a hajam? Szörnyű...
Miután megigazította, kicsit félve adja a tükröt a dwoonnak:
- Parancsolj, de vigyázz rá...

A rókázni készülő embereket idejekorán igyekszik kitessékelni:
- Uraim, ne koszoljuk be ezt a kedves zugot. Kéretik odakinn "Hányni a havat".

A vakaródzó manusnak:
- Ugyan, egyikőnk sem gondolta, hogy a nőben ilyesmi lakozik. Mégis milyen volt? - kérdi enyhén gonoszul. * Nem csodálom, ha ezután belegondol és kiszalad mosakodni :evil:

* Én is be vagyok reccenve kicsit, de milért kellene mutatnom? Inkább oldom a feszültséget... *
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.26. 16:06

//Tudom, de ha Castor ragaszkodik a tükrözéshez. (hogy gyomor avagy végbél, nem firtatom)..:lol: tükrözés...na jó, leállítom magam...//

Somuris beszólására a donna szemeit forgatta. Tycian undorral nézett a dalnokra:
-Maga beteg. Meg akarja tudni? Ott van kinn, kicsit frigid, de legalább nem fog tiltakozni!
-Jól van uraim, látom, a fekete humor a helyén van. Beszéljünk közös nyelven, ne tetézzük itt az idegességet azzal, hogy Hanas és Castor számára idegen nyelven hadarunk.
És Messala vált:
-Virrasztunk mindahányan? Bevallom, kicsit kimerültem a sokktól.
-Nekem életmentő szexre lenne szükségem-morogta orra alatt Trixi. A donna megütközve nézett rá. Hanas is.
-Az előbb hágtak meg egy hullát, s ezek után neked van kedved ilyenre gondolni?-hőkölt hátra a nomád.
-Nem előbb az!-kérte ki magának a kőzettudós.
-Simán-borzongott meg a felföldi nő. Sunyin a zárt bejárati ajtóra nézett, amin túl a hulla és a hó meg ki tudja még mi van.
-Legalább nem azon gondolkoznék, legközelebb mi üt rajtunk. Reggelre épp elég lesz a ló bőrével szembetalálkozni...
-Mért, visszahoz bőr lónak?-kapta fel fejét Tycian, aki egy takaróba bugyolálva didergett.
-Igen, valószínű-morogta Trixi.
-Felföld, te csodás...Otthon, rémes otthon...-simogatta lova nyakát Hanas.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.06.26. 16:12

//Egészség próba 3//

*Vincent Megvárta míg megtükrözik, és csak azután miután kissé elfogta a hányinger egyszerűen felállt és kiment. Meg nézte hogy lova a helyén van-e. De most inkább ugy máészkált, mint egy holdkoros, a teste fázott a téli hidegben, de ezt agyával nem igazán fogta fel. A kialvatlanság, és ez a sokk ami érte.*

<Miért vagyok én itt tulajdonképpen...De hova is mehetnék...Itt van még Atlasz helyes...Ha tudomást szereznek arról, hogy informácioim vannak egy boszorkjányszektáról. Hogy védtem egy varázslónőt, és hogy tiltott térkaput használktam, ráadásul egész uton egy szemfényvesztővel voltam. Oh ha a családom megtudja...>

*Vincnet leült a hoban és arcát a kezei közé temette.*
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.06.26. 16:41

Castor idulatosan vágott Tycianhoz egy takarót:

-Ember kapjon már magához! Itt nők is vannak, és senki nem kiváncsi a maga kopogósra fagyott kis jancsibohócára! - inkább nézze át a kis kőzetgyűjteményét, hogy semmi nem hiányzik-e...addig is befogja a pofáját és csendben marad.

Trixi beszólása volt a csúcs.

<Trixi te beteg vagy! :shock:>

- Messala ugye a nővéred fejével minden rendben?
- Na jó inkább főzök egy kávét.- indítványozta a dwoon. -Ha már úgyis ránk virradt, mostmár együnk is.

-Ha nagyon szépen megkérlek nem forralnál vizet Messala? Addig kimegyek és megnézem a lovagot...már csak az hiányzik hogy az összes harcos megbuggyanjon itt nekem, mert láttak egy hullát...

//Vincent//

Castor beszédbe elegyedik a lovaggal.

- Ön is annak a rablólovag nyomában ját akit Hanas is üldöz ugye? Egész jól halad a küldetésével...-bíztatja a lovagot- emlékezzen rá, hogy a szobrásznál, megtálaláltuk azt a vázlatot amit róla készítettek. Az embere itt van ezen az elátkozott vidéken. Maga a legjobb helyre jött. Őt akarja elkapni nem? Csodálom a kitartását és a kötelességtudatát, hogy ilyen helyekre is -mint a Felföld- képes a Rendje ellenségei után menni. Az a lovag arra számít hogy Domvik kardja a Felföldön már nem éri el. Biztos röhög a markába, hogy az a sok gyilkosségot és gaztettet, amit elkövetett simán megússza mert a Felföldre már senki nem fog utána jönni, mert abban a hitben él, hogy itt már nem találja meg az igazságszolgáltatás. Az Egyháza büszke lehet magára Vincent, hogy dacolva azzal a rengeteg kudarccal amivel a saját Inkvizítorai is szembesülhettek itt, idejön egy shadleki lovag és nem adja fel!...:roll:...mert Vincent...nem adja fel ugye? -kérdi a dwoon a lovag vállára téve a kezét. - Szedje már össze magát, elmúltak a gyermekévek! Vagy felnő a feladatához és harcol, vagy a Felföldön tényleg nincs Igazság! Vagy maga hozza el ide a királya és az istene akaratát vagy senk! mert most nincs itt senki sem aki ezt megtenné maga helyett!
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.06.26. 17:04-kor.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.26. 16:58

-Ennek monda ni, beszél itt beteg dolog!-fortyan fel Tycian.
-Higgadjatok már le! Trixi, inkább főzz kévát, én alszom, reggel majd beszélek, de most elegem van mindenkiből és megyek hunyni! Valahogy nekem nem mindennapos hogy tükörbenézéstől meg lehet dögleni. Na. Talán holnap napirendre térek felette, de ma nem.
S Messala indulatosan bemászik a takarója alá és lefekszik.
-Aki hangoskodni mer, megverem. Nem viccelek.
Tycian levakarja magáról a plusz takarót és lesi, hogyan készül az a kávé. Trixi nekilát egy szó nélkül.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.06.26. 21:04

Vincent

<Most mit akar itt a jó öreg Castor, biztos meg akar nyugtatni, meg hogy nem olyan vészes Vincent, meg hasonlók.>

*Vincent végig csak bólogatott helyeslően Castor kérdésire. Ám a beszélgetés.pontosabban Castor monologja szembe ötlő változást okozott a lovagon.*

-Igen nem fogom feladni.-Mondja az ifjú lovag még kis mélabúval, ám sziládr megygőződéssel.-Ja és Castor tegezhet nyugodtan egyébként is án vagyok a fiatalabb, és ha jól tudom hazájában ön is nemes. Íagy nem rangon aluli. Ráadásul Donna Messala a jegyese nem?
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.06.27. 8:03

(Somuris)

- Hát ha képesek csendben maradni, én is hunyok egyet. - mondja a dalnok és újfent nekivetkezik. Akkor további szép álmokat, nagyszerű csendes esténk van...
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.27. 10:07

Aki reggelig alvás nélkül fennmaradt, kicsit eres duzzadt szemekkel nézhet az új nap felé. Odakinn nagy szél kerekedett. De nem volt beborulva. Néha fák reccsentek, ahogy hóterhükkel nekifeszült az égi lehelet.
Hanas le se hunyta a szemét. Ám felesleges volt aggodalma: sem csilingelés sem már nem zargatta a virrasztókat. Aki hajnaltájt kinézett, Vincent lovát is megtalálhatta. Castor az élelem nagy részét elpusztította idegességében, regel a donna le is tolta miatta:

-Ugye tudod, hogy délig koplalni fogsz, Nekek is enni kéne valamit...-nyújtózott. Fél arcát jól elaludta, ám hajának csak egy rázás kellett s eredeti formájában tündökölt.
Somurisnak rémálma volt. Hóban hurcolászta őt vagy hat, fehér bőrű, csontvázvékonyságú, meztelen, nemtelen lény, tejfehér szemeikkel őt vizslatva s mintha marakodtak volna, ki egye meg őt...Álmában az ég haragoskék volt, s bőgött az erős hegyi szél a légben. Ehhez képest a reggeli szélrohamok nem voltak megnyugtatóak. Kimerültnek festett a dalnok, mintha maga is ébren lett volna végig.
Tycian megfázott, folxó orra jól mutatta, de ennél nagyobb baja nem eset. Szótlanul pakolt össze és reménytelenül felsóhajtott:

-Így én nem tud elmegy barlang. Én eltéved és megfagy halott lesz...
-Ugyan...Szerintem jöjjön velünk...Ugye Trixi lesz egy falu déltájt előttünk?
-Később de lesz-dörzsölte szemeit a felföldi nő. Ő sem aludt.
-Mégis, mikorra?
-Estére. Alkonyat előtt oda kell érnünk, vagy senki nem enged be minket háza ajtaján. Naplemente után a felföldiek senkit se eresztenek be házaikba.
-Jó tudni-forgatta bokáját körbe az ágy szélén ülve a vörös nő.
-Ezt jól mondod. Ha nem tudunk fedett helyen éjszakázni, megpusztulunk. Nagy szél most, nagy hideg sötétben-s felállt nyújtózni Trixi.
Aki legelőször kiteszi a lábát a lakból, lenyúzott lóbőrre léphet mint valami lábtörlőre...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.06.27. 12:10

(Somuris)

Amint meglátja a lova maradékát, odahajol és elbúcsúzik tőle:
- Óh , kedves Nyiha úr, szomorú az ábrázata. Ráadásul én nem vigyáztam önre eléggé. Balsors, bár ha figyelembe vesszük, hogy saját bőröm is feküdhetne a küszöbön, akkor szerencsének is mondhatom. - sajnálja az állatot, de nem mint barátját, inkább csak mint távoli ismerősét, akit ronda erőszakos halál ragadott el.
- Azt hiszem, ideje mielőbb továbbhaladnunk, nem szeretnék ebben az elátkozott időben éjszakázni.
*Milyen lénynek kellett pont az én kis lovacskám? Hogyhogy a többi hátas sem jelzett semmit? Egyszer csak eltűnt hangtalan? Jó lenne ezekről a lényekről többet megtudni - persze szép dolog lenne az eredetüket és kultúrájukat megismerni, valahogy most mégis a gyengéikre lennék kíváncsi... Ha egyszer túlleszek ezen, elzarádokolok messze északra, ahol melegen süt a nap és a jeget hírből sem ismerik. *
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Jomadar 2007.06.27. 15:48-kor.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.27. 13:52

(Már most a messzi délen van a kari. Ynev legdélibb pontja pont fagyos és hideg, nem meleg és jégmentes :D )

-Nekem van név, Tycian, ha nem képes megjegyezni, ön nagyon ostoba lenni és hisz azt, áll egy fok fent, pedig nem úgy vana. Ön nincs szív csak lenni nagy arc és gondol csak maga maga-jelentette ki a kőzettudós. Trixi a dalnokra nézett és volt a tekintetében valami afféle, hogy részben egyet ért az idegen férfival.
-A bőrt elégetem-jelentette ki és felnyalábolt hóna alá egy rakás fát, s tűzszerszámait is magához vette, vitte a bőrt elvonult alakon kívül, de nem annyira, hogy ne lássák, min ténykedik.
-Most mért kezdik megint? Somuris, hagyja már abba. Lehet, hogy ön élvezi más nyomorát, de ez nem mindenkire igaz. Mért nem magát vitték el...-morgott a donna. Hanas oda se figyelt arra, a többiek mit vitatkoznak már megint, takarmányt adott lovának s aztán megmosta arcát a hóban. Falatozott egy keveset, ásított eg hatamasat, aztán kivezette lovát. Aki járt kinn és aztán visszament alakba, érezhette a szagbeni különsbéseget. Odabenn enyhén büdös volt.

Az égetéssel Trixi elügyködött, addig se kellett hallania, miképp füstölög a donna. Rossz napja volt a nőnek. Amint a bőr elégett nagyjából, a felföldi nő visszatért holmijaiért.

-Ha mindenki kész, indulhatnánk. Magát letesszük a faluban. Keressen vagy új vezetőt, vagy hagyja a fenébe azt az átkozott barlangot. Ez a környék most nem biztonságos.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.06.27. 14:25

(Somuris)

//Most mi van? Én csak a lovam maradékához beszéltem eddig, erre minden frusztrált nő + egy kavicsturkász nekemesik? Szerkesztettem a hozzászólást, hogy érthetőbb legyen//
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.06.27. 14:49

Castor reggel először is elmegy a kis és nagy dolgait végezni.

A hóban megmossa a kezét, utána a saját csajkájában havat olvaszt, beszappanozza az arcát és kedélyes ráérőséggel borotválkozni kezd.
A dalnok Tycian illetve Messala és Trixi közötti társalgásba nem folyik bele, bölcsen hallgat és közben figyel ki a fejéből mint a hal...:D

Utána a sereghez szokott napirendjéhez híven szépen rendet rak, elpakolja és a hóban elmosogatja az erdészlak azon eszközeit amiket használtak, hogy az utánuk jövők is használhassák ezt a menedékházat. Az elhasznált tüzifa helyett újat aprít pótolja azokat, amiket elégettek.
Az ágytakarót összehajtogatva teszi le az ágyra.
Amiben Messala aludt azt is megcsinálja de a többi ágyat azt nem.
Kinyitja az ajtót, hogy a bűz kicsit kiszellőzzön.

Miután tisztességes rendet hagyott maga után, összepakolja és a hátára veszi az utifelszerelésüket.

-Indulhatunk. -mondja.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.06.27. 16:59

Vincent

*Miután a lovag megnyugodott bement a házba, és igazából elbóbiskolt, és a ksi veszekedésre ébredt, Bölcsen ő is inkább kimaradt ebből, és elment könyiteni a szükségen. És Utána Castornak hálából próbált segíteni. A tetsőr felé Vincnet viselkedésén észlelhető volt némi fordulat, nem volt már olyan távolság tartó, mint az út ediggi részén.*
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 153 / 167 • 1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 167

Vissza: Régi Kalandok...