________________________________________________________________________________
HM: Kalmárfejedelem (helyettesítõ HM)
JK: Barlon Ergwont
Esemény: Beszélgetés Verinnel
________________________________________________________________________________
-Már megbocsásson uraságod - kezdi verin, de szörnyen néz ki az arca. -Biztos benne, hogy most egy tál ételre van szüksége? Hozhatok önnek valami sültet, de az alapján, ahogy az álkapcsát és az orrát elagyabugyálták, nekem fájna minden falat étel megrágása. Én inkább valami főzelékfélét javasolnék, míg rendesen rágni nem tud. Mondjuk bab vagy lencsefőzeléket apróra vágott fasírttal.
-Önnek most elsősorban elsősegélyre van szüksége...hm...azt tudom, hogy a Rivini Aréna üzemeltet egy Gladiátor Ispotályt, ahol iváló felcserek, seborvosok dolgoznak. Nem jószolgálati intézmény, de tisztességes ellátást kap a pénzéért. Szerintem ott kellene próbálkoznia. Az ISpotály nyílvános ugyan, de leginkább a küzdelmek sebesültjei veszik igénybe...és higyje el az Arénában aztán lehet sebesülni, nem is akárhogy!
A vezetőjének a nevét tudom, Arel papja, egy öreg egykori kalandozó; a neve Everhart.
Javaslom látssa ott el magát, mire visszajön elkészítjük az ételt, és a felszerelését is a szobájába vitetem.
-Az étel 10 réz, a szoba egy éjszakára 15 réz. Előre fizetendő. Köszönöm.