• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szórakozónegyed - Enrawell csillaga

Ahol mulatozol...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
521 hozzászólás • Oldal: 22 / 35 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 35

Re: Szórakozónegyed - Enrawell csillaga

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.21. 13:23

________________________________________________________________________________

HM: Kalmárfejedelem (helyettesítõ HM)
JK: Kriak
Esemény: A városőrök távozta után
________________________________________________________________________________

Lighra bűntudatosan lehajtja fejét.

- Hát tiszta gyolcs és néhány gyógynövény jót tenne,-fűzfakéreg,gombernyő, libapimpó, vagy Palástfű- de ha növény nincs megelégszek a sebkötözőgyolccsal. -mondja. Meg tiszta víz kellene.

A gond az, hogy Kriaknak fogalma sincs hogy a khál gyógynövények neveit hogy ültesse át közösbe. Ez neki is megoldhatatlan feladat. Kriak ugyan érti, hogy gyógynövényekről beszál Lighra, de hogy azt hogy "libapimpó" az ugyan közös nyelven hogy mondják???

Verin annyit megért Krikatól, hogy valami gezemice kell:

-Hát egy kevés száraított kamilla talán még van valamelyik edényben a konyhában...-vakargatja a fejét elgondolkozva. Gyolcsot tudok adni.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.06.21. 13:31

- Bocsássatok meg ez még az én nyelvtudásom is meghaladja. Sajnos a gyógynövények neveit nem ismerem közös nyelven.
- Verin meg tudnád mutatni nekünk azokat a növényeket amik szerinted szóba jöhetnek. Gondolom Lighra felsimeri azt amire gondolt. Ha nem túl nagy probléma.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.06.21. 13:47

(Egren cwa Trimelion)

-Ahogy gondolod Kriak, de úgy látom ma már nem fogunk megküzdeni egymással :D. Fent megbeszéljük mire jutottam.
Követem a két khált míg a sebeikkel vannak elfoglalva, majd fent a szobában:
-No miután elmentem a fogadóból.... Kezdek bele a részletekbe.....Ennyi történt, szerintem a pandúr utcán kellene mennünk, és azt sem tartom valószínünek hogy nem futunk össze senkivel, ha mázlink van csak a városörök lesznek ott, de még ök is tehetnek fel ostoba kérdéseket. Erre ki kell találnunk valami jó indokot, mit keresünk ott! Neked van ismerösöd a könyvtárban ugye Kriak? Keríteni kéne valami régi iratot, amin legalább az rajta van hogy a parkban merre van a kastély, mert ha nem mehetünk az ösvényeken a csapdák miatt könnyen eltévedhetünk. Mit gondoltok?
Kérdem tölük miután Kriak fordított a nösténynek.
-Várom az építö ötleteket.:)
Nekikezdek a fegyvereim karbantartásának és közben hallgatom mit mondanak.
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.06.21. 14:05

// off szükség esetén mindig fordítok Lighrának és Egrennek a kényes esetekben viszont külön jelzem
- Hm. Nem szívesen avatnám be Mirnamot még a végén félreérti mi keresnivalónk van ott. Elég rosszhírű környék, de térképet akár abazárban is vehetünk a kérdés csak az, hogy mennyire megbízható. Történeten ne is gondolkozz. Tudod hogy soha nem hazudok. Sajnálom, de bizonyos dolgokból nem engedek.
- Viszont Lighra nem jön velünk. Az okát majd ő elmondja neked amikor jónak látja, de hidd el jó oka van ami mindannyiunk érdekét szolgálja.
khál nyelvre váltok
- Bocsáss meg, de amíg meg nem tanulsz uralkodni magadon harc közben addig ránk is veszélyt jelentesz és csak fölösleges öldöklés lenne a vége.
- Amint megtanítalak uralkodni magadon szívesen látlak az oldalamon, de addig egyikőtök életét sem kockáztatom. Ígérd meg kérlek, hogy nem jössz utánunk.
visszaváltok közösre
- A bazárban esetleg körbenézhetnénk gyógynövények után is lehet hogy szükség lesz rájuk.
Miután Lighra ellát én is elkezdem karbantartani a fegyvereim
- Ha nem járunk sikerrel térkép ügyben akkor még mindig eldönthetjük, hogy esetleg Jerome atyához fordulunk segítségért. Feltételezem megvannak a kapcsolatai. Vagy esetleg elmegyek a könyvtárba.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.06.21. 14:49

(Egren cwa Trimelion)

-Hm akkor nem lessz mese az öröknek pedig lehet nem fogják pártolni a mi kis túránkat. Nem tudni kinek ki adja a bérét. A bazár jó ötlet de nekem is fenntartásaim vannak a hitelességével. Mondjuk én gyógyfüvet nem ott vennék. Vannak erre szakosodott üzletek a kereskedök utcájában ha jól emlékszem. Lighrának mi a baja rosszul van ? No mindegy majd elmondjátok, ha akarjátok semmi közöm hozzá. Akkor a terv jó lessz? Megyünk ma este? Mégha nem is sikerül addig térképet szereznünk. Tényleg nem is tudtam hogy Lighra ért a gyógyításhoz. Biztos nem jöhet velünk? Jó lenne a tudománya kint a parkban is szerintem. Ha mindent megbeszéltünk én mennék ennék egyet mert az üres has rossz tanácsadó.

Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.06.21. 16:36

Igen este mehetünk, akár térkép nélkül is, de akár megtehetjük azt is, hogy elkísérjük az egyik őrjáratot az útján. Csak nem támad nekünk semmi amikor pár lépéssel mögöttük sétálunk. Talán még az útvonalukba bele is esik a park, de ha nem akkor is képet kapunk legalább egy biztonságos útvonalról már ami a csapdákat illeti. Utána még lehet tervezgetni. Lighra semmiképp se jöjjön. Szükség lenne a tudására, de túl nagy a kockázat. Ami viszont a gyógyfüvek beszerzését illeti abban igazad van. Akkor étkezés után elkísérünk egy őrjáratot?
Lighra részedről elfogadható így?

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.06.21. 17:50

/ Barlon Ergwont /

* A kocsis gyors volt, látván a harcos állapotát. Miután megérkeztek és Barlon kifizette a 10 rezet, gyors odébb is állt. Az északi elámul a fogadót látván.*

< Mintha otthon lennék Erigowban! Gyönyörű ez az épület! Pont nekem való! Ha nem lennék ilyen állapotban, biz Isten még táncra is perdülnék! Na, de Barl! Örülj, ha bevánszorgól eme díszes épületbe!…>

* Gondolatait háttérbe szorítva az üvegajtók egyik szárnyát betolja, majd belép az ivóba. Körültekint, széles mosolyát ismét „előcsalja”, rút ábrázatával mit sem törődve, majd a legközelebbi asztalnál helyet foglal, s várja, hogy valamelyik felszolgáló az asztalához lépjen. Közben az „úri” társaságot kémlelve. *
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.21. 17:55

JK: Kriak és Egren
Esemény: Rákészülés a küldetésre

//Krikak//

Lighra nagyon gyengéden törölgeti és tisztogatja a sebeid. Talán túlságosan is több érzéssel, mint általában a khál gyógyítók szokták, akikkel eddig dolgod volt...
Szépen és ügyesen dolgozik, a sebedet átköti.
Mikor szóba kerül a szakértelme megrázza a fejét:

-Én csak a khálok anatómiájához és gyógyításához értek. Az emberekéhez nem.
-Igazad van Krikak, egy ideig azt hiszem tényleg jobb lesz ha nem tartok veletek...és köszönöm a bizalmad. -simogatja meg a vállad.
- Ha nem gond szeretném ha a múltam közöttünk maradna. Nem akarok a titkaimba embereket bevonni.-néz Egrenre.

//Egren//

Miközben beszélgettek Lighra ellátja Kriak mellsebét, ami egyértelműen karomnyomoktól származik.
Jó kis nap volt ma mindenki megsebesült, és még el sem kezdtetek a konkrét munkán dolgozni!
De az feltűnik, hogy a két khál visszonya mintha nem lenne olyan távolságtartó. Tudja isten, az aszisz Egrennek aztán tényleg fogalma sincs a khál párkapcsolatokról, de mintha a két útitársa közvetlenebb lenne egymáshoz...:roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalmárfejedelem 2007.06.21. 18:08-kor.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.21. 18:07

JK: Barlon Ergwont
Esemény: Belépés az Enrawell Csillagába

Szép elegáns, mondhatni "exklúzív" fogadó. (leírását lásd a topic legelső reagjában).

Egy fekete nadrágos és fehér inges, barna hajú, középkorú férfi lép hozzád.

-Az összes isten szent nevére! Ember mi történt magával! Jól van? Ki verte így meg? Értesítsük esetleg a városörséget? Na várjon...hozatok egy kis jeget a veremből...-tapsol egyet az egyik pultos fiúnak:
- Odil! Szólj a konyhásoknak, hosszanak egy darab jeget ennek a szerencsétlen vendégnek!
-Jó estét. A nevem Verin én vagyok a fogadós. A tulajdonos a híres Cymar on-Creel.
-Tehetek valamit uraságodért?-mondja Verin segítőkészen.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.06.21. 18:15

amikor végigsímít a vállamon a mancsára teszem a mancsomat és egy pillanatra megállítom a mozdulatot és a szemébe nézek
- Tudom hogy méltó vagy a bizalomra. Köszönöm hogy ellátál.
- Az emberek gyógyítását illetően pedig. Ők ugyanúgy véeznek mint mi és ugyanúgy törik a csontjuk is. Ha nem is annyira jól, de biztos vagyok benne hogy valamennyire őket is el tudod látni.
- A múltad pedig titokban marad mindaddig míg úgy nem gondolod, hogy bizalmadba fogadsz mást is. Egren jó embernek tűnik és idővel be fogja bizonyítani hogy méltó a bizalmadra, de ebben a dologban te döntesz. Tőlem nem tudja meg senki ezt megígérem.
- Este kérlek maradj itt lehet hogy szükségünk lesz a gyógyító tudományodra. Holnap pedig elmegyünk a raktárba és gyakorolni fogunk.
közösre váltok
- Bocsáss meg Egren vannak dolgok amiket még neked sem mondhatok el. Az adott szavam kötelez.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.06.21. 18:48

(Egren cwa Trimelion)

-Jó akkor megvacsorálok és sötétedés körül indulunk. Elég ha ott setét van nem kell odafelé is keresni a bajt.
A kard és a pajzs karbantartása után lemegyek a fogadóba.
-Verin! Egy vacsorát légyszíves. Köszönöm.
Vacsi közben a gondolataim végig a meló körül forognak hátha eszembe jut valami ami fontos lehet. A képzeletem útjain végigjárom azt az utat melyen a leggyorsabban juthatok el az Északi Szövetség székházához. Ezért meglehetösen bamba képpel és néhe roszz helyre lapátolva eszek. A kaja után megyek felveszem a vértem és a felszerelésem is bepakolom a hátizsákba csak pár olyan dolgot hagyok ki mint a sátor és a pokrócok.//mindent viszek kivétel a pokróc és a sátor a ruhanemű és a tisztálkodási felszerelés//

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Herold Bardelot 2007.06.21. 19:02-kor.
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.06.21. 18:54

/ Barlon Ergwont /

* Megpróbálja mosolyát „fenntartani” a fogadós kérdésére, de kevés sikerrel. Megfogja és kissé megmozgatja állát, majd ennyit mond:*

- Tudja, a matrózok kemény legények! Főleg, ha hárman vannak egy magamfajta ellen! Na, de nem panaszkodhatom! Még élek! *Kacsintani próbál feldagadt szemével.*

- Mivel szolgálhatna!? Hát először is had mondjam el, hogy ily csodálatos fogadóban nem jártam, mióta elhagytam Erigowot! * Néz körbe, próbálva elterelni a szót a pofázmányáról, s jelenlegi rútságáról.*

- Hát valami kiadós vacsorára lenne szükségem, egy szobára éjszakára, fürdőzési lehetőségre, valamint, ha van rá mód és lehetőség a jégen kívül egy olyan személyre, ki rendbe tudná tenni a véleményem szerint törött orromat. Remélem nem túl sok és nagy kérés ez öntől Verin!? Egy ilyen impozáns fogadó biztos rendelkezik mindennel, mire nekem jelenleg szükségem lenne! * Néz rá kicsit pimaszul a fogadósra, éreztetve azt, hogy anyagi feltételei megvannak hozzá, hogy mindezt „finanszírozni” tudja. Majd végezetül azért kicsit „lelohadva” folytatja:*

- Azért köszönöm önnek Varin, hogy eme állapotomban is felismeri a „jó embert” bennem, és ennyire segítőkész! Rosszul érintett volna, hogy állapotom végett kidobatott volna eme gyönyörűséges és elegáns fogadóból, mely Északon is a legjobbak közé tartozhatna!.* Hangsúlyváltásával kissé szeretné ellensúlyozni az iménti fölényes magatartását.*
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.06.21. 19:10

Lighára nézek
- menjünk együnk mi is. Aztán sötétedésor indulunk Egrennel.
- Verin mi is kérnénk vacsorát.
amikor Verin odajön
- Esetleg 3-4 fáklyát tudnál adni?
vacsora után én is felmegyek a szobába felcsatolom a 2 khgrat és az alkarvédőimet illetve a kést magamhoz veszem és elköszönök Lighrától
- Ha Verin tud fáklyát adni akkor azt a hátamra kötöm a nálam lévő kötéllel a kötél maradékát átvetem a vállamon úgy hogy ne akadályozzon harc közben.
- Sietünk vissza vigyázz magadra. Ha esetleg nem tudunk ide visszajönni menj el a Kereskedőnegyedben az Északi szövetség székházába keresd Jerome atyát
- Mehetünk Egren
//folytatás már a tornyoknál hacsak valami fontos nem történik itt

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.22. 12:16

JK: Kriak és Egren
Esemény: Rákészülés a küldetésre

//Off:Ezt mintha elfelejtettétek volna...Verin nincs mindig ott veletek, hogy szolgálazkészen bólogasson, ugorjaon és pattanjon, ha valamire szükségetek van. Maradjunk annyiban, hogy verin végzi a maga dolgát ti pedig megbeszélést tartottatok a szobátokban.//

A megbeszélésetek után Lighra a szobában marad, de hozzáfűzi:

-Tévedsz Kriak. Fogalmam sincs, hogy az embereket hogyan kell szakszerűen gyógyítani. Én fél évvel ezelőttig csak khlokat ismertem. A leghalványabb ismereteim sincsenek az emberi test anatómiájáról, sem arról milyen nyavajáik vannak és hogyan lássam el. Én NEM tudok embereket gyógyítani sem más fajokat, kizárólag khálokat, Kriak.

Összeszeditek a szükséges felszerelést, de fáklyátok valóban nincs.

Az ivóban Verint találjátok, aki egy rémesen összevert északi férfival beszélget.

//Off: Verin és az idegen párbeszédét Barlon Ergwontnak írt reagomban olvashatjátok, hiszen ez a fületek hallatára történik.//
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.06.22. 12:29

//Én lementem a fogadóba enni és írtam is abból amit kriak írt

- menjünk együnk mi is. Aztán sötétedésor indulunk Egrennel.
- Verin mi is kérnénk vacsorát.
amikor Verin odajön

az következik ök is lejöttek.//
(Egren cwa Trimelion)

Csodálkozva nézem az összevert embert de most nincs idöm foglalkozni vele, és más köti most le a gondolataimat is. Vacsora után elindulunk.

//Folyt. köv az Imeko tornyoknál.//

Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
521 hozzászólás • Oldal: 22 / 35 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 35

Vissza: Szórakozónegyed