Mikor visszaérek a szobába a fürdö után(kicsit elhúzódott

- Jó reggelt mindenkinek!Köszöntöm a kocsmában lévöket.
- Verin, egy reggelit légyszíves, és valami könnyü reggeli bort is. teszem hozzá a rendeléshez.
-Tanulni? Inkább most a parkot nézném meg.Halkítom le a hangomat annyira, hogy magam is alig halljam, hisz az asztaltársaim hallása kiemelkedö mint azt már tapasztalhattam.
-Ha mást nem legalább a bejáratát megkeresem, hátha több is van és az utcákat a környéken felmérem, a lehetö leggyorsabban el kéne jutnunk a parktól a székházig. Be nem fogok menni azt majd együtt. Ti addig menjetek el a tanárotokhoz, pár óra múlva itt találkozunk. Ha neked megfelel akkor az istálló elötti udvaron gyakorolhatnánk egy kicsit ebédig, nem árt mielött belevágunk. Majd megkérdem Verint van e valami kifogása ellene. Ahogy elnéztem tegnap el fogunk férni. Legalább lessz egy kis látványosság a népeknek. Lighra te is akarsz gyakorolni? Nem vagyok nagy kihívás de legalább nincsnek aljas szándékaim, csak baráti megmérközésröl lenne szó. Végig lassan beszéltem hogy a mondandóm nagy részét a nöstény is érthesse. Amikor a Verin a reggelit hozza az istállóra kérdezek rá a terveinket nem említem addig.