Castor te most halálosan komolyan szivatni akarsz engem, kisértések tmkelegével, ami magában hordozza azt, hogy kiszáljak akalnadbol, meg hogy Kyelt megtagadjam?
Öö, mi?! Csak mert nem full harc vár most a karira, te most a kiszállással kacérkodsz? Nehogy már ilyen blõdség miatt ilyet csinálj! Jézusom...Van egy két hetes laza rész s te már ijedezel hogy vége a világnak?
No, nézzük ezt meg közelebbrõl, addíg, amig Castor ki nem akad, s fel nem durran az agya s s csalódottan megint ki nem jelenti, hogy itthagyja az RT-t csapostul-papostul...
Tudtommal a karid vaskaratú, szilárd meggyõzõdése van arról, hogyan kell élnie, mire esküdött fel, tehát számára nincs se próba, se kísértés, mert nem fog megingani. Akkor mért hiszed azt, hogy bebukik egy kísértésnek? Kísértés mindig mindenhol van. Lehetne egy Kyel rendházban is egy meleg papnak a sok kispap közelsége és látványa, de az ilyen egyrészt kibukik hamar hogy ferdehajlamú másrészt rájönne, ez nem neki való. Milyen mák, hogy a karid nem meleg és erõs akaratú és esküvel bír istene felé. Nem kölyök a karid, s inkvizítor, szerintem akkor se ingana meg tisztán az érzékei által, ha egy Ellana fõpapnõ állna elé sejtetõ ruhában, talán ha hitvitában meggyõzné a nõ, hogy ez az isteneknek tetszõ vallási gyakorlat lenne! Max errõl az oldalról tudnám esetleg, hangsúlyozom, esetleg elképzelni, hogy a karid elfelejtse az esküjét és lefeküdjön egy nõvel. (Vagy olyat tenne, amivel romba döntõdne a stbail magabiztossága és szemlélete)vagy egy durva rontás/átok/mittomén mi egy veterán boszitól, aki úgy járókerettel és Medveczky Ilonás sminkkel nyomul , 10 plasztikai mágus/boszmester munkája után
Saggaras, egy kalandban mért ne állhatna elõ olyan helyzet, idõszak, ami idegen a kari aktuális kasztjától, de abban is fel kell magát találnia? Nem feltétlenül arról szól ez, hogy nesze, szívj, és botolj meg hogy késõbb szégyenkezz s menjen el a kedved a kalandtól. S csak melékesen, lehet, hogy veled sosem fordult elõ, mert mások vagyunk, de egy idõ után ha egy kaland full gyakós véres lenne, biz isten nekem attól jobban elmenne a kedvem, s nem azért, mert nõnemû vagyok, hanem abba bele lehet fásulni. A karim katona, de nem csak abból áll az élete, hogy buzogány, stratégiák, partancsvégrehajtások. A karim elsõsorban EMBER aztán katona. S nem hiszem, hogy szégyen s tekintélyromboló az, ha kiderül egy papról, mégha Kyel papja is, hogy hoppá, ember ez is, nem csak egy sisakos robot, aki imával és karddal él, amúgy nem kell neki se víz, se étel, se semmi. Azt nagyobb hibának tudnám felróni, amikor valaki elfelejti azt, hogy ember...S nem attól ember valaki, hogy elmegy lotyókkal hetyegni, vagy más, ilyen alávaló dolog, ami egy ilyen pap szemében még esküvel szemhelyezkedõ is, hanem attól, hogy békeidõben is el tudja hasznosan tölteni az idõt és nem csavarodik be attól, hogy "tétlen", hogy éppen nincs kit lerohanni. Mert ha valaki ezt a kis szusszanásnyi idõt csak arra használja fel, hogy reggeltõl estig gyakorlatozik meg meditál, hát, megteheti, de megéri? Egy ember tud örülni az ilyen idõszakoknak is. olyanra is tud idõt szánni, amire máskor nincs neki.
Dilemma. Mindig vannak dilemmák, mért ne lehetnének döntéshelyzetek. Egyébként ha a karid nagyon kellett volna, azonnal visszarendeltek volna, nem adtak volna választási lehetõséget. De bármit választ, mind a két esetben az elenség ellen lép fel.
UI: van egy rinyálós rész, nem kell mellre szívni, a végén láttam, mi a dilemma alapja
A kisértés rész egyébként okés, neki a nõk nem jelenten gondot, éás õrülni fog. itt ami inkább fontos az a dilemma. hohgy hova menbjen, persze neki is kell a regeneráció.
Nem durran el az agyam, igazából békésen nyalogattam az RT.-nevû kis fagyikámat és a fagyi visszanyalt.
Kicsit ledöbbentem, és gyorsan visszaolvastam a reagom, hogy te jó isten mit csináltam, és miért akar a gomóc leugrani a fagyim tetejérõl.
Esküszöm Saggras, hogy semmiféle szivatási szándék nem volt bennem, pusztán híreket akartam neked adni a háttérõl. , hogy mi van otthon, mint ahogy Seba is kapott egy levelet. (az abban olvasottaknak egyébként még lesz jelentõségük...de csak sorjában, nem lövöm le a poént...majd a talin megtudjátok...).
..szal teljesen ártatlanul és önfeledten építgetem a kis légvárámat, ......
...minden kis darabkáját békés elégedettséggel prütykölve, mikor is kinyúlnak belõle és legnagyobb meglepetésemre pofán b***nak egy tepsivel, ...mikor nem is vártam, és most nagyon bambán nézek magam él, hogy hinnye mi történt itt.......
Én eskü nem akartalak szivatni! Úgy jött át? Bocs.
Nehogy kiszálj már!!!
Nem nem nem akarok csak tudod, amikor egy ilyen htihû fazonnal mint velem, közlik, hogy héé az ellenség kopogtat hazád határain, a herceged meg egy másik határon harcolgat. De te katona pap vagy és döntsd el mit akarsz tenni.
Mit tesz ilyenkor a józan paraszt, érdeklõdik, hogy hol nagyobb a szar és abba az irányba megy de pár napig még kipiheni az elmult hét fáradalmait. Nyugi eszem ágába sem lenne kiszálni csak adtál alternativát, meg okot, hogy haza menjen. Hiszen õ katonai tiszt erenben. Mondjuk amit Nava mondott az igaz, nem szoltak rá hogy gyere haza mert kellesz akko maradni fog valószínûleg.
Akkor gyorsan tájékoztatlak, hogy Zak és Seba már egymáséi lettek párszor...nem tudom emlékszel?
Azt a levelet a 2. fejezet végén, Kapuvár felszabadulásakor és a Tiadlaniak bevonulásakor kaptad, mielõtt elindultatok volna ide Gottenborgba, volt egy kis ünneplés hogy gyõztetek és Aires megbuherálta a bort. Akkor vacsora közben Mills kiosztotta a postát. Emlékszel már?