• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Raqul Con Ravore (chimeira)

A megunt, elhagyott, elhunyt karakterek "otthona"...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
48 hozzászólás • Oldal: 3 / 4 • 1, 2, 3, 4

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2007.06.15. 15:49

Mivel Toronban szeretnél kezdeni…

Sorban…

Tudatalatti MágiaEllenállás: nem az érték 10 feletti részét kell venni, hanem az egész értéket (UT-s szabály!)

Élõnyelv (Gorwicki) /ami egyébként gorviki :P/ - alapból csak 3.fokon tanulod meg – ez az anyanyelvi szint. Ha 4. fokú nyelvismeretet szeretnél, akkor a különbözetet (1 KAP) ki kell fizetned érte!

Kétkezes harc – amíg a fegyverrel nem bírsz 4.fokon, addig a kétkezes harcot sem bírod ilyen szinten megtanulni.
(Induló karakter nagyon ritka és igen indokolt esetben bírhat egyébként 4.fokú képzettséggel.)

A %-os képzettségeid igen magasak – egy lehet 3 KAP-os, de a többi nem (ezt opcionálisan kiválaszthatod); 4 KAP-os %-os képzettséged semmilyen módon nem lehet 1.szinten.
Ráadásul: Lopózás 100% (4 KAP)
Ez nem állja meg a helyét:
1. A %-os képzettségekhez hozzájárul még a Képesség-követelményben szereplõ képesség10 feletti része. – ha ezt nézem, akkor ez neked 109%-k lenne
DE!:
2. A százalékos érték lehetséges maximális értéke a karakter Ügyesség értékének a hatszorosa.
Ezt figyelembe véve a karaktered maximális Lopózása 114%-k lehet – amit nem második-harmadik szinten fog elérni karaktered, ha a maradék 5%-ot megtudja venni Kp ráfordításból… nonszensz….

UT-ben Követés/Lerázás képzettség nincs!

Elõtörténethez… most akkor még a kari a klánnál van és várja az adandó alkalmat arra, hogy ki tudjon törni, vagy már kitört és külhonban tartózkodik valahol?
Utóbbi esetben én elolvasnám, hogy hogyan is sikerült neki megszöknie, …. És jelenleg hol tartózkodik, hogy került oda… :roll: - mert ez semmibõl nem derül ki.
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1593
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Raqul Con Ravore » 2007.06.15. 16:00

Amiket felsoroltál kijavítottam... :oops: egyépként a karakter még a klánnál van és csak tervezgeti a kitörést .... :twisted: szerintem most már jó lessz ..de kiderül amint rám néznek...
Raqul Con Ravore
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 58
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2007.06.15. 16:56

Raqul Con Ravore írta:Amiket felsoroltál kijavítottam... :oops: egyépként a karakter még a klánnál van és csak tervezgeti a kitörést .... :twisted: szerintem most már jó lessz ..de kiderül amint rám néznek...

Ez esetben hogyan akarsz Toronba kerülni? Kicsit messze van egymástól a két ország, hogy csak úgy zsuppsz ott legyél...
Nem vagyok ellene, de ez esetben írd meg, hogy hogyan szöktél meg és kerültél Toronba.
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.06.15. 16:58

Üdv!

A magas fegyverhasználatokból fakadóan az ügyességedre kapsz +1-et.

A statikus pajzsok 8-asok az össz ME a 20, illetve 24.

A képzettségeknél 3-mal kevesebb KAP és 3-mal több Kp került elköltésre. Gondolom valami igazából KAP-ból lenne, de melyik?

A fegyveres értékek nincsennek kiszámolva.

Kobratánc: 6. szinttõl lehetséges.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.06.15. 19:31

Üdv!

Szerintem így már jó lesz. A wier természete indokolja a kitörési vágyat, de mondjuk a mester valószínûleg tudja mivel áll szemben, s számíthat a szökésre. Ha Ianarak elfogad, akkor egészítsd ki a történetedet azzal, hogyan kerül Toronba, s esetleg mit tett a klán a menekülési kísérletedkor.
Vagy nyitva hagyhatod ezt a kérdést, de akkor meglehet ismerõsökkel találkozol ott is, ahol már messze kéne lenniük. :twisted:
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Raqul Con Ravore » 2007.06.16. 8:47

kijavítottam mindent,..úgy hiszem...várom a végkifejletet
Raqul Con Ravore
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.06.16. 9:21

Ok.

Részemrõl rendben. Jó játékot!
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Raqul Con Ravore » 2007.06.16. 9:36

háát...köszöntem..... :) :D :lol:
Raqul Con Ravore
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.16. 10:27

Raqul!

Még annyit,...mivel új vagy itt bizonyára ezt még nem tudod.

Látom a Bírálók rábólintottak a karakteredre.

Bármelyik helyszínre mész be játszani, magadnak kell az elsõ bemesélõ reagot megírni.

De mielõtt rávetnéd magad Toronra, egyeztess Isshae Ianarak-kal, Toron HM-jével, hogy hogy kerültél Toronba, ahogy kérte. :wink:
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Raqul Con Ravore » 2007.06.16. 11:19

A következõket Ianarak-nak.............Miután megszöktem Gorvikból,4 hónapnyi bujkálás után eljutottam Abasziszig,.....Arra a következtetésre jutottam ...tünjék bármekkora bolondságnak is hogy Gorwik kutyái elõl csakis Toron lehet az a hely ahová még nekik is nagy kockázat követni .......Így ifinben fölszöktem egy Toronba tartó Kereskedõ hajóra és elbújtam a rakterében.... ,..........................

ha így megfelel...((de bõvebben leírtam az elõtöriben..))
Ui...Lehetne e arra mód hogy a hajón amin utazom.....szálítanak ..Hastin kutyakölyköket (8 hónaposak) ..mondjuk..és én az eggyikkel az út során össze komázok és elviszem magammal...Szóval megoldható lenne e egy Hastin a kari mellé????????????
Raqul Con Ravore
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.16. 12:32

Látom Raqul mindig kitalálsz valamit...:D

Yvettel, azaz Isshae Ianarak-kal, kell ezt megbeszéjed.

Kis segítség Yvettnek a döntéshez:

"Hastin:

Hatalmas testû robosztus kutya, feje hosszúkás, füle lelógó. Farka hosszú,vaskos. Barnás-fekete szõre rendkívûl vastag, sûrû és tömött.
Marmagassága 80 cm körüli, de egyes példányok elérhetik a 90-100 cm-et is.
Súlya 65-70 kg. Szívós, kitartó erõteljes testalkatú. Eredendõen nyugodt fajta, de ha felhergelik, félelmetes ellenfél. A leggyakoribb harci kutya szerte északon. Néhány pédánya délen is megtalálható.

A kifejlett hastin harcértékei (beleszámoltam a fajta módosítókat):

KÉ:14
TÉ: 58
VÉ: 48

Ép:20
Fp: 54 (Bakker ez a kutya több ütést bír ki mint a fejvadászd!)
Sebzés:K6+2

Így néz ki:

Kép

És fejvadászként munkavégzés közben hova fogod tenni a kutyád ha szabad érdeklõdnöm?
Merthogy senki sem fogja tõled átvenni a dögödet "megõrzésre" az fix. A harcikutya "egygazdás" jószág. Csak neked engedelmeskedik és senki másnak.

Vagy viszed magaddal mindenhova? Tud falat mászni, kürtõkbe bebújni, párkányon lopakodni, és sötétben rejtõzködni? :roll:

Egy ilyen dög fix hogy naponta felzabál egy kiló húst. Gondoskodjál kell róla minden áldott nap! Ha a toroni fõváros fõutcájára odaszarik, esetleg a pisájával megjelölgeti a Kyr Hõsök szobrait titeket megnyúznak!!!:D Esetleg lerángatja a rókabundát az elsõ szebejövõ tiszta kyr vérû toroni nemesasszonyról! Izgis napotok lesz, akkor azt még én is elfogom olvasni a Toron topicban!!!
Nevelés és kiképzés? Mikor lesz neked idõd arra? Két gyilkosság között?

Van Idomításod valamilyen képzettségszinten? Hogy tervezed neki a legegyszerûbb parancsokat is megtanítani? 8)

Elsõ küldetésedí: mondjuk menj az Ibara közepébe 3 hónapra, kutass fel és nyírj ki egy kereskedõt. A kutyádat hová akasztod addig? Vagy 3 hónapra elõre veszel neki húst és vizet?
Arról nem beszélve, hogy egy ilyen kutyával vándorolni a lebiztosabb fogódzó, ha valaki a nyomodba akar eredni és meg akar találni.
Csak azt kell megkérdezze, hol láttak ilyen kutyát, ugyanis ekkora böhöm jószágot kicsit nehéz pincsinek maszkírozni...ennyit a fejvadászod rejtõzködõ természetérõl.

Egy kicsit gondold át sztem ezt a kutyásdit.

De ha az az alapkoncepciód, hogy neked mint fejvadásznak önmagadon kívûl másra nincs szükséged a boldoguláshoz, akkor minek neked kutya? Mert jól néz ki? :roll: Mert jól megy a fekete gyakorlóhoz és a fejvadászkardokhoz, háttérben zuhogó esõvel, villámcsapkodással?:roll:, ami megvilágítja egy kicsit a gyilkos kegyetlen arcélét? :D (Na jó csak poén volt, mellre ne szívd cimbi.:D)
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2007.06.16. 15:24

Nyitva hagytál sok kérdést :twisted: - bár szívesen olvastam volna magáról a szökésrõl, de így is jó :twisted: :ordogi:

Hastin:
minden megoldható.... de....
Gondolod, hogy ha fel is jutsz egy hajóra és sikeresen elbújsz az X hetes út alatt nem fedeznek fel? Vagy hogyan is akarod túlélni víz és élelem nélkül ezt az utat? :shock: - ha ezt megmagyarázod nekem a hajóra való felszökést és utazást elfogadom.
A kutyák ezen csak még jobban bonyolítanak - fõlleg, hogy ne fedezzenek fel.
Mivel élõ állatok, itatni és etetni kell õket, hogy ne pusztuljanak el idõ elõtt. Ez a rejtõzködést nagyban nehezíti. Ráadásul a kutyák nem olyanok mint az emberek, nekik hiába mondod, hogy csitt! - azok a rejtõzködési helyedre (ha összemelegedtél velük!) farokcsóválva és nyálcsorgatva figyelnek - ha meg nem melegedtél össze velük, és téged betolakodónak, idegennek tartanak, akkor meg acsarkodva figyelik a helyet. Ez pedig bárkinek szemet szúrhat...

Kalmárfejedelem!
Köszönöm az információt! :)
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.16. 15:25

Nincs mit. 8) :D
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Raqul Con Ravore » 2007.06.18. 5:46

okés....hát ez húzósabb mint hittem ................mivel az elõtöribe nincs beleírva .....kutyák sztorno........a hajó élelemet,ruhákat,és borokat szállít nagy mennyiségben..(csak azért mert már nagyon jáácccanék :? )
a vizet pedig...... :roll: találltam egy pár gallonnal azt is...no meg az esõ vizet is gyûûjcsük ám..ahonnan tuggggggyyuk...na és persze csöndben meghúzom magam,patkányvért szívok,és ha valaki arra téved,akinek gondolom nem gigantikus pszipajzsai vannak..Hát azt eggy Parancsal jobb belátásra bírom....ha nem megy akkor nyisszz és bluggy...

Kalmárfejedelem.:
A Hastint nálad hagynám minden olyan esetben mikor távol vagyok....légy oly szíves naponta 3-szor adj neki enni és inni a Bárányhúst nagyon szereti....napi kétszer elég a szõrét ápolni...ja és ne hagyd hogy szét rágja a drága lábbeliket ...a cipõs szekrényeden...ja és hköszönöm hogy segítettél ezt a problémát is megoldani.. :merci: :ordogi:
Raqul Con Ravore
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Raqul Con Ravore » 2007.06.18. 6:50

ja amungy kösszi a képet Kalmárfejedelemnek....a hastinról...
Raqul Con Ravore
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
48 hozzászólás • Oldal: 3 / 4 • 1, 2, 3, 4

Vissza: Temetõ