• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szórakozónegyed - Enrawell csillaga

Ahol mulatozol...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
521 hozzászólás • Oldal: 19 / 35 • 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 35

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.12. 18:09

HM: Kalmárfejedelem, addig, amíg a két karakter az én küldetésemben jár el.
JK: Egren cwa Trimelion
Esemény: Visszatérés a fogadóba a küldetés felvállalása után, az északi Embervadász

- Köszönöm. -biccent az embervadász, odahajol hozzád és a szivarvéget a lángba tartja, miközben meg-meg szívja, és kieregeti füstöt a száján.

Sportos, harminas ruganyos férfi. Az a tény hogy a fegyverövére akasztja a cégérét azt bizonyítja: északi. A toroni ikerk nem vállalják fel nyíltan fejvadász mivoltukat nyílvánosan. Két egyenes, majdnem markolat nélküli penge lóg az övén egy nagyobb és egy kisebb (a rövidkardnál azért hosszabb), kiváló minõségû pikkelyvért van rajta, amibõl megcsapja az orrod a rozsdásodás ellen használt fegyverolaj szaga.

- Kösz.- biccen mégegyszer, és visszaül a pulthoz dohányozni, és inni.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.06.12. 18:14

leülök a felkínált helyre és elmosolyodok
- Bocsásson meg nem akartam megijeszteni.
- Ilanorban születtem és ott nõttem fel és egy Ilanori bárd tanított játszani is.
- Igen tudom ismerem az elfek népét sokukkal találkoztam Ilanorban és onnan ismerem a muzsikájukat is. Egyébként önt honnan ismeri az ilanori balladákat?
- Elõre is köszönöm hogy megörvendeztet vele.

Megvárom hogy a lány elkezdjen játszani majd lehunyom a szemem és csak élvezem a muzsikát. Ha esetleg általam ismert dalba kezd akkor kísérem lanttal
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.06.12. 18:26

(Egren cwa Trimelion)

Meglepödök mikor Kriak egyedül hagy Lighrával, de nem tulajdonítok neki túl nagy jelentöséget. A vacsora után kényelmessen elnyújtózom az asztalnál és a második sörömnek is nekifogok.
-Úgy hallom Kriak talált egy szakmabelit.-Mondom Lighrának lassan és tagoltan de mégsem sértön. Csak úgy mint aki tudja hogy nem beszéli és érti jól a nyelvet a másik.
-Nemsokára lessz itt mulatozás ha mindketten rákezdenek.
Várakozva hallgatom mire jutnak a szomszéd asztalnál.
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.13. 15:30

Esemény: Visszatérés a fogadóba a küldetés felvállalása után

Lighra egy féltékenyet morrant, (valószínûleg mondott khál nyelven valamit), kicsit felborzolódik a szõre, hátracsapja a füleit, és nagy dérrel-durral a szobájába vonul.

Te ottmaradsz az étkezés romjai felett, jóllakottan.

Szolgáló jön és leszedi az asztalt.

- Még valamit parancsol az úr?- kérdi a cselédlány, mielõtt elvinné a tálcát.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.13. 15:39

JK: Kriak
Esemény: Visszatérés a fogadóba a küldetés felvállalása után, beszélgetés a félelf bárddal

-Északi bárd vagyok. -mondja Arlene, és elkezdi játszani azt a melódiát amit te is játszottál, csak sokkal nagyobb mûértéssel és gazdagabb hagjátékkal.

-Jártam Erigowban Enica Gwon tornyában, és olvastam pászáz oldalt a mûvébõl. Éppen holnap készülök visszatérni oda, hogy tovább tanulmányozhassam. Fantasztikus mû. Egyszer látogasson el a Legendák Tornyába, ha alkalma lesz rá.

- Játszok önnek egy kis shadoni táncczenét, ne csak bús északi balladákból álljon a repertoárja. A zenének mulattatnia is kell, mikor eljön a maga ideje.

Pár percig vidám talpalávaló szól a mandolinból. Arlene átszellemült arccal mosolyog miközben a húrokba csap. A fényviszonyok is megváltoznak a fogadóban, sejtelmessé, varázslatosan csillogóvá válnak a tárgyak körvonalai. A zene fokozatosan elhalkul, majd elhallgat.

- Köszönöm, hogy meghallgatott. Ha most megbocsát szeretnék a szobámba visszavonulni, mert holnap korán kelek, és kimerítõ nap volt mögöttem. Remélem még lesz alkalma sokszor gyakorolni életében a zene nemes mûvészetét.-érinti meg a karod.
-Isten áldja. Mondja Arlene, elpakolja a hangszerét és elindul a szobájába.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.06.13. 16:42

(Egren cwa Trimelion)

-Nem köszönöm...azaz várjon csak mégis. Egy fürdöt szeretnék, kérem szóljon ha kész van. Köszönöm. A kisasszony már lepihent? Intek a fejemmel Lighra helyére.
< ...vajon a fejvadászt miért nem zavarja hogy aszisz vagyok ... vagy épp ezért van itt ... Istenek mentesetek meg a gyarló gondolatoktól! :roll: ... jobb lessz ha ma inkább már nem megyünk sehova ... majd holnap ... nincs sok kedvem kipróbálni a helyi közbiztonságot ...>
Hallgatom a félelf dalát, a déli akkordokat kicsit furcsán pattogósnak találom. Amint a felszolgáló szól hogy kész a fürdö odalépek Kriakhoz, a vállára teszem a kezem, és halkan formálom a szavakat, majd a fejem alá teszem a kezem így mutatva az alvást.
-Felmentem.
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.06.13. 17:35

[/i]amikor Egren odajön kicsnyitom a szemem
- Rendben bólintok. Lighra hova lett?

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.06.13. 17:44

(Egren cwa Trimelion)

Vigyor terül szét az arcomon mikor odahajolok Kriakhoz hogy ne zavarjam a dalnok játékát.
-Kicsit feldúlta hogy átültél a hölgy asztalához és elviharzott fel a lépcsön. Elég tüzes a kicsike nem irigyellek. Füzöm hozzá.

//Azt amit a pincér csajszi mond még átadom Kriaknak.//
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.06.13. 17:51

elõször elvigyorodok a megjegyzés hallatán majd elkomorodok és halkan súgom Egrennek
- Hm ez egy hosszú éjszaka lesz.
a dalnok felé fordulok
-Bocsásson meg hölgyem, de sajnos nem hallgathatom tovább. Köszönöm a dalokat igazán varázslatosak voltak. Jó éjszakát. Talán még lesz alkalmam hallgatni a játékát.
felállok az asztaltól és felmegyek Lighrához bekopogok az ajtón és belépek
- Egren mondta, hogy feldúlt, hogy átültem a bárdhoz. Bocsáss meg nem vettem észre amikor elmentél. Tudod részben egy bárd nevelt fel és a zene az életemmé vált és az elfek népe gyönyörûen játszik.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.14. 16:17

A szolgálólány visszapillant a válla fölött.

-Fürdõ. Értem. Egy fél órán belül készen lesz uram...az uttársuk nem tudom lepihnet-e már. Jó éjszakát.

Fél óra múlva valóban elkészül a fürdõd.
Megtisztálkodsz és a szobádba indulsz. Az ablaka az utcára néz. Nagy a jövés-menés a Szórakozónegyedben. Sõt most csak kezd éledni a negyed!
Be kell húzd a sötétítõket, hogy az utcai lámpások fénye ne zavarjon.

Az éjsza eseménytelenül telik. Álmod nyugodt, senki és semmi nem zavarja meg.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.14. 16:23

-Szóval egy vakarék kis hajasbaba jobban bír érdekelni mint én?- fújtat Lighra dühösen.

-Hát mennyivel több néznavaló van azon a vakarékon mint rajtam?!- húzza ki magát Lighra büszkén.

- Ha ennyire csodálod az elf fattyút miért nem mész oda hozzá és teszed asszonyoddá? Tényleg túl sokat éltél távol a népünktõl ha már a fajtád lányai nem bírnak érdekelni. -csap egyet a farkával sértõdötten és az oldalára fordul az ágyon.

-Jó éjszakát. -kaffogja durcásan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalmárfejedelem 2007.06.14. 19:01-kor.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.14. 16:48

//Off: Gyerekek nem tudok minden részinformációt mert Lianna csak a lényegrõl tájékoztatott. Ezen most nem akadunk fenn, mostmár nem módosítok. akkor mindenki értse jól a reagom, és hagyja figyelmen kívûl a szobára vonatkozó eddigiekkel ellentétes információt. //

Jutalmazás:

A korábbi helyettesítõ HM-mel, Liannával egyeztetve a karaktereitek tapasztalati pontot kapnak.

Indokolás:

Egren: tapasztalat: azaz ismeretséget köt egy éltelen fura jószággal, egy macskalénnyel, akinek nem csak szõr van a torkában kiköhögni, hanem értelmes lény! Szerepjáték: necces szitukban majd berosált, ami roppant szórakoztató volt

Kriak: szerepjáték: igen hitelesen alakítja a büszke khált és jól képviseli a faj eltántoríthatatlanságát. ..És én is (Kalmárfejedelem) is adok 1 Tpt Kriaknak a szerepjátékért. (a mûértõ khál)

Tehát összegezve:

Kriak: 2 Tp
Egren: 2 Tp

Mielõtt röhögõgörcsöt kapnátok a kis számok miatt, felhívnám figyelmeteket a mi sajtá házi szintlépéstáblázatunkra, ami alapján szintet léptek.
Bõvebbett lásd. Yvett hozzászólásában a Csevegõben. (Torozon.)

Kérlek benneteket vezessétek fel a karakteretek Adatlapjára!

Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.06.14. 18:06

Odasétálok az ágyhoz és gyengéden a vállára teszem a kezem
- Ne butáskodj, hogy érdekelhetne jobban. Néznivaló pedig nincs rajta. Fajtánk nõstényeivel pedig senki sem érhet fel pláne nem veled.
-Viszont két dolgot tudnod kell rólam. Egy ember bárd nevelt szüleim halála-. Nem feledtem amit atyám tanított, de a bárd megtanította hogy nem minden ember gonosz és elhiheted nem volt könnyû dolga. Neki köszönhetõen ma már a zene számomra olyan mint a levegõ a szám helyett sokszor csak a húrok mesélnek.
A másik dolog, hogy árván nõttem fel mert nem volt melettünk törzs aki óvott volna, bajtárs aki figyelmeztet vagy penge ami megbosszul és ezen változtatni szeretnék. Itt Khagon kívûl létre szeretnék hozni egy menedéket a magunk fajtának, ahol otthonra és menedékre lelhetünk ahol a kultúránk nem tûnik el nyomtalanul. Ha már vissza nem juthatunk legalább itt élhessünk becsülettel anélkül, hogy más népek szolgálatába kelljen állnunk. Ehhez viszont meg kell ismernem a világot ahol ez a menedék felépülhet. És ahogy te a félelfet vakarék fatyúnak tartod úgy a minket körülvevõk minket maximum inteligens állatoknak tartanak. Egy kis türelemmel és elfogadással ezen változtathatunk. A félelf tudja ezt mert se az emberek se az elfek között nincs helye ezért sem nézett ránk úgy mint holmi cirkuszi állatokra és ezért becsülendõ mégha nem is érhet fel veled.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.14. 19:01

Esemény: Visszatérés a fogadóba a küldetés felvállalása után, esete

Lihra pupillája kitágul:

-Téyleg ilyen terveid vannak! -mondja vidáman beregve és egy pillanatra a homlokát a tiédhez érinti.

- Ez valóban nemes és számomra is tewtszõ cél. Szólj, ha valamiben tudok neked segíteni. -mondja.

-Jól van na, csak úgy otthagytál, és rosszul eset...-hajtja le fejét a khál lány.

-Aludjunk jó? Mik a terveid holnapra? És velem mi lesz?

Lighra figyelmesen végighallgatja a mondandódat, és mindenki nyugovóra tér.

Az éjszaka eseménytelenül telik.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.06.14. 19:59

Amikor a homlokát az enyémhez érinti gyengéden végigsimítok az arcán
- Igen. Ilyen terveim vannak, de amíg valóra tudjuk váltani õket sokat kell tanulnunk.
- Ne haragudj én se gondoltam végig el kellet volna mondanom miért akarok beszélni a félelffel.
-Holnap el kell mennünk a tanítóhoz és megalkudni vele. Próbálj meg türelmes lenni vele. Bogaras, de sokat tanulhatunk tõle. Meg kell tanulnod az emberek nyelvét, hogy szót érts velük. Holnap Egrennel elintézünk egy feladatot Egrennel az Északi szövetségnek, hogy egy kis pénzhez jussunk s talán némi elismeréshez is a népünket illetõen. Most pihenjünk holnap nehéz napunk lesz.
én is elheveredek Lighra mellet
ébredés után felkeltem Lighrát ha Egren még alszik akkor csendben lemegyünk a az asztalokhoz
- Verin kérlek hozz nekünk valamit reggelire.
- Nos várjuk meg míg Egren felébred aztán ha lejön megbeszéljük a többit, de délelõtt el kell mennünk a tanítóhoz, délután pedig zenélnem kell, hogy legyen szállásunk.
Amikor lejön Egren.
-Jó reggelt Egren gyere ülj le. Nos neked milyen terveid vannak mára. Nekünk délelõtt vissza kell menni a tanítóhoz. Velünk jössz? Tanulsz ervül?

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
521 hozzászólás • Oldal: 19 / 35 • 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 35