• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sub rosa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 143 / 167 • 1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 167

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.10. 12:42

Résztvevõk: Castor

-legyek akkor Messala...hisz anyámon és tetsvéreimen kívül mindenki így szólít, szinte már megszoktam, hozzám nõtt...
Próbálja hajából a gubancokat eltüntetni, de ez hosszadalmas mûvelet. Mikor végez, arcát is megmossa, s holmijai közül ruhát kezd el válogatni. Nem szeretne utazóként megjelenni.
-Hm, szólok neki, ez természetes. S hogy mit kér fizetségképp...Trixi, vagy a kamasz biztos tudja, mi a módi, majd érdeklõdünk. Sosem találkoztam még javea papnõkkel. Fogalmam sincs hol laknak, miként festenek s mifélék. Nem gonoszak, ezt teljes magabiztossággal állíthatom. De hogy mennyire szeszélyesek, az talány...
Mikor szóba kerül a dalnok, szomorkásan megáll a keze a válogatásban s castorra pillant:
-Szerintem nincsenek együtt. Trixi elég indulatosan távozott pihenni. És...másképp sem egy pár már õk. Valami végérvényesen elszakadt a férfiban, amikor úgy összekaptak. A verekedéskor. Ápolta, mert nem szívtelen, de szerintem nem a szerelem fûtötte azt a gondoskodást. A nõvérem szerintem ezért dühös. Õ...nehezen esik szerelembe s ha átvágják...Nem tudom mi lesz. Bízom benne, hazája földje gyógyír lesz lelkére. Tudod az ilyen szép férfiak gyakran csapodárok és hûtlenek a szív dolgaiban, hisz tudják, milyen erõvel bír szépségük a nõi nem felett s szereteik azt több fehérnépnek megmutatni, nem csak egynek. A nõkkel is így van ez, ha kivételesen gyönyörûek. Ritka, amikor szerénység és engedelmesség ölelkezik karba az ilyen küllemi bájjal.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.06.10. 21:47

Vincent

-nyugodjon meg, nem szeretem a bakó szerepét felvállalni, ugyhogy kíméletes leszek. Legszívesebben hova költöznének innen?
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.06.11. 8:10

(Somuris)

- Drága jó lovag uram, meggyõzõdésem, hogy hamarosan önt is a legkegyetlenebb hóhérok között tartják majd számon a nemes hölgyek, akik szintén nem sokáig fogják vissza magukat, amint rákapnak az ízére. Ez csak olyan "szedegessük elõ a hangszert" játék, hamarosan belecsapnak a húrokba és olyan kérdésekre kell válaszolnunk, hogy szeretné újra felölteni a vért óvó és mindent eltakaró sisakját...
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.06.11. 8:46

Vincent

-nos lehet, hogy iagaz van barátom. De tudja mindennek megvan a maga ideje, és a hóhérkodás, és páncél visszahuzásra még nem most kerítenék sort. De az idõ elõrehaladtával ez még változhat, no de hagyjuk a kisasszonyokat is érvényre juttni.-Ée kezével bátoritja szóra Lullát.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.11. 9:02

Résztvevõk: Vincent, Somuris

Fenephra és Lulla élvezettel hallgatta a férfiak beszélgetését, s mikor eljött az alkalom a válaszadáshoz, Lulla szeme elrévedt.
-Shadon nagy városában laknék legszívesebben. Én szeretem a lüktetõ életet, a fényes bálokat, a meseszép kelméket és ékszereket, s hogy új arcok vesznek körül, akikkel érdekes beszélgetéseket lehet folytatni, vagy esetleg széptevõre szert tenni...Hisz itt csak sorvadozom...
S sóhajtott egy nagyot, mintha ezzel le lehetne tenni a bánatát.
-De nem ez minden leány vágya? Nem is értem, mások hogyan képesek durva ruhában barangolni erdõkben meg más nyirkos helyeken, elhanyagolva magukat.
Fenephra nem felel, õ már rég kiesett a játékból, rá nem vonatkozik a szabály.
A kört Vincent nyerte, de a következõben Somuris ritka lapot kapott: a Három Holdat. ha azt bedobja, mindenkitõl kérdezhet egyet...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.06.11. 9:27

(Somuris)

Naná, hogy bedobja :) Mindenkitõl? Fenitõl is?

- Na jó, én boldogan magamra vállalom az elsõ hóhér szerepét, hisz valójában mind arra vágyunk, hogy kényes kérdésekkel hozzanak pírt arcunkra.
Lullához fordul:
- Mit néz meg elsõként, ha egy férfire néz?
A lovagtól:
- Ha egy zálogot kérhetne az itt megjelent hölgyektõl, mit kérne?
Ha Fenitõl is kérdezhet:
- Hogy búcsúzna el szíve szerelmétõl, ha félne, utoljára látja?
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.11. 9:59

Már Fenephra is játszik, ám elõzõ menetbõl õ jogosult egy kérdés kikerülésére. Már ha él vele, mert nem kötelezõ.
Lulla felkacagott, hajtincsét megcsavarta az arca mellett s ránevetett Fenire, aki lesütötte szemeit de mosolygott.

-Végre elérkeztünk a súlyosabb kérdésekhez, ezt már szeretem!-kacsintott a dalnokra.
-Bevallom én derekasan, hisz mit szégyelljek rajta! Én bizony a férfiemberek fenekét szoktam megnézni legelébb...
Feni úgy tett kártyáival, mintha legyezné magát, latolgatott, aztán ölébe ejtette a lapokat.
-Erre a kérdésre válaszolni fogok!
-Meggondoltad? Biztos hogy jól meggondoltad?-ugratta Lulla õt.
-Meg én! Hisz ez a kérdés nem nehéz ahogy a válasz se rá. ha igaz szerelemmel szeretnék valakit s ez a helyzet állna fel, úgy én bizony csak ölelõ karjaimat adhatnám.
-Csak?-biggyesztette le ajkait Lulla, de Feni ráütött testvére combjára játékosan.
-Oh, nõvérem, nem mondom én ki úgy a szavakat, ahogy te szoktad!
-Tehát odaadnád illatos magad néki?-sandított Lulla Fenire, aki homlokát ráncolta.
-Micsoda beszéd ez! Nem e ez a legszebb búcsúzás és köszöntés két szerelmes szív között?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.06.11. 16:24

Vincent

-Nos õszintén szólva valami személyeset, ami örök emlék marad ezektõl a szépséges virágszálaktól.-Mondja mosolyogva, fõleg Lullára.

<Hát azért ilyen könnyûvérû nemes hölgy még az állítolag veleéig romlott Shadlekban is ritka látvány. no de hát, ugy látszik Domvik egy angyala reám mosolygott.>
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.11. 16:27

-Ó, ez semmi kérem szépen, bõvebben és pontosabban!-ingatta fejét Feni, hallhatólag hamar feledtetni kívánta a férfikakal testvére szavait.
-Mondjuk ha Lulláról lenne szó, mi lenne az?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.06.11. 16:39

Vincent

<A fenébe miért nem vagyok a nomád akkor szó nélkül rá vágnám az esti légyotott. de a fenébe is nemes lovagnak neveltek, és hiába ilyen könnyü vérû a nõ, mégis én uri embernek tartom magam.>

-Nos mint régi vágású család neveltje, a keszkenõt mondanám, ám mivel én már másképp nevelkedtem, így ha a viszony szorosabb lenne köztünk, akkor valami igen becses tárgyát, kérném el. De hogy ön mit szán nekem az már mindegy csak önnek fontos legyen. Sajnos annyira nem ismerem, hogy konkrétan megtudnám nevezni azt. Sajnálom.

<Tényleg rossz így hogy nem közölhetem vele, hogy mi kell õszintén, mivan hogyha megsértõdik, és az egész kompánia repül az én farkam miatt. Akkor most mindnki rám fujna.>
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.06.11. 19:25

(Hanas)

A kislány ott leskelõdik, a nomád pedig egy kis tréfát eszel ki: Csendben odalopakodik mögé, és megpenderíti, hogy felé forduljon, lehajol hozzá, hogy a fejük egymagasan legyen majd így szól morcos ábrázattal:
-Aki les azt elviszi a lótolvaj! :x
Bár bizonyára nem érti a gyerek a mondandóját, talán így is eléggé ráijesztett. :twisted:
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.11. 19:55

Résztvevõk: Hanas, Castor

A kislány nagyot ugrott és felsikoltott. Ez még a dwoonék szobájába is behallatszódott. Aztán a kislány sápadtan lefutott egy szintet, ahol az étkezõ volt.
A szoba ajtaja nyílt, Messala nézett ki rajta.

-Ki volt itt? Nem tudod melyik a testvérem szobája?
Majd benézett ide is, oda is. Aztán az egyikben benn is maradt. Castor a nomádot találta a folyosón, aki vidman állt, s egy éleset szellentett bele a folyosó kövei közé.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.06.11. 22:09

- Mintha otthon lennél Hanas...-vigyorog a dwoon.

Majd megvárja Messalát az ajtó elõtt, ahová a testvéréhez bement.

-Megyünk mindjárt mi is Hanas vacsorázni, csak Messala még beszél Trixivel. Szerintem mi együtt megyünk le. Ha akarod, maradj itt, és várd meg velem õket.

- Szóval úgy néz ki ezen a vidéken van a gyilkosod akit úgy kergetsz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.06.12. 10:39-kor.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.06.12. 8:23

(Somuris)

* Ó drága lovagom, neveltetésed nem engedi észrevenni, hogy ezek a virágszálak alig várják, hogy leszakítsák õket? Bizony nehéz õket megsérteni - hacsak nem a küllemüket szólnád le. Mondjuk nem is könnyû egyensúlyozni az illem és a leplezetlen vágyak között, de vigyázz, miközben a testbeszéded nem képes leplezni, hogy gondolatban vadul vetkõzteted Lullát, már csak szád rabja az illemnek. Úgy kimondani, hogy csak az találja merésznek, aki hasonlóan be van indulva... én ezt tenném, de könnyû dolgom van, az én szememet nem homályosítja el a vágy dübörgõ követelése. Az érzelmek és a test kívánságainak húrjain játszom én, akár egy különleges, lélegzõ hangszeren. A beteljesülés csak a végsõ akkord, a taps az elõadás végén - az igazi gyönyör maga a játék. *

//Vincent, ezeket csak gondolom, a karaktered pedig nem képes olvasni a gondolataimat. Legfeljebb a tekintetembõl az együttérzést és a bátorítást, bár azt leginkább nem tõlem kapod :) //
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.12. 10:14

-Ó..egy tárgyat...-méregette Lulla úgy a lovagot, mintha rossz lóra tett volna, majd vállat rántott és újra bájosan mosolygott. Letette a lapokat.
-Meguntam a játékot, menjünk vacsorázni. Utána pedig keressen fel a szobámban, mert ezzel a válasszal nem teljesen értek egyet és ki kell fejtenie a legapróbb részletig, mért hogyan és fõképp mért?-állt fel Lulla, ruhája suhogott, s kicsit kényeskedõn igazította meg a haját. Fenephra is felemelkedett a nõvére után közvetlenül.
-Te pedig szórakoztasd majd a dalnok urat, megérdemli-s mintha ez lenne a legtermészetesebb, Feni kezét a dalnok vállára tette s mosolyogva belekarolt a lovagba, hogy az vezesse le az étkezõbe. Fenephra zavarban volt, kezét visszahúzta s ujjait babrálta. Kettesben maradtak...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 143 / 167 • 1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 167

Vissza: Régi Kalandok...