• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

Ahol megszállhatsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
220 hozzászólás • Oldal: 15 / 15 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15

HozzászólásSzerző: Minea con Codorra » 2007.06.08. 21:32

*Korgó gyomra egyre inkább sürgette a konyha irányába, ám amikor meglátta a lenti nyüzsgést, egy pillanat erejéig mindent feledve tántorodott hátra. Amikor kinézett szobája ablakán szeme még "félig össze volt nõve", így nem is gondolta volna, hogy már ekkora csúcsforgalom lesz.
Nagy levegõt vett, és macskaszerû mozgását kihasználva megpróbálta magát átverekedni a tömegen. Már látta a söntést, és mellette a konyha bejáratát, ám a következõ percben amilyen közel volt a siker, annyira kiábrándítóvá vált az elé tornyosuló "úttorlasz". *

~ Hogy állna beléd agörcs, te isten barma! ~
*Érezte, ahogy a pumpa lassan, de biztosan megy fel benne. Most fixen a tyúkszemére léptek, márpedig ez az õ hazájában vért kívánt. Ám Gorvik messze van, és a tulajdonképpeni munkahelyén nem csaphat balhét. Ez utóbbi tény még jobban bosszantotta, a higany már erõsen piszkálta a végsõ határt, fõleg a fenekét ért inzultus után. Ám végül mégis inkább mély levegõt vett, és megpróbált oldalra kerülni.
- A bordély a szomszéd sarkon van!

//Elnézést, hogy nem a megszokott jelölést használtam a karakter gondolatainál, de úgy csak az elsõ szót érzékeli a gép, fogalmam sincs miért.//
Minea con Codorra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2007.06.08. 22:40

Minea:

*Ismét eléd lép, megakadályozva a továbbhaladást.*
- Hagyjak itt egy ilyen gyönyörûséget? Ccc, nem, nem, az istenek megátkoznának érte mindenbizonnyal, és nekem is a szívem szakadna meg... - végigmér és megnyalja a szája szélét. - Na mi lesz, felkísérsz, vagy kéreted még egy kicsit magad, angyalom?

//Semmi baj :wink: , de ha megkérlek kiírod majd a karid nevét a reagjaid elé? Elõre is köszi.//
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

//Wayne Chapman - A Halál havában//
Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 497
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pirate » 2007.06.09. 11:17

(Alasandril Belteron con Cavallos)

Az ork szavait fel sem veszem, még csak felé sem pillantok. Mintha ott sem lenne. remélem ez még külön is dühíti. A félelf viszont íriemberként viselkedik, így hát így is viszonyulok hozzá.

-Ó semmi, semmi különös. Csak gondoltam kártyázgatunk, beszélgetünk... Végtére is ha már isteneink így összehoztak minket...

Ha már a félelf tegezni kezdett a továbbiakban én is visszategezem, már ha válaszol a kérdéseimre. Ha igen megpróbálom majd õket "becserkészni hátha csatlakozhatok hozzájuk. De ezt majd csak ezek után ha érdemesnek látom.
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom,
Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Pirate
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Minea con Codorra » 2007.06.09. 11:43

(Minea con Codorra)

- Én nem vagyok szajha! Magad is láthatnád, ha volna szemed!
*Érezte, nem sok hiányzik ahhoz, hogy rá jöjjön az "öt perc", hiszen a kidobóemberek pont akkor nincsenek sehol, amikor szükség lenne rájuk. Bár egész jól ismerte a terepet, lopva mégis körbe tekintett, hogy felmérhesse, van e fölötte valamiféle díszítõ jellegû, lecsüngõ drapéria, esetleg milyen magasan van a mestergerenda. Valahogy volt egy olyan érzése, itt nem fog semmit sem elérni szép szóval, ám próba szerencse.*
- Hogy Ranagol hervasztaná le azt az öntelt vigyort a képedrõl! Húzzál melegebb éghajlatra, mielõtt még kifolyatnám a vért a májadból, mert bizony nagyon dühös vagyok!
Minea con Codorra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2007.06.10. 16:39

Alasandril Belteron con Cavallos:

*A félelf megmosolyogja a szavaidat.*
- Isteneink... Ez jó... Nincsenek isteneink, nincs szükségünk rájuk. Csak a pojácáknak, kik nem tudnak boldogulni maguktól, és ezért "felsõbbrendû" - itt gúnyos hangnemet üt meg. - segítséghez folyamodnak. Pf. Ostobák.
*Mégegyszer végigmér, majd folytatja.*
- Nem szoktam ilyet mondani, de tetszik a stílusod, látszik nem vagy egy magadra hagyatott lélek... Mi a neved?
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2007.06.10. 17:03

Minea con Codorra:

*Szerencsédre pont van egy lecsüngõ zászlóféle mögötted/feletted, ami a lépcsõhöz vezetõ falat borítja díszítésképpen. A mestergerenda viszont magasan és távolabb is van, esélyed sincs elérni.*
- Egyem azt az öntudatos szívedet! - mondja, és végigsimítja az ujjait a hajadon.
*Ekkor hagyja el a szádat a figyelmeztetés, amin nagyot nevet és még nagyobb mosoly terül el az arcán.*
- Fenyegetõzöl, galambom? Nem illik az egy ilyen teremtéshez! Inkább gyere ide!
*Azzal ráfog a derekadra és megpróbál megcsókolni. Ha ellenállsz magához szorít.*

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Minea con Codorra » 2007.06.11. 10:26

(Minea con Codorra)

Amikor a szerencsétlen félkegyelmû megpróbálja magához vonni, Minea szemében egy pillanatra unott egykedvûség csillan. Ha már ilyen közel van, keze a férfi gatyamadzagjára/övére siklik, és gyorsaságában, eseteleg a férfi gyanútlanságában bízva, megengedi, hagy hulljon a nadrág a földre. Amennyiben ez sikerül, éles füttyszót hallat, és megpróbál elrugaszkodni helyérõl (Persze, ha ezt a férfi meglepettsége engedi... nem biztos, hogy egy éles füttyszó, közvetlenül a fülébe, építõ jelleggel hatna lelki egyensúlyára. :twisted: ), s megpróbálja elkapni a felette lógó zászlót, hogy felhúzva magát, átlenülhessen a férfi feje felett, otthagyva õt gatya nélkül a telt ház közepén.

//Persze ez csak a szándék. Cselekvéshez estelegesen szükséges képzettségek: Akrobatika 4, Ugrás 77% -> 75 + erõ tíz feletti része//
Minea con Codorra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2007.06.12. 15:56

Minea con Codorra:

*A férfi elmosolyodik, láthatóan felcsillan a szeme, ahogy lentebb ereszkedik a kezed. Megpróbálod az övét kicsatolni, de nem sikerül a próbálkozásod, valami beakadhatott. A férfi erre felemeli a fejét és meglepetésdre mégnagyobbra nõ a mosolya.*
- Huncut teremtés vagy, galambom... Felõlem csinálhatjuk itt is... Engedd meg, hogy segítsek :wink: ...
*Elereszti a derekad, és kicsatolja az övét. Nem tétlenkedsz sokat, amint már nincs akadálya a nadrág lehúzásának, egy gyors mozdulattal letéped azt a bokájáig, aztán egy hangosat fütyülsz a fülébe. A férfi nagyon meglepõdik, szinte elkerekednek a szemei, de nem tudja idejében lereagálni a történéseket a sok ital miatt, sõt, a fütyülés miatt majdnem elesik, ahogy hirtelen a füléhez kap. A körülötted állók megállnak és hangos nevetésbe törnek ki, azonban te nem ragadsz le a szerencsétlen látványon, hanem máris a zászló felé ugrasz. Ügyesen elkapod és továbblendülsz a férfi feje fölött, azonban õ feléd kap, vadállatias vonásokba torzult arccal. Szerencsédre nem tud megragadni, így manõvered sikerül, és máris haladsz tovább, minél messzebbre kerülve a részegtõl. A férfi gyilkos dühében gyorsan felhúzza a nadrágot elõkapja a rozsdás tõrét, és vicsorogva elindul feléd, félrelökve azt aki az útjában áll.*
- Megállj, te szukafattya, most megkeserülöd azt is, hogy megszülettél! :evil:
*Ahogy végzetesen közeledik, tõrjét elõretartva, hirtelen egy nyílvesszõ állapodik meg a kézfejében áthatolva a tenyerén, ami elengedésre készteti a fegyverét. Oldalra kapja a fejét, és Torozont pillantja meg, ahogy már egy újabb nyílvesszõt aljzott fel kézi nyílpuskájában, és fenyegetõen célba vette a fejét. Egy pillanatra elhallgat a zene, és Torozon dübörgõ hangja szakítja félbe a csendet.*
- Tisztulj innen, vagy történelem leszel mától!
*A férfi izzó szemeket vet a pult mögött álló köpcös alakra, majd kiviharzik a fogadóból. Torozon leereszti fegyverét és int hogy folytatódjon a mulatság, majd kérdõn rádnéz minden rendben van-e. Néhány másodperc múlva visszazökken minden a rendes kerékvágásba, mintha mi sem történt volna.*

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Minea con Codorra » 2007.06.16. 12:09

(Minea con Codorra)

*Minea jóiízûen kuncogott saját tréfáján, miután földet ért néhány lábbal arrébb, egészen közel a söntéshez. Dühe sikeresen alább hagyott, pedig nem sok választotta el attól, hogy amolyan jó gorviki stílusban megfossza tõrével azt a piszok alakot férfiasságától. Mosolya még akkor se fagyott le, amikor amaz fegyvert rántott, és õrjöngve rontott irányába. Nem is lett volna rá ideje, hiszen a jó öreg Torozon, ki ezen a néven a sokadik, még jókor lelohasztotta a férfi harci kedélyét. A lány fél szemöldökét felhúzva tette szét kezeit, majd ezután már ügyet sem vetve a megalázott alakra, köszönetképpen biccentett a jó öreg fogadós felé. Most már egész éberen libbent a konyhaajtóhoz, hogy kilincsét lenyomva bevethesse magát az étkezés gyönyöreibe, mely sokkal többet jelentett számára, mint a férfiak által nyújtott mulandó élvezetek.*
- Néni, van még abból az isteni sajtból? - kérdezte, miután egy röpke puszit nyomott az idõsödõ konyhás néni arcára, s ellopott egy almát az egyik gyümölcsös kosárból, melybe rögvest bele is harapott.
- Ma nem leszek itthon, gondoltam, körbenézek a városban egy kis izgalom után... - kezdett bele szokásos csacsogásába, miközben egy tisztítani való libát húzott maga elé, s tollait kezdte tépkedni - Hátha találok valami életreszóló kalandot, talán még nagy hõs is lehetnék.
*Nevetett, majd nem sokkal késõbb már a jó öreg Torozon-tól érdeklõdött, ha éppen nincs más dolga, hogy mi hír a nagyvilágban, nincs-e valami nagy esemény a városban.*
Minea con Codorra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2007.06.18. 17:40

Minea con Codorra:

*Bólint Torozon, hogy értette, és már fordul vissza a vendégekhez. A konyha mint mindig, most is tele van finomságokkal, sült csirkével, miegyébbel, és isteni illatok terjengenek. Összefut a nyál a szádban az összhatástól. A néni szeme felcsillan a látogatásodra, tárt karokkal fogad, és melegen ölel.*
- Jaj, édes lányom, hát hogyne volna! Tessék itt is van, ni. Aztán egyél nekem rendesen, így is olyan vékony vagy, mint egy nádpálca. Kicsapongni? Így egyedül? Tudod, hogy veszélyes a mai világ, kérlek légy óvatos, bár jobban szeretném ha itt maradnál, a biztonságban. - úgy beszél veled, mintha a nagyanyád lenne, érzõdik rajta nagyon szeret és félt.
*Torozonra sajnos várnod kell, le van foglalva a vendégeivel, de amint befejezi, odacammog hozzád. Eleinte az egészségedrõl kérdezõsködik, de amint megtudja nincs semmi baj, átterelõdik a téma a városra.*
- Sanjnos, nem tudok ebben neked most segíteni. Mostanában elég sok volt a vendég és a dolgom, a szemet nem legeltethettem a nagyvilágon... De azt tudom, hogy a rivini arénában volt vagy van gladiátor párharc. Ha gondolod nézz utána, de nem mondom biztosra.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
220 hozzászólás • Oldal: 15 / 15 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15

Vissza: Fogadónegyed