• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sub rosa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 141 / 167 • 1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 167

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.06.06. 16:37

(Tia)

A gyengéd szavak és a bíztatás valamennyire enyhített feszültségén. Gömbölyded fejecskéjét a férfi karjára hajtotta, amaz még ha nem is lenne erõs alkatú, könnyedén elbírhatta a pihe testet.

-Vigyázott rám. Bocsáss meg, csak...nem tudom elhinni, hogy ez a valóság. Még néhány perce egyedül voltam, fáztam, és éheztem a vadonban. Olyan furcsa minden.

Mikor végül az erkélyre érnek, eltelik a felhõk felett úszó nap látványával. A fodros, narancsos takaró látványa nyugalmat hoz a szívére, azonban még így is percek kellenek, amíg végre válaszol.

-Gyönyörû. De elveszettnek érzem magam. És fázok. Ölelj át.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.06. 19:16

Résztvevõk: Tiarren

-Varssa résen volt. Én épp munkálkodtam, s szólt, útrakel, de nemsokára jõ. Fejet hajtottam. Madarammal jártam aztán a termeket, hogy szabadon repüljön, de immár társaságomban, de kicselezett, s mikor beértem, látom, Varssa nem csak visszatért, de veled tért vissza...
Ennél a közlésnél jobban megszorította Tia vállát, majd mikor érezte a lány remegését, nem csak hogy megölelte, de úgy, hogy Tiát maga felé fordította, s az ölelést aztán kiegészítette csókjával is. Elõször lágyan kezdett bele, s ha nem talál rá akadályt, jöhet a hevesebb is!
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.06.06. 20:41

Castor nagyon jól elvolt ebben a testhelyzetben. :D
Nem is akaródzott neki változtatni rajta, csak elnyúlt, Messala haját simogatta, és lihegve várta, hogy szíve ritmusa megnyugodjon, a testük alváshoz fészkelõdjön és meglepje õket a nyugodt álom.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.06.06. 21:20

(Tia)

-Munkálkodtál? Ily' messze mindentõl, egy jégpalotában, min dolgozhat az ember? S Varssa? Õ milyen...mmm...

A férfi csókja kissé váratlanul érte, mégsem volt rest viszonozni. Hagyta, hogy kicsit megkóstolja édeskés ajkait, azonban nem merült bele túlságosan. Biztonságot keresve fogta meg a férfi kezét, majd mélyen a szemébe nézett, elõször, mióta találkoztak.

-Most már elárulod a neved? Oly sok dolgot kérdeznék még, de nincs a világon titok, mire inkább kíváncsi lennék...
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.06. 22:42

Résztvevõk: Tiarren

-Tamrin vagyok-mutatkozik be, majd kicsit oldalvást lép, hogy rálátása legyen a lánynak a helyiségre.
-Ez pedig, ha akarod, a te szobád.
Valóban. Egy hálószobában voltak. Hófehér huzatú ágy, a lepedõ a földig ért, alja csipke volt, négy oszlop futott az ágy négy sarkánál a mennyezetig, s vékony fehér fátyollal lehetett körbehúzni az ágyat függöny gyanánt. Vastag puha fehér szõrme a földön, márvány kandalló az ággyal szemben.
-Én bírom a hideget, de te nem. Ezt a tûzrakó helyet csak miattad készíttettem.
Volt ott szépen faragott ruhaláda, s szõttesek a falon. Nagyon régi kódexrajzokra hasonlítottak azok a szõttesek, vagyis amiket ábrázoltak. Volt ott koronázástól kezdve sárkánynyal való megbeszélésen keresztül hölgyséta a mezõn, lovaglást megörökítõ, vagy más egyszerû cselekmények.
S ennek a szobának a kilátása pont arra a lenyûgözõ felhõs panorámára nézett.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.06. 22:44

Résztvevõk: Vincent, Somuris

-Nyugodjon meg, a hitünk erõs és ha apánk újra itthon lesz, nem kell még csak gondolatban sem aggódnia!-így Fenephra.
-De még nincs ithon és van alkalmunk egy kis mulatságra!-csapta össze kezeit Lulla.
-Tud történeteket? Izgalmasakat, amiben nem halnak meg de nem is alszanak el az unalomtól-kérdezte a dalnoktól Lulla.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.06. 22:58

Résztvevõk: Castor

Messala már félig aludt Castor mocorgásakor. Ám csak nyöszörgött. Majd a dwoont is magába ölelte a furcsa képzetekkel teli világ. Eleinte pihentetõ sötétség borult rá, de aztán...Újra ott volt a toronyban, ahol a kapu is állt. Ám most rosszullét nélkül. S a kapun kilépve nem egy kislány várta csirkefejjel, hanem két meztelen nõ. Az egyikben a várúrnõt ismerte fel, kibontott sötét hajával, a másikban egy tõrt fogva a zöldruhást, azaz jelenleg ruhátlant, Rovelynt. A két nõ összenézett, majd térdre borult a dwoon elõtt s kérték, áldja meg õket, s hadd fogadják illõn õt...
Mivel a dwoon elalvás elõtt is elég felfokozott eseményeken volt túl, ezt álmában sem tartóztatta meg tõle a sors. A két nõ végigcsókolgatta õt, a várúrnõ még egyéb helyen is, hol férfinak kellemes, amikor kivgódott az ajtó, s megjelent ott egy inkvizítornõ...Az inkvizítor feltûnõen hasonlított Tiarrenre, csak ez a nõ fekete hajú volt, varkocsba fogta hosszú haját, baljában törvénykönyv, jobbjában lovaglópálca, felül fûzõ, alul fodros szexi bugyogó. Õ az enyém, kivallatom, közölte a nõkkel, akik engedelmesen vonultak félre imádkozni életükért, majd a Tiainkvizítor nõ megparancsolta casornak, hogy feküdjön hanyatt és bánja meg bûnét, majd ahogy korábban messala ülte meg ébren a férfit, úgy "vallatta ki" az invizítor a férfit. A végére aztán az imádkozók felbátordtak, mert mire castor kinyúlt, három nõ is fáradtan pihent karjai között...alatt...felett...ahogy esett...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.06.06. 22:59

Vincent

<Remélem a móka nem csak a dalnok történetébõl fog állni, és azt is angyon remélem, hogy sumorius elõ huzakodik valami széppel és jóval, mert ha ez a kérdés nekem szegezõdik akkor nem igazán fogok tudni elõhozakodni semmi szalonképessel.>
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.06.06. 23:09

//Off:

ZSÍR!!!!

HÁT EZ NAGYON COOL!!!

Kép

Ha valak fel akarna kelteni ne hagyjátok!!!

Mindenkit nyomatékosan kérek, hagyjátok Castorkát békésen alukálni! El van a gyerek ha alszik!!!...nem kér enni!
//

*Remélem ebben a korban már kizárt az éjszakai magömlés...:roll:*
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.06.07. 8:46

(Somuris)

A "hitünk erõs szövegre" Fenire néz, tekintetébõl kitûnik a csalódása, de nem szól. * Te is inkább hagyod, hogy telebeszéljék a fejed, ahelyett, hogy gondolkodnál? *
Lulla szavai inkább kedvérevalóak, elõ is adja a hölgyeknek a holdkóros apród történetét.
// Aki nem emlékszik: http://www.jomadar.hu/holdkoros.html most hánytam oda, ezért nincs formázva...//
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.07. 10:26

//Jézus, Castor (ez nem két játékost jelent!!!) kisebb betûkkel is világos! :)//

Lulla bájosan mosolyog, le sem veszi a szemeit a dalnokról. A végén tapsol.
-Ez nagyon tetszett, egészen jó kedvem kerekedett hogy végre történeteket hallok, nem csak a sirámokat és a tedd ezt tedd azt utasításokat. Uram, mért ül olyan messze, ne féljen, nem tör össze engem a vértjével-s megpaskolta magához közelebbi helyen a pamlagot Vincentnek. Fenephra felállt, kinyitott egy kis szekrénykét, ahonnan kivett egy kancsót és négy kisebb fémpohárkát.
-Bort?-kérdezte.
-Játszhatnánk valamit. Feni, megvan még az a táblás játékod?
-Sajnos már nincs, de kártyám az igen!
Lulla örömében tapsikolt.
-Ó, hozd le kérlek, remek játékot ismerek!-kacsintott a férfiakra.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.06.07. 11:22

Vincnet

-Ez tényleg jo volt barátom-komentálja az igric meséjét-...Oh nem féltem én önt kisasszony-Nem is ült olyan messze Vincnet de most mégközelebb ült Lullához, az illatta megcsapta, mégjobban megbabonázta az ifjú lovagot.-Oh köszönöm, elfogadom.-Mondja a bor invitálásra-Kártya? Sajnálom, de ebben a tudásom eléggé hiányos, nem értek én a kártyához.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.06.07. 12:08

(Somuris)

- A helyi kártyajátékok tekintetében a mûveltségem nekem is meglehetõsen hiányos, de szívesen pótolom - bátorítja a lovagot.
- Kíváncsi vagyok, a hölgyek miket tudnak...
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.06.07. 13:13

Vincent

-Nos ha megtanítanak, én sem állok ellent, de azt már tényleg nem ohajtom mellvértben elsajátítani. Amíg önök megkeresik a kártyát addig engedelmükkel, én lecsatolom a páncélt.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.07. 13:27

-Ez nem bonyolult, házilag ötlöttük ki-kezdett magyarázatba Lulla, amíg testvére felszaladt a kártyáért.
-45 lapos a pakli, ebbõl 40 számozott, öt nem. Majd ha Feni lehozta, megmutatom, mit ábrázolnak a lapok. Mi úgy szoktunk játszani vele, hogy mindenki húz öt lapot, a maradék lapokból egyet kiteszünk középre. Nos, a feladat annyi, hogy nagyobb számot kell tenni rá, mint ami ki van rakva középre. Ezt így sorban mind így tesszük. Akinek viszont csak kisebb lapja van,s nem tud nagyot rakni, az egyrészt az egész rakás lapot fel kell hogy szedje, másrészt meg kell egy titkát ossza a többiekkel, amit azok kérdeznek tõle. Aki leghamarább szabadul meg minden lapjától, az pedig egyszer a következõ körben mondhatja azt egy kérdésre, hogy nem felel rá. Ha az öt számozatlan különlapok közül valaki a legnagyobb értékût kijátsza, mert olyan szerencsés, hogy azt húzza, mert abból csak egy van, akkor lehet olyan kegyetlen, hogy mindenkitõl kérdez valamit, amire felelnie kell a kérdezettnek.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 141 / 167 • 1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 167

Vissza: Régi Kalandok...