• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erion utcáin

Ahol üzletelsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
685 hozzászólás • Oldal: 3 / 46 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 46

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.06. 20:26

JK: Barlon Ergwont
Esemény: Küldetésben (Védd a nõt és fuss!), Beszélgetés Bertsindával
Helyszín: Bazár

- Szállást keres jó uram? -mosolyodik el a lány. - Hisz ott az egész Fogadónegyed! Még válogathat is a szálláshelyek között. Én a Fogadó Godorához-ban szálltam meg. Ha már volt íly kedves és bebizonyította hogy Erigowban nem halt még ki a férfiakból a lovagiasság, engedje meg hogy legalább egy kupa borra meghívjam. Ma este. Ha önnek is megfelel.

-A kikötõ pedig...vágjon át az állatvásáron abban az irányban, és ott amögött a vörös sátor mögött már meg fogja érezni...csak menjen a halpiac felé és a szag után...Tharr méltányolja a bátorságt és az erõt, isten áldja uram. - mondja az aszisz nõ és az idõsebb férfivel a nyomában ellépdel.

//Off: Az elõzõ reagom off üzenetében már leírtamn, hogy sikerült megvened a kívánt holmikat és azt is hogy mennyiért. Kb egy óra telt el. Du. 15.00. van és olyan 21.00-kor sötétedik be.//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalmárfejedelem 2007.06.11. 17:23-kor.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.06. 20:31

//Off:Csak az utcagyerek meg bandás múltad miatt gondoltam, hogy nem mindig a piacon vetted a kaját, hanem el kellett vegyed...de módosítottam..//
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.06.06. 20:46

/ Barlon Ergwont /

- Köszönöm hölgyem a tájékoztatást és természetesen köszönöm az invitálását! Ma este lehet, hogy nem érek oda, de talán holnap kárpótolhatnám, mondjuk egy könnyû reggelivel? * Mosolyodik rá a nõre. Majd egy pillantást vet alkarján lévõ sebére.*

<… Ezt meg be kellene kötni, még nem fertõzõdik el…, Na de most még a hölgyszíveket kell kicsit megpezsdíteni Barl!…>

// A megvett ruhanemût és kötelet a hátán lévõ hátizsákjába tette, valamint levontam a 2 e, 3r-et. Ja és még egy dolog: Remélem jól néz ki a csaj, mert nem sikerült megnyitni a karijának képét!!!
:P //
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.07. 7:51

JK: Egren cwa Trimelion
Esemény: Beszélgetés az összekötõ emberrel
Helyszín: Az Északi Kereskedelmi Szövetség Székháza

Jerom atya a szavaid hallatán szó szerint megdöbben, szemöldökét felhúzza és le is ül és hellyel kínál téged is.

- Szóval azt akarja mondani hogy Otlokir egykori katonája munkát kér TÕLÜNK? Gondolom tisztában van annyira a politikával hogy tudja: az aszisz nagykirály maga is egy Fekete Hadúr és mint ilyen nekünk ellenségünk. Tudom hogy Ifin ura, báb a hercegkapitányok és Toron játszmájában de ahhoz van ereje, hogy zsoldosokat adjon el a Zászlóháborúba Toronnak...ráadásul Tharr hívõ...az a tény hogy aszisz falanxharcosok álltak Toron zsoldjában velünk szemben és az asziszok ugyanúgy eladják az abbitacélt a Háromfejûnek mint nekünk, egy kissé rossz ajánlólevél ebben a házban nem gondolja?

- Bevallom kissé meglep hogy miért nem a Quiron-Ligánál kopogtat megbízásért. De biztos oka van, amit tudni szeretnék hogy hitelt adjak a szavainak...mi nemcsak egyszerûen adunk egy munkát...aki nekünk dolgozik, az az Északi- Szövetségnek és a Vörös Lobogónak tesz szolgálatot, ha hajlandó ezt elfogadni, és azt, hogy közben halálos ellenségeket szerezhet Toron és estleg saját hazája részérõl, ám legyen, de nem tartozik egy magyarázattal hogy miért döntött így.

...

- A mási pedig: nekem nem mindegy kikkel dolgozok. Arctalan szövetséges nem szövetséges. Látni akarom és beszélni akarok a fegyvertársával. Nem szolgálhatja úgy Északot hogy nem látom kiket küldök arcvonalba egy-egy csata erejéiig ebben a véget nem érõ háborúban. Ez itt nemcsak a pénzrõl szól. Számunkra nem. Ha a társának fenntrtásai vannak az élet kiltásával kapcsoltaban: rossz helyre született rossz idõben. Nekem olyan ember kell aki megteszi a dolgát ha ölni kell.
Vannak békésebb idõszakok és vannak harcosabbak. Ha már benne vannak, nem léphetnek ki ha összecsendül az elsõ pár kard, vagy elhalkul az elsõ halálhörgés.
Az éremn másik oldala, mivel tudom, hogy társa van, akkopr többet, nehezebbet is követelhetek, mint amit eredetileg terveztem, és a javadalmazásuk sem csak egy fõre fog szólni...

-Amíg nem beszéli el, hogy miért fordult el a Fekete Lobogótol és nem láttam és nem beszéltem a társával, addig az Északi Kereskedelmi Szövetségnek nem áll módjában munkát adni önnek. -mondja az atya szigorúan.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.07. 8:17

Esemény: Küldetésben (Védd a nõt és fuss!)
Helyszín: Halpiac

//Off: Barlon Ergwont-ot nem zavarja, hogy a lány Tharr-hívõ? (olvad el figyelmesebben a reagom) mégegyszer belinkelem neked ide a csaj képét:
http://images.allmoviephoto.com/2005_Ae ... ux_035.jpg

- Természetesen az jó lesz uram! Mosolyog vissza a lány a válla fölött, mielõtt elnyeli a tömeg.

Lassan kievickélsz a Kikötõ fele.
Elõszõr a szag csapja meg az orrod. A semmivel sem összetévesztehetõ hûs és sós illat: a tenger illata. Üröm az örömben, hogy mikor az állatvásár végében eléred a halpiacot, abba sózótt hal bûze is vegyül...nem csoda hogy itt a halpiac, hisz közel kell legyen a kikötõhöz.
Itt sem lett kisebb a tumultus.
Halászok járkálnak itt szákokkal, haálókkal és rakják ki a friss halat a pultokra, amit a legényük néhány fadorongos csapással kábít le, hogy ne fickándozzanak a kõre.
Van itt minden a piciny heringtõl és makrélától kezdve a cápáig, sõt! kifogott cetig minden! Abban a vedérben nagy ollójú rákok mozognak, amott csápos polipok tekeregnek összegabalyodva. Életetben nem láttál még ennyi különleges tengeri herkentyût együtt. Még érdekes is.

//A reagot a Kikötõben folytatom//
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

Új Kikötő

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.07. 8:19

Helyszín: Kikötõ

A kikötõ legalább olyan hatalmas, mint a piac. A fehér sziklakõbõl emelt stégek hosszan és szélesen nyújtóznak a tengerbe, karjaik között kogge-ok, hulk-ok, karavellák, kakrakk-ok, és a tenger igazi nagyágyúi: galeonok és fregattok ringatóznak.
A parton hatalmas szárazdokkok, javítõmûhelyek állnak.
Barlonnak nincs ezirányú képzettsége és gõze sincs hogy hogy néz ki egy „szkúner”. Hajó, hajó. Majd tájékozódnod kell.
Dokkmunkások rajzanak ki be a hajópallókon, a hátukon ládákal, nagy fémszerkezetes emelõk, daruk lógatják a fejük a rakterek fölött. Az emelõmasinák oldalára rúnákat véstek, amik gyengén foszforeszkálnak, mikor a gépezet dolgozni kezd.
A raktárak ágy állnak egymás mellett, úgy terpeszkednek és uralják a kikötõt, akár egy külön város. Kicsiny utakkal, gondosan karbantartva vidáman gördülnek be közéjük a megrakott szekerek ki és be.
A város címerét viselõ városõrõk járõröznek az épületek között. A raktárakat szintén egyenruhás, de nem Erion jelzését viselõ fegyveresek védik.

Közvetlen a kikötõ és a stégek mentén kõépületek. Sok-sok kiskocsma és talponálló. Vidám zene hallatszik ide ezen a délutáni órán is.

A kikötõ központi részén egy nagy szürke, vörös cserepes kõépület: vámraktár és a kikötõmester háza.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalmárfejedelem 2007.10.27. 20:36-kor.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.07. 8:28

JK: West Marson
Esemény: Küldetésben (Adóss Fizess), A Kézmûvesek utcái
Helyszín: Aranymûvesek utcája

Ott állsz Oleg Porter zálogháza elõtt. Az épületet vörös téglákból emelték, ablakai acélráccsal fedettek. Inkább néz ki börtönnek, mint üzletnek.
Az ajtó fölött felirat: ZÁLOGHÁZ

Be van zárva. Jófajta vasalt tölgyajtó. Elótte egy fabunkós behemót strázsál.

Életetben nem láttál még ilyen "lényt" Olyan mintha egy ogre és egy ork keveréke lenne. A megdöbbentõ az, hogy szép ruhában, kék posztóndrágban és lilavászonmellényben álldogál. Idõnként elõvesz egy zsebkendõt és megtörli izzadó homlokát. Nagy órmótlan bakancsot visel. Körülbelül, mint valami uracskának öltöztetett vaddisznó úgy fest.

Mikor az ajtó elé érsz összeszûkülnek kis disznószemei és kivillantja a szemfogait, amelyek túlnõttek az ajkán; közös nyelven szólít meg morogva:

- Mit tetszik?
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.06.07. 8:49

(Egren cwa Trimelion)

Helyet foglalok, nagy levegöt veszek és belekezdek.
-Megvallom Atyám Ön is meglepett engem. Az igaz hogy Otlokir seregében szolgáltam, de akkor eloszlatnám a tévhitet. Még csak nem is láttam a Fekete Lobogót nemhogy felesküdtem volna rá. Miután kiszolgáltam a kiképzésem idejét, semmivel nem tartozom a Nagykirálynak csak és kizárólag saját magamnak. Ez a zsoldosok életének sora arrafelé. Az abbitról, azt ugye nem akarja az összes asszisz nyakába varrni hogy népünk vezetöi és zsarnokai kinek és mikor adnak el ebböl a nem mindennapi fémböl? Hogy miért fordultam el? Azért amiért a családomtól is. Nem tudom elviselni azt az álszent pökhendi dekadenciát a romlottságot amivel a világot nézi és ügyeit intézi az obasz kormányzat. Nagyon sajnálom, hogy itt és pont Ön is elöitélettel tekint hazám fiára. Azt gondoltam talán a Szövetség tagjai nem csak fennkölt hirdetik az emberi eszményeket, hanem gyakorolják is azokat. A másik ok, amiért önökhöz és nem a Ligához vagy a Szerájhoz fordultam: Nem szeretnék a semmiféle piszkos ügyletbe keveredni, és nem kívánom társamat kitenni a rabszolgaság egyéb intézményeinek sem. A társam Khál, és mint fajtája remek példánya esetleg elvetemült gondolatokat ébreszthetne némely dzsad vagy toroni kereskedök fejében. A harcról…, az ellent legyözni és megtörni sokkal nehezebb és emberhez méltóbb tett, mint minden ellenünk szegülöt elpusztítani. Társam erre tett fogadalmat, ne gondolja Atyám, hogy ettöl gyengébb vagy gyávább lenne, mint bárki más. Ha nem így lenne gondolja fajtája egyetlen napig is életben tudna maradni ebben a korban? A kezét csak az oktalan, elkerülhetö halál tartja vissza, de biztosíthatom, nem félnék rábízni életem egy percig sem. Ha úgy gondolja, a holnapi nap folyamán tiszteletét teszi Önöknél, ha nem azt elfogadom, és elnézését kérem hogy feltartottam. Majd keresünk más munkát, de én az Atya helyében addig nem kevernék ideológiát és pénzt, míg nem tettük tanújelét szándékainknak. A világ nem csak Vörös és Fekete Lobogókról szól, söt még csak nem is a lobogókról szól, hanem az emberkröl, akik hordozzák és választják azokat. Az hogy ki hova született nem jelent semmit, vagy nem lenne oka, hogy az legyen. Megértem fenntartásait de nem látom indokoltnak.
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.06.07. 11:19

Wets Marson

-Oleghez, jöttem, hogy valami értékeset pénzre váltsak nála.

*Mindeközben, végigmérem az Ogrét, hogy milyen a fegyverzete?*
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.06.07. 18:39

/ Barlon Ergwont /

*Miután elköszön a nõtõl, kissé arrébb leveszi hátizsákját, leaggatja köpönyegét, majd leveszi szakadt és enyhén véres ingét. Elõveszi tõrét, majd hasít a már tönkrement felsõbõl egy csíkot, ezzel fedi le úgy ahogy sebét.Az elõbbi beszélgetésbõl azonban hírtelen beugrik neki egy szó foszlány:*

<.. Tharr kisérjen utadon! A fenébe! A lány annak a szentségtelennek a híve!!! Jó kis anyag pedig! A reggeli még azért nem "halálos" egy "ilyennel"!!! Na de azért jobb lesz majd vele vigyázni, ha egyáltalán felkeresem?! Pedig annyira csábító szemei voltak a kis dögnek... Na mindegy: olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!!!. Koncentrálj Barl!...>

*Az eszmefuttatás után felveszi váltás ingét, magára ölti köpönyegét és hátizsákját, majd belép a kikötõ területére. Ámulva és bámulva áll jó pár másodpercig. Ilyet még nem látott. Csak nézi a rengeteg hajót, a hatalmas embertömeget, a felfoghatatlan mennyiségû árut.*

<… Hallottam errõl a helyrõl, még Erigowban is rengeteget beszél róla aki már járt itt, de ez elképesztõ!!! Micsoda mérnöki teljesítmény egy ekkora kereskedelmi központot irányítani!? Hogy a fenébe fogom én a „hajómat” megtalálni?! Megvan! A kikötõmester tudni fogja hol keressem! A csehókba sem ártana egy kicsit betérni! Vérpezsdítõ ez a gyönyörû muzsika, na de elötte a küldetés!…>

*Elindul Barl a vámépület irányába, valami féle bejáratot, keresve, ahol bõvebb információt szerezhetne az Anthon gyöngyérõl, miután talál és az ajtó csukva van bekopogtat, ha nyitva áll, belép rajta...*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.07. 21:27

JK: Egren cwa Trimelion
Esemény: Beszélgetés az összekötõ emberrel
Helyszín: Az Északi Kereskedelmi Szövetség Székháza

- Nos fiam...-mondja az atya elgondolkodva...-éppen most bizonyította szavai hitelét...-mondja mosolyogva.

- Hm...ön jó eszû és zsoldos és jól beszél...csak tudja nem sokat ismer még a látható világon kívûll. -mosolyog.

- Mielõtt még rám borítaná az asztalt és képmutatással vádolna egy papot, akkor most elmondom önnek hogy mi történt itt, míg maga beszélt...

- Mit gondol miért egy Kyel-pap ül itt magával szemben és nem egy okulárés hivatalnok? Talán keveset tud a papok hatalmáról, de önnek elárulom: ez a szobát olyan rituáléval szenteltem fel, ami nem engedi, hogy hazugság hagyja el az itt tárgyalók ajkát...nekem nemcsak az a feladatom, hogy vállalkozókat keressek a Szövetség ügyes bajos dolgainak intézésére, hanem hogy kiszûrjem azokat a kémeket, akik zsoldosnak álcázva magukat napjában jönnek ide kifürkészni a gyenge pontjainkat...hatalmamban áll az igazság meghallása...de már megbocsásson, ha nem beszéltetem, nem is fogom megtudni hogy kicsoda maga valójában...nem állítottam próba elé, nem zavartam el, és nem hajítottam ki az ajtón, mikor munkát kért...csak annyit kértem öntõl meséljen magáról, és a szándékairól, a múltjáról egy kicsit...ennyit talán egy szatócs is megkérdez mikor egy új kisegítõt vesz fel a boltjába...ennyit az északi szövetség is megkérdez...sajnálom, ha ez így szíven ütötte, de sajnos odáig még nem terjed a hatalmam, hogy belelássak az emberek fejébe...ezért kellet magáról beszélnie...magának halvány fogalma se volt róla de én végigelemeztem a maga auráját, miközben beszélt...ha hazugságon kaptam volna, már odakintrõl figyelné az ajtót...gondolom nem tudta miért faggatom...kézenfekvõ indoknak tûnhet, hogy keverem az ideológiát és a pénzt, de én se azt nem tudtam, hogy a maga társa khál, se azt, hogy ön nem esküdött fel a Nagykirályra és a Zászlót csak hírbõl ismeri. Mert van aszisz katona aki nem. Én azt honnét tudjam hogy ön szíve kihez húz, ha nem beszél? Nem vagyok vátesz sem, jós, csak akkor tudom eldönteni szavai igazát, ha maga mondja és közben figyelem az aurája szinét és rétegeit...de hát gondolom ilyen dolgokról nem tud, mint ahogy az Igaz Szó hatalmáról sem, ami uralja-e szobát...az eszméink valóban fontosak nekünk..ezért vizsgálja a lelkét most Kyel szeme és ezért nem egy garasoskodó kalmárt talál itt.

-Az hogy ki hova született ön szerint mindegy? Próbálta már Toronban is terjeszteni ezt a nézetét? Esetleg az elfek, törpék között? A dwoonknál? Esetleg Shadonban?

Na, de ne vitatkozzunk, mert az most nem visz elõre.

-Mivel csak most lettem teljesen tisztában azzal, hogy kicsoda-micsoda ön, mint ahogy két kioktatás között volt oly kedves tudomásomra hozni, így már természetesen szívesen látott vendégek az Északi Kereskedelmi Szövetség székházában, de az együttmûködésünk feltétele akkor is az, hogy jöjjön és beszéljen velem a khál harcostársa is. Remélem nem fog szétszaggatni az elsõ kérdésnél de mint mondtam, nem vagyok gondolatolvasó.

-Éjfélig itt találnak, vagy a holanpi nap reggeltõl késõ estig.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.07. 21:49

Helyszín: Kikötõ, Vámraktár és a Kikötõmester háza

A Vámraktár hatalmas épület, mint minden ebben a túlméretezett kikötõben. Egyszerre raktár hivatal, és a kikötõ "agya" és fõhadiszállása.
Kétszárnyú ajtaja van, amelyen ki-bejárkálnak az egyenruhás õrök, matrózok és tiszti jelzésû tengerészek.

Simán beengednek, a Kikitõmester hivatala közintézmény és nyílvánso. Az ajtónálló igazít útba.

Duncan a kikötõmester rezidenciája az emeleti szobában van. Hatalmas üvegablaktáblák néznek a kikötõre, fejedelmi panorámát biztosítva ezzel a Kikötõ "urának."

A kikötõmester papírosokkal babrál, írnokoknak diktál, éppen õrülten számolnak valamit.

- Akkor még nyolc tonnányi bála és a Boszorkánycsók eléri a merülõsúlyt.

- Persze, mert a hülye dokkmunkásaid Greg, a tat közepére halmozták az összes hombárt! Jóhogynem csináltok vazzeg roncstemetõt a kikötõbõl!

Szolga fut be:

- Akkor mi legyen a Tritonnal? Már három órája vesztegel a világítótoronynál! Tudjuk fogadni? A kapitány már a második csónakost küldi a válaszért...nagyon idegesek!!

- Igen Roger? Én vagyok ideges ba***a meg! Mond meg a Tritonnak hogy nyalják ki a seggem! - a kikötõmester vérbeli kiöregedett tengerész, érzõdik is a beszédén- három kib****tt fragatt van a négyesen, hova az anyám picsájába nyomjam be õket negyediknek? Vagy húzzassam ki a Szent Helént a szárazdokkból, hogy azok a Tritonos f**kalapok megértsék végre, hogy ez a kikötõ is képes megtelni?

Újabb szolga jön:

- Duncan a Véres Mary a godorai tengeren a Kagyló-foknál! bejeleztek, hogy jönnének...

- Igen???! Igen???! Szarok rá ba***a meg! Nyalják csontig a Véres Mariskájuk valagát, ma az összes kretén Erionba akar kikötni?

- Akkor most ezt jelezzük vissza?

- Igen, Frost! Igen! És még valamit: nyaljátok ki az én seggem is mikor szaros!

Duncan tudja, hogy az emberei ismerik már a dörgést, tudják a hivatalos protokollszöveget, hogy kell ezt szépen diplomatikusan lejelezni a zászlókkal, a hajók kapitányainak...ha szó szerint jeleznák le, holnapra a város hercege az egész kikötõi bagázst megvesszõztetné...

- Maga meg mi a fenét akar? -förmed rád Duncan egy papiros fölül.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.07. 21:58

JK: West Marson
Esemény: Küldetésben (Adóss Fizess), A Kézmûvesek utcái
Helyszín: Aranymûvesek utcája

Az ogre-ork keverék legalább akkora hústorony mint te.
Egy fatörzsbõl kifarigcsált vasalt bunkó van nála.

Az ajtónálló bekopog, mire a zálogház bejárati ajtaján elhúzódik egy retesz, és egy véreres szem és egy sárgságtól püffedt arc jelenik meg a kémlelõnyílásban.

- Aszt' mongya cuccot hozott.

- Na persze, õ a héten már a negyedik...-néz rád gyanakodva a szem. Oleg egy pillantással felmér...tudja hogy sáros és gyanakvó...a drabális udvari ork látványa nem altatta el a gyanúját.

- Nem tudom ki ez a fickó, de nem tetszik a pofája...hajtsd el a francba innét...-mondja a hang és a retesz becsukódik.

- Na barátocskám...-köp az óriás a tenyerébe és meglóbálja a fabunkóját- jobban teszed, ha most eltakarodsz innét! -mondja feléd lépve.

Kép a behemótról:

http://www.gamewyrd.com/pictures/heresy/ogre.jpg
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.06.07. 22:02

West Marson

-Na várj csak...-Turkál egy kicsit majd elõhuzza a koponyás végû tõrt.-Itt van. Na kopogj be szépen ujra, mert ha nem kell akkor máshoz is vihetném, de én ide akartam, hozni mert bízom Oleg szakértelmében.

<Ostoba egy ficko, még arra is rávehetném, hogy õ üsse le Oleget.>
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.06.07. 22:35

(Egren cwa Trimelion)

Elgondolkozom az öreg szavain.
<...Hogy mit vizsgált közben?...ja hogy varázsolgatunk...akkor mért nem ezzel kezdte...elkerülhettük volna az elöbbi kínos jelentet...mostmár mindegy...>
-Bocsásson meg Atyám ha kicsit elragadtattam magam. Igaza van nem vagyok igehirdetö, az embereket általában a tetteik alapján mérem. Szavaimat nem is kioktatásnak szántam mindössze a véleményemet nyilvánítottam ki. Igazán örülök hogy mégsem kell csalódnom, és találni még igaz szót is ebben a városban. Akkor a továbbiakban igyekszem elökeríteni Kriakot és igyekszünk vissza. Ne aggódjon fajtájához képest meglepöen kiegyensúlyozott, és a fogadalma is köti ugye ;). Állok fel
-Legkésöbb holnapra mindenféleképpen itt vagyunk. Formálissan is elbúcsúzva.
-Köszönöm hogy meghallgatott, <...ööö...>...Kyel... kisérje lépteit. Kilépek a kapun és viszaügetek a fogadóhoz .

//a dwoonoknál nem bocsátanak meg mindent azonnal annak aki áttér (valóban) a Napisten hitére? A többibe nem kötök bele hosszú és meddö vita lenne ;)//
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
685 hozzászólás • Oldal: 3 / 46 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 46

Vissza: Kereskedõnegyed