Csak tudod a PPL-ben egyes papoknál benne van hogy más templomáb a büdõs életbe nem lképhet be, és mivel tudom, hogy Castor nem ragaszkodik a szabálkyokhoz, így ezért megkérdezem tõle mint mesélõtõl, hogy nmost mi a szitu, mert arra is van alternatívám, ha ez kyelnek nem testzõ dolog akkor mit csinálok.
Bemehetsz a templomba, de nem mágiázhatsz. Azon az egy helyen, megszûnik minden papi hatalmad. Más isten templomában nem használhatsz papmágiát...(Kivéve, ha ellenséges isten házába mész, hogy lerontsd és elpusztítsd, de ez most nem az az eset.)
Beszéltem, Garciával, hogy mostanában miért reagol olyan rendszertelenül (már a 4. napja, hogy nem írt semmit)
Ezt írta:
"Minden férebeszélés nélkül!: Jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy július közepe-végéig alig van egy perc szabadidõm. Ebbõl következik, hogy minden szándékom ellenére sem tudom vállalni a napi reagokat. Így a további kellemetlenségek elkerülése véget tisztelettel kiszállok - remélhetõleg nem véglegesen az RT-bõl. További jó játékot mindenkinek "
Itt tájékoztatom a nálam játszókat, hogy a nyár végével a Ranil Tüze is véget ér. Augusztus vége fele befejezem ezt a mesét, úgy készüljetek. De lehet hogy korábban, attól függõen, hogy a találkozón meddig jutok a történettel. De nyár végén búcsúzunk Ranil országától, és a karakterektõl mindenképp.
Nem hírdetem meg a helyet, mert hamarosan élõben folytatjuk a modult egy játékalkalom erejéig, és mint mondtam: nyár végén véget ér ez a mese.
Itt hívnám fel a Zárt kalandban játszó karakterek nyílvántartásáért felelõs Moderátor figyelmét, hogy a Ranil Tüze c. kalandban Hatarasima (Garcia da Ramol) karaktere kimesélésre kerül, a társaság három fõre apadt. A kaland -elõreláthatólag- augusztusban fog befejezõdni.
Igen azt így terveztem. Eredetileg is. Nem szándékozom húzn-nyúzni, mint a rétestésztát, van egy alapkoncepció, egy történet (nagy vonalakban) a fejemben, amit el akarok mesélni. Ha már elmeséltem amit akartam akkor nem fogom tovább húzni, hanem szépen lezárom. Csak elõre jelezem, hogy -a történet kialakulásának tempóját ismerve- a csúcsponti rész a talira fog esni (4. fejezet) az utána következõ egy, talán két nagyobb blokk pedig egy ereszkedõ, lezáró jellegû cselekménybonyolítás lesz. (pl: a háború végkifejletének összefoglalása, és a háború utáni békeidõ, a karakterek céljainak -már aki ambícionál ilyesmit- elérése.), zárás.
Azért írtam hogy nem tudom még hogy alakul a tali utáni OM mese, mert nem tudom élõben meddig fogtok eljutni. Ott azért pergõbben lesznek a dolgok.