• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Ranil Tüze

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1049 hozzászólás • Oldal: 52 / 70 • 1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 70

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.06.01. 15:07

Aries den Morgan

-Nem lankaszt Én szeretem õt úgy ahogy van :lol: Ti meg csak irigykedtek :roll: Láttom egyeseknek mostansság mintha nõ hiány lenne :lol: Spóroljátok a zsoldotokat és ha lesz lehetõsség áldozatot adhattok Ellenának... 8)

Táborverésnél nem teszi szóvá nem tetszését.

<Mi a f*sz?Nem szolgának jelentkeztem...Verjem fel a sátrat és süssem is meg a vacsoráját?Tanulni sokat nem tanultam,azon kivül,hogy hogyan kell felidegesiteni a csapat egyetlen védõszentjét a holtak ellen,de azért piszkos melót sokat végeztem...brrr.... :evil: >
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.02. 9:16

KM: Castor de Vinter
Helyszín: Kelet-Dwyll Únió, úton Gottenborg felé, és a Gottenborgi kapu elõtt
Idõpont: Adron második hava, nyár, éjszaka, majd délelõtt
Résztvevõk: Mindenki

//Off: Mivel Garcianak és Saggarasnak a tegnapi nap sem sikerült reagolniuk, hogy ne álljon a kaland, átveszem õket NJK-ként addig míg ismét nem sikerül aktív játékosként megjelenniük.//

//Victor//

Pszí-üzenetedere hamarosan megérkezik a válasz:

"- Hát mégis jönnek? Az Istenért Viktor mondtam, hogy nem kell, menjenek tovább, megoldjuk saját erõbõl és Ranil kegyelmébõl..."

"- Nem. Nem haragszom én a kapitányra csak meguntam, hogy úgy kezelt mint a saját katonáját..."

"- ...de igaza van, azt kénytelen vagyok beismerni, hogy most is pengeélen táncolunk. Nem boldogulok az átoklevétellel Victor. Nagy hatalmú boszorkánymester átkozhatta el a területeket...az emberek számára étel teremtése, és apám állapotának fenntartása, hogy ne rosszabbodjon, minden erõmet elveszi...nem vesztettem embert, de a ghoulok egyre több holttestet változtatnak hullazabálóvá. Általában megeszik õket, de most mintha parancsot kaptak volna...nem falják fel õket, hanem a mérgükkel átváltoztatják.

"-Hát jó...örülök hogy mégsem fordítottak hátraarcot. De ide csak a fõkapun keresztûl tudnak bejönni, ami szintén Démoni Birtok átka alatt áll.
A ghoulok nappal a Démoni Birtokok területén õrködnek, mert csak ott tudjá elviselni a napfényt...a közvetlen Napsütés lebénítja õket Victor...ha meg tudná szüntetni a Birtokot, utána látszatra mindegyik visszaváltozna holttesté...akkor kellene elégetni õket. De azt felejtsék el, hogy Áldott Víz nélkül harcolni tudnak egy Démoni Birtokon, akárcsak egy percig is. A következõt fogom csinálni: mikor a városkapu elé érnek, üzenjen nekem ismét. Összeválogatok egy rohamcsapatot, akik átgázolnak a Démoni Birtokon magukhoz, és viszik az Italt. A lovagok csatlakoznak majd önökhöz. Tõlük tájékozódhatnak, hol kel el legjobban majd a segítségük."

A pszí üzenet tartalmát Victor elmeséli Sebának és Hatarasimának. (Aires is hallja, mert hisz mindig a kapitány "seggébben" van.)

Másnap reggel kicsit vizesen ébredtek, mert a hajnali harmat belepett titeket és vakarództok is alaposan, mert a szúnyogok senkit se kíméltek. A katonák indulás elõtt négyessével-ötössével szétszélednek a bokrok fák mögé, hogy elvégezhessék a szükségüket, majd visszatérnek és felsorakoznak.
Micla gondosan eltapossa a tegnap esti kis tüzek még parázsló hamvait, amit nem oltott el a harmat.
Egy sík vadvirágos réten vagytok, amin az országút keresztülvezet. Hamarost kibontja sugarait felettetek a forró nyárközépi nap.

Körülbelül öt-hat óra alatt gyalogolja le a szakasz azt a maradék 20 km-et ami Gottenborgig még hátra volt.

Már messzirõl feltûnnek a város büszke falai, tornyai. A város a Lorn-folyó egy természetes kanyarulatában épült, így a vizesárkot maga a Lorn szolgáltatja a város 3/4-e körül. Egy széles és vastag kõhíd ível át a folyón, a hídfõk két oldalán egy egy kicsiny barakkal, az ellenõrzõ pont õrsége számára.
Valami dögletes bûzt éreztek a levegõben.

- Úristen Arjan! Rohad a beled?
- Én nem voltam!
- Nem Arjan fingott srácok! Ez a városból jön....

Bár csak a szele csapott meg benneteket, de gyomorforgató: mintha záptojást, rohadó húst érlelnének egy dögkútban...

A városfal mentén a szárazföld fele, sok-sok félig kiásott gödör...ebbõl a távoságból -a méretei alapján- csak valószínüsítitek, hogy nagy tömegsíroknak szánták...

A hídfõnél az õrposztnál senki.
A városkapu tárva nyitva...megdöbbentõ kép fogad. Mintha a bejáratot, sárgás-zöldes gázfüggöny takarná el, a kapu alatt a földben repedések vannak, amikbõl, lila, és vörhenyes gázfelhõk terjengenek a Démoni Birtokon. A gázfelhõbe burkolt területen térdmagasságig valami beteg zöld fluoeszkáló izzás lebeg, akár a hajnali köd...a homályban humanoid alakok sokasága imbolyog és járkál ide oda...egyesek mozdulatlanul ácsorognak, de egyik se hagyja el a birtok területét.

- Basszus!!!- fakad ki a katonákból
- Meg a nagy Lóf***t!! Én oda be nem megyek!
- Nem vagyunk mi gólemek!
- Inkább megyek toronba hadifogolynak!
- Mi ez a szar?
- Tán a ghulok fingták tele a kapualjat vagy mi?
- Ugye kapitány nem gondolja hogy be fogunk oda menni?

//Victor//
A Démoni Birtokot csak azon állva, belürõl tudod szétoszlatni.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.06.02. 10:53

Victor

-Rendben emberek, mindenki készüljön fel. Fegyvereket ide kérem, mindenkiét akié nem mágikus eredetû.

*Miután mindnekitõl elkérte, áldást oszt rájuk.*

-Kérlek Kyel áld meg e- nemes emberek nemes fegyvereit, hogy visszaküldhessük, a démoni fatyakkat velük a démoni síkjukra, enged, hogy ezek a fegyverek is ejthessenek sebet, a hullazabálók, testén, és így enyhítsük Gottenborg és szövetségesünk genyes fájdalmát. Hogy Gottenborg sorsát ujra a normális kerék vágásba tereljük.

*Majd ha ezzel végzett, küldi is az üzenetett Viviennek.*

"Megérkeztünk Vivien a kapuhoz"

<NBem fecsérlem inkább a saót hanem tájékoztatni kéne az embereket.>

-Kapitány...Kapitáyn. Akkor ahogy már említettem, elöbb védeniük kell, hogy megszüntessem a Démoni birtokot, utána fel kell égetni a holtesteket. ugy hogy tûz szerszám és száraz fa kellene vagy fáklyák.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.06.02. 13:59

(Bethsebath Nan Sifro)

Reggel Seba mosakodott, felszerelését ellenõrizte, evett egy kicsit. A harmatos virágosmezõbe belefeledkezett, majd indulhattak is. Mikor meghallja az emberei visszakozó hangjait, szembe fordul velük és komoran rájuk néz.
-Bemegyünk. Ember mûve ez a rémség, de ha nem emberé lenne, akkor is bemennénk. Viktor elintézi, hogy beléphessünk a kapun. Ahhoz bele kell mennie a dögletes rontott földrészre. Feladatunk megvédeni õt ezalatt. Amint végzett, a hullákat el kell égetni. Tüzelõ kell és tûz. Amelyik hullát nem e módon tesszük hidegre, bármikor ellenünk fordulhat. Aki most visszakozik, szóljon, felmentem a szolgálat alól és mehet amerre lát gyáván sunnyogva. Tõlem aztán, ha maguknak ez kell...-vont vállat fitymállón.
-Én megyek. Den Morgan is, mivel neki a seggemben kell lennie, õ sajnos nem visszakozhat-pihentette lustán szemeit Ariesen.
-Ha Aries marad, marad Krisztin Morlay is. Akinek tetszik Krisztin feneke meg mellei, azok szintén maradnak. Szóval akinek nem tetszik Krisztin, még variálhat. Ám szólok. Egy epekedõ szûz várja segedelmünk odabenn. Bögyös, ártatlan, de hát hamu alatt izzik az a bizonyos. Nem titok, Vivenrõl beszélek. Akinek se az izmos szépség, se a szûzi lány jönne be...ha a város megtisztul kinyit a bordély. Szerintem egy kimenõ megér egy kis bûzös harcot. Hosszú kimenõ, hallják? Tegnap többeknek mintha felállt volna. Na, ne legyen hiába az a gerjedelem. A szavamat adom.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.06.02. 15:44

Aries den Morgan

Az inkvizitor áldását hallva nagyon megörül neki,leglaább lesz egy kisesélyük a holtak ellen ha már az illuziói nem segitenek most...Odanyujtja minden fegyverét azaz a 2 szablyát a dobótõreit sõt még a nyilveszõket is :roll:

-Nemá,pedig épp azon gondolkoztam,hogy felmentettem magam a szolgálta alól :lol: Na jól van emberek mielõtt félreértik a tetszés nem egyenlõ a bedobjuk a közösbe dologgal,arra ott van a borbély 8) De azért jobb bátran meghalni mint gyáván túlélni nem de?Nem 1 Istensség vallja ezt,szóval ne forditsanak hátat az Istenük sem... :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.06.02. 16:23

(Hatarasima)

Reggel az elsõk között kell, hogy a több hete nem végzett formagyakorlatokat ismét átvegye és rendszerezze gondolatait. Nem különösebben zavarja, hogy a katonák furának tartják és nem nagyon bratyiznak vele. Több idõt tölt el az árnyékvilágban mint az emberek, így merõben más az véleménye a társaság nélküli napokról. Kitával esetenként jól elbeszélget, és flörtöl, de döntõ lépésre még nem szánja el magát. Senkinek nem tenne jót, ha most a vészterhez idõkben bonyolódnának egymásba.
Victor áldásosztásakor, õ is odateszi Sikolyt és Suttogót. Jelzi a papnak, hogy képességei szerint mindent megtesz azért, hogy elég ideje legyen az ártó mágia szétoszlatására. Kitát maga mellé rendeli és szigorú "parancsba" adja neki, hogy mindvégig maradjon mellette és ne tegye ki magát a feltétlenül szükségesnél nagyobb veszélynek.
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.02. 19:16

Helyszín: Kelet-Dwyll Únió, Gottenborg kapui elõtt
Idõpont: Adron második hava, nyár, délelõtt-délután

//Mindenki//

- Ba***tjuk kapitány a muffokat, ha már a ghoulok rágcsálják a lomposunkat! És mégis hogy képzelte a támadást, bemegyünk oda megdögleni? Hiszen még levegõt sem fogunk ott rendesen kapni, a ghoulok szétszednek egy pillanat alatt! –háborog Fayard Jubran és helyeslõ morgás rá a válasz.
- Nem megyünk kapitány! A toroniak ellen még esélyünk is van, mert azok emberek! De hogy öljük meg azt ami nem is él? Ráadásul azon a trágya helyen ahol õk fickándoznak, mi meg megdöglünk öt perc alatt!- toldja Enrice Geml.
- Mi a nagyobb gyávaság Betsebath kapitány, kitérni a biztos halál elõl vagy menni elõre mint a birkák és megdögleni abban a bûzfelhõben!-mondja Payton Keat.
- Hogy öljünk halottakat?
- Inkább dezertálok, aztán kapjanak el ha tudnak!
- Én is!
-Én is!
- Toroniak ellen jöttem, nem valami Poklbugyorba zászlóvívõnek. Ennél még a csatatér is jobb! Ott ember harcol ember ellen!

A szakasznak szemben egy démoni birtokkal, amin ghoulok kontúrjai imbolyognak jóval több kell most lelki alapozásként, és buzdításként, mint néhány kokott ölelõ karjának ígérete. Egy emberi világtól teljesen idegen és sokkoló általu eddig csak rémálmokból ismert birodalom egy szeletét látják, ahova akár a mészárszékre be akarják köket küldeni! Nem mûködik sem a büszkeségükre sem a bátorságukra, sem a vágyaikra való alapozás, vagy homályos politikai következményekre való hivatkozás. Idáig érzik a Démoni Birtok erejét, élettagadását és félnek és nem szégyellik ezt bevallani maguk elõtt. Nagyon lázadásra áll most a zászló, amiben a szakasz egységes és kereken megtagadják a parancsot.

- És most mit fog csinálni kapitány?
-Ordítnani? Meg a buzogányát lóbálni, hát rajta! Olyat is mutasson amit még nem láttunk!
- Menjen csak elõre és dobja fel maga a talpát!
- Dezertáljunk és szökjünk haza!
- Rendben, veld vagyok!
- Én is megyek!
- Én se maradok itt!
- Miért nekünk kell lenni az Isten ostora? Ott vannak erre a papok, meg a lovagok! Õket védi az istenük, de maga nem tud igárni mást, mint egy jó ringyót, ha túléljük! Minket nem véd a Napisten!

//Victor//

Szöget üt a fejedben: mit értek áldott fegyverekkel, ha nincs bátor harcos, ki azt forgassa!
Talán nem a fegyverek „szentségesítésével” kellene kezdeni a ghoulok elleni harcra való felkészülést! Hajlamos vagy elfelejteni, lehet, hogy a te életed errõl szól, de az emberek nincsnek hozzászokva a démoni világgal való szembesüléshez és erejének megtapasztalásához. Látod a szemükben a félelmet és azt: tudják, hogy esélytelenek ebben a csatában. Életükben most látnak elõszõr ilyet és nem lepõdsz meg azon, ahogy reagálnak. Nem akarják kiinni ezt a „keserûpoharat”, nem értik, miért kell nekik, egyszerû katonáknak kell most helyretenni a világ kizökkent egyensúlyát. A hely aurája, atmoszférája, a Démoni Sík légköre ette be magát a szívûkbe. Az se érdekelné most õket ha egy rögtönítálõ bíróság állan a hátuk mögött, csak el innen, el!!! Minnél messzibbre ettõl az átkozott helytõl!!!

//Hatarasima//

Az idegen világ és rontó entitás hatalma tapintható, a félelem-féreg ujjai úgy környékezik az asztrális pajzsod felszínét, mint a tükörfelszínen a saját nyálukon csúszó dögpondrók.
Körül folyik a lelked-szellemes körül, de mint a higany, mit vasmarok nyom össze, nem talál rajta fogást.
A katonák viszont félelem ellen nem kaptak olyan jó képzést, mint te. Nem az a csoda, hogy lázadnak, hanem az hogy eddig bírták, és nem rohantak már el rég úgy mint akit az ördög maga üldöz hétágú korbáccsal.

//Aires//
Szó mi szó, te is be vagy kicsit rezelve. Jó sok helyen jártál, már, jó sok szaraba léptél már, de mind közûl ez a legbüdösebb azt meg kell hagyni! Született ilanoriként így te vagy a legharcosabb támasza a kapitánynak és Kirsiztin is elszántan táncoltatja a lovát hogy lenyugodjon, de azért te sem vagy minden kétségtõl mentes…
- Velem leszel Aires? –kérdi Krisztin, leszállva a lováról és lekapja a válláról az íját.
Ilyen a szüéletett ilanori.

//Seba//

A csapat a morális összeomlás küszöbén áll. Te is érzed a rontás erejét, de ha te most itt gyengeséget mutatsz, abból a katonák sem merítkezhetnek.
Keménykézzel viszont itt most semmire sem mész. Az embereid olyan ellességgel állnak szemben, ami nem látható, hanem alattomban, és észrevétlenül szivárog be a szívekbe, a lelkekbe: az a fajta félelem, aminek nincs tárgya, a sötétségben ólálkodó feszültség, el nem kiáltott sikolyok és névtelen rettegés. Ezt hozza a szél; -a félelem démonát- ennek szaga ívódott be a ruhákba, a bõr pólusaiba és ebbe a világba. Ismét azzal szembesülsz amit nem ismersz, és amit Seba mindig is utált: a mágia, a rontó mágia nem a legendáskönyved lapjain leírt gyermekmese, hanem élõ valóság, ami ellen most harcolnod kell, de hogyan?
Zak a füledbe súgja, tanácsként:
- Ne szakítsd le a fejük Seba. Persze, hogy félnek. Nem szégyen az ha Victor segít. Várjuk ki mit lép az Inkvizítor, ez most az õ asztala. Ha valaki, õ biztos tudja mit kezdjen velük.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.06.02. 19:41

Aries den Morgan

Krisztinre néz és leszáll õ is a lováról.Most jobb ha a hátasa nem tart vele.
-Éltembe s holtamban ;)

Aztán a lázadozó katonák felé fordul.
-Mi van berezeltettek?Ez is a toroniak mûve és valakiknek meg kell állitani õket.Gondoljatok bele.Ha itt és most nem állitjuk meg tovább terjedhet a fertõzés és akkor mivan?Eljut a ti hazátokba is és akkor ott a saját szereteitek ellen kell harcolni.Lehet,hogy ha most megfutamottok legközelebb saját családjaitokat kell levágnotok,mert õket is megfertözte a kór.És azt se felejtsétek el,hogy akik a vaárosban vannak,nekik a saját barátaik,családjaik és szomszédjaik ellen kell harcolniuk.Ha õk nem adták még a fel a harcot mi miért adjuk fel?!

Tart egy kis szünetet,remélve,hogy a katonák kicsit magukba néznek.Aztán folytatja a beszédjét.
-Az Istenek csak azt védelmezik,akiket méltónak találtatik.Az én Istenõm Khai Syah mindig velem van és megvéd ha hozzá méltón cselekszem.Közismertebb nevén Arel,a harc és a természet Istennõje.Te ott-mutat egy lázadozó katonára-te melyik Istenben is hiszel?Gondolod,hogy létezik ezen a világon olyan Istensség,aki becsüli a gyáva megfutamodást és védelmezi azt?Gondolod,hogy halálod után jó sorsod lesz a lelkednek mikor az Istened elé kerül?És gondolod,hogy a családodat is megvédelmezi az Istened,mikor ennyire ingatag a hited?Biztos vagyok benne,hogy nem csak én tisztelem Arelt a csapatban.Tudjátok jól,hogy az Istennõ csak a bátorharcosokat veszi magához és a harcosok völgyébe lelhet nyugalomra halálukkor,ami az egyik legnagyobb dicsõsség.
Az inkvizitor megáldja Kyel hatalmával a fegyvereinket,igy képessek leszünk megsevezni a halottakat.Nem lesznek több mint egy sima ellenfél egy harcmezõn.

Lekanyarintja a hátáról a lantját és megpengeti a hurokat.Egy kicsit rákoncentrál majd neki áll eljátszani egy gyorsba komponált csapatindulót,remélve,hogy ez is ad egy kis erõt a katonatársainak.

//[ 2007.06.02, 20:22 ] - Schinter gurított 1d10 -t, az eredmény 1. Indok : aszt.->dögök elleni félelem :roll:

[ 2007.06.02, 20:39 ] - Schinter gurított 1d100 -t, az eredmény 51. Indok : csapat induló.->rögtönzött cspat induló minõsége.
a dalba belecsmepészi a bátroság dalát kiteresztve a katonákra és használja a bûvhangszert is.->Egész zenekart felvonultat :roll:
//
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.06.02. 19:53

Victor

<Na végre kitesz magért a fiu.>

*Ha végre a kis dalolászásnak, Victor elõlép. ÉS kihasználva saját méreteit, és kiállását csendre inti a tömeget.*

-Nos fiuk, lányok Vivienne, már tud érkezésünkrõl, és hálája jeléül, egy kisebb csapatot küld a segítségünkre, akik, velünk harcolnak, és hoznak ellenszert a város fertõje ellen. Ugyhogy igazán nem értem, hogy mitõl vannak beszarva emberek, ezek csak hullák, és nem mondhatják, hogy soha nem harcoltak ellenük, mert Kapuvárban igen. És letudják, õket csapni, mert van hozzá megfelelõ fegyverük, túl fogják, élni, mertt a démoni bírtoknak semmien hatása nem lesz magukra, ugyhogy csak néhány aszott fejet kell lecsapniuk. Aztán meg felgyújtani õket. Ennyi az egész. Persze eközben ha lehet óvják az én életemet is.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.06.02. 20:23

(Bethsebath)

Nézi az embereit. Meg a helyet, ahova menniük kell. Meghallgatja a papot is, aki most közli, hogy Viven mégis tud róluk, fogadja õket, s a túloldalról eljuttatja hozzájuk azt a fránya italt. Meghallgatta tisztiszolgája buzdító beszédét. Leszállt a lováról. Gondolkozott. Úgy, hogy közben le nem vette szemeit arról a dögletes helyrõl. Érezte hogy fél. Józan ember fél. De a még józanabb megállja s felhasználja a félelmet.
-Nekem nincs férjem, aki hazavár. Nekem nincsenek gyermekeim. Így én készen állok a halálra. A dwoonokkal ott van Ranil. Maguknak az egész Panteon. Énvelem meg aki akar. Mondtam: aki nem akar, nem jön. Aki pedig akar, az jön-nézett Zamorakra, s elkezdte leoldani a vértjét.
-Ez akár rajtam van, akár nem, nem számít. Vivien itala nélkül ugyan olyan védtelen leszek. Ahogy maguk is. Félek, ahogy maguk is. Jól magam alá tudnék szarni, ha hagynám. De nem. Lehet, nem élem meg a nagy háború gyõzelmét. Sõt, én biztos nem. De nem hagyom, hogy egy f*sszopó boszorkánymester a korcsaival izélgesse Gottenborgot. Ha itt kell ma megdöglenem, jó. Majd vágjanak le, ha holtomban életre kelnék.
De nem állt meg a sodronying levételében. Levette az ingjét is, míg félpucéran nem állt. Nem szégyenlõsködött. Megmarkolta buzogányát és pajzsa szíját.
-Olyat akarnak látni, amit eddig még nem? Legyen. Félmeztelen megyek ellenük, akkor is, ha közben összevizelem majd magam. Kurvára félek. De nem hagyom, hogy letiporjon. A fegyveremen áldás. Ahogy a magukén is. de ha nincs kéz, mi forgassa, akár rozsdás patkó is lehetne.
Hitt benne, hogy képes legyõzni a félelmét. Emberként ez csak egy pontig mûködhet. Utána az égbe vetett hitbõl kell táplálkoznia.
<Bocsáss meg Ranil, hogy rosszul beszéltem leányoddal. Életem kezedbe teszem.>
S búcsúcsók után, mit Zaknak adott, nekiindult a birtoknak. Lassan, kimérten. Megõrült volna? Mit bánja! Egyszer megtörténik, senki se él örökké! Eszébe jut amit Viven ígért. De megerõsítette: csak akkor hajlandó gyereket vállalni, ha Toron nem a szomszédban lesz. és Zamorak? Szereti. De nem kérheti tõle hogy csatlakozzon az õrületébe.
Fülében dobolt a vére. Hallotta a saját lélegzetét. Elkeztde módszeresen kizárni a zavaró hangokat. Kizárni a zsigeri félelmet. A rettegést. Mert ha az csak egy pillanatra is teret kap, fel fogja falni és szégyen szemre elfut!

<Nem futok el. Nem én. Egy Nan Sifro nem fut el, inkább megdöglik! Egy ember, aki gyõzni akar, nem inal el! >
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Navaratna 2007.06.02. 20:26-kor.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.06.02. 20:25

(Hatarasima)

Mielõtt az igric énekelni kezdene a körötte álló katonák egyikének - lehetõleg vmi. tíznagynak - halkan megjegyzi.

- Elpusztíthatóak jó taktikával, tûzzel és áldott vasakkal. Az a trükk, hogy nem szabad embereket látni bennük, hanem mozgó bábuknak kell tekinteni õket. A fegyvereitek közül a nehéz kardokat és zúzófegyvereket válaszátok az íjászok csak lángoló nyílvesszõket lõjenek, mert a szúrások vajmi keveset érnek ellenük. Legjobb az izületeiket támadni, leszakított karral és lábbal nem sokat tehetnek.

Majd hagyja a tíznagyot elgondolkozni a hallotakon, reményei szerint megosztja a hallotakat társaival és azok tán jobban hisznek majd társuknak, mint a fura tiadlaninak. Seba parancsnok cselekedete megdöbbenti és egy pillanattal késõbb el is szomorítja.

<Szerencsétlen Zak, elhagyta szerelmetesen szeretett, esztelenségig vakmerõ istenét egy embernõért... aki most elhagyja egy esztelen harcért :? . Neki fontosabb a hõsi halál mint az egyszerû - és talán boldog - élet. Nem biztos, hogy jó csere volt...>
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Garcia da'Ramol 2007.06.02. 20:45-kor.
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.06.02. 20:31

Areis den Morgan

Egy ideig tátott szájjal nézi,hogy Bessy csapi kapi mit csinál aztán gyorsban el fordul és vmi dalt fütyürészik.

<Vááááá ez a nõ tényleg megörült...A halottak nem fogják letenni a fegyvereiket csak mert elõvette a bájait....Miért ide osztottak be???? :shock: >

-Jól van emberek ne csak bámulgassanak.Jöjjön az ki jönni akar és vminek tartja magát...

Kézbeveszi a fegyvereit és megfogja Krisztin kezét.

-Készenállsz?

<Még szerencse,hogy a nadrágját nem vette le,még a végén elvonná a figyelmemet a harcról :roll: >
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.06.02. 20:35

Victor

<Kyelre a kapitány megháborodott. De remélem, hogy beválik ez a sok pozitiv ráhatás a katonáknál.>

*A vetkõzés következtében csak szemlélõdik, ugy nézi csak a kapitányt minha egy férfi lenne. Amikor elindult a nõ, akkor õ is megfogta buzogányát, és a kapitány után indult.*

-GYerünk emberek ELÕRE!!!
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.02. 21:55

Helyszín: Kelet-Dwyll Únió, Gottenborg kapui elõtt
Idõpont: Adron második hava, nyár, délelõtt-délután

//Mindenki//

Victor megáldotta a fegyvereket, miközben Aires elkezdi pengetni a húrokat a kapitány olyat tesz, amit valóban nem tett még kalandozó aki tapodta valaha az öreg kontines földjét: félmeztelenül indul csatába egy Démoni Birtokra.

A szakasz úgy elhallgat, mint akinek átvágták a torkát. Gúvad szemekkel nézik mit mûvel a parancsnokuk.

Hatarasima szavát a „kistizedes” mintha meg se hallaná, úgy nézik Sebát mint a jelenést, mint valami testett öltött Orákulumot, az eleven Hit bálványát.
Nem szólnak csak néznek.

Seba félúton járhat egyedül, mikor –akárha összebeszéltek volna- felharasan mögötte egy elnyújtott

- WWOOOOOOOOOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!

mely nem marad abba, hanem folyamatosan erõsödik, futó léptek zajával és fegyvercsörgéssel vegyül.

A dal és a kapitány tette megtette a hatását. ….

Elsõként az eddig bálnának hitt gianangi nehézalabárdosok sprintelik le a saját kapitányukat…az alabárdot elõretartva robognak a Birtokra…<Életetben nem láttál még tíz 120 kilónyi vasas harcost így süvíteni, mintha ballistából lõtték volna ki õket…>második hullámban a kardos talpasok…zúgnak el Seba mellett, akkor lelkesedéssel és lendülettel, hogy a parancsnoknak esélye sincs beeérni õket…és utánuk az íjászok rövid kardot és tõrt szorítva galoppozznak, de látszik a fejükön semmi se tudja visszatartani õket attól, hogy ne közelharcban menjenek a ghoulok ellen…nemigazán vették figyelembe Hatarasima megfontolt taktikai tanácsait a saját parancsnokuk példamutatása mellett.
A szakasz üvöltve be is robbann a ghoulok közé.
Elsõként egy félig rotható felsõtest röppen ki a zöldes kavargásból, a levegõben pördül néhányat, majd egy hullazabáló feje. A hegyes lila nyelv csúfondárosan kilóg a szájából.
Majd két-három ghoul test egészben kivágódik a Birtok területérõl a napra, ahol összerogynak és megdermednek, akár a halottak.
Valami nagy buli lehet ott, mert Seba az látja, hogy Mills egy fél ghoul lábszárral csépel egy másik ghoult, kezében faaprításhoz használt kisbalta forog, Mills karjára egy ghoul bele tekeredett…
A démoni birtora beérve a katonák félelem nélkül szaggatják, aprítják a fekete bõrû, karmos ghoulokat, akik már nem emberi holttestekre, hanem valami élõhalott fajara hasonlítanak inkább. A démoni birtok õket nem akadályozza a harcban, és a katonák annyira fel vannak hevülve, hogy most õk sem érzik a pusztító hatását…
//k6 fp debzés körönként//
…csak mintha sûrûbben köhögnének, és könnyezne a szemük ettõl a fojtó gáztól…a fegyverek fehér fénnyel foszdoreszkáltak, de lehet ez csak a démoni birtok hatása volt….

- Ide nézzen kapitány!
- Megy ez!
- Na ki csap le többet?
- Addig vágjátok le õket míg Bessy ideér, a kapitány védtelen!
- Ne hagyjatok állva senkit! Bessy félmeztelen!
- Karmolsz, a kurvaanyád!

A 31.-eseket szó szerint felrobbantotta és égig emelte morálisan a kapitány példamutatása. Megadta nekik azt ami eddig hiányzott az összecsapáshoz: hittel harcoltak a katonák, de nem a szent ügyért, hanem a saját kapitányukért! Lehet, hogy Betsebath megõrült, de a katonák követték, legalább olyan esztelen és szenvedélyes módon, mint amilyen a katonanõ cselekedete volt. A csoportszellem nemcsak a lázadásban, a lojalitásba is átcsaphat egy ilyen hõsies tett láttán. Seba –a tisztiszolga hathatós közremûködésével- kibillentette, mit kibillentette, fenékbe rúgta a katonákat attól a gyávaság-szakadéktól, ami mellett billegtek, egészen a fanatikusokra jellemzõ lelkületig hangolva a katonákat.

Viszont se olj, se fa nincs a környéken.

A 31.-esek már döntöttek és harcban is álltak.

//Aires//

-Szép volt dalnokom. – dicsér meg Krisztin. – Menjünk mi is mert mire odaérünk, a kapufélfát is leszaggatják! –majd könnyû kocogásba kezd Seba után.

//Victor//
Ó szent egyûgyûség!!! Az Inkvizítornak ugyancsak kapkodia kell a lábát, ha a harcból ki akarja venni a részét. Még jó, hogy a fegyverekre volt Kyel papjának gondja, így valószínûleg elég lesz, ha csak jó alaposan „felkockázzák” a ghulokat…tudomásod szerint nem regenerálódnak olyan jól mint a trollok…de a biztonság kedvéért a maradványoknak nem ártana egy Szent tûz….Vivien egyenlõre még nem jelentkezett…

//Hatarasima//

Kita is megelpõdik Seba cselekedetén:

- Na ezért csodálom én ezt a fajt, néha olyan dolgokkal tudnak elõrukkolni, hogy ötszáz év múlva se lesz párja…-mondja és próbaképp megpörgeti a láncos botjait, amiknek a végén borotvaéles sarlópenge van erõsítve.

-Besegítek nekik én is. –mondja és futva elindul õ is a Birtokra.

//Aki bekapcsolódik a harcba, attól kérek egy cselekvési tervet (használt varik, pszi, stb) 12. db harci dobást a már szokott módon. Kiemelkedõ szerepjátékért, ötletekért mindenki kap 5k10*10 Tpt!//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.06.02. 22:55

Aries den Morgan

A verseny futásba torkollot roham láttán kissé meglepõdik.Krisztin kezét azonban megragadja.

-Krisztin kedves,hova sietsz?Most már megoldják õk a dolgokat...Látszolag jól megbirkoznak vele :D Inkább maradj velem hátul :roll: Na csak semmi rosszra ne gondolj,ugyanis fát kell találnunk,hogy felégessük a maradványokat :roll: Tiszta munkamegosztás 8)

[ 2007.06.02, 23:56 ] - Schinter gurított 5d10 -t, az eredmény 36. Indok : tp.->360
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1049 hozzászólás • Oldal: 52 / 70 • 1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 70

Vissza: Régi Kalandok...