• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Ranil Tüze

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1049 hozzászólás • Oldal: 51 / 70 • 1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 70

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.05.31. 5:48

(Hatarasima)

A két nõ vitáját hallgatva sisakos fejével lefejeli a nyeregkápát.
<az agyam eldobom, tyúkcsörte!> Majd Kita felé fordul, fanyar mosolyal az arcán.

- Remélem te megúszod a parancsosztogatós stílust, mert gyanúm, hogy direktebb módon tennél pontot az ügy végére.

- Hölgyem száljunk nyeregbe és legyünk mi a felderítõk, nem szívesen hallgatnám az utózöngéket.

Ezzel nyeregbe pattan és megugrasztja lovát.
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.05.31. 12:58

(Bethsebath)

Menet közben odainti magához Ariest és átadja neki az italokkal teli zsákot.
-Ossza ki az emberek között. Mindenkinek egy jár. Nem õálinka, hanem védelmet adó, ne kóstolgassák.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.05.31. 13:08

Aries den Morgan

Érdeklõdve figyeli,hogy honnan szerezhette ezeket,de mivel -valószinûleg-mágikusak igy bizzik a kapitányba.De azért az orra alatt megjegyzi.

-Azt hittem,hogy nem hisz a mágiának :lol:

Aztán elindul,hogy mindenkinek kiosszon egyet.

-Mindenki tegye el a saját üvegcséjét.És a kapitány azt üzeni,hogy ne kóstolgassák...Gondolom majd szól mikor kell meginni :roll:

persze saját magának is elrak egyet,mégis csak emberbõl van õ is :roll:

hm...akko kéretik ezt törölni xD Bessy csapi kapi mostansság mintha kissé szétszort lenne xD
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Schinter 2007.05.31. 17:49-kor.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.05.31. 17:31

KM: Castor de Vinter
Helyszín: Kelet-Dwyll Únió, Lorn-csárda
Idõpont: Adron második hava, nyár, reggel
Résztvevõk: Mindenki

//Off: Van egy apróság, amit következetesen mindenki figyelmen kívûl, hagyott, legközelebb kéretik figyelmesebben olvasni:
//
Az Igric írta:
"...Majd Ranil segítségével megoldom én a válságot azokkal a lovagokkal, akik még hûek, hozzám, és nem tesznek fel kérdéseket, mert van hitük Ranilban. – Vivien elveszi a zsákot.!!!!..."
//

A helyzet tisztázása, nyomatékosítása és világossá tétele mindenki számára:

Vivien már döntött és kész tények elé állította Sebát, Victort, Airest és Hatarasimát: szavaiból egyértelmûvé vált mindenki számára, hogy nem tart igényt a 31.-esek szolgálatára. A katonanõ megsértette, és õ nem óhajtott már a dwoon zsoldban álló Szabadcsapattal együttmûködni. Döntött, de hogy ne hagyja bajban Sebáékat az is közölte: megüzeni Amalchornak, hogy a szakasz teljesítette a küldetését.
Ezért vitte el az Életvízzel teli védõitalos zsákot. Mivel kizárta Sebáékat az együttmûködésbõl, amit egyértelmûvé tett, -hiszen mondta, hogy pszí üzenetben megüzeni Amalchornak, hogy a segítségére voltak,- elvitte a varázsszert, hogy a saját embereit erõsítse vele. A csapat számára és a szakasz számára (akik szintén tanúi voltak a beszélgetésnek) nyílvánvalóvá vált, hogy a Napleány nem kér belõletek, nem kell neki a 31. -es Szabadcsapat segítsége.

//Mindenki//

Aires nem oszt ki védõitalt, mert nincs mit.

Brock lép Sebához:

- Valóban hálás vagyok még most is önnek, amiért kimentették a rokonaim a malomból. De ahogy maga a Napleánnyal kiabált, azt nem tudom minõsíteni. A papnõ nem kiabált önnel ha jól tudom. Ön kezdte emelgetni a hangját és a felszerelését a földhöz csapdosni. Mi tagdás nemhogy a papnõink nincsenek ehhez a stílushoz szokva, hanem én sem. Ezt senki nem merte volna megcsinálni a dwoonok közûl, mert ezt nem érdemlik. Gondolom jópárszor elõfordult már, hogy gyógyította az embereit, vagy segített magán, és nemcsak ma reggel. Az ilyeneket normális esetben kidobatom, hogy tanuljanak egy kis jómodort mire visszajönnek, de mivel éltét kockáztatta a húgomért, így csak megkérem: legyen szíves hagyja el a csárdát azonnal. Minden katonáját elláttam 3 napi hidegélelemmel. Ranil áldja önöket.- közli Brock és magatokra hagy benneteket.

A 31.-esek némán tudomásul vették a lezajlott jelenetet. Páros menetoszloba fejlõdnek és a parancsnak megfelelõen elindulnak.
Õnekik fogalmuk sincs arról, hogy mi vár rájuk, csak teljesítik a szakaszparancsnok utasítását.

//Aires//

- Krisztin melléd léptet, és halkan megkérdi:

-Mi baja a kapitánynak? Mi szükség volt erre? Nincs elég bajunk így is?

...Majd késõbb, elõrelovagol felderítõbe.

//Hatarsima//

Kita vállat von.

- Én nem bosszankodok, ilyesmin Hatarasima. Pár évitized és elmúlnak, akár a rossz emlékek...az emberek ilyenek: nagy lánggal, perzselve égnek így élik rövidke életü, majd egy pillanat alatt elhamvad életük fonala...ez az õ életük: zajos, lármás, és harsány. Nem fognak változni.

//Victor//

Azért téged mint Inkvizítort nagyon aggaszt ez az eset. NEKED már volt dolgod Démoni Birtokkal Shadonban. Ez nem egy dicsõséges tisztogató akció lesz. Egyet biztosan tudsz: szakrális védelem nélkül, nagyon súlyos veszteségeitek lesznek. Victor tudja, amit Seba nem: MOST, hogy Viven papnõ támogatását a csapat elveszítette, MOST fogja kezdetét venni az igazi vágóhíd! A te "szentséged" azért koránsem olyan bõséges, és nagy keggyel áradó, mint amilyen Viviené volt. Te Kyel ökle vagy és nem a Jóság forrása! Tudsz gyógyítani persze. De az távol áll töled, hogy harminc embert állíts talpra, mondjuk egy akkora támadás után, mint ami a zagnoloké volt. És most még nagyobb verembe mentek. Bírod a sebgyógyítás csodatételét, de nem mindennapi és bevett gyakolrat nálad eme arkánum gyakorlása, mint a Napleánynál. Õ ezt nagyon tudta, kicsinyke volt a hatalma a tiédhez képest, de nem a Gyógyítás terén! Ott ugyanis eltörpültél mellette, ezt el kell ismerjed, mostmár, hogy megismerted a lány valódi énjét, és hatalmának természetét. Vivien távozásával alapvetõ forrástól esett el a csapat.
Te meg tudod szûntetni az átkot, de nem fogsz tudni ugyankkor aktív gyógyító szolgálatot is ellátni. Vagy ez, vagy az...de a kettõ együtt azért neked nem megy. Egy Démoni Birtokon ghulokkal harcolni...nos az még paplovagok számára is olyan feladat, amire válogatják az embereket...pesszimista vagy a jövõt illetõen, de ugyanakkor mint Inkvizítor eltökélt: egy Démoni Birtok mellett nem fogsz elmenni válrándítással!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2007.05.31. 17:57-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.05.31. 17:53

Aries den Morgan

Odasúgja Krisztinnek.

-Nem tudom kedvesem....nem tudom...de majd kiderül mi lesz...

Az inkvizitorhoz üget.

-Ha jól sejtem atyám ön is képes védelmet biztositani védelmet a hullák ellen nem?Illetve azt hallottam,hogy csak isteni áldással biró fegyver képes megsebezni õket talán ebben is tehet vmit a szakasz számára nem? :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.05.31. 18:14

Victor

<Hát nem lesz egyszerû de hátha sikerül felidézni Vivient>

*Az inkvizitor elméje segítségével próbál kapcsolatot létrehozni Viviennel, mikor a dalnok mellé lép.*

-Nos fiam, ez igy van midn ahogy mondja, de ha mindegyiküket megáldom, és a gfegyvereiket is akkor az jocskán hátráltatni fog minket. Ughyogy errõl a kapitánnyal kéne egyeztetnünk.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.05.31. 18:57

Aries den Morgan

-Hátraltatni?Épp ettõl tudnánk vmit kezdeni a sétáló halottak ellen nem? :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.05.31. 20:11

(Bethsebath)

-Den Morgan, csendben maradna egy kicsit?-néz Ariesre komoran a nõ. Mivel Vivien elvitte a holmikat is, így minimálisra csökkent a védelmük a rontással behintett terület ellen. S látta, a papra valami igen nagy hatást tett Viviennel kapcsolatban. Rá is, de a haragja sajnos tompított rajta. Elvesztette a fejét.
<Kezdenek kimenni az idegeim. Cudar ostromot éltem túl, de ez a viselkedés akkor sem magyarázza azt, hogy kirohantam egy napleánnyal szemben. Öregszem. 10 évvel ezelõtt ilyen nem fordult volna elõ. Most sem lett volna szabad. Épp ezért a lány szavai ellenére is folytatom az utat. Amalchor nem hülye. Alig indultunk el, s ha máris hírt kap rólunk, megtudja, hogy valami nem stimmel.>
-Viktor-szólt hozzá halkabban és szemeivel utasította Ariest, hogy sürgõsen menjen távolabb a közelébõl, mert ez most nem rá tartozik.
-Távolabb. Ismerem a nyavajás hallását a magafajtának.
Viktornak:
-Viven ereje nagy, a fénye majdnem átsütött rajtam. Gondolja, egyedül is megbírkózik Gottenborg védelmével s tényleg feleslegesek vagyunk mi most ott? Vagy a mély sértettség fordította erre a döntésre? Tudja, ha valóban csak koloncok vagyunk, én visszafordulhatok szakaszostul. Már így is feldühítettem, a megjelenésünkkel nem tetézném ezt ha egy mód van rá.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.05.31. 21:13

Aries den Morgan

Megvonja a vállát és távolabb megy,amig jónak nem találja a kapitány.Majd leül a földre és néz maga elé.

//Y hallás élesités :D Olyan messizre csak nem küldött Bessy csapi kapi xD//
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.05.31. 21:43

Victor

-Nos kapitány egyedül sem õ sem én nem boldugulunk ekkora rontással szemben, ha az igaz amit Vivien mondott. Így pontosan ezért szükség van ránk csak azt nem tudom, hogy mennyire tudunk hatékony segítség lenni, ugy ha rövid uton nem tudjuk értesíteni Vivient érkezésünkrõl. Valamint ahhoz, hogy a ghoulok és egyébb szörnyûségek ellen tudjunk valamit kezdeni meg kell áldanom a szakasz fegyvereit, hogy egyáltalán sebezzék a zombi rothadékokat. Szóval egyáltalán nem lezs könnyû dolgunk, sõt élet halálharcra számítok, de nélkülünk sokkal kilátástalanabb a Dwoonok harca.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.05.31. 21:49

(Bethsebath)

-Hm...Hogyan lehet egy papi személyt kiengesztelni, uram?
<Védelem nélkül löncshús leszünk. Mozogva>
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.05.31. 22:07

Victor

-Tudja ránk Kyel földi helytartóira nem jellemzõek az ilyen tipusú kirohanások, ezenkívûl mindenkinek más fontos, de az ön esetében mivel az nyílvánvaló, hogy a hite ingatag, Ranil, és valamely pyar istenség vagy istenségek között, így elõször magával kéne tisztában lennie. És csak utána tud bármit kezdeni, másokkal, mivel mi ha jol tudom-néz végig a 31-eseken-Pyarroniták vagyunk, így csak a szövetség érdekei, és a zsold vezérel minket, de ha Vivien érzi, már pedig érzi, hogy a segítségnyújtás õszinte akkor, az õ szíve is megfog enyhülni higye el.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.06.01. 5:41

(Hatarasima)

Pár perc poroszkálás után visszanéz válla fölött.
<csak nem jönnek ezek a jóemberek utánunk>

- Kita kedves, menjünk vissza a 31-ekhez, mert amint látom még el sem indultak. Beszélnem kell az inkvizítorral!

Visszaügetnek a csapattesthez, Hatarasima leugrik lováról és a beszélgetõ páros felé dübörög.

- Elnézést parancsnok, hogy megzavarom a diskurzust - szól Sebához, majd Victorhoz fordulva annyit mond - ha végeztek beszélni szeretnék önnel!

Ezzel sarkon fordul és hagyja a beszélgetõket. Amennyiben a pap végez a parancsnokkal folytatott beszélgetésével és megkeresi a következõket mondja neki.

- Nemigen értek az isteni adományokhoz barátom, de azt sejtem, hogy most elég nagy szószban vagyunk ahhoz, hogy minden õrült ötletet átgondoljuk. Az jutott eszembe, hogy az Orwella-fattya teremtmények hulláit talán rá lehetne venni isteni közbenjárással némi segítségre az elátkozott város dögevõi ellen. Tudod nálunk az erdõtüzeket, általában tûzzel állítják meg. Vagy Kyel atya némely küldöttje is a segítségünkre lehetne.

Kósza ötleteinek ismertetése után várja az inkvizítor reakcióit. Nem lepõdik meg, ha az megmosolyogja. Nem tiszte így, nem is érthet a szakrális mágiához.
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.06.01. 7:49

KM: Castor de Vinter
Helyszín: Kelet-Dwyll Únió, úton Gottenborg felé
Idõpont: Adron második hava, nyár, délután-este
Résztvevõk: Mindenki

//Victor//

Nem sikerül azonnal kapcsolatot teremtsél Viviennel. Szükség van némi emlékfelidézésre, hogy magad elé tudd képzelni a lány arcát, hangját, alakját, hogy a pszichikus energiák biztosan a címzettet találják meg. Az hogy a Hatalomszóval (Fény Hatalmával) már kinyílvánította valódi lényét elõtted sokat segít, azonban szükséged lenne legalább öt nyugodt percre. Azonban Airesnek és Hatarsimának is épp most van sûrggõs megbeszélnivalója veled. A menet közben elindul. Nem baj lesz pihenõ is akkor majd megpróbálkozol.

//Aires//
Krisztin kilovagolt federítõbe, és ottmaradsz a szakasszal. Egykedvûen baktatnak az úton.

- Azért ez a Vivien jó nõ..
- Gyûrnéd?
- Meghiszem azt! Rojtosra!
- Hát nem tudom, sztem Krisztinnek jobb a melle…csak egy baj van vele…
- Az hogy nem a számban van? (röhögés, többfeleöl)
- Is…meg az, hogy túl izmos…jobban szeretem a puha husit.
- Aires téged az nem lankaszt, hogy a nõdnek a csecse kiveri a szemed? (Újabb röhögés hullám.)
- Én azért meggyûrném Krisztint….
- Dacosta te kit nem gyûrnél meg akin lyuk van?
- Mills! Te szûz vagy még?
- Hülye vagy?- méltatlankodik Mills.
- Szóval szûz vagy.
- Anyád volt az, míg a stringó apád csak a szájába verte…
- Majd mingyá’ szájbaverlek én téged, kisköcsög!
- Mi van Dacosta, irígykedsz, hogy nekem még feláll?
- Nekem is feláll!- sipákol bele fejhangon a nagyok társalgásába Micla a gnóm.
- (Dacosta visszaszól valamit, de nem mérgesedik el, mert mindenki röhögõgörcsöt kap a gnóm beszólásától…)
- Hurrá.- jegyzi meg Mills szkeptikusan. – Meg vagyunk mentve. Asszem nem kell ennél nagyobb fegyvertény a ghoulok ellen: Miclának feláll a kis pöszörõje…asszem ezzel nem számolnak a sötétség erõi…-(újabb röhögés.)

//Hatarasima//

- Inkább én elõrelovagolnék felderíteni Hatarasima…egész jól együtt tudunk dolgozni…és most tényleg nem árt az óvatosság. –mondja Kita és Krisztin után lovagol.
A katonák egyébként tartanak egy kis távolságot tõled, a furcsa tiadlanitól, nem nagyon szólítanak meg, és kezdenek veled beszélgetést. Nem azért mert ellenségesek, hanem mert túlságosan sok olyan harci tulajdonságodat mutattad már be, amit nem értenek és csodálnak. Tudomásul vették a jelenléted, mint a „Tiadlani királynõ csodabogara,” de nem bratyiznak veled, bár örülnek anna, hogy harcmûvészekkel van megtámogatva a csapat ütõereje.

//Seba//

Elindul a menet. Még 70 km ide Gottenborg. Egy éjszakát mindenképpen tábotroznotok kell.
Forrón reméled a vidéket nem járja egyéb förtrelem csapatostul…

//Mindenki//

50 km-et gyalogol le a szakasz a nap végéig. Rátok esteledik. A katonák 4-5 csoportokra bomlanak, kialault szimpátia és barátságok szerint keresve egymás társaságát. Kis tüzeket gyújtanak, és a Brock-tól kapott szalonnát, és kolbászt sütögetik nyárson.
Majd maguk alá terítenek egy sátorlapot, párnának a hátizsákot, és aludni térnek.
A felderítõk is visszatértek, semmi rendjívûlit nem tapsztaltak. Õk lefevés elõtt még ellátják a lovaikat.
Victornak most van nyugodt körülménye újra telepátiával próbálkozni.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.06.01. 9:27

(Bethsebath Nan Sifro)

A választ hallva bólint és a maga gondolataiba merül. Egész úton ilyen. Néha az esetet elemzi, néha csak néz ki a fejébõl. Nincs beszédes kedvében, szinte a szakasza hangoskodását is kirekeszti. Letáborozáskor csak annyit ad ki parancsba, hogy hajnalban indulás s hogy az õrség állítása most is kötelezõ. Sátrát felvereti Aries-szel, hisz a tisztiszolga mi másra is van még, meghagyja neki hogy a vacsoráját süsse meg neki õ, aztán le sem véve felszerelését lóháton kis sétába kezd, arrébb az emberektõl. Egyedül szeretne lenni. Ha kibóklászta magát, visszatér, eszik iszik valamit, aztán megkeresi a sátrát hogy lefekhessen.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1049 hozzászólás • Oldal: 51 / 70 • 1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 70

Vissza: Régi Kalandok...