Egyem a szived Schinter ÖSSZESen mennyi Tp-t kaptál a 80.001 -óta???
Az összes eddig szerzett tpédet mondd!
Nava is mondja és azt átlagoljuk!
Saggaras!
A kérésedre:
Bocs de én most nem kezdem el visszafele mesélni mi volt és hogy, míg oda voltál. Tájékozódjál, olvasgasd vissza a reagokat és meglátod.
Jajj castor cska a te kedvedért elõvettem a számológépet és összeadtam
az eredmény:
1571 xp
Na jó csak meg kelle nyomni a key boardon egy calculator gombot,de akko is hatalmas mennyisségû energiát emésztett fel mség szerencse,hogy most ettem xD
Én is alkalmazom a zúzófegyverek esetében a HGB-s opciót, nevezetesen az erõre alapozó fegyverek esetében az Erõ 14 feletti részét adhatjátok a sebzéshez!
Castor: nem tudok eredményt beírni. Nem otthonról netezem és nem hoztam magammal Seba tp-s anyagát a másik géprõl, bocs. Üdv, Saggaras, remélem SR-ba is majd visszatekintesz.
RT-ben röviden a következõk történtek: megérkezett a Dorcha erõsítése, volt egy nagy harc, ahol Viktor megölte Kassiát, volt egy nagy buli a nyerés után, ahol Viktor józan maradt, de párszor azért szólt cifrát, majd elindult a gottenborgi különítménnyel városfelszabadításra.
Köszi Nava de igazából egyik kalandoimban sem tuddom, hogy hol mi zajklik, ezért lenne jo ha msn-en egy rövid gyorstalpalást kaphatnék, mert ugy jobban feltudodm venni a fonalat.
Huu srácok, ez a hosszutávú szabadságot nem ajánlom senkinek nagyon szar visszarázódni.
Egyébként bocs hogy hétvégén is kimaradtam de sajnos elszált a netem és csak mára csinálták meg.