• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Shadlek - avagy nem mind ima, mit templomban mondanak

Eretnekek, boszorkányok és ranagoliták székhelye - a tisztesség álcája mögött...

Moderátorok: Lianna Pentangelin, Admin

Hozzászólás küldése
335 hozzászólás • Oldal: 2 / 23 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 23

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.05.22. 17:33

A mellei fölé hajolok és fínoman elkezdem õket csókolgatni.
Várom a reakcióját.

-Ha nem akarsz kurva lenni, akkor miért viselkedsz így egy idegen emberrel mint én??-kérdezem kicsi éllel.
-Mit vársz tõlem??

Azért közben nem hagyom símogatom és közelbújok hozzá.

<Lehet, hogy profi a kislány??>
<Hmmm....ez nem jó valahogy túl könnyû>

Morfondírozgatok magamban de a kezeim és a szám járnak.
Kérdezgetem, a nevérõl, a foglalkozásáról,arról,hogy miért lakoltatták ki.
Minden válasz után egy csók a kislány jutalma.
Így mind ketten jól járunk,õ megkapja amit akar én pedig okosabb leszek a történettel kapcsolatban.
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz...
Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz...
Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd...

A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak.
Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad -
Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 471
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.05.22. 17:56

Roaennek

Amint a kurva szó elhagyta a férfi száját, a lány szeme felpattant és megmerevedett. S lendült a keze, hogy pofán csapja vele a férift. Azonnal elhúzódot tõle, kezeit maga elé kapva.
-Undok disznó! Kihasználtad hogy félálomban vagyok! Én azt hittem nem vagyok ébren! Nem vagyok szajha!-kapdosot a földön lévõ tunikája felé, hogy felhúzhassa. A szégyen és a rajtakapás vörösítette arcát. Igen kellemes álomnak fghatta fel s lám fel lett róla világosítva, nem ígyvan...Szemei elárulták, legszívesebben elsüllyedne a föld alá. Összeszorította ajkait, kiüszködött azzal,, el ne sírja magát. Kapkodott, hogy minél hamarabb felnyalábolja mindenét és elhúzhasson a szégyene színhelyérõl. Már ha hagyják.
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1782
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.05.22. 18:09

Gyorsan elkapom a csuklóját és a jelenlegi erõbeli fölényemet felhasználva leültetem magam mellé.Ha menni próbál marasztalom egy erõs karfogással.

-Most aztán elég!Mondd el végre,hogy mi is van és hogyan!
-Ezt már tényleg nem látom át!

-Ki vagy te?-várok a válaszra,ha elmondta jön a következõ kérédés.
-Mivel foglalkoztál eddig?-erre is megvárom a választ.
-Miért akar téged annyira ez a Patkányfogó?
-És most kérlek maradj mellettem és beszéljük meg,hogy mit fogunk tenni, és hogy.
-Bízz bennem!

<Nagyon nem szeretm,ha a saját terepemen zavarbahoznak.>

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.05.22. 18:23

Roaennek

A lány megrezzent a hirtelen váltás után.
-Te most meg akarsz erõszakolni? Azt se tudom hol vagyok!-rebbent tekintete a szoba berendezéseire. S menekülési útvonalat keresett.
-Mért faggatsz? Egyáltalán mit akarsz tõlem? Mért hoztál fel ide? Ez fáj, engedd el a kezem! Honnan tudsz a Patkányfogóról?-néz riadtan rád.
-Domvikra, te az õ embere vagy!-páni félelem kezdi elönteni. Úgy fest, semmire nem emlékszik, amit tegnap mondott a férfinak. kapkodni kezdte a levegõt, de nem azért, mert vágy öntötte el, hanem mert nagyon félt. Majd nyelt egyet, nyelt kettõt.
-...tenni együtt valamit és bízzak benned? Nem dolgozol neki...?
Összeszorította a szemeit.
-Ilana Vodacce a nevem, és te ki vagy? Csipkeverõ segéd voltam, de befuccsolt a mesterem, elfogyott a pénzem s nem tudtam tovább bérelni a szobámat. Patkányfogónak meg megtetszettem. Most mondjam ki kereken? Le akar fektetni aztán árulni engem! Undorodom tõle! Járt az üzletbe, ott vett engem észre. Most már mindent tudsz? Elég rosszul érzem magam, tudod nem kellemes, ha rámásznak az ember lányára csak úgy! Pláne ha valami jót álmodik éppen...-de elvörösödött és lesütötte szemeit. Hiába, Roaen szép férfi volt, és ezt a lánynak is észre kellett vennie.
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.05.22. 19:42

-Mit is álmodtál?-kérdezi kicsi éllel a hangjában.
-Mindegy...Most én jövök a magyarázattal.
Roaen O'Shanon vagyok de a barátaimnak csak Aren.Én hoztalak fel ebbe a szobába miután kissé kifeküdtél a nem kevés ital után.A Patkányfogóról te meséltél.Elintéztem,hogy három napig lakhass ebben a szombában-teljes ellátással ingyen.A kocsmáros neve Rindan.Õ garantálja a személyes biztonságod amíg itt vagy!

-Most pedig talán ki kéne találni mit is tehetünk a fickó ellen.Ugyanis nem ülhetünk itt életünk végéig.Valami ötleted van esetleg,vagy talán egy hely ahová elmehetnél,rokonokhoz,vagy hasonló?Mert azért az itteni alvilággal nincs nagy kedvem ujjathúzni,viszont ha kell szívesen elkísérlek,és ígérem megvédelek.

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.05.22. 20:59

Roaennek

-Semmi közöd hozzá mit álmodtam!-de fülig pirult.
Hallva, miket intézett neki a férfi félrenézett.

-Nem kellett volna. Én nem kértelek erre és nem tudom megfizetni. Hacsak nem valami közönséges módon szeretnéd hogy megfizessem. Szép vagy, de annyira nem, hogy érdekbõl lefeküdjek veled. Egyáltalán mért segítesz te nekem?-fodult Roaen felé.-Megsajnáltál? Lenne hely, ahova elmehetnék innen, a nõvéremhez, de most sem értem, mi okból segítenél te nekem? Csak úgy?-csettintett-Nem, nem. Ezt most meg te magyarázd el nekem.
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.05.22. 21:58

-Nem érdekbõl, és nem számításból.Egyszerûen emberbarátiságból,nem tudom miért,de úgyérzem A Hétarcú engem jelölt ki,hogy segítsek rajtad.

<Tudom milyen elesettnek lenni.....>

<Fõleg azt hogy milyen jó is az amikor egy jótét lélek kisegít a bajból......>

-Mondjuk azt,hogy hála egy régi barátnak aki nekem segített,és egyfajta visszafizetése mindazon jóságnak.

-Van valami cókmókod?
-Vagy indulhatunk?

Ha indulunk elõször azért elmegyek a Héttornyúba a város legnagyobb templomába és itt beszélek a volt mesteremmel Amrius-szal, és áldását kérem a "kis utamra".Neki természetesen mindent a Lingua Dominin mondok el és a teljes igazságot mondom mindenrõl.Természetesen megkérem,hogy esetleg egy kis segítséget is adjon ha tud például egy novíciust vagy hasonlót.

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.05.23. 9:51

Roaennek

Ilana csendben hallgatta a férfit. Megtörölte a szemét. Könnyezõs fajta lehet, nem az a zokogós.
-Van még holmim. A szállásomon. Reggel van már? Mert lehet, elkezdõdött a kilakoltatás! Ott vennék magamhoz a váltás ruháimból, személyes tárgyaimból, takarómból és aztán...aztán a többi legyen a behajtóké!-horgasztotta le fejét.
Ilana bárminemû indulás elõtt megmosta arcát, hónalját, kezeit, összefonta hajzuhatagát, ami összefonva is háta aljáig lenyúlt, s ujjait babrálva tartott Roaennel.
Rindan felnézett de tovább rendezgette üvegeit:

-Mi legyen a 3 nappal? Csökkentsem? S üzenjem meg Köcsögfejnek, hogy a parti halasztva?
Ilana ideges lesz ahogy kilépnek az utcára.
-Ott fog ólálkodni, mikor dugom elõ az orrom. Biztos vele lesz a két barátja, akiknek szokása az engedetlen lányokat visszacipelni...vagy befogni...Folyton velük ijesztgetett.
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.05.24. 16:15

-Köszönjük az eddigi vendéglátásod is barátom.-Mondom Rindannak.
-Köcsögfejnek mondd meg,hogy a partit mihamarabb befejezhetjük,lehet ebéd felé még hozzá is benézünk.

Majd talán elboldogulok azzal a két gorillával,legalábbis ha a Hétarcú úgy akarja.természetesen azért a jobb kezem mindig Messanán van.Hiszen: "Segíts magadon,ha már Domvik nem segít"-Ahogy az öreg Hene Hensen mondta,igaz mostmár rá személyesen vigyáznak Domvik szentjei.

A kislányt mindig nagyon közel vezetem magamhoz,lehetõleg forgalmas helyeken,ahol nem tudnak olyan könnyen elkapni.

-Hol van a szállásod?-oda viszem elkõször.A legrövidebb és lehetõ legforgalmasabb úton.

Határozottan elhatározom,hogy a kislányt megvédem bármitõl,akár becstelen módszerekkel is.(ld. képességeim teljes kihasználása pl: kézváltás,mestervágás valamint a vállamon hordott köpeny[dobva,ütést hárítva])

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.05.24. 17:22

Roaennek

Rindan biccent s elnéz a távozók után.
Ilana is közel sétál Roaenhez, s figyel. nem túl feszült, de nem is nyugodt. Aztán mikor elhaladtak a Rovástéren át a Csevegõ tucán érintve a Kis közt, annál jobban nõtt a feszültsége.

-A Nyárfa sor lesz az, ahol a szállásom van.
Az utca mi másról, egy sornyi nyárfáról kapta a nevét. Alacsony, egymást támogató házak álltak itt, jobb oldelt olyan fromát öltve, mintha falu parasztházai lennének, de bal oldalt emeletes, fából tákolt ócska épületek sötétlettek. Az egyik ilyen emeletei szobáját jelölte meg sajátjának, de nem kellett felmenniük: Ilana sóhajtva állt meg egy kis kupacnál, ami a kapu tövébe volt kirakva.
-A holmim...már ami megmaradt belõle.
Fõleg ruhanemût jelentett ez, amit összehajtogatott és kis tarisznyájáva gyömöszölt. Szomorúan állapította meg, a takarójának lõttek.
-Se kulacsom, se takaróm. Nem jó...
-Bizony nem jó-vigyorgott az utca sarkán egy fûszálat sodró 30as alak. Patkányszürke haj, pecsétes báronynadrág, hanyagul összefûzött ing, övében rapír.
-Nincs most hol laknod, mi? Már elsõ kuncsaftot is szereztél magadnak? Széparcú, van izlésed szivi.
Ilana ajkai pengevékonyak lettek.
-Õ a Patkányfogó-mondta halkan Roaennek.
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.05.24. 18:29

-Haver!Hagyd békén a feleségemet!Ha mégegyszer így beszélsz vele nem állok jót magamért,ezt én mondom Roaen O'Shanon nemes!
-Te ki fia vagy?-kérdem fitymáló hangon.
-Ha becsületes vagy talán megkapod azt a kegyet,hogy párbajra hívlak!

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.05.25. 22:22

Roaennek

-Férjhez mentél? Egy nemeshez? Jól használod te a p*nád, némber! Ej, de kár hogy lecsúsztam róla!-csettintett a trágár szájú férfi erre, de azért sunyin összehúzta szemeit.
-Ha valóban a férje vagy, akkor tudod: szûz volt-e a nászi ágyban, avagy összefogdosta már valaki elõtted? Figyellek ám, mert én tudom az igazat!
Ilana haja tövéig elvörösödött a szégyentõl és félrenézett. Keze is ökölbe szorult.A Patkányfogó egy mocskos tróger, ez nem vitás...
-Nem ér ez annyit, hogy kihívd...Csak koszos lenne tõle a kezed-mondta halkan a lány.
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.05.25. 23:30

-Semmi közöd hozzá!-kiáltom rá!

Ezzel a felkiáltással lekapom a fél vállamra eresztett köpenyemet,és gyorsan rádobom,eztán pedig a a megbénult ellenfelemet átküldöm Domvik birodalmába.A bennem feszülõ indulatok miatt még az sem érdekel, hogy ott van a két fogdmegje a közelben.Majd velük lésõbb törõdök.

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.05.26. 13:02

Roaennek

//Mivel szúrtad le? Mert ez nem derült ki a leírásodból.//

A meglepetés a köpeny alkalmazásával bevált. A szúrás kivitelezhetõ volt. Ilana fogai összecsikordultak, de nem kapta félre szemét az esetkor. A két ember, akirõl még szólt, egyelõre nem volt látható. Ám ha a kis utcából kifordulnak, ki tudja, nem-e ott várják urunkat? Vagy ha nem õ érkezik, akkor másokat? Ez hamar kiderült. Alig vette vissza köpenyét a testrõl Roaen s lépett kis a Nyárfa sorról, ököllel próbált a férfi arcába csapni egy sarkon lapuló másik. S a társa elõszökkent öklös társa mögül, felaljzott nyílpuskával. Ilana hátra maradt, nem kapcsolódott bele az összecsapásba. Lehet, ledöbbent? Vagy megijedt?
Fürge kis alak húzott el Roaen mellett, vakmerõn a nyílpuskás elé kerülve, lendült valami, ordítás.
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.05.26. 17:11

Az egyetlen tõrkardommal amim van:-Azzal támadtam le.
Az öklöt próbálom hárítani.
A kis emberen aki elém kerül annyira elcsodálkozok,hogy be is kapok egy szép balhorgot az öklözõs csávótól,viszont,õt is gyorsan megpróbálom lerendezni Messana-val a tõrkardomma.

A problémák gyors megoldása után,jól megnézem magamnak a kisembert aki segített.(leírást kérnék róla).

-Köszönöm a segítséget, Aren vagyok.- nyújtom neki a kezemet.

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
335 hozzászólás • Oldal: 2 / 23 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 23

Vissza: Shadlek tartomány