• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szórakozónegyed - Enrawell csillaga

Ahol mulatozol...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
521 hozzászólás • Oldal: 16 / 35 • 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 35

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.05.22. 21:40

(Egren cwa Trimelion)

<Végre valaki aki egyetért velem...>
-Még nem halt meg senki.Jegyzem meg.< Itt változzak sült hallá ha a nõstény magátol fejezte be az õrjöngést>Várom hogy Kriak kifejtse az álláspontját társának, ha a testõrök visszavonulót fújnak én is leeresztem a kardom
-Van egy kis félreértésünk de, engem érdekelnének békésebb megoldások is.
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.05.23. 8:05

(Egren cwa Trimelion)

-Talán önnek kellene felhívnia a figyelmét az üzlettársának arra, hogy ne járassa a száját feleslegessen, vagy vállalja a szavaiért a felelõséget. Jelen állás szerint, habár nem tudom pontossan ki volt Lighra valós tulajdonosa, Nyikhaj valami fontossat figyelmen kívül hagyott. Eme faj képviselõi az elhangzott szót olyan hiteleségûként kezelik mint mi a bírósági itéleteket, vagy még komolyabban. Ez a balf*** azt mondta a nõsténynek: Szabad ha sikerül önerõbõl megszabadítania magát. Ez megtörtént. Nos ha óhajtja nyugodtan kérdezze Ludmillát vagy Verint a tegnap esti eseményekrõl, igazolhatják szavaimat. Jelen pillanatig csak pár orr és kéz tört le és nem is szeretnénk-azért kicsit kétkedve nézek Lighrára ennél a mondatnál- ha ez eldurvulna. Egyáltalán erioni polgár ez a strici? Ha nem az sok gondot megold, akkor kimennék az utcára nehogy véresebb legyen az Ön becses padlója. Ígérem még a necropoliszba is elvisszük.Sokat sejtetõ és egyáltalán nem bizalomkeltõ :evil: pillantásokat küldök Nyikhaj felé<Kezd elegem lenni ebbõl a féregbõl... pedig még csak most találkoztunk>Ha esetleg valakinek bármilyen anyagi jellegû követelése lenne, azt reális keretek között megbeszélhetjük. Esetleg az Ön kívánságára érkezett a khál a városba?-Kezd elgurulni a gyógyszerem, ahogy egyre jobban belelovalom magam az eseményekbe- :evil:
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.05.23. 8:32

- Van bármi jelentõsége, hogy ez a féreg milyen polgár. Ha nem itt lennék már nem élne. Megsértette a népem egy tagját, szolgasorba vettette és még a kimondott szavát se akarja tartani. Népem bármely más tagja már megölte volna ezért és még az ön megjelenése se állíthatta volna meg. Ideje lenne ha valaki gyorsan elfogadható magyarázatot adna amíg még uralkodni tudok magamon és ennek a hazug pondrónak a nemiszervét nem teszem a hazug nyelve helyére.
[/i] morgom mindezt meglehetõsen ingerületen, a farkam idegesen csapkod ha szék van a közelében akkor az borul is
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.05.23. 10:00

Kriaknak, Egrennek

-Mondjuk azt, bárkit le lehet forrázni, ha indultai féket vesztenek-mondta Cymar. Aranypetty lemászott a halálra rémült stiricrõl, akin látszott, lélekben Darton elé képzelte magát. Cymar lenézett rá:
-Mit is mondtam a legelején? Hogyha problémád adódik a lányaiddal, falaimon kívül intézd el. Nos, ahogy elnézem, belül vagy, az embereiddel együtt. Ugye õket nem én fizetem?
-Nem...uram...-nyögte Nyikhaj.
-Nem tartottad magad a megállapodásunkhoz. Nem fizetek neked többet. A módszereid amúgy sem tetszenek nekem. Menj el. Velük együtt. A lányaid pedig maradnak. A szerzõdés értelmében...
-...tudom, uram-tápászkodott fel kelletlenül Nyikhaj. Nem várta meg míg Cymar idézi az egész szerzõdésszöveget.
-A macskanépek szavatartását pedig jobb ha komolyan veszed. Vagy ami még jobb. Ha távol tartod magad tõlük. Verin!
A férfi felállt, már nem csak lesett a pult mögül.
-Ludmilla?
-Borogatják. Rámentek az izgalmak az idegeire. tegnap már nem tudott dolgozni.
-Közöld vele hogy kívül tágasabb.
-Igen, uram.
-A gyilkosságról mondjanak le. Erioni polgár. Önök nem. A hosszas pereket szerintem nem szeretnék végigélni, nem ezért jöttek városunkba, nem igaz? Szóval a hölgy neve Lighra. Szép név-nézett Cymar a khál nõstényre aki zavartan nézte a ghont, mit keres a mancsában.
Nyikhaj és megvert testõrsége elkotródott. Cymar egy könnyû italt rendelt magának.
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1782
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.05.23. 10:09

lassan kezdek lecsillapodni és higgadtan gondolkozni. Odalépek Lighrához és gyengéden elveszem a kezébõl a ghont és a hátmra csatolom majd a két khrgat is elteszem majd cymar felé fordulok
- Köszönöm. A segítsége nélkül már most csúnyább vége lett volna az ügynek. Tartozom önnek. Lenne pár kérdésem.
- Miért fontos hogy valaki erioni polgár-e?
- Mit lehet tudni errõl a féregrõl? Tartok tõle, hogy nem utóljára láttam?
- Verin hoznál nekünk is valamit? Meg valami reggelit is légyszives.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.05.23. 10:23

(Egren cwa Trimelion)

<hm... pedig kivételessen szivesen megagyaltam volna a srácot...addig se a fejfájásommal kellene foglakoznom>A rövid kardom visszatolom a hüvelyébe és Verinhez lépek.
-Van valamid fejfájásra?Kriak kérdésére csak röviden válaszolok.
-Aki nekem ajánlotta a várost, hívta fel a figyelmem erre a szokásra: bárkit megverhetsz, megölhetsz amíg az nem Erioni polgár a város nem avatkozik közbe, nincsenek a város részérõl retorziók//bocs nem találtam rá magyarabb szót//Persze attól az ismerõsök bármit tehetnek ellened.Hasogat a fejem és az éjszaka sem volt túl hosszú, a reggelihez meg még túl korainak érzem az órát.
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.05.23. 10:29

- Ez most azt jelenti, hogy ez a féreg bármit megtehet velünk?

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.05.23. 10:53

Kriaknak, Egrennek

//Herold: retorzió magyar megfelelõje leszámolás, megtorlás :D //

-Bármit nem, de a törvény az erioniak oldalát részesíti elõnyben- adta meg Cymar a választ.
-Nyikhajt el is felejtheti. Szerintem úgy ráijesztett a hölgy, hogy egy ideig örül, ha a nadrágját kimossa.
-Jól van már, de nagy a hajnali duhajkodás! ledübörögnek ide, amikor a kakómat innám, aztán repdesnek itt a kérések egymást túlütve! Bah!-morgott Verin. De a konyhából a készülõ reggeli illata szállt fel.
-Mivel a szõrös uraság nem adta meg pontosan, mit óhajt, a konyhafõnökre lett bízva! Egy mukkot meg ne halljak!-emelte fel mutatóujját Verin. Cymar csak somolygott.
-Na, nézd csak. Aki legény este, az...Eh, hajtsd ezt le-töltött valami fekete trutyit pohárba Egrennek. Bizarr kulimásznak tûnt. Lighra lassan magához tért de nem tudott magyarázatot adni az eseményre.
-Az elõbb ölni tudtam volna-mondta khálul Kriaknak.
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1782
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.05.23. 11:18

Lighrának khálul
- Igen tudom. Engem is csak az esküm tartott vissza. Úgy tûnik Cymar valamiféle mágiával nyugtatott le és azt hiszem hálásak lehetünk érte.
majd közös nyelven folytatom
- Gondolom a továbbiakban nem kívánatos a jelenlétünk. Vagy tévednék Cymar?
- Ne aggódj csupasz bõrû barátom egy rossz szavam se lesz. kiáltok Verinnek
- Lighra, Egren hogyan tovább?
- Lighra azt hiszem ideje lenne elmondanod hogy kerültél ide.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.05.23. 11:32

(Egren cwa Trimelion)

A gyanús színû trutyit egyhajtásra megpróbálom leküzdeni, volt már dolgom ilyesmivel nem várok tõle túl sokat csak a fejem maradjon a helyén, meg a tegnapi vacsora.
-Ha már úgyis korán keltünk, megkérdezhetnénk kedves házigazdánkat merre van a városban Krad-templom vagy valami egyetemféle. Nem tudom mit szándékoztok most tenni Kriak, de ha attól tartasz hogy megpróbálnak mindkettõtöket szolgasorba vetni talán el kéne utaznotok. Északon ha jól emékszem a Gianag nevû hercegségben, küzd egy tesvériség a rabszolgatartás és Toron ellen. Talán ott biztonságban lennétek. Viszont ha maradunk akkor kellene pár nyelvtanár.Utalok a tegnapi terveinkre.
-Meg némi munka sem jönne rosszul.Említem meg teljessen véletlenül :D.
-Tényleg, tudna nekem segíteni merre találok a városban helyet, ahol a környezetem zavarása nélkül gyakorolhatom a fegyverforgatást?Fordulok Cymarhoz.Itt most nem gladiátor viadalra gondolok csak gyakorlásra, ha lenne esetleg aki még segítene is a képességeim javításában az nagy elõny lenne.
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.05.23. 11:39

- Nos megfutamodni nem fogok, nem hozok szégyent a népemre. Szóval munkakeresés és nyelvtanár bár ez utóbbi már lehet, hogy megoldott probléma. Majd késõbb el kell mennem a Kyr színházzal szemben lévõ könyvtárba akkor kiderül.
- Gyakorolni nekem is kéne. Azt hiszem tanulságos edzés lesz számodra.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.05.23. 15:01

(Egren cwa Trimelion)

-Nem tudom nállatok mi az a vonal ami már menekülés és mi az ésszerû távolságtartás. Azt mondom annál hogy itt felõröljenek bármi csak jobb lehet. Az oroszlánra se mondod , hogy gyáva mikor elfut a rá vadászó túlerõ ellõl. Hidd el ha nem is látod, itt vagy bárhol ha öszeakaszkodsz egy alvilági szervezettel akkor légy bármily erõs is pártfogó nélkül nem sokáig fogsz ellenállni. Egyik este majd mikor az egész napi ármány és cselszövés után lepihensz, mérgezett tõrt kapsz a hátadba. Nehogy azt hidd bárkivel is meg kell majd küzdened szemtõl szembe. A legtöbb esetben csak azt veszed észre hogy mindehonnan csak az elutasítást a nemet kapod. Végül egyedül maradtok. Igen még ennél is jobban. Akkor majd még annak is örülhetsz ha az a tõr tényleg mérgezett volt és meghalsz. A legroszabb esetben a toroni kapu túloldalán találod magad láncban, a piacon ahol nem bizsut árulnak. Na akkor kezdõdik csak a szenvedés. Ezért mondom vagy kell egy pártfogó vagy húzzunk a hegyek közé. Különben nagyon megjárhatjuk.
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.05.23. 15:12

- Hm akkor már a pártogóra szavazok.
- Ami meg a hasnolatodat illeti. Csak addig menekül amíg lehetõsége nincs vadásszá válni és ha kell ezt akár már most megtehetjük.Sokan nem szeretik Nyikhajt már csak a neve sem a megbecsülésrõl árulkodik. Gyanítom némi kérdezõsködés és gyorsan megtalálnánk azokat az ellenségeit akik eleget tudnak ahhoz hogy megleckéztessük. De bízom Cymar véleményében, hogy kellõképpen megrémült ahhoz hogy nyugton maradjon. Nem harcolok ha nem muszály.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.05.23. 15:18

(Egren cwa Trimelion)

-Ahogy gondolod. Én azért tartok kicsit a megalázott kicsinyes emberek bosszújától, de ne legyen igazam. Maradjunk aztán majd meglátjuk mire jutunk.
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.05.23. 15:27

- Számítok rá, hogy esetleg probálkozni fog. Viszont az emberek hajlamosak alábecsülni minket és ostoba félállatnak hisznek minket. Emlékeim szerint pedig téged is sikerült már meglepnem a hallásommal. Ahogy Lighra sem ok nélkül szaglászott meg téged. Az érzékszerveink sokkal élesebbek mint egy embernek.
- Az amit ti lopozásnak neveztek számunkra egy ylanori ménes vágtája. Bár el kell ismernem vannak kivételek.
- Ha meg úgy alakul még mindig ráérünk elmenni.
- Cymar önnek mi a véleménye?[/i]

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése