• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Ranil Tüze

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1049 hozzászólás • Oldal: 48 / 70 • 1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 70

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.05.21. 8:40

(Bethsebath Nan Sifro)

Derül egyet a szakaszán, a hentes beszámolójánál már az õ reggelije is fordul egyet a gyomrában. Ám amikor a gnóm ökle a kis alak szájában kötött ki, felkacagott és megtörölte a szemét:
-Micla, ne, ne kínozz itt minket...
Zamorak érkezésekor érdeklõdik maga is:
-A sodronyingem odaadtad a kovácsnak? Ha tönkretette, szólok, kincstári.
De azért halkan, utólag közli vele a parancsot, hogy tudja azért, hova fognak menni. S a végén végigsimított a férfi karján.
Vivien jöttekor meghajolt a lány felé illedelmesen. Már nem vigyorog, hisz tudja, milyen komor dolog esett a lány apjával.

-Ha kell, véremet adom Gottenborgért.
Victort hallva vidám fény csillana nõ szemében:
-Jó reggelt, uram! Jól eltûnt az ütközet utolsó órájában! Csoda hogy él!:)

-Na, mielõtt mindenki beleképzelné magát nõk ölébe a kimenõ délibábja közben, indulás! Reggeli maradéka elcsomagol, felszerelést összeszed és sorakozz!-tette csípõre Seba a kezét.
Míg ezt elvégzi a szakasza, õ felölti a sodronyingét.

-Aries den Morgan, mögöttem jön, lovon!
Ha meglátja, Hatarasimáék is jönnek, köszönti õket:
-Örülök, hogy maguk is velünk tartanak.

Seba nagyon jól tudja milyen út várható rájuk. De most alkalma van meg is nézni, nem csak elszáguldani mellette. A jégesõkor morog, sóhajt, de legalább lehül a levegõ tõle.
A szakaszindulót emlegetve a bárdra les:

-Kész van vele? Mielõtt belekezdene: hívja elõre Krisztin Morleyt.
Ha ez megtörténik, közli a nõvel:
-Morley, járjon a szakasz elõtt, bármi rendelleneset lát, szóljon. Tartson felderítést.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.05.21. 13:06

Aries den Morgan

Elnevetlgél a dolgon,de vhogy most nem jön a fogára az ilyesfajta vicc.Az induló parancsra vág egy grimaszt,mert sosem szerette,hogy parancsolgatnak neki...A jégesõ ellen meg megprobál védekezni és átkozza az égieket,amiért egy ilyen vihart küld a nyakukba :? MEg is fázik és érzi,hogy naon örülne egy bögre forró teának vhol egy meleg takaró alatt egy fogadóba....néhány szolgáló lánnyal :roll:

-Hapci...hogy csapat induló?Ja igen kucc....kuccc...dolgozom rajt :?

//[ 2007.05.21, 14:04 ] - Schinter gurított 1d10 -t, az eredmény 7. Indok : állkép.
//
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.05.21. 13:25

KM: Castor de Vinter
Helyszín: Dwyll Únió, Kapuvár, Marakesh-szurdok
Idõpont: Adron második hava, nyár, délután
Résztvevõk: Mindenki

//Seba, Aires//
//Indulás elõtt Sebát megállytja Kapuvár kovácsa és visszadaja a páncélját. Javítatlanul.
- Sajnálom asszonyom, de ez abbit. Se szakértelmem, se szerszámom az abbit megmunkálásához. Én egy egyszerû fegyverkovács vagyok. Az abbit-kovácsoláshoz értõ mester nagyon kevés van. Én soha életemben nem forogtam olyan körben, hogy ezt megtanulhassam. De talán Gottenborgban több szerencsével jár. Sajnálom. – a kovács szavait hallva Zak bólint, hogy ígen ez így van; az abbit nem terem minden bokorban.
- Még nálunk otthon is csak néhány kivételezett mester-céh tagjai között hagyományozódik a tudás. Amit persze azután aranyban mérnek, bárkinek, aki hajlandó megfizetni.//

Kirsztin biccent Seba felé:

-Értettem. –mondja a nõ és ellovagol.

Látjátok magatok elõtt a Tiadlani sereg nyomait, õk is erre mentek. Lankás, zõld és lila virágú hangafûvel borított vidéken mentek. Minden nyugodtnak látszik.
Úgy délután öt fele lehet az idõ
Jobbkézfelõl, messze a távolban (úgy egy kilométerre az úttól) egy takaros szélmalom körvonalai látszódnak egy dombtetõn. A szélvitorlákat lustán forgatja a forró szél, mozgás nem látszik, tán még késõi sziesztán lehetnek a háziak…

Kirsztin galoppozik vissza hozzátok:

-Semmi. …illetve…tettem egy kört a malom felé…és…egy nagyobb negyven-ötven fõs csapadt haladhatott arra, gyors mozgással…innen békésnek tûnik, de ha engedélyt ad rá…megnézném közelebbrõl, ugyanis nekem gyanús hogy nem a tiadlani sereg elõl menekültek-e le az útról…persze lehet az is, hogy a molnár és a személyzete, vagy gabonát öröni vivõ gazdák jártak arra, de akkor miért nem láttam szekérnyomokat egyet sem? Akarja hogy utánajárjak kapitány?

Hátul Kita és Hatarasima duruzsolnak, és a lány az állával a malom felé bök sötét arccal; valami nagyon nem tetszik a két Slannek...

- Gond van...?-kérdi Vivien a kapitányt...-kérlek Seba ne késlekedjünk, apámnak minden perc számít!-kérlel a Napleány

- Szerintem se...-toldja meg Vivtor- ha valóban olyan súlyos a helyzet Gottenborgban, minden egyes feleslegesen elszöszmötölt óra a gonosz erejét növeli! Ne késlekedjünk hát Seba kapitány! Nem kell minden csip-csupp vakondtúrást kivizsgálni, amire a felderítõje rálépett! Még jó hogy talál nyomokat, végül is az egy malom nem!? Ha most elvesztegetünk egy csomó idõt a semmiért, miközben Gottenborg a saját húsát tépi...azért maga lesz a felelõs kapitány!

//Seba//
Krisztin megosztotta veled az információit, de ha a lányt elengeded, az legalább másfél óra kitérõ a részérõl, míg eljut odáig, körbejárja, kikémleli és felderítit. Az elmondottak alapján Krisztin igen jó nyomolvasó lehet, vajon a kapitány tudja nélkülözni a szolgálatait annyi idõre?//

//Aires//

Menet közben a többiek unszolni kezdenek:

- Aires lesz még abból a szakaszindulóból valami?
- Játsz már valamit, akkor nem lenne ilyen dögunalmas ez a gyalogút!
- Talán jobban szeretnél a csatatéren a beleidet húzgálni? A magam részérõl én örülök, hogy unatkozhatom végre, és nem kell attól tartsak, hogy seggbe pukkantanak egy gyújtónyíllal, vagy szétlapít egy ballista lövedék!
- Az már igaz! Én is jobban élvezem most a nyugit!

//Hatarsima//

Kita megérinti a karod:
-Hatarasima, határozottan rossz érzésem van azzal a malommal kapcsolatban! Valami szörnyû dolog történik ott! Ön nem érzi?- mondja szorongó arccal Kita.
//Ha Hatarasima alkalmazza a Hatodik Érzék Pszi diszciplínát, akkor majd mondom.//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.05.21. 15:21

(Bethsebath Nan Sifro)

A kovácsnak:
-Értem, akkor próbálkozok Gottenborgban.
<Remélem nem az ottani kovácscéh volt a rontás központja...>

-Háborúban olyan nincs, hogy lényegtelen és nem fontos-mormogja orra elé.
-Krisztin, menjen, nézzen kürül. De ha önre nézve is veszélyes helyzet rajzolódna ki, ne maradjon ott, jöjjön vissza azonnal. Ne kezdjen egyedül semmibe bele, értette? Tudni akarom, kik azok és mért kavarognak itt a semmi közepén, mint gólyafos a levegõben. Szabad tudnom, mirõl beszélnek? Ha összefügg a malommal, érdeklõdve hallgatom-fordult a tiadlaniak felé kíváncsian. Kezével int, várjon még Krisztin, ha fontosat modnanának a tiadlaniak, azt hallja a lány is.
-Vivien, uram (Viktor) türelmet kérek önöktõl. Megyünk tovább, ahogy eddig, de egy felderítõt nem mulasztok el kiküldeni.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.05.21. 16:21

Aries den Morgan

-Maradjotok má csöndbe egy kcisit nem láttjátok,hogy meg vagyok fázvan? :evil: Hapci....

Krisztin visszatértére egy kis öröm költözött a szivébe.Nem esett semmi baja :roll:
<40-50fõs sereg?a malom felé?Lehet,hogy toroniak a csatából?Na de erre?>

-Se...Akarom mondani kapitány engedélyt kérek,hogy a felderitõvel tarhassak...40-50 fõ nagy veszélyet jelent 1 felderitõnek.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.05.21. 17:00

(Bethsebathn Nan Sifro)

-Magára itt van szükségem-közölte Seba tárgyilagosan-Tehát kérés elutasítva.
<Nem értett meg engem. Csak azért mert anõje, nem mehet vele védeni a hátsóját. Meg kell tanulnia, hogy egy: magában is boldogulhat a csaj, kettõ: nem helyezheti elõrébba többieknél a nõjét, három: mert én azt mondtam hogy nem.>
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.05.21. 19:41

(Hatarasima)

Hatarasima meglehetõsen furcsának találja a nyomokat. Bár a létszám akár az 50 erdei elfet is jelenthetti. Kita aggodalma nem hagyja nyugodni és az elme hatalmához fordul*. Ennek megfelelõen lép tovább.

//*Hatodik érzék diszciplína//
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.05.21. 21:05

//Hatarasima//
Inkább érzések rohanják meg a gondolataid. Veszély, fenyegetettség, tragédia, erõszak, brutalitás, halál. Semmi konkrétum, de elszorul a torkod és úgy érzed gyomorszájon rúgtak.

//Mindenki//

Kita Seba melléd léptet.

- Tudja Seba, nagyon rossz elõérzetem támadt azzal a malommal kapcsolatban, és ez most nemcsak afféle károgás. Határozottan veszélyt, halálos veszélyt érzek. Tudja a meditációval töltött évek kifinomítják az ember érzékeit. Olyan dolgokat is meglát, megérez, amelyek elõszõr nem nyilvánvalóak. Valami…gonosz van abban a malomban. Ne várjon tõlem pontos leírást, ezek csak megérzések, de…én is Krisztinnel tartanék Hatarasima szan. A Dorcha felderítõje vagyok már nyolcvan éve. Várjanak itt egy órát és felderítjük az ilanorival a malmot.

Kita és Krisztin ellovagolnak nagy kerülõvel a malom felé.

//Az alábbiakat úgy mesélem el, ahogy Kita és Krsisztin látta, mert úgyis jelentést fognak tenni.//

A két felderítõ óvatosan mozog a terepen, mert hamar kiderül: az a bizonyos negyven-ötvenfõs csapat valóban erre tartott.

A malom közelében a nyomok kisebb csoportokra bomlanak. Az egy tömegben menetelõk több kisebb egységre bomlottak.
A két felderítõ leszáll a nyeregbõl, szétválnak és gyalog fojtatják utjúkat.
Ami nyílvánvaló: valakik rajokra bomlottak és körbevették a malmot. Aztán a nyomok egyre közelednek minden irányból.
A malomnál a következõ kép fogadja a távolból hason kémlelõ felderítõket:

Az udvaron egy péppé vert testû dwoon férfi fekszik. Egy nagy petrencésrudat még holtában is szorongat.
A malom udvarán egy felborított szekér és két ló azok is agyonverve, szilénkosra vert koponyával.
A gyilkosok még itt vannak, nem is kevesen. A malom zár nélküli ajtaja belülrõl bereteszelve, azt ostromolák.
Hatalmas, fatörzsnyi bunkókkal verik az ajtót, amibe kõszilánkokat erõsítettek. A legendák szerint õk is Orwella teremtményei: a támadók zagnol-ok!
//A zagnol közel két és félméter magas, majd két mázsát nyomó humanoid teremtmény. Arca leginkább a farkas és az emberi arc keveréke. Szeme égõ sárga, pofájában akkora agyarak villognak, amit bármely ragadozó megirígyelhetne. testüket fekete és vörösesbarna szõrzet borítja, s minél idõsebb a zagnol, annál dúsabb. Testi erejük iszonytató, amihez közepes intelligencia állati ravaszság és démoni rosszindulat társul.//

A malom ajtaja erõs és vaslat, tartja magát. hat-hét zagnol fát hord össze, hogy tüzet csiholjanak és azzal gyengítsék meg a kis minierõdnek is beillõ malom bejáratát.

Legalább egy teljes törzsnyi zagnol martalóc fosztogat, ez biztos. A felderítõk összesen ötven zagnolt számolnak össze 7-8 fõs utóvédcsoportokra szétosztva a malom körül, hogy ne lehessen õket meglepni!

A Zagnolok felállása:

1. az ostromcsapat a malomnál (9 fõ)
2. északi õrposzt (9 fõ)
3. déli õrposzt (9 fõ)
4. keleti õrposzt (9 fõ)
5. nyugati õrposzt (9 fõ)
6. mozgó és járörözõ felderítõk(!) 5 fõ

Kita és Krisztin éppen végeztek a felderítéssel, amikor az egyik ellenséges felderítõ kiszúrja õket, és üvöltõ hangokal jelez a társainak! Nem üldözi a két nõt, hanem visszamenne a társaihoz erõsítésért. Krisztin nyila leteríti.

Azonban a figyelmeztetõ kiálltás már elhangzott. A Zagnolok tudják hogy más is van a közelben. Lesz idejük felkészülni.

A jelentést Kita és Krisztin nyíltan a többiek elõtt teszi meg.

A katonák kicsit beijedenek:

- Ötven Zagnol srácok! És itt tölünk egy köpésre! Láttátok már ti hogy néz ki és mekkora egy ilyen barom?
- …hát én inkább a zombikat választom!!!
- Ugye nem tervezi, hogy nekik megyünk kapitány? Ez legalább akora szar, mint az ostrom. … Ötven Zagnol! Arel adj erõt!
- Én még nem láttam Zagnolt. –mondja egy újonc
- Ne is vágyjál rá, te hülye majdnem három méter, és késsel villával megesz reggelire!
- Kapitány mi csak 30-an vagyunk! Oké, hogy a fiúknak helyén a szívük, sajnálom a molnárt, meg a családját, de ha minket itt ledarálnak, akkor a Gottenborgi küldetésnek lõttek! Rólunk meg már nem is beszélve!

A katonáid rendesen le tudják kornyasztani egymás morálját, annyi szent!

Vivien melléd léptet:

-Seba, ha ott valóban honfitársaim vannak életveszélyben és úgy döntesz segítesz rajtuk, én is ki szeretném venni a részem az ütközetbõl. –mondja félig neked félig a katonáidnak.
-Amíg a Nap ragyog az égen és két nõ is ki mer állni veletek egy síkra, ti mitõl féltek? –mondja Vivien – Ranil acélozza meg szívetek és adjon elszántságot minden bajnokának! –mondja csengõ hangon a nõ és a homlokán felfénylik a Napkorong, és beborítja a fénye a kis szakaszt- átéléssel, hittel és istene támogatásával bíztatja a katonákat. Akik bár nem Ranil hívõk, nem tudják magukat kivonni a papnõ karizmatikus aurája alól. És elszabadul egy:

- Nyírjuk ki õket!
- Zúzzuk le! Zúzzuk le!
- F***om a zagnolokba!
- Kapitány menjük és nem engedjük mászkálni õket!
- Kilövöm a szemét!
- Leszarom, hogy nagyok, majd levágom térdbõl!
- Menjünk! Menjünk!
- Elsöpörjük õket!

Kész, ezeket mintha kicserélték volna. //Játéktechnikailag a papnõ fanatizálta õket. Ez nem gondolkodásra képtelenséget jelent! A hatás az NJK-k ra: A mágia hatására a katonák Bátorsága 6 ponttal emelkedik, szinte verhetetlennek érzik majd magukat. Erejük megsokszorozódik és a legkisebb esélyekkel is harcolni fognak//

Viven úgy látszik komolyan gondolta a malom felmentését.

- Nekem a népem szolgálata a kötelességem. Ha hatalmamban áll segíteni, nem fogok egy pilanatig se habozni egyik dwoon testvéremmel szemben sem, aki rászorul.

//A JK-k megválaszthatják, hogy akarnak-e a fanatizálás hatása alá kerülni: Hatás: A varázslat hatására a harcban minden félelmük elvész, különös belsõ energiák árasztják el õket, minden harcértékük 10-zel emelkedik.//

Csak Victor marad nyugodt:

- Ha harcolunk…természetesen támogatni fogom Seba.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.05.21. 22:03

(Bethsebath Nan Sifro)

Kitának nem parancsol. Ha a nõ fejre akar állni, akkor fejre fog.
<Zagnolok. Príma!!! Óhogyaza...!>
Villan a szeme a szakaszra. A betoji monológokat nem szíveli.
-Úgy látom, Vivien, amint megtudod, hazádfia van bajban, megmásítod szavad. Lám, milyen jó hogy nem hallgattam rád és küldtem felderítõt!
De Seba nem haragszik, ugyan! hagyja, hadd ragadja magával a vére a szavakra, mit a lány szavalt.
-Morlay, te körözni fogsz, mint egy veszett darázs. Mintha tudnál lóról lõni. Látni akarom! Mills, Fayard, s alabárdosok! Ti mentek elõl, stabil formációt kérek, ezek nem gyerekek lesznek! Íjászok, legyezõben a háttérben maradni, s onnan lõni! Micla, te fürge vagy, Raginmar és Zamorak veled megy s balról csatlakozzatok az alabárdosok széléhez! Jobbról marad Jylh, Dacostra, Piatt! Den Morgan, maga most is velem marad a csókos kis szája miatt!
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.05.22. 5:37

Aries den Morgan

halkan jegyzi meg az orra alatt.
-Szükség rám it?Kiváncsi leszek -,-

El van magában néha tüszög egyet a jégesõ hatása miat.Örül neki,hogy legalább a félvér Krisztinnel megy biztos benne,hogy ha a drocha seregének a felderitõje,ráadásul 80 éve végzi már ezt a munkát ért hozzá és megvédik egymást majd.

-Zagnol?Csak igy kószálnak Dwoon földön?érdekes :roll:
....
Ne rimánkodjanak...4 nõ van itt és mutassák már meg,hogy mennyire férfiak :evil:

csatlakozik Vivien beszédjéhez.Igaz az õ szivébe is költözött egy kis félelem,de azé megprobál uralkodni rajtuk

-Csókos szám?Kapitány tudtommal maga nem tudhat errõl :roll: :lol:

//tok vmi más infot is róluk?legenda ism. mf-m van ha ez esetleg segit :P

egyelõre szereten hidegfejjel gondolkodni majd a maga idejében kiveszi a részét a harcból és a fanatizálásból...//
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.05.22. 7:45

//Af: Legendaismerettel: Iszonyú gyorsak, egy körben kétszer képesek támadni és halálukig harcolnak.//

Seba a tervezett formációban állítja fel az emberit és elindultok ebben a harci alakzatban az embereit. A terv jó, ha az ellenfél a helyén marad és vár.
Krisztin és Kita ellovagolnak, hogy elõttetek járva a szakasz szemei legyenek, egyikük elõre megy felmérni, hogy a zagnolok még az utoljára látott pozícióban vannak-e másikuk pedig nagy köröket tesz a 31.-esek körül, a meglepetésszerû támadást figyelve.
Ezért nem dõl dugába a katonanõ terve.
Úgy 500 métert tehettek meg, mikor vágtában jönnek vissza a felderítõk, és már meszzirõl ordítják:

- Három csoport közelít az íjászok mögött!!! Egy-egy pedig oldalról!

Egy támadó csoport sem jön szembõl! A Zagnolok gyorsan alkalmazkodtak a préda erõsségeihez és gyengéihez. Eszük ágában sincs nekirohanni az alabárdosoknak szembõl, ott ahol a „legpáncélozottabb” Seba szakasza.

Az íjászok és az alabárdosok azonnal megbontják a formációt és próbálnak egymással helyet cserélni, hogy ne a legvédtelenebb lövészek kapják a 3*9-es támadó zagnol-csoportot. Nem Seba parancsát tagadják meg, épphogy tartják magukat a legutolsó parancsként kapott harci alakzathoz. Azonban új emberek, akik nyomás alatt és hirtelen cselekednek. A szakasz túlnyomó többsége nincsen összeszokva egymással. Ez az átrendezõdés nem megy olyan olajozottan. Csak néhány öregebb, és elszántabb, fanatizáltabb erigowi íjász marad a helyén, hogy mielõtt kézitusára kerül a sor legalább egy párat kiõljenek. Három íjász lõ, találnak is, ám a zagnolok nyíllal a testükben rohannak tovább. A három találatott kapottnak lelassult ugyan a mozgása, de még harcképesek! Az arcvonalban maradt három íjász rövidkardot ránt és várja az elsõ hullámot és az alabárdosok fejfejlõdését.

A zagnolok egy futó agár sebességével rohamoznak felétek.
Mivel a felderítõk figyelmeztették a szakaszt, így nem éri a támadás felkészületlenül õket, de a hirtelen formációváltás nem a szakasz erõssége, fõleg a nehézkes alabárdosoké nem.
A Zagnolok így is jelentõs taktikai elõnyhöz jutottak.

//Nava! A karaktered kap egy „Parancsnoklás (31.-esek):” százalékos képességet. Ez a képesség kizárólag õrájuk vonatkozik. Egy százalékos érték, ami azt fejezi ki, hogy az embereid mennyire összeszokottak, mennyire ismerik hol a helyük, mennyire begyakoroltak a formációváltások és hogy a te parancsaidat milyen gyorsan, zökkenõmentesen teljesítik. Ennek értéke most 20% (ez az idõ múlásával nõni fog.) Dobj százalékkal alá! Ha megvan képes vagy úgy levezényelni a formációváltást, hogy csökkentsd a zagnolok elõnyét.//

Az íjászok ebben a körben most nem lönek, mert az átrendezõdéssel vannak elfoglalva.

//Az elsõ harci kör kezdeményezése és +10 harci módosító a zagnoloké. Kérek mindenkitõl 12. KÉ-dobást, 12. támadódobást, ugyanannek az összesíítettjét a TÉ-vel mellé, és sebzésdobást! Meg cselekvési tervet, hogy ki melyik körben mit csinál, mit mágiázik, és milyen képességeit használja!//

Van még egy gond: az oldalról rohamozó egységek. Õk is éppen mozgás közben kapják el a 31.-esket. Összesen 27 zagnol támad rátok. A testszõrzetük alapján ezek idõs veteránok.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.05.22. 9:31

(Bethsebath Nan Sifro)

<Ha lesz idõm, gyakorlatoztatni kell a bandát, mert így...>
És még az sem biztos, hogy idõben teljesítik a parancsmódosításait.
-Oldalra átfejlõdni! Nem elõlrõl jönnek! Mills! Szõrös, és kit érdekel? Nem bámulja úgy! Zabala, Nabor, Iman, Vaden, helyén marad, nem tülekszik elõre! Követni Eken, Takkar és Jilek példáját! Binniker, francnak engedte elõre õket! Most már mindegy!
<Az a három ott fog maradni...Francba>
Seba sem volt kõbõl, félt, de értett hozzá, hogy ne az uralkodjon el rajta. Pláne most, amikor Vivien szavai tüzelték fel!

(Elvétettem, 23-t dobtam :? )

Seba a védtelenebb oldalba kapcsolódik bele az összecsapáskor.

A LÓRÓL LESZÁLL!!! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Navaratna 2007.05.22. 11:10-kor.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.05.22. 10:16

Aries den Morgan

-Haaaaaapciiiiiii *szip-szip*

Amig még kint vannak a felderitõk Bessy csapi kapi mellé léptet.

-Vigyázzon kapitány asszondják,hogy ezek gyorsan támadnak

A felderitõk szavait hallva kissé meglepõdik és az orra alá dünnyög...

-Az igen....gyorsan meg tudták,hogy hogy támadunk...ennyire kiszámitható lett volna ez a taktika?hát nem hiába mondják,hogy a csatában 1 merész lépés az egész háború sorsát befolyásolhatja....és hogy csak akkor lehet biztos a gyõzelembe az ember ha tudja mit csinál a másik...mint a zagnolok... :?

Látván,hogy az emberek nincsenek a heylzet magaslatán és hogy az alabárdosoknak idõ kell még,hogy rendezzék soraikat a 3 osztaggal szemben nem beszélve az oldalról táamdókról.Igy úgy dönt,hogy a 3 erigowi ijjász oldala van a legnagyobb veszélyben és ott van a legnagyobb szükség.

<Sajnálom Krisztin...Ismét a legélesebb késbe fogok belefutni,de ha nem teszem mind itt hagyjuk a fogainkat>

-Arelre!!!!!!!

Ezzel a felkiáltással leugrik a hátasáról és mind 2 kezébe szablyát forgatva az az ijjászok elé megy,hogy idõt nyerjen a soraikat rendezõ katonáknak.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.05.22. 20:11

Hatarasima és Viktor ellenfél nélkül marad. Õk is beállnak a három ottmaradt íjász és Aires mellé harcolni.

//Aires, Hatarasima, Victor, Seba////

Szembõl három Zagnol érkezik, az íjászok kivont rövidkarddal mekétek állnak, nem húzódnak vissza, és bekapcsolódnak a kibontakozó harcba.
Ahogy várható volt, a lovak fejüket rángatva és nyihogva menekülnek a zagnolok támadása elõl.
A legendák igazak voltak, a zagnolok gyorsak, brutális erejû ütéseik alatt törik a csont és zúzódik a borda, még a páncél alatt is.
Azonban hála Vivien jelenlétének a katonák küzdeniakarása nem lanyhul, fölényes lelkesedéssel és szikrázó harci szellemmben forgatják a fegyvert.
Rájöttök, hogy bár a legendák ha igazat szóltak is a zagnolok nem sokat törõdnek a védekezéssel, nagyon könnyû eltalálni és mély sebet okozni nekik.
Viszont egy átlagos katona abba az elsöprõ erejû rohamba, amit a zagnolok intéztek ellenetek bizton belehalt volna.
Záporoznak a szakaszra a tüskés fabunkók csapásai, de a szakasz jól védekezik, túl sokat tréningeztek az utóbbi idõben túlerõ nyomása alatt….az alabárdosok szorosra zátják az alakzatot és középre veszik az íjászokat, akiknek van alkalmuk viszonylagos fedezet alatt tüzelni végre…
Az összecsapás talán a lehevesebb volt amit eddig átéltetek. Rövid gyors és elementáris erejû.
Ti viszont azonnal kihasználjátok a kínálkozó alkalmat és mély sebeket ejtve, halálra sebzitek a zagnol támadókat.

Az összecsapás mérlege és tp osztás:

//Aires//

• 4-szer okoztál túlütést: 400 Tp
• 2-szer volt nagyon gyatra támadásod 20 TP (meg is lesz a „jutalma”)
• 1- szer kiemelkedõen sikeres támadést tettél: 50 tp
• legyõzted a rád támadó zagnolt és harci tapasztalatot szereztél: 150 Tp
• Óriási comütést kaptál 3ép mínusz és 15 Tp
• 4k10+12 Fp veszteség mínusz az SFÉ-d négyszer Tp= veszített Fp-k*2
• Legyõzted a zagnolt és harci tapasztalatot szereztél: 150 Tp

//Seba//
• 8-szor okoztál túlütést: 800 Tp
• 1-szer volt egy durva mellétrafálásod 20 Tp
• 2-szer tisztán és teljes erõbõl, teljes testbõl sikerült a támadás: 100 Tp
• elleneled teljes pofájával ráfog a vállövedre és mélyen felsebzi a vállizmot: 2 Ép (10 Tp)
• 4k10+12 Fp veszteség mínusz az SFÉ-d négyszer Tp= veszített Fp-k*2
• Legyõzted a zagnolt és harci tapasztalatot szereztél: 150 Tp

//Mivel a többiek mostanában nem szoktak reagolni itt most az õ eredményeikre nem térek ki.//

A csatát túlélitek és egyetlen robbanáshoz hasonló heves összecsapásban felülkerekedtek a zagnol martalócok bandáján.

Seba megnyugodhat az íjászok és a két Slan hathatós támogatásának hála nem veszített embert, bár nagyon megzúzták a szakaszát:

Millsnek eltörték az orrcsontját, Zak éppen most ad rá instrukciót Raginmarnak, hogy hogyan kell a saját (mármint Zak) kiugrott vállövét szakszerûen visszahelyezni.
Gyakorlatilag mindenki kapott súlyos, vagy nehezen gyógyuló sebet. Ennyire „mosott szarnak” még a leghevesebb ostromban se látta az embereit a kapitány,igaz most nem is esett el senki.

- Oké, srácok én kérek egy tiszta alsógatyát, mert azt hiszem beszartam. –mondja Dedrik és egy zagnol hullájára leülve elkezd egy kis vért felköhögni.

- Most mit vagytok úgy oda?- sikítja Micla- levertük õket nem?- ugrándozik, miközben a parittyáját lóbálja. Egyébként a kis fürge gnóm látható külsérelmi nyom nélkül úszta meg az összecsapást, de kis bátor seggdugó volt, mert mindvégig a szakasz körül rohangált és állandó közápor alatt tartotta a zagnolokat.

- Igen Micla? És a maradék hússzal amelyik ott maradt a malomnál mi lesz ha?

- Hát….hm…-halgat el a kis gnóm.

Zak fájdalmas arccal nyögi a kapitánynak:

- Oké Seba, de részünkrõl itt a vége. Gyõztünk, de szarrá vagyunk verve. Ha nekem most még 20 ilyen bestiával kell táncoljak, máris áshatjátok a síromat.

Vivien varázsa elmúlt. Nem maradt más mint egy gyõztes csapat, törött csontok, vérzõ hús és véraláfutások, sánta lábak, bénult karok, és még egy falkányi ezekbõl az ellenfelekbõl a malomnál.

A felderítõk felkiáltanak:

-A malomnál lévõk ide tartanak!

Úgy látszik addig akarják a szakaszt megtörni, míg sebesültek. A zagnolok mégsem olyan hülyék, mint elsõre gondoltátok.

Victor felkáromkodik:

- Ó hogy, fulladnátok meg Orwella disznajai! Mondja Vivien nõvér, sokat kérne most az Istenétõl, ha valamit gyógyítana a csapaton?- kérdi a Kyel pap.

- Hát…a katonák bátorítása elvette az erõm…és már késõ délután van Victor…de imádkozok Ranilhoz, hogy segítsen rajtunk.

- Arra most nincs idõ! –kiáltja Victor. –Odarohan az egyik alabárdoshoz és ráripakodik:

- Vágd le! –mutat az egyik halott zagnol lábára.

- Tessék Faren atya?

- Ne jártasd már a szád! Azt mondtam vágd le! Kell a vére az Óvó körhöz!

Arjan alabárdos a kapitányára néz, utasításért.

Zak Sebához fordul szemében felismerés csillan.

- Egy Óvó körbe akarja zárni a szakaszt Seba! Nem kell feltétlenül vérrel, de most mással Victor nem tudja a vonalat meghúzni! Nem is hülyeség amit akar! Ugyanis egy általa választott faj képviselõit kitilthatja a körbõl! Nem lesznek képesek belépni rajta! Érted?

Vivien is élénken bólogat.

- Igen Seba. Van ilyen rituálé, de én most nem vagyok képes rá…imádkoznom kell…de ha Victor meg tudja tenni…akkor nyerek idõt…a körön belül imádkozhatok.

- …igen meg is tenném, ha végre utasítaná ezt a málészájút!- mondja Victor. - …és állítsa õket szoros körbe! Ohh, Kyel miért büntetsz te engem ezekkel? Mozduljon már Arjan, vagy felrúgom!
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.05.23. 4:54

Aries den Morgan

Fáradtan és fájdalmában a szablyájára támaszkodva álldogál néhány zagnol holteste felett.Ahhoz túl büszke,hogy akár még törött combcsonttal és eldõljön egy gyõztes harc után.Szemeivel Krisztint keresi.

-Krisztin,hol vagy?hol vagy? :?

A kyel pap szavaira hallgat csak tudja mit csinál ha rohangálni tud :roll: igy közelebb huzodik a körön belül állokhoz és várja a hatást a vérkörnek vagy minek :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1049 hozzászólás • Oldal: 48 / 70 • 1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 70

Vissza: Régi Kalandok...