• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szórakozónegyed - Enrawell csillaga

Ahol mulatozol...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
521 hozzászólás • Oldal: 12 / 35 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 35

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.05.19. 13:23

(Egren cwa Trimelion)

//Mivel gondolom nem törpenövésû :) //
A khál sértõdött "megjegyzésére "veszi csak észre, hogy a macsakalény már mellete áll~Huh ezt jól megcsináltam... most már mindegy... de hogy még érzelmei is vannak...ez érdekes.~Megvárva míg távozik az est fénypontja:
-Remélem nem haragtartó-biccent a khál felé-ne gondolja, hogy rasszista lennék de ez kicsit váratlan találkozás volt.Szól a fogadóshoz, majd türelmessen vár.
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.05.19. 13:28

[i]halva az ismeretlen szavait elmosolyodok és visszafordulok[i]
- Nem vagyok haragtartó típus. Elnézést ha az imént nyers voltam ma már túl sokan kezeltek cirkuszi látványosságként és túl kevesen értelmes lényként.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.05.19. 13:43

(Egren cwa Trimelion)

-Megbocsásson.Fordul a khálhozEngedje meg hogy bemutatkozzam.Egren cwa Trimelion vagyok Ifinbõl. Az elõbbi szavaimat, a meglepetés ereje fakasztotta~és nem is a te füleidnek szántam~. Elég nehezen lehetnének faji elõitéleteim-mosolyodok el- hiszen szülõföldem a népek olvasztótégeje, némely "tudós" fõk szerint. Ha megengedi kárpótolnám, esetlegessen ha ma este már nem is alkalmas, szívessen ismerkednék meg népe egy tagjával holnap.nézek rá kérdõn
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.05.19. 14:12

-Üdvözlöm Kriak vagyok Ylinorból. Akár még a mai nap is alkalmas. Korán van még. És rámfér egy kis emberi beszélgetés. :) Verin hoznál nekünk egy kancsó bort?[/i]

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.05.19. 14:39

(Egren cwa Trimelion)

-Örülök, hogy e kis félreértés megoldódott. Épp most hívtam, Verint ugye-néz kérdõn a kocsmáros nevének pillanatában- egy kis adomázásra és vacsorára. Még lerendezném az éjszakám sorsát, de utánna állok rendelkezésedre.
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.05.19. 15:03

-Rendben.
leülök a bejárattal szemben lévõ sarokba és elkezdek csendben pengetni

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.05.20. 20:13

Kriaknak és Egrennek

A macskalény durván 4 ezüstöt és 25 rezet gyûjthetett be zenéje nyomán. Verin felemelte tenyereit:
-Munka közben nem ihatok, csak majd utána!
A vendégsereg csökkent az éj elõrehaladtával, s már nem nyaggatták az elejétõl fogva ottlévõk krikaot. Aki viszont újként esett be, meresztett rendesen. Egren ágy kérdésben ezt kapta:
-Nos, a mi a szállást illeti: már csak tömegszálláson van heyl, vagy ha esetleg krika úrral ostoznak az õ kétszemélyesén
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1782
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.05.21. 10:39

-Rendben.Szemeit az ég felé fordítja~Egyszer élünk...~Akkor ha kérhetem Kriak úr asztalához hozza ki a vacsorám, a serem és némi gyümölcsöt is ha van rá mód. Ha végzett örömmel látnám társaságát, az asztalnál. Én addig rákérdezek a dalnoknál~Azt hiszem ennél a megszólításnál fogok maradni...~a szobára.Pár pillanatig gondolkozom nem-e felejtettem el valami fontossat-Ja igen a fürdõ...A szobában van e rá lehetõség vagy közös helyiség szolgál a tisztálkodás oltárának?Fordulok vissza egy pillanatra. A választ megvárom majd leülök a bárdal szemben az egyik székre. Egy darabig hallgatom a melódiát, próbálom a képzelet tükrében megjeleníteni a dallamokat képekkel, tájakkal. Akkor nyitom csak szóra a számat, mikor a zene hatása emúlik, elülnek a dal keltette érzelmeim- Lenyûgözõ a tehetsége. De gondolom eme elcsépelt szavakat ma már rengeteget hallotta...Nem akarom zaklatni a múltjáról, szerintem épp elegen megteszik ezt helyettem, inkább ha nem probléma kezdjük a ismeretségünket azzal, melyikünk mi járatban van erre, merre tart tovább? Kezdem talán én a bizalom jegyében.Ha idõközben megjön a kaja kérdõn nézek a khálra hogy esetleg kér-e belõle, ha igen udvariassan megkínálom~Hol is kezdjem...~- Én most érkeztem a városok városába, azt regélték róla itt lehet olyan társakra találni kik alaítják Ynev sorsát. Kezdek belelendülni.Én egyenlõre azt hiszem kevesebbel is beérem talán ellátogatok majd Délre is. Sajnos konkrét terveim és társaim még nincsnek, azt gondolom azonban a képzett fegyverforgatókra vidéken mindig szükség lehet. Talán még Új-pyarronban a béke szigetén is.Fûzöm hozzá elgondolkodva De ne csak én járassam a lepénylesõmet, hisz nem is engedem szóhoz jutni a kis monológommal.Nézek rá várakozóan.
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.05.21. 10:59

elmosolyodok látva ahogy Herold a zenét élvezi
~ érdekes ember és gyorsan tanul ráadásul tud zenét hallgatni gondolom magamban
- A dal Khagról szól. Sajnálatos módon sosem láttam csak apám elbeszéléseibõl ismerem.
- Köszönöm nem kérek nemrég vacsoráztam.
- Hogy honnan jöttem nem titok. Ylanorban nõttem fel és tanulni jöttem a városba. S idõvel talán elég tudásra és ismeretségre teszek szert, hogy segíthessek népem idevetõdõ tagjainak beilleszkedni az emberek világába,.
- Mint láthatja nem egyszerû és a fajtámból kevesen olyan türelmesek mint én.
- Egyenlõre konkrét terveim nekem sincsenek csak annyi hogy minnél többet tanuljak, hogy hol az nem számít.
- A szobámat pedig szívesen megosztom önnel amíg fel nem szabadul egy másik. közlöm mosolyogva

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.05.21. 11:37

(Egren cwa Trimelion)

-Oh igazán köszönöm, csak késõbb akartam rátérni a szobára.mosolyodok elMeglepõen jó a hallása.//akkor most Yllanori vagy Illinori vagy ?//Neki kezdek az ételnek, de csak lassan hogy a beszélgetés fonalát ne szakítsam meg.-Jól halad az ismeretekkel? Sajnos én is új vagyok nem sokra megy velem. Mindenesetre ha úgy érzi tudok segíteni nyugodtan szóljon.Ajánlom fel szolgálataimat.//Egyáltalán milyen nyelven beszélünk?//-Akkor ha jól értem a városban kíván maradni?
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.05.21. 12:19

//Ylanori :) és feltételezem közös nyelven mivel azon kívül az ilinorit és a khál beszélem
- Fajtám egyik különleges képességei közé tartozik. Meglehetõsen kifinomultak az érzékszerveink emberi mércével mérve.
- Úgy tûnik sikerül elindulnom. Még nekem sincs sok tapasztalatom csak tegnap érkeztem a városba.
- Megkérdezhetem ön honnan jött vagy legalább hogy milyen nyelveket ismer. Bocsásson meg, de a nyelvek ismerete az alapja minden másnak.
- Nem ragaszkodok hozzá, hogy a városban maradjak tanulni mindenhol lehet, de egyenlõre még nem volt okom rá hogy elhagyjam a várost.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.05.21. 13:13

(Egren cwa Trimelion)

-Persze, nincs titkolnivalóm.-Válaszolom-Ifinbõl származom, ez egy nagyváros a Quiron tenger déli partján. Népünk az obaszok, nyelvünk amit a pyar aszisznak hív, országunk Abaszisz. Itt, a nagykirály seregében tettem meg elsõ lépéseimet a fegyverek ismeretében. Miután kiszolgáltam a képzésem árát a nyugati végeken, beálltam egy kereskedõ mellé karavánõrnek. Az alatt az egy év alatt míg kisértem õket jártam a Quironea szinte összes államában. Azt tudnia kell, hogy Északot két hatalom osztja meg, a köznép csak Vörös és Fekete hadurakként emlegeti vezetõiket a lobogóik színe után. Nos a pénznek ugye nincsen színe így mi Toronon át végigjártuk az Északi Szövetség államait is. Itt tettem szert némi ismeretre az erv a pyar és a kyr-toroni nyelvkörben. Ezen kívül csak az elfek, törpök és pár helyi népcsoport beszél más nyelveket, így a magamfajta elboldogulhat ennyivel szinte bárhol. Egy kivétel azért mégis akad, ez a Dwyll Unió. Itt a nyelvükön kívül az emberek még Istenükhöz is oly mértékben ragaszkodnak , hogy határaikon belül más papokat nem tûrnek meg. Ha nagyon akarjuk még nevezhetjük az orkok röfögését is nyelvnek- vonogatom a vállam- de ez szerintem erõs túlzás. Habár többé kevésbé beszélni tudok az említett nyelveken , azért nem nevezném magam nyelvzseninek, de még csak hozzáértõnek sem. Esetleg ha nagyon muszáj az asziszban nevezném magam a legjáratosabbnak, mivel ez az anyanyelvem, de még a betûvetést sem sajátítottam el így én ehez sem fûznék hiú ábrándokat. Ha mindenképpen nyelveket akar tanulni, szerintem csak úgy érdemes ha az "ember"-macskakörmözöm két kézzel- abban a közegben tartózkodik, ahol rá van szorítva arra, hogy használja az ismereteit. Sajnos az ön esetében ez felvet pár problémát a köznép részérõl, de akár némely nemesúr is gondolhatja úgy, Ön remekül mutatna vagy a díszterme falán, vagy a vadasparkjában. Talán igaza van, tényleg itt érdemes próbákoznia.Miközben mesélek szép lassan elfogyasztom a vacsorám és a söröm
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.05.21. 13:31

-Hm. úgy gondolom úgy tisztességes ha én is mesélek a múltamról.
- Nos Ylanor déli részén nõtem fel a szüleimmel. A szüleim egy rablóbandában vívott harcban meghaltak amikor egy karavánon próbáltak segíteni. A karaván egy tagja egy dalnok egyengette az utamat tõle tanultam meg zenélni és tõle sajátítottam el a beûvetés tudományát is. Nos ahhoz hogy utazzak pénzre van szükségem és hogy is mondjam kissé problémás feltûnés nélkül közlekednem.
-Talán tanulhatnánk egymástól pár dolgot már ha van kedve tanulni.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.05.21. 14:16

(Egren cwa Trimelion)

//Azt tudod ugye hogy esélyünk nincs egymást bármire is megtanítani?:)//
Kétkedve nézek az asztaltársamra a vacsora romjai felett-Eleddig nem törtem kiképzõim babérjaira. -Komolyodok el.-Komolyan gondolja, hogy én lennék az Ön ember erre a nem éppen könnyû feladatra? Én inkább azt tanácsolnám segítek, Önnek a keresésben de nem szívessen keseríteném el több hónapnyi hiábavaló gyakorlással. Higgye el nekem annál roszabb kevesebb dolog történhet a nap és a két hold fénye alatt. Talán csak annyira jutnánk mint az igen nem talán vagy szék kanál ilyesmik. Ha jól sejtem minden városban vannak olyan tanítók kik jó pénzért akár pár hét alatt többet adhatnak át tudásukból mint én talán egész életem alatt. Utánna meg már csak gyakorlás kérdése az egész. Félre ne értsen igazán megtisztelõ, hogy rám gondolt de, ez egészen biztossan meghaladja a képességeim, és rettentõen alulmúlná az Ön várakozásait. Javaslatom a következõ, ha mindeketten a tanulás igájába kívánjuk hajtani fejünket elébb pénzhez kell jutnunk, nem is kevéshez. Inkább erre koncentráljunk. Az amit itt kereshet szerintem ha két három találkozásra elegendõ, ismereve az embernépek pénzéhségét.
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.05.21. 14:40

//már miért ne lenne alapokat 1-1 dologból simán, a kultúra a nyelv tanítása nem vészes ügy//
- Hm, hogy ön-e a megfelelõ ember majd kiderül, de hallgatom az ötleteit . Ön bizonyára jobban kiigazodik az emberek világában mint én.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
521 hozzászólás • Oldal: 12 / 35 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 35