azt már megfigyeltem, hogy félreérteni mesterien tud a banda Az elsõ, hogy a fogoly nem vágta ki Trixi nyelvét, azaz nem õ volt a díszes végrehajtó, hanem a lefejezett ember. De hogy honnan a fittyfenébõl szeditek, hogy a támadóitok egyház emberei voltak, itt már elvesztettem a fonalat! Sebaj, kevertek ti magatoknak elég kakit, nem kellek még én ide Csak így tovább, a gyönyörûségtõl idepetézek a székre!
Ír amikor tud...mostmár csak megvárom. Oké, egyszer-egyszer csak elmegy hogy elsiklok fölötte, de nem akarok belõle rendszert csinálni. Ráadásul Saggaras is szabin van. Nem baj jön a nyári szünidõ akkor mindenki rá fog majd érni... Már akinek akkor van szabija.
Akiket érint: ma már nem reagolok az RT,-be. Szeretném megvárni Saggarast végre, hogy most akkor visszatér-e a hosszú szabijáról, vagy sem. Egyenlõre várok.
Megkérem az RT.-ben játszkó kedves játékosaimat, hogy azokat a dobásokat, amiket a reagomban kértem, ne felejtsétek elküldeni, mert így nem tudom leszimulálni a harcot. Köszönöm.
Gyerekek Saggarasról tud valaki valamit? Én messengeren nem látom sosoem mikor vagyok - s itt sem láttam 18-a óta. Castor esetleg neked üzent valamit? Tudható, mikor tud visszatérni?