• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sub rosa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 129 / 167 • 1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 167

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.05.15. 11:18

(Somuris)

Ügyet sem vet a lény nemi identitásproblémájára. Most nem táncolni kérjük fel, hanem vallatni.
- Ó, egy szakember... Nagyszerû. Kíváncsi vagyok a tudására. Itt helyben el is tudja kezdeni? Az információra nekünk is szükségünk lesz, márpedig ha messzire utazunk, nem jut el hozzánk egykönnyen.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.05.15. 15:56

//Off: Nava! Te most kóstolgatod, hogy Castor mire pöccen? Ha a másik pasi nem teszi féltékenyé a férfit, akkor bedobsz egy leszbit? :D Ej, ej, de kapósak a hölgyek! Engem bezzeg egy szépfiú se kíván....:D :( Vajon miért talán büdös a szám? :D//

Castor a szituációból azért //gondolom// rájön, hogy vallatás lesz.

- Gyere Tiarren, nem kell hogy ezt végignénzd, vagy végighallgasd. Különösebben én sem óhajtom végignézni, ahogy ez a beteg gorviki //gondolom a "gorvik" szó minden nyelven hasonlóan hangzik"// elkezdi trancsírozni.

Messalához lép és halkan a fülébe suttogja:

- Kicsit elsétálnánk Tiarrennel az út kanyarulatán túlra. Ismered: a világból is kiszaladna, he ezt itt neki végig kell nézni...egyedül meg ne mászkáljon már...és engem meg jobban ismer mint Hanast. Sétálunk egy kicsit, hogy ne kelljen ezt végignéznie jó?... És ami azt illeti én se vágyom rá, hogy végignézzem ezt a vallatást. Fõleg, hogy engem is egy gorviki gályán vagdaltak, szakértõ kezek. Nem is értem, hogy ez a gorviki hentes, hogy sétálhat itt szabadlábon. A ti népeitek ellenségek nem?...Te nem akarsz velünk jönni? -kérdezi a dwoon.

Ha a donna elbocsátja még odaszól Hanasnak:

- Vigyázz Messalára, rögtön itt vagyok.

Elsétálnak egy kicsit Tiarrennen az út kanyarulatán túlra, oda, ahol Messaláék várakoztak, míg tartott a harc.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.05.15. 21:49

(Hanas)

Túl sokat nem ért a nyelvbõl ahhoz, hogy bármit közbeszóljon. Láthatólag barátságosak az újonan érkezõk, ha ránéznek biccentéssel üdvözli õket. Komótosan rágyújt. A vallatásra õ sem kíváncsi, ha már úgyis ráér leajza íját, és elteszi. Visszasétál a lelõtt feérfihoz, és megnézi megmenthetõ e még a használt vesszõje...
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.05.16. 8:51

//Sziasztok. Egy idõre nyugim van a vizsgák miatt, úgyhogy írok ismét:P. Nem követtem végig az eseményeket teljesen, és bár karim kijátszását illetõen nem értek teljesen egyet a KM nénivel (Nava nagyon passzivizált:P) megpróbálom helyretenni magam.//

(Tia)

Keveset mutatott magából ezen a napon. Míg a nap ragyogott, õ fakó volt, akár a hajnali hold. A halál mindent átható jelenléte zavarossá tette elõtte a világot; ideje sem volt rácsodálkozni, társai, -emberek- milyen könnyedén elsiklanak felette. Sem egészben, sem részleteiben nem élik át a pusztulást, képtelenek felfogni azt, ami még számára is nehézséget jelent. A lovasok érkezése nem kötötte le figyelmét, társait is csak szinte transzban értesítette közeledtükrõl. Castorral folytatott beszélgetése folyamán már kezdett elszakadni a vörös hó nyomasztó látványától, de a férfi szavai még ködösek voltak számára, s csupán akkor tért magához teljesen, mikor kimondta az igent.

Amint a dwoon ismét megszólítja, kissé zavartan néz rá, majd lassan végighordozza tekintetét az egybegyûlteken.

<Gorviki...trancsírozni?>

-Szemet szemért. Értem. Kicsit el vagyok keseredve hogy az igazság helyett a bosszúra esett a döntés, de ha mégis meggondolnátok magatokat, elvállalnám a kihallgatást.

Íriszei alig kandikáltak ki hatalmas pillái alól. A földet nézte, szégyenkezett. És nem mellékesen el akarta kerülni, hogy a gorvikinak felkeltse figyelmét.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.05.16. 9:15

(Somuris)

Tiára néz:
- Az információra szükségünk van. Ha kínok nélkül is meg tudod szerezni, ám legyen. De ha ránézel erre az alakra látod, hogy újra megtenné ezt Trixivel. Még csak nem is igazi céllal, egyszerû jelzésként. Szóval szerezd meg a szükséges információt, azután ráhagyjuk, azokra, akiknek még elszámolnivalója van vele.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.05.16. 9:31

(Tia)

Komoran megcsóválja a fejét.

-Nem tudok semmi biztosat mondani a kihallgatást illetõen, csupán annyit, hogy ha beszédre tudom bírni, akkor igazat fog szólni. De azután? Hagyjuk, hogy a pórul járt Trixi elevenen szétmarcangolja, kéjtõl remegõ farkasvigyorral az arcán? Nem vádolom õt, mert nem éreztem fájdalmát. Csupán azt tudom, hogy meg fog gyógyulni. Szavamat adom rá. De ha még valaki halálát lelné itt, akkor azt sosem tudnám magamnak megbocsátani.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.05.16. 10:37

(Somuris)

- Rendben, nekem is jobban tetszik, ha "önként" mondja el, amit tud, nem pedig hörögve utolsó lehelletével, de utána át kell adnunk nekik - pillant a katonák felé. Nem Trixi fogja szétmarcangolni, döntsenek a sorsáról õk. Bár ha egy életre meggyõzöd, hogy többé ne csonkítson meg magányos nõket az erdõben, akkor küzdhetünk az életéért... Ezzel mondjuk valóban kiérdemelnéd legmélyebb hódolatomat.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.05.16. 10:55

//Inkább ezt az utat választottam, semmint hogy késõbb dézsát kapjak a nyakamba arról, mit nem merészeltem tenni a karival :) Tia nem egy egyszerû kari, fene tudja, mikor csinálnék jót vagy rosszat vele helyetted.
Castor: kóóóstolgatnék? :D Ugyan-ugyan, megfordult a fejemben, de a karid idegei most kötélbõl vannak. Amúgy ezzel a dwoont nem kívánja meg senki dologgal vigyáznék...:twisted: //

Résztvevõk: Mindenki

-Tudod Castor, nem minden gorviki aljas disznó. Ismertem olyat, akire még egyik papunknak se lehetne rossz szava. De az óvatosság velük szemben jó erény-magyarázza a donna. Tiarren váratlanul saját ötlettel áll elõ, így Castor vagy marad, vagy egyedül mehet sétálni.
A donna fordítja az elf ötletét, lévén a többiek meg közös nyelven nem tudnak.
-Messala drága, te úgy látom, azt szeretnéd, hogy Mellivar begerjedjen. A csinibaba nem ért shadoniul? Ez a gyengéje!-ingatja fejét a férfi. Mellivar Tiához lépett, s majdnem beleszimatolt a levegõbe, hogy megérezze a lány illatát.
-Mellivar nem dolgoz senki soha együtt, de most tehet apróccska kivétel. Ha te tud kihúz belõle szó nem kín, én ad neked csók, tündérke.
Messala ajkát csücsörítette:
-Tia, ezt inkább nem fordítom neked. De hajlandó bevonni a vallatásba. Ám számíts rá, ha nem sikerülne a te módszered, õ minden további nélkül
bevégzi rondán.
Messala visszafordult a somolygó lovashoz:
-Ha megtudjuk, amit akarunk, a férfi a tiétek.
-Kár hogy a csinibaba nem jár a rabbal...
-vett nagy levegõt a lovas.

//Innentõl zölddel jelzem azokat a szövegeket, amiket shadoniul mondanak a karakterek, azaz amiket castor, Tia és Hanas nem ért.//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.05.16. 14:25

(Tia)

-Mindent megteszek, ami tõlem tellik, Somuris. Egyenlõre magam sem tudom, hogy milyen okból segédkezett a gaztettben. Abban talán igazad van, hogy maga is megtette volna, de egyenlõre semmire sem vennék mérget.

Amint kielégítõ választ adott Somurisnak, a donnához fordul. Már feltenné kérdését, amikor a gorviki hozzá lép. Nem tudja mire vélni a szándékát, de a "hentes" jelzõ, amivel Castor illette korábban, elég okot adott arra, hogy óvatos legyen. Amíg hozzá beszél, a szemébe néz, utána azonban Messala tekintetét keresi, hogy lehetõleg minél hamarabb kikerülhessen a gorviki társaságából.

-Messala, ezek az emberek miért keresték Trixi bántalmazóit? Amíg nem tudok semmi bizonyosat affelõl, hogy mi fog történni foglyunkkal ha kikérdeztem, nem kezdhetek bele a kihallgatásba.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.05.16. 14:43

(Somuris)

- Renben Tia, ha kiderül, hogy az ember csak az események sodrának áldozata, magam is az életéért fogok szólni. De amit most tudunk róla, az alapján nem kívánhatod, hogy egyszerûen elengedjük. Ha kiderül, hogy gyilkos, akkor is útjára engednéd? Inkább száradjon a leölt asszonyok és gyerekek vére a te lelkeden, mint az övé a lovasokén? Ha becsületes harcos lenne, szerinted megtámadta volna a tõlünk különvált Trixit? Olvasd át a lelkét és meséld el nekünk, mit láttál. Addig viszont ne küzd az életéért, amíg nem tudod mit is okozol vele.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.05.16. 15:35

//Jesszus Nava, ki az aki magáévá kívánja tenni Castor hátsóját?! :shock: Ezentúl gyanakodva fogok nézegetni mindenkire aki azt mondja: -Castor mögötted leszek és fedezlek.:!:- Leszögezem, hogy Castor szívfájdalom nélkül kasztrálja buzikat... :twisted: Méghogy a kis formás hátsóm akarja valami elferdült shadoni kis homi! Jöjjenek csak! Vaskesztyûbe még úgyse szorongattam senki tökeit....hehehe...vajon akkor is olyan nagy lesz a vonzerõm, ha majd csavarok rajta egyet?:twisted: //

Castor vállat vont.

Úgy döntött marad.

Kissé szkeptikus volt Tia "vallatását" illetõen. De nem akadékoskodott. Beállt Messala mögé.
Azonban Messala szavai nem gyõzték meg a gorvikiak emberségérõl. A dwoon amúgy se volt az a könnyen meggyõzhetõ fajta, de Castor meg a dwoonok között is olyan volt, mint a "kiselefánt", azaz nehezen felejtett.
<Még hogy nem aljas disznók! Bezzeg engem nem elf lányok vallattak a gorviki hajón! -puffogot belül- hanem ilyen Mallivar féle véglények ütöttek bikacsökkel!- gondolta gyûlölettel és összeszúkült szemrésekkel méregette a gorviki kínzómestert - <Hogy szakadt volna anyádba a fejed, de redvás gorviki pátkánymuff! Neked anyád sírt fel mikor megszülettél!> Nem tudta megmagyarázni miért, de Mallivart lelkiismeretfurdalás nélkül le tudata volna vágni most rögtön. Nem sok tiszta emléke volt a hajón átélt kínzásokról, de azt mindet Mallivarra vetítette. Már abban sem volt biztos, hogy vajon nem volt-e ott valóban a gorviki, és nem õ ejtete-e a legfájóbb sebeket? Castor próbálta felidézni az emlékeit de a fájdalmon kívûl nem emlékezett másra...nem is volt teljesen magánál, de az hogy a nõ bûnronda volt, gorviki volt, és kínzómester, ennyi már elég volt Castornak egy szívbõl jövõ útálathoz. Bár ennek leginkább elõítélet és rossz emlékek volt az alapja. :evil:

<Na hát ez nagy mutatvány lesz! Kíváncsi vagyok mit fog csinálni Tia! Puszikával kiédesgeti belõle a választ!?> :roll:
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.05.16. 16:59

//Csak nyugalom. A KM nem alszik :twisted: //

Trixi mordult egyet, s dobbantott. A donna szeme rebbent:
-Nem maradhat életben. Trixi ragaszkodik a halálához. Akkor is, ha te ezt ellenzed-mondta a donna.
-Mirõl van szó? Mit akar még a szépség?-ráncolta homlokát a lovas férfi. Másik 3 társa türelmetlenül fészkelõdött.
-El szeretné kerülni a férfi halálát. Úgy szeretné kivallatni, hogy egy seb sem esik rajta.
-Nocsak.
-Ne hitetlenkedj. Ért hozzá. És tudni akarja, nektek mi dolgotok a férfival.
A lovas arca megkeményedett:
-Mondd meg a barátnédnak, hogy semmi köze hozzá. Ha akadékoskodik, fogom, Mellivarral felpakoltatom a lovamra és elmegyünk innen. Fertályórát kap a hölgy arra, hogy a számotokra fontos dolgot kiszedje belõle. Ami pedig minket illet, másutt, a mi eszközeinkkel folytatjuk. Akkor is így lesz, ha félpucérra vetkezik. És hogy ez a csökött barom a végén életben marad vagy sem, édesmindegy. Elég van már a rovásán.

A donna kifújta a levegõt:
-Egy fertályórát kaptál kivallatni a minket érintõ dologról a foglyot, utána kell neki és elviszik. A maguk dolgáról nem árul el semmit és ajánlja, ne firtasd. Felidegesítetted. És ha Trixire nézek, lehet, szívtelenség, de engem sem érdekel, él-e vagy hal-e majd az õ kezeik között...
-Amíg itt pofáztok ti nagy seggek...addigra majd ideér az egyház, és mindegyikõtöket szépen letartóztat és máglyára vet!-szólt közbe a fogoly s véreset köpött a hóra. Mellivar már vele törõdött újta, megnyomta ujjaival a férfi állát, aki nyomban befogta, olyan fájdalom járt a nõ érintése nyomán.
-Többek között ezért csipkedjétek magatokat. Ekkora mozgást észrevehettek a városból...-toldott hozzá a lovas férfi.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.05.16. 18:00

Castor a háttérben zavartan vakargatta a borostáját.

<Nem értem én az elfeket... Tia...itt küzd egy kis féreg életéért, aki összeverte Trixit. Ez a nõ nem képes külömbséget tenni a nemes segítõ szándék és a birkaságba hajló jámborság között...ha tényleg képes az emberek lelkébe látni, kíváncsi vagyok mit talál abban a fickóéban...miért nem hagyja a piszkos munkát a rájuk? Tán így bünteti magát... vagy vezekel valamiért? Könyörgöm, több ezer évig élnek! Ez olyan...mintha megsiratnék egy kérészlepkét! Ráadásul az utáltosabb fajtából....áh, csak végezzenek gyorsan....>
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.05.16. 19:20

(Tia)

Fejét komoran lehajtva hallgatta Messalát, egy lemondó sóhaj kíséretében válaszolt.

-Hát halálra van ítélve. A döntés nem az enyém, azonban valószínûtlennek tartom, hogy megalapozatlan. De ha már vesznie kell, akkor legalább engedjétek meg, hogy új esélyt adjak neki.

Azzal hátat fordít társainak és a férfihoz lép. Szemei üresek, csalódottak, hangja szomorú.

-Beszéled a közös nyelvet?

Nemleges válasz esetén Messalát kéri fel tolmácsnak.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.05.16. 21:47

Résztvevõk: Mindenki

A férfi fájdalmában nyöszörgött, de az idegen nyelvet hallva nem csillant felismerés a szemében. Kell az a tomács.
-Mit szeretnél megtudni tõle?-nézett a lányra a donna. Trixi közelebb lépett, Mellivar gunyorosan mosolygott és összefont karral, szétvetett lábbal állt. A lovas férfi egyik emberét visszaküldte az úton, amin jöttek. Vincent nyugtalanul tette el kardját. Hol arra nézett, amerre menni akarnak még, hol vissza, hol a többiekre. Látszott rajta, menne már, hagyná a fenébe az egészet, nem fûlik a foga a helyzethez, az idegenekhez, a vallatáshoz.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 129 / 167 • 1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 167

Vissza: Régi Kalandok...