Garcia, akkor teveled most mi van? Nava reagolt, Saggaras most hosszú szabin van, Schinter meg az életéért küzd mindenki státusza tiszta és világos a köv reaghoz, csak a tiéd nem. Most akkor te mit csinálsz? Sikerült kitérjél? Tervezel valami extárt? Valamit majd mondjál már. Majd ma este viszem tovább az RT.-t.
No emberek, kedves JK-k! Innentõl kezdve a jövõben tapasztalati pontokat fogtok kapni. Mindenki szépen kikeresi hogy a saját kis kasztja TP-szintlépés táblázatát, és ha összegyúltek a kis pontjai akkor PM-ben visít! Az ETK egyértelmûen kasztokon alapszik. Ugyanis utánanéztem és adott menniségû TP-nél például a harcos sokkal magasabb szintû, mint a bárd, a pap, vagy a harcmûvész. Szeretném, hogy a kaszt elõnyök-hátrányok a szintek szerzésében, adott tapasztalat kamatoztatásában is megnyilvánuljanak. Ugyanis ezért eltérõek az egyes kasztok szintlépései. Ezért fogjuk az ETK szint táblázatát használni, mert ez így fair.
Most ebben a pillanatban, egységesen mindenkinek: 80.001 TP-pontja van.
Mielõtt elkezdenétek visítani, hogy ezzel mondjuk a pap vagy bárd, vagy a harcmûvész alacsonyabb szinten áll mint amin most vagytok, megnyugtatásul közlöm, hogy ebben az esetben ezt most nem vesszük figyelembe, azaz nem kell visszafelé módosítani semmit. Azonban ezentúl új szintre csak akkor fogtok lépni, ha a kalandozásaitok alatt összegyûjtitek az adott TP-pont mennyiséget, pont ahogy a Nagy Zöldben meg van írva. Azaz most Hatarasima, Victor és Aires addig gyûjtöget, míg elegendõ TP-je nem lesz a 12. szintre és így tovább. A harcost vettem most alapnak, azért a 80.001 pont.
Tájékoztató a TP osztás mértékérõl:
• egy fejezet sikeres lezárása: 20.000 TP • halálos, minden erõt és tapasztalatot igénylõ párviadal egyenrengú küzdõ féllel: 5000 TP • egy könnyû csata min. 3 zöldfülû ellen: 500 TP • egy nehéz és életveszélyes csata min .3 veterán ellen: 3000 TP • minden küzdelemben elvesztett Fp 2 TP-t ér • minden küzdelemben elveszített Ép 5 TP-t ér • minden küzdelemben okozott túlütés: 200 TP (majd én figyelem) • minden 80 vagy a fölött gurított támadódobás: 50 TP • minden 20 vagy az alatt gurított támadódobás: 10 Tp • 01-nek dobott támadódobás 500 TP (ha valaki különlegesen balfék, abból lehet a legjobban okulni, persze a kritikus balsiker az be fog következni…) • jó szerepjáték, kiváló ötlet, igényes hsz, vagy olyan cselekedet, ami elõre viszi a cselekményt 1-5 k100 TP (azaz k100-zal te dobod ki magadnak mennyi tp-t kapsz. Az hogy hányszor dobsz attól függ mennyire volt jó az akció: 1K100-nem rossz; 5k100-fenomenális, lenyûgözõ)
A jövõben így fogunk menni. A nyári talin is.
UI: szintlépéskor +1-et hozzáadhatsz bármelyik fizikai fõjellemzõdhöz (egyenlõre)
Castor
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.05.11. 22:39-kor.
A rajongó hozzászól: Seba mint kivételezett egyéniség (áááááá, biztos nem azért mert az egyetlen lány ) a KM kiemelt figyelmét élvezi, és direkt hozzáigazította a szintlépést! Arról nem is szólva, hogy mivel õ lesz a legmagasabb szintû, így a leghatékonyabb és (vélhetõleg) a legerõsebb is, azaz ezzel is tovább növeli (amúgy sem csekély) elõnyét! Hol van itt az esélyegyenlõség?
Ui.: Navaratna, a karaktered nem dartonita véletlenül? Mert akkor nem szóltam, és csak rajta!
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Pirate:
Tod ez olyan dolog,hogy amugy is túl táposak vagyunk már igy szegény Bessy csapi kapinak is kell egy kis esély,hogy ki tudjon bontakozni xD
A másik,meg ilyenkor lehet mondani,hogy mivel úgyis õ a legmagasabb tsz-s õ megy elõre addig hátul felkészülünk az ünneplésre esetleg egy alapozással összekötve
Pirate!
Az esélyegyenlõsség ott van, hogy mindenkinek ugyanannyi TP-je van.
Ugyanis eddig úgy mentek a szintlépések, hogy mindenki egyszerre lépett szintet.
Azonban ha felütnéd az ETK-t rájössz, hogy a harcos lép legkönnyebben szintet. NINCS olyan megoldás ami azt eredményezné, hogy mindenki ugyanolyan szintû legyen.
Ha a csapat kardmûvészét vettem volna alapul és úgy határozom meg az egységes Tp-t, nos neki a 12. szint 170.000-tõl kezdõdik. Ennyi TP-vel a Harcos már olyan 14. szint környékén jár. De utóbbinak nincs is aranyharangja, belsõ ideje, chi-harca! Neki csak a harci tapasztalata, meg a karja ereje és kész.
Hol van itt az esélyegyenlõslég kedves Pirate? Gondolom a fejlesztõk kedvezni akartak a harcmûvésznek, mert lány.
Akárhogy határozom meg az EGYSÉGES Tp-pont értékét sehogy se fog kijönni az, hogy egységesek legyenek a szintek. És jól is van ez így mert a papnak, bárdnak, kardmûvésznek millió egyéb képességét kell fejleszteni és gyakorolni; de a harcosnak csak egyet: a harci képességeit.
Hol van itt az esélyegyenlõség!? Mozaikmágiát a harcosnak!!!
Igen direkt a harcoshoz igazítottam a szintlépést, mert õ kapja a 12. szintre a legkevesbb Tp-t, és ezzel tudom azt elérni, hogy ne ugorjon meg ÉPPEN a harcos szintje a többiek kárára! A harcos MINDIG könnyebben lép szintet ,mint a többi kaszt. Menjél az omudsmanhoz panaszra. Nem én találtam ki van egy szintlépéstáblázat az ETK-ban. Ha más kaszthoz igazítom a szintlépést, ÉPPEN a harcosnak kedveznék de piszkosul! Neki pont az lenne a legjobb, ha bárki máshoz igazíthatnám a TP-pontot csak ne õ hozzá, mert mindenképpen jobban jár!
Akkor lenne csak nagy kiemelt figyelem, ha mondjuk a harcmûvészhez igazítanám!
A másik: ha bassza a csõröd hogy nem játszol Zárt kalandban, ne rajtam köszörüld a nyelved. A Zártban minden KM úgy osztogat tp-t és úgy mesél, ahogy azt õ szeretné. Egyébként nem tudom feltûnt-e de ahogy látom SEMMELYIK más (ZÁRT) kalandban nem lépnek a karakterek szintet, SEMMELYIK másik kaland NINCS fejezetekre osztva, és SEMMELYIK másik kalandban nics tp osztás! A többiek miért nem lépnek szintet? Miért nem kapnak tpt? Miért nincs fejezetkre osztva náluk a kaland? (Ugyanis én a fejezetek lezárása után is osztok tpt, fejlõdnek a karik) Gondolom ez is csak azért van, mert Nava lány, aztán kedevezni akarok neki. Csak nézd végig a Zárt kalandokat és súgd meg nekem hány zárt kalandban osztottak a KM-ek tpt, vagy hányban volt karakterfejlõdés és szintlépés! Utána jártasd a szád!
Vagy örülsz, hogy végre találtál egy momentumot, amit kritizálhatsz?
Könyörgöm! Nem is játszol nálam! Mit fáj az neked, hogy én hogy jutalmazom a JK-imat? Át is gondolod amit leírsz, vagy csak jól esik nyalisnak beállítani?:evil:
Vagy ha tudsz jobb megoldást a szintlépések "esélyegyenlõségesítésére" ne habozz, hallgatlak! De ha minden lehetséges KM-nek beszólsz, nem tudom hány zárt kalandban fogsz részt venni, ha odakerülne a sor, hogy valaki hírdet egyet. A hírdetmény a nálam játszó JK-k-nak szólt, mert nem akartam a kalandomat ezzel offolni. Tudtommal te nem játszol nálam. Volt egy játékosom aki épp ezt az oldalát csillogtatta mint te, rendesen össze is kaptam vele.
És végül de nem utolsósorban amit szegény Sion már vagy háromszor leírt: a KM-szava dönt. Ha aJKim úgy érzik, hogy nagyon alájuk vágok, vagy kivételezek vaklakivel a másik kárára, hát majd felállnak és otthagynak. ...én meg majd AKKOR elgondolkozok, mit csináltam rosszul, ami miatt faképnél hagytak.
De jelen pillanatban játékon kívûlitõl kaptam a kritikát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.05.12. 10:48-kor.
Tessék lenyugodni kérem! Ez a topic a zárt kalandos bagázsnak van fenntartva, minden zárt kalandot folytató Km üzenhet itt egységesen a saját JK-inak, s a JK-k is a Kmnek, ez nem a taverna, hogy beleoffoljanak.
Én mondjuk poénra vettem Pirate beírását, nem szívtam mellre. Castor, nem kell minden ilyen esetre anyagtigrisként ugrani!!!
Castor: pedig nem jó dolog ha a pszihomókus túlérzékeny... Arra is ugrasz amire nem kéne. Offolni meg offolok, ez van, analfabéta vagyok olykor ha szabályzatokat kell olvasnom... Juteszembe!
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Elõsször is: Pirate offolt ez igaz. Az is, hoyg poénnak szánta. Ettõl függetlenül a tavernában nehogy azt kezdjétek fejtegetni, hogy milyen az RT szintléptetése! Pirate:
Azt meg csak megjegyezném a nagyérdemû épülésére, hogy ahány kalandot láttam befejezõdni a zártak közül a végén volt a TP osztás privátban. Tehát volt osztás csak nem lépten nyomon, hanem a végén egészben. Illetve ott is voltak fejezetek csak nem volt nagybetûvel kiírva, hanem érezhetõ volt mikor kezdõdik a kaland új szakasza és ennyivel beérte mindenki. Mivel nem vagyok RT-s és ugye ahhoz nehogy véletlenül hozzászóljak: Quator->